marți, 1 mai 2012

Cine conduce lumea - Piramida puterii + VIDEO + documentar

-->

CINE CONDUCE LUMEA?
PIRAMIDA PUTERII

Cine conduce, de fapt, lumea? Cine deține puterea absolută pe planetă? Statele Unite? Rusia, China, Japonia, UE? Toate aceste puteri economice și militare nu sunt decât niște piese de joc, mânuite din umbră de adevărații stăpâni ai planetei. Cei care conduc cu adevărat planeta sunt un grup de oameni extrem de bogați, foarte bine organizați și care nu apar niciodată în văzul lumii. De acolo, din anonimat, ei leagă și dezleagă mersul lucrurilor. Cei care au auzit de ei, îi numesc Oculta Mondială sau Illuminati. Cine sunt acești oameni? Cum sunt ei organizați? Cum conduc planeta? Ce scopuri au? Sunt întrebări la care încercăm să dăm un răspuns în cele ce urmează.

De la cel mai înalt nivel imaginabil al puterii, acești Illuminati, necunoscuți celor mulți, guvernează aproape nestingherit. Ei fac legi și revoluții, instaurează guverne, hotărăsc ce țări dispar, pentru ca altele să le ia locul. Fabrică ideologii noi și chiar religii. Se spune că ei au creat orânduirea capitalistă și tot ei au creat-o și pe cea comunistă. Făuresc tratatele militare și economice internaționale și schimbă regimuri politice și președinți de state ca pe niște simple piese uzate ale unei mașini. Metoda lor de lucru e simplă, dar eficientă și poate fi descrisă în 3 pași: PROBLEMĂ - REACȚIE - SOLUȚIE.

1. În primul rând, creează o PROBLEMĂ (conflicte, războaie, revoluții, dezastre etc.) În conflicte și războaie, cele două părți provocate luptă una împotriva celeilalte și nu contra adevăratului instigator. Tot ei finanțează toate părțile implicate în conflict.
2. Apoi, prin intermediul mass-media și al manipulării, determină o REACȚIE în rândul populației, care solicită o rezolvare a problemei apărute.
3. În final, tot ei vin cu SOLUȚIA, care aproape întotdeauna se lasă cu efecte dure asupra populației (sărăcie, restrângerea unor drepturi și libertăți etc. - vezi atentatele din 9/11, armele lui Saddam, criza financiară) și trec întotdeauna drept instanța împăciuitoare, care pune capăt conflictelor.

Care este scopul lor? Practic, scopul lor este să controleze și să conducă întreaga planetă, prin crearea unei Noi Ordini Mondiale și a unui Guvern Mondial unic. Acești oameni nu sunt interesați să câștige bani, deoarece "fabrica de bani" este a lor. Ei pot avea oricâți bani vor. Ce-și mai poate dori cineva care are toți banii din lume? PUTERE și CONTROL! Acesta este scopul lor. De ce doresc ei să stăpânească lumea? Pentru că, având putere și bogăție, pot face asta. Peste 90% dintre oameni ar face același lucru, dacă ar avea acces la bogăție și putere. Pentru a deține puterea absolută și controlul întregii planete, ei vor să atingă următoarele obiective:

- Stabilirea unui Guvern Mondial unic și a unei Noi Ordini Mondiale.
- Distrugerea identității naționale a statelor lumii.
- Distrugerea tuturor religiilor lumii și înlocuirea lor cu o religie unică, de tip New Age.
- Controlul total al populației globului și al fiecărui individ, precum și transformarea lor în "sclavi de tip modern".
- Reducerea masivă a populației globului, până la o limită ușor de susținut de mediul și resursele planetei.
- Promovarea depravării și a obiceiurilor rele, pentru îndepărtarea de la morala creștină.
- Distrugerea modelului actual de societate și a celulei ei de bază, familia.
- Distrugerea libertății de exprimare și restrângerea unor drepturi fundamentale ale indivizilor.
Toate acestea se întâmplă chiar ACUM, și într-un ritm tot mai accelerat. 

GUVERNUL MONDIAL

Guvernul Mondial funcționează pe ipoteza că un guvern alcătuit din familii vechi şi noi, bazat pe inteligență și puterea creierului, este de preferat dreptului popoarelor de a-și alege propriul destin. Cine dorește mai multe detalii poate studia acest document rar: HartaGuvernului Mondial-din 2004.pdf (Descărcați-vă acest document, căci nu se știe cât timp va mai fi disponibil pe internet. SOPA, PIPA, ACTA vor reduce drastic accesul la astfel de materiale)

Utilizând harta, se poate urmări pe ce direcții și în ce zone se propagă efectele unor decizii luate de diverse structuri componente. Sunt detaliate relațiile și zonele de influență la nivel mondial ale principalelor dinastii și familii care conduc lumea. Guvernul Mondial este prezentat în acest document ca un complex intelectual, capabil să coordoneze, acumuleze şi concentreze toate mijloacele de definire și stabilire a normelor de dezvoltare a unei societăți de tip nou. Acest complex este format din nuclee financiare, politice, strategice şi diplomatice, birouri ştiinţifice şi tehnice de planificare și cercetare, servicii de culegere a informațiilor, inclusiv rețele de tip mafiot. De menționat faptul că integrarea europeană și cedarea de suveranitate a statelor au ca scop final crearea acestui Guvern Mondial, care va fi singurul suveran peste toate țările globului.

CUM SUNT ORGANIZAȚI ȘI CUM CONTROLEAZĂ LUMEA?

Organizarea lor și modul prin care controlează lumea este de tip piramidal. Sistemul se numește Piramida Puterii (The Pyramid of Power) și este descris în imaginea de mai jos:


După cum se observă, în vârful piramidei se găsește OCHIUL CARE VEDE TOT. Este un simbol al Illuminati și reprezintă Ochiul lui Lucifer sau Ochiul Satanei. Cine are control asupra lui, are control asupra banilor lumii. Piramida și ochiul) apar și pe dolarul american). Oculta Mondială (de pe nivelele 1, 2 și 3 ale piramidei) se consideră supușii Satanei și i se închină. Ei încearcă să controleze nivelele inferioare ale piramidei, ca să le aducă sub conducerea Ochiului Satanei. Pare absurd în zilele noastre ca oameni atât de importanți ai planetei, atât de bogați și de influenți, să creadă în puterile Satanei și să i se închine, dar vă asigur că exact așa stau lucrurile. E foarte greu să-ți faci o imagine de ansamblu asupra mecanismului, dar voi încerca să lămuresc câteva aspecte esențiale. 

NIVELELE PIRAMIDEI

Nivelul zero - Forța superioară, reprezentată prin Ochiul Care Vede Tot.

Foarte important: Înțelegerea Forței din vârful Piramidei Puterii îți dă posibilitatea să "spargi" piramida și să te sustragi controlului ei. Ca să poți înțelege cu adevărat forța care se află în vârful piramidei, trebuie în primul rând să te înțelegi pe tine însuți. Trebuie să înțelegi de unde vii, încotro te îndrepți și unde vei dispărea. Răspunsurile la aceste întrebări sunt în interiorul tău, iar cheile de descifrare se găsesc peste tot în jurul tău, în lumea materială, palpabilă. Din păcate, indiciile pe care le găsești în diverse surse de informare sunt amestecate cu o mulțime de minciuni. Ca să afli răspuns la aceste întrebări, trebuie să-ți urmezi inima și creierul în egală măsură. Cine e ghidat doar de sentimente, e ușor de indus în eroare. De asemenea, cine se ia doar după rațiune, e ușor să se înșele. Dar e foarte greu să înșeli pe cineva care are un echilibru perfect între cele două. Pentru a înțelege ce este în vârful piramidei, trebuie să vezi realitatea din exterior, să înțelegi natura realității imediate. Numai așa vei putea înțelege natura controlului pe această planetă. Și ține minte: Dacă nu faci parte din SOLUȚIE, vei face parte din PROBLEMĂ.

Nivelul 1 - Familiile regale

În vârful Piramidei Puterii, pe nivelul 1, se află familiile regale europene, care toate sunt înrudite între ele. Regele Belgiei, al Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britanii, Olandei şi Danemarcei sunt cu toții rude de sânge, trăgându-se din familia Windsor. Ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din familia Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic. Chiar și în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic”, prin vot popular, din 1776 şi până în prezent, sunt înrudiţi între ei. Toţi aceştia sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că ei alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie. Tot pe acest nivel al piramidei se mai situează un grup de oameni extrem de influenți, dar a căror identitate nu se cunoaște.

Nivelul 2 - Consiliul celor 13 familii

Pe nivelul 2, se află așa-numita Aristocrație Neagră, compusă din 13 familii, cele mai bogate din lume. David Icke scrie în cartea „Secretul suprem” că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de rasă în interiorul rasei. Aceasta a fost creată în antichitate, în Orientul Mijlociu şi Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând întregul glob.[...] Practic, procesul a durat mii de ani. Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost chiar create de ea, de la bun început”. În ordine alfabetică, aceste familii sunt:
1. Dinastia Astor
2. Dinastia Bundy
3. Dinastia Collins
4. Dinastia DuPont
5. Dinastia Freeman
6. Dinastia Kennedy
7. Dinastia Li
8. Dinastia Onassis
9. Dinastia Reynolds
10. Dinastia Rockefeller
11. Dinastia Rothschild
12. Dinastia Russell
13. Dinastia Van Duyn
Membrii acestor familii ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea dintre ei nu apar niciodată pe listele cunoscute de noi cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce-i interesează pe ei nu e nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei şi să-şi urmeze planurile de dominare a umanităţii. Mass media controlată aproape în întregime de aceste familii ne spune că Bill Gates e cel mai bogat om din lume, cu 54 miliarde dolari, sau Carlos Slim Helú din Mexic cu 74 miliarde de dolari. De fapt acești miliardari nu pot concura nici pe departe cu Sir Evelyn de Rothschild (Dinastia Rothschild) care deține incredibila sumă de 500 miliarde de dolari (mai mult de jumătate din averea totală a lumii!). Cu averea acestei familii ar putea fi hrănită și îmbrăcată TOATĂ populația globului.

Familia Rothschild, 500 de miliarde avere!


Nivelul 3 - Comitetul celor 300

Comitetul celor 300 (numiți și Olimpienii) a fost fondat în 1727 de aristocrația britanică și este compus din cele mai puternice "sub-familii". Acest comitet coordonează direct o mulțime de instituții și organizații majore din întreaga lume, printre care: Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe, Grupul Bilderberg, Masa Rotundă, British Petroleum, Ordinul Skull and Bones, Compania Royal Dutch Shell, Internaționala Socialistă, Francmasoneria Universală, Ordinul Magna Mater, Sionismul Universal, Consiliul Bisericilor Mondiale, Ordinul Cavalerilor Templieri, Institutul American de Presă, Societatea Regală Britanică, Universitatea Harvard, Institutul pentru Droguri, Crimă și Justiție, MIT, NATO, Crucea Roșie Internațională, Universitatea Princeton, Banca Mondială, American Express, Citibank, Credit Suisse etc. Lista este prea lungă pentru a fi prezentată în întregime aici, dar cine dorește să afle toate detaliile despre Comitetul celor 300 poate descărca acest document întocmit de dr. John Coleman, fost ofițer al serviciului de spionaj britanic: THE STORY OF THE COMMITTEE OF 300.

Nivelul 4 - Centrul de comandă

Pe acest nivel se găsesc cele 6 structuri care reprezintă centrul de comandă la nivel global:
- Comisia Trilaterală
- Consiliul Relațiilor Externe (CFR)
- Grupul Bilderberg
- Clubul de la Roma
- Organizația Națiunilor Unite
- Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale
Toate aceste structuri sunt unite între ele prin intermediul Mesei Rotunde.

Masa Rotundă, creaţia omului de afaceri britanic Cecil Rhodes, este o structura atât de complexă, încât dr. Coleman spunea despre ea: Masa Rotundă însăși este alcătuită dintr-o adevărată încrengătură de companii, instituții, bănci și unități de învățământ; ea le-ar ocupa timpul specialiștilor de înaltă calificare vreme de un an, numai pentru a o descâlci și înțelege.

1. Comisia Trilaterală este o "asociație particulară", înființată în 1973 din inițiativa lui David Rockefeller, cu scopul de a "întări cooperarea economică și politică între continentele american, european și asiatic". De aceea, se numește Trilaterală. În componența acestei comisii intră directori de concerne, bancheri, politicieni (printre care și foști președinți ai Statelor Unite), economiști etc. - în general cei mai influenți oameni din America de Nord, Europa și Asia. Practic, această organizație privată, în care se intră doar cu invitație specială, pe baza unor merite deosebite, conduce lumea peste capetele guvernelor. După luarea unor decizii, membrii organizației le transmit guvernelor, iar acestea le aplică la nivelul fiecărui stat. Toate națiunile lumii sunt conduse de această entitate suprastatală. În fiecare an, Comisia Trilaterală are o întrunire în plenul ei și câte o întrunire zonală. În perioada 15-17 octombrie 2010, întrunirea secției europene a Comisiei Trilaterale a avut loc la București, într-o discreție aproape totală. 170 din cei mai puternici oameni ai lumii au venit la București și presa abia a semnalat acest lucru. A existat o înregistrare Antena 3, care între timp a fost ștearsă de pe site-ul lor, însă puteți vedea un fragment din ea în clipul Noua Ordine Mondială - Declarații fățișe):


2. Consiliul pentru Relații Externe (CFR) (Council on Foreign Relations) a fost fondată în 1921 și este o organizație americană non-profit, nepartizană, specializată în politică externă și afaceri internaționale. „Consiliul pentru Relații Externe este un organ al ceea ce C. Wright Mills numea „Elita puterii” - un grup de bărbaţi, cu interese şi concepţii similare, care pun la cale cursul evenimentelor din poziţii intangibile, situate în spatele scenei”, declara Charles Kraft, membru CFR şi al Comisiei Trilaterale.

3. Grupul Bilderberg este o organizație cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri și oameni de știință. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnații David Rockefeller și familia de bancheri Rothschild. Grupul este puternic exclusivist și se reunește anual pentru a promova o apropiere între Europa și Statele Unite ale Americii. Organizația are o agendă globalistă și afirmă că noțiunea de suveranitate națională este depășită. Din cauza caracterului secret al întâlnirilor și a refuzului de a emite comunicate de presă, grupul a fost acuzat adesea de comploturi la nivel mondial. Grupul nu are pagină de internet și nicio întâlnire nu este înregistrată. Din Grupul Bilderberg fac parte cam 180 de personalități politice, culturale, economice și universitare, care se întrunesc în fiecare an în luna mai, alternativ în Europa și America, în aproape 50 de țări.

4. Clubul de la Roma a fost înființat în aprilie 1968 de către Aurelio Peccei, om de știință şi afacerist italian, şi Alexander King, om de știință scoțian. Doctrina clubului se bazează în special pe raportul Limitele Creșterii (The Limits to Growth) publicat în 1972. Conform acestui raport, orice creștere are o limită, care trebuie prevăzută și preîntâmpinată. Creșterea economică este limitată, resursele sunt limitate și creșterea populației globului are o limită. De aceea, trebuie luate măsuri din timp, pentru a preveni atingerea acestor limite. În acest context, unul din obiectivele Illuminati, reducerea populației globului, pare a fi o măsură necesară. De remarcat Ochiul Care Vede Tot, care apare în spotul publicitar al Clubului de la Roma (vezi pe pagina oficiala).

5. Organizația Naţiunilor Unite reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire şi are în subordine o vastă reţea de organizaţii care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât acoperirea unei manipulări groteşti, legată – printre altele – de ţările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală şi de Sud. Din reţeaua ONU face parte și Organizaţia Mondială a Sănătăţii, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elveţian. Ori de câte ori această organizaţie avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporaţiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei - reacţie - soluţie, deşi vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică şi psihică a miliarde de oameni.

6. Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale, cunoscut și sub numele de Chatham House este unul dintre cele mai importante cluburi de reflecţie în materie de afaceri internaționale din lume, ocupând locul întâi în clasamentul Non-US Think Tank al revistei Foreign Policy. Dezbaterile din acest club sunt structurate sub forma unor analize independente pe domenii diverse, precum Energie, Mediu, Resurse guvernamentale, Politici economice internaţionale, Securitate, Sănătate. Una din regulile clubului este ca membrii să păstreze confidențială identitatea celor care emit ideile.

Consiliul Relațiilor Externe şi Comisia Trilaterală controlează aproape sută la sută opinia publică. Toate marile cotidiene, agenţiile de ştiri şi principalele canale de televiziune ale căror ştiri şi emisiuni sunt urmărite de opinia publică, au în poziţii de conducere membri ai acestor organizaţii.
Dacă pe primele 3 nivele se găsesc doar cei care sunt înrudiți cu familiile și sub-familiile Ocultei Mondiale, pe nivelul 4, precum și la nivelele inferioare ale Piramidei Puterii pot avea acces și oameni care nu sunt rude de sânge cu familiile și sub-familiile conducătoare de la nivelele 1, 2 și 3. Chiar și politicieni/demnitari români pot fi găsiți în structurile de comandă de pe nivelul 4. De exemplu, în Comisia Trilaterală, țara noastră are doi membri cu drepturi depline: Mugur Isărescu (Guvernatorul BNR) și Mihai Tănăsescu (reprezentantul României la FMI). În același timp, Mugur Isărescu este și președintele ARCOR, filiala română a Clubului de la Roma. Din ARCOR fac parte, printre alții: Ion Iliescu, Emil Constantinescu, Călin Georgescu, Daniel Dăianu, Mircea Malița, Sergiu Celac. (vezi lista completa). Așa că putem dormi liniștiți: prin aceste persoane, Ochiul Care Vede Tot este prezent și în țara noastră. Centrul de Comandă de la nivelul 4 controlează întreaga populație a globului prin intermediul structurilor de pe nivelele 5, 6 și 7.

Nivelul 5 - Controlul financiar mondial

Toate instrumentele prin care Illuminati controlează financiar populația globului se găsesc pe acest nivel: Fondul Monetar Internațional, Banca Mondială, Banca Reglementărilor Internaționale, Băncile Centrale, precum și mecanismele de impozitare a populației. Probabil este cel mai diabolic sistem de control al populației conceput vreodată. Control prin intermediul banului. Oare de ce banul se mai numește și Ochiul Dracului? Dați-mi pe mână moneda unei țări și nu mă mai interesează cine face legile în acea țară este un celebru citat al lui Rothschild. Probabil de aceea o țară nu este condusă de un guvern sau președinte, ci din umbră, de cel care controlează moneda țării respective. Probabil de aceea o țară nu se poate gospodări singură și are nevoie de sfatul celor de la FMI. Nu mai contează cine face și ce legi face, căci oricum se aplică numai directivele FMI.

Nivelul 6 - Controlul resurselor mondiale

Pe acest nivel se situează marile corporații internaționale, care urmăresc controlul populației prin controlul asupra resurselor. Toate resursele de pe pământ sunt darul naturii, făcut tuturor oamenilor care trăiesc pe fața pământului. Astăzi însă, deşi ni se spune că trăim în lumea democrației, a tuturor libertăţilor și drepturilor, ele ne sunt confiscate în numele unor stranii raţionamente sau înşelătorii. Peste tot pe glob unde pământurile sunt roditoare apar companii de tip Monsanto, care îi corup pe politicieni să reglementeze cultivarea și comercializarea produselor. Intenția este de a-i distruge pe micii producători, sau de ai scoate în ilegalitate, ceea ce înseamnă că nici cel mai inofensiv producător nu va mai putea cultiva ceva în grădina proprie fără aprobarea guvernului. Prin reglementările orchestrate de astfel de companii la nivel mondial în materie de calitate şi siguranţă a hranei, prin impunerea unor aşa-zişi parametri ştiinţifici, după care producătorii trebuie să se ghideze, nu se urmăreşte altceva decât distrugerea micilor producători. Iar aceasta, în favoarea marilor producători de hrană multă şi proastă! Vestitul Codex Alimentarius reprezintă chintesenţa acestui sistem, la implementarea căruia au lucrat zeci de ani reprezentanţii celor mai mari interese politice şi financiare.

De la 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state semnatare (reprezentând aproape 85% din populația planetei), implementarea temutului Codex Alimentarius. Un compendiu de legi alimentare, de factură nazistă, introdus de IG Farben, și care va stabili regulile de alimentație ale națiunilor. Implementarea, prevăzută pe mai multe etape, pornește de la faptul că populația globului este mult prea numeroasă, pentru ca Terra să poată susține o alimentație naturală. Astfel, produsele trebuie modificate genetic, create în laborator, aditivate și iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul www.codexalimentarius.com.

Nivelul 7 - Controlul populației globului

Structurile situate pe acest nivel sunt cele care au contact direct cu populația. Toate directivele venite de sus sunt implementate la nivelul populației prin aceste 4 componente: religie, învățământ, guverne și media. Practic, stăpânii lumii se ascund în spatele acestui paravan (nivelul 7) pentru a-și îndeplini planurile. Populația este îndoctrinată prin religie, îndobitocită prin sisteme de învățământ care nu sunt decât o fabrică de oameni pe care statul să-i întrebuințeze ulterior conform scopurilor lui, ținută în frâu de către instituțiile guvernamentale și prostită de către mass media. Rezultatul este o populație lipsită de energie, de entuziasm și de putinţa de a acţiona şi reacţiona, incapabilă să-și dea seama ce se întâmplă cu ea, astfel încât, orice bandă politică se poate face stăpânul ei.

