Walter Julius Veith - Viața la superlativ (VIDEO)




VIAȚA LA SUPERLATIV
Prof. Walter J. Veith

Walter Julius Veith este un om de știință cunoscut în întreaga lume prin prelegerile sale pe diferite subiecte sensibile, precum religiile lumii, interpretarea Genezei din Biblie, creaționism versus evoluționism, societățile secrete și agendele lor, Noua Ordine Mondială, legătura dintre alimentația modernă și creșterea incidenței bolilor.
 

Profesorul Veith s-a născut pe 25 ianuarie 1949 și a absolvit Universitatea din Stellenbosch, Africa de Sud, în 1971. Șapte ani mai târziu, a obținut doctoratul în zoologie magna cum laude. A profesat până în 2004, când s-a retras din activitatea academică, pentru a se dedica celei de conferențiar. În această calitate, a călătorit atât în țările vestice, cât și în cele din fostul bloc comunist, inclusiv în România. A fost invitat să țină prelegeri la numeroase universități de prestigiu, ca și în școli sau comunități religioase, pe teme ca nutriția și bolile degenerative, știința și religia, societățile oculte, politica actuală și viitorul planetei.

Profesorul Walter J. Veith este o persoană modestă, carismatică, cu un umor subtil. Prezentările lui fac dese referiri la spiritualitate, ceea ce pe unii ar putea să-i lase reci, dar dincolo de acest aspect (de altfel, deloc de neglijat) el oferă informații științifice, bine documentate, care ne pot pune serios pe gânduri. Vă invit să urmăriți o serie de cinci prezentări excepționale ale profesorului Walter J. Veith, pe tema obiceiurilor alimentare actuale, ca principală cauză a creșterii numărului de îmbolnăviri în țările numite „civilizate”. Veți afla lucruri pe care nu le-ați învățat niciodată la școală, care nu apar în mass-media oficială și pe care medicul dumneavoastră nu le cunoaște, sau le trece sub tăcere cu bună știință...


Viața la superlativ


Sănătatea e alegerea ta


Stând pe o bombă cu ceas


Laptsolut uimitor


Sănătatea și fericirea


Comentarii

  1. Cel dintâi şi cel mai important aspect care mi-a reţinut atenţia în primul film este prezentarea temei: concis,simplu,pe înţelesul oricui,ordonat până aproape de maniera "cu-liniuţă-de-la-capăt".Consider că demonstrează respect pentru cei care sunt interesaţi. Noi avem câţiva nutriţionişti foarte buni dar , din păcate, avem moderatori de foarte proastă calitate din cauza cărora "clientul" unui post TV (oricare ar fi acest post) plăteşte degeaba. Ne mai auzim;încă nu am văzut toate filmuleţele şi trebuie să le "rumeg"...Sănătate şi spor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Lyrics (de fapt, noi îți spunem Lirica - „uite, iar ne-a trimis Lirica un mesaj măgulitor, draga de ea...”) ne-am luat cu treaba și am uitat să-ți mulțumim pentru ultimul comentariu. Da, și nouă ne place profesorul Walter Veith, un om cu o cultură vastă și de o rigurozitate științifică absolut remarcabilă. Nu face niciodată vreo afirmație fără citarea unor surse oficiale și aduce argumente imbatabile. De fapt, mama, care-i adoră personalitatea și inteligența, ni l-a semnalat. Așa am ajuns să constatăm că majoritatea prezentărilor lui au fost traduse în românește. Nu știm de către cine, dar bănuim că e vorba de cineva din sânul comunității adventiste din România, pentru strădania căruia avem un deosebit respect. Între timp, am descărcat și alte prelegeri ale profesorului Walter Veith, pe alte teme incitante, cum ar fi creaționismul, catolicismul, societățile secrete sau Noua Ordine Mondială. Încet-încet, le vom posta și pe acestea, pentru prietenii blogului. Considerăm că, indiferent de convingeri, omul trebuie să se informeze în permanență. Iar cine are mintea deschisă, și le mai și schimbă... Să nu uităm că până acum 500 de ani toți oamenii erau convinși că pământul e plat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *