vineri, 7 septembrie 2012

David Icke - Revolta roboților (eBook) + VIDEO (RO)

-->

REVOLTA ROBOȚILOR

David Icke

Trăim într-o lume dominată din ce în ce mai mult de tehnologii noi, robotizate dar, după părerea lui David Icke, adevărații roboți suntem NOI. În cartea sa, „Revolta roboților”, el explică și documentează în ce măsură s-au lăsat oamenii programați și manipulați de-a lungul istoriei lor de către forțele corupte ale Bisericii și Statului. Cu binecunoscutul lui curaj, Icke smulge vălul de ipocrizie și minciuni țesut de liderii religioși din toate timpurile, revelând adevărata esență umană. El acuză influența malefică exercitată la nivel global de către societățile secrete și demonstrează existența unei vechi legături între umanitate și ființe venite din alte dimensiuni ale Universului, informație suprimată de către elitele aflate la putere. Aceasta deoarece, dacă oamenii obișnuiți ar afla cine sunt ei cu adevărat, cu ce capacități extraordinare sunt înzestrați și ce forță reprezintă, în mod inevitabil s-ar revolta împotriva celor care le-au ținut ascunsă această cunoaștere.

Cei interesați pot citi în limba engleză și pot descărca textul integral al cărții The Robots' Rebellion aici.
Povestea înrobirii tale (RO)
Când oamenii devin cu adevărat liberi (RO)-->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.