Nivelul 8 - Populația globului sau unitățile de muncă

Pe ultimul nivel, cel mai de jos, ne aflăm noi, populația globului, oamenii de rând, turma de oi sau sclavii moderni ai timpurilor noastre. Ciclul nostru este limitat la ceea ce am fost îndoctrinați că trebuie să facem: ne naștem, facem școala, muncim pentru stăpânii noștri, le plătim taxe și impozite și apoi ieșim la pensie. Interesant este că din turmă unii dintre noi pot să se ridice temporar pe nivele superioare, să facă parte din instituțiile guvernului, să ajungă pe nivelul 5 bancheri pe la Banca Mondială sau FMI, sau chiar pe nivelul 4, în Clubul de la Roma. Dar când devin inutili pentru stăpâni, sunt aruncați din nou în turma de jos.
De pe nivelele 5, 6 și 7 se produc cele mai dure atacuri și cele mai mari presiuni asupra populației. Este atacată siguranța financiară și alimentară a fiecăruia dintre noi, este atacat sistemul de sănătate public, învățământul, religia, cultura, identitatea națională. În fața acestor forțe colosale care domină planeta, guvernul nostru și conducătorii noștri "aleși de popor" nu au practic nicio șansă. Ei trebuie să execute întocmai ordinele pe care le primesc și să pună țara la dispoziția celor ce conduc lumea. Singura problemă este că acești conducători ai noștri, pe lângă faptul că fură, sunt și incompetenți și nu știu să negocieze mai dur condiții avantajoase pentru poporul român. Este clar că România nu se poate izola și dezvolta separat, în afara contextului regional și global. Vrem sau nu, ea face parte din planul Noii Ordini Mondiale, și dacă întreaga lume se îndreaptă într-o direcție, noi nu avem cum să mergem în direcția opusă. Poziția pe care o vom avea în acest nou plan global depinde doar de cei care ne conduc.


Esoteric Agenda - Agenda ascunsă (RO)Președintele care a spus adevărul


O nouă ordine mondială

-->

9 comentarii:

 1. prostiti lumea cu astfel de comentarii,daca credeti asa ceva vizitati un psicolog

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect, se scrie „pisicolog”, desteptule!

   Ștergere
  2. Intelegem ca dvs. la ''psicologul''acela ati aflat cum stau lucrurile de fapt.
   Puteti combate cu argumente la fel de valide ca mai sus macar un singur paragraf?
   Sau o sa-l vizitati pentru asta si pe ''pisicologul'' recomandat, ca sa deveniti mai bine informat
   in aceste fapte?

   Ștergere
 2. Se stie ca o sa vina antihrist. El o sa conduca lumea in jur de 7 ani cand toate creierele o sa fie spalate si oamenii se vor crede Dumnezeu avand puteri supranaturale si "Potential" iesit din comun, totul se va face sub masca progresului si a valorilor umane.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cine produce banii, detine Puterea
  Cine detine Puterea, stabileste Adevarul
  Cine stabileste Adevarul, controleaza Trecutul
  Cine controleaza Trecutul, determina Viitorul
  Cine determina Viitorul, produce Banii

  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

  RăspundețiȘtergere
 4. Controlul acestei lumi s-a facut dintotdeauna exceptand perioadele de inceput. Crestinismul a fost infiintat cu scopul conducerii globalizate prin biserica. Cei aflati in spatele bisericii au finantat razboaie la modil expus mai sus. Daca in zonele populate cu arabi acim ar fi existat religii slabe, zone mai putin intinse si populatii mai corupte, ac in lume am fi adistat la monopol adupra mapamondului asta insemnand asumarea unor vaste intinderi presupuse mosteniro (revendicari), dracul vi s-ar fi inoculat prin aparatura psi si adta era sfarsitul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte clara expunere. La ''psicolog'' sau la ''pisicolog''ati invatat sa va exprimati atat de clar?

   Ștergere
  2. Anonim: cu Biserica si credinta este alta treaba. Musulmanii au invadat teritorii NU crestinii!

   Ștergere

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.