Masaru Emoto - Apa + documentar (RO)

-->

APA – MIRACOLUL VIEȚII

Dr. Masaru Emoto este un om de știință japonez, celebru datorită rezultatelor sale uluitoare în cercetările referitoare la proprietățile apei. Experienţele sale demonstrează influenţa evidentă pe care o au asupra materiei gândurile, sentimentele, muzica, imaginile... Apa este purtătoare de informaţie şi poate fi foarte uşor impresionată, impregnată, cu diferite energii. În experienţele de cristalizare a apei, încărcătura energetică benefică (provenind, de exemplu, de la o rugăciune, de la un sentiment de recunoștință sau de la o muzică armonioasă) este materializată în cristale simetrice, cu forme foarte frumoase. Invers, dacă apa este încărcată cu energii malefice (provenind de la de muzica hard-rock, de la dezinfectantele din apa tratată sau chiar de la un gând negativ), ea nu cristalizează deloc sau foarte puţin, și atunci, în forme dizarmonioase. În clipul următor, puteți vedea o scurtă exemplificare a experiențelor cercetătorului Masaru Emoto:


Într-o conferință pe care a susținut-o cu ocazia vizitei sale în România în 2004, ilustrând prin imagini rezultatele experiențelor sale, dr. Masaru Emoto a spus: „Apa are puterea magică de a da naștere tuturor lucrurilor și de a păstra informația. Eu sunt budist și nu am crezut în rugăciune, până când n-am făcut aceste experiențe care mi-au schimbat viața”. Domnul Emoto a prezentat imaginea unei molecule de apă care a ascultat Simfonia a IX-a a lui Beethoven și „Lacul lebedelor” de Ceaikovski. „Când apa din corpul nostru ascultă o muzică frumoasă, armonioasă, corpul nostru se schimbă. Muzica este o formă de vindecare, este medicamentul cel mai bun pe care l-a inventat specia umană. Va veni o vreme în care vom cumpăra de la farmacie muzică vindecătoare”, a mai spus domnul Emoto.
Doctorul Masaru Emoto s-a născut în 1943, Japonia. Este absolvent al Universităţii din Yokohama, secţia de studii umanistice şi ştiinţă, cu specializarea în relaţii internaţionale. În 1986 a fondat Corporația IHM, în Tokyo. În octombrie 1992 a obţinut diploma de doctor în medicină alternativă. Ulterior, studiind noţiunea micro-ciorchinilor de molecule de apă şi de tehnica analizei prin RMN (rezonanţă magnetică nucleară), şi-a început cercetările pentru dezlegarea misterului apei. Cercetările domnului Emoto au fost ilustrate și comentate în câteva documentare științifice, printre care și cel de mai jos, pe care vă invit să-l vizionați.



Comentarii

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *