Cutremurul din Japonia a fost provocat + documentar (RO)

-->

CUTREMURUL DIN JAPONIA A FOST PROVOCAT

Datele obținute de la magnetometrul HAARP al Forțelor Aeriene și Marinei Statelor Unite arată că cutremurul de 9 grade din Japonia, din dimineața zilei de 11 martie 2011, a fost provocat.


„Americanii, singurii teroriști”

Este o părere personală, care se bazează pe mai multe „teorii ale conspirației” și foarte multe alte „coincidențe”. Fără argumente, este doar o vorbă aruncată în vânt, așa că voi da câteva exemple, pentru mine concludente. Plecând de la cele mai recente evenimente ce au zguduit lumea pe întreg mapamondul, începem cu moartea „teroristului numărul unu” Osama bin Laden. Eliminarea inamicului principal al SUA la aproape 10 ani după atentatele de la 11 septembrie 2001 ar trebui să consolideze poziţia lui Obama, chiar dacă nu-i garantează ea singură un al doilea mandat de 4 ani. Luni, atât aliaţii cât şi adversarii lui Obama îl lăudau. Gary Ackerman, membru democrat al Camerei reprezentanţilor, a declarat pentru CNN că această operaţiune este momentul «misiune îndeplinită» la care preşedintele republican George W. Bush n-a putut decât să viseze. „Cred că acest lucru îl pune pe preşedintele Obama într-o poziţie politică de comandant şef al unei misiuni monumentale, cu consecinţe colosale”, a adăugat el. Peter King, membru republican al Camerei reprezentanţilor, specialist pe probleme de securitate naţională, care îl menajează rar pe Obama, l-a felicitat fără rezerve. „Multe lucruri ar fi putut lua o turnură negativă. Cu toate acestea, preşedintele a avut curajul să lanseze operaţiunea”, a afirmat el la CNN. „Este o operaţiune realizată strălucit. Îl salut pe preşedintele Statelor Unite pentru acest succes, unul dintre cele mai importante din istoria americană”, a mai adăugat el. Chiar şi fostul vicepreşedinte american Dick Cheney, care l-a acuzat pe Obama de „indecizie” în Afganistan la sfârşitul lui 2009, a afirmat luni că îl felicită pe preşedinte şi pe membrii echipei sale de securitate naţională. Operaţiunea de duminică ar urma să-i lase pe republicani fără unul dintre argumentele lor cele mai periculoase pentru Obama în vederea alegerilor din 2012: ideea că ar fi slab pe scena internaţională. Viitorului adversar republican al lui Obama, oricare ar fi acesta, îi va fi greu să-l acuze de slăbiciune în dosarul luptei împotriva terorismului. „Este evident că este vorba despre o veste bună pentru campania electorală a lui Barack Obama. Nu pot să-mi imaginez una mai bună pentru preşedinte”, nota luni specialistul în sondaje Nate Silver, pe blogul său Fivethirtyeight, de pe site-ul New York Times. Totuşi, „alegerile din 2012 nu vor fi dominate de problemele de securitate naţională”, ci de „viitorul statului-providenţă, în faţa unei datorii din ce în ce mai mari”, potrivit lui Silver. În condiţiile în care 57% dintre americanii chestionaţi afirmau recent că dezaprobă modul în care preşedintele gestionează economia, echipa de campanie a lui Obama trebuie să mediteze la exemplul lui George H.W. Bush, învins cu uşurinţă de Bill Clinton în 1992 din cauza economiei, în pofida victoriei în Războiul din Golf din anul precedent.

Un alt argument se bazează pe datele obținute de la magnetometrul HAARP al Forțelor Aeriene și al Marinei SUA, care sugerează ceea ce ar fi putut să cauzeze cutremurul de 9 grade din Japonia, în dimineața zilei de 11 martie 2011, ora locală 05:46:23. Imaginea de mai sus a fost descărcată de pe site-ul programului de cercetare High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP). Este o spectrogramă timp-frecvenţă care arată conținutul de frecvenţe în semnalele radio înregistrate de magnetometrul de inducție HAARP. Acest instrument, care a fost furnizat de Universitatea din Tokyo, măsoară variaţiile temporale din câmpul geomagnetic (magnetosfera Pământului) în ULF (frecvențe ultra-joase) în intervalul 0-5 Hz. La imaginea de mai sus au fost adăugate note, pentru a înțelege ce se întâmpla în ziua în care cutremurul şi tsunami-ul au lovit Japonia. Dacă analizați graficul spectrului de la HAARP atașat mai sus, puteţi observa momentul în care s-a declanșat cutremurul cu magnitudinea de 9.0 grade, linia roşie trasată pe verticală, şi ceea ce se întâmpla înainte şi după cutremur. Ceea ce mai puteţi vedea este o frecvenţă ULF constantă de 2,5 Hz, înregistrată de magnetometru. Această frecvenţă este dovada unui cutremur indus. Graficul a înregistrat această constantă înainte, în timpul şi după cutremur. La data de 11 martie 2011, frecvenţa ULF de 2,5 Hz a fost emisă şi înregistrată de la ora 00:00 și până în jurul orei 10:00, adică timp de 10 ore. Ştim clar că seismul din Japonia a durat doar câteva minute, aşa că de ce a fost frecvenţa de 2,5 Hz constantă timp de 10 ore în dimineața cutremurului? Deoarece o reţea de antene de tip HAARP a generat (transmis) frecvenţa ULF de 2.5 Hz şi a declanşat cutremurul din Japonia, urmat de tsunami.

În aceeași idee, amintim de tsunami-ul din 2004, format în Oceanul Indian. Deşi Armata SUA şi Departamentul de Stat al SUA au fost avertizate din timp (baza navală americană de pe Insula Diego Garcia din Oceanul Indian a primit imediat un avertisment), intervalul de 2 ore dintre momentul cutremurului de 9 grade pe scara Richter şi devastatorul tsunami care a lovit sudul Asiei nu a fost folosit pentru a avertiza populaţia din India, Sri Lanka sau Thailanda despre apropierea dezastrului. Distrugătorul tsunami a fost consecinţa războiului climatic desfăşurat cu ajutorul proiectului HAARP, derulat de US Strategic Defence Initiative. Charles McCreery de la Pacific Warning Center (Centrul de avertizare din Pacific), cu sediul în Hawaii afirmă: „Am avertizat atât Centrul de operaţiuni al Departamentului de Stat, cât şi Armata SUA”. Buletinele de avertizare susţineau însă că „nu există pericol de tsunami” pentru Oceanul Pacific. Dar tăceau în mod misterios asupra valului ucigător format în Oceanul Indian, care era monitorizat încă de la formare, prin sateliţi şi GPS. Cum se explică atunci lipsa de avertizare? Marina SUA se află pe lista beneficiarilor avertismentelor transmise de Pacific Warning Center. În plus, marina are un sistem sofisticat de urmărire prin satelit, care i-a permis monitorizarea valului seismic, pas cu pas. Totuşi, a rămas „mută” deşi, printr-un simplu telefon în Sri Lanka, Thailanda sau India, s-ar fi putut evita tragedia umană care s-a produs. Congresul încearcă să stabilească de ce Guvernul SUA a avertizat doar două ţări aliate, Australia şi Indonezia, dar nu şi ţări din lumea a treia, ca India, Thailanda, Sri Lanka, sau pe cele de pe coasta de sud-est a Africii, lovite după 8 ore şi afectate grav de imensul val seismic. Congresul SUA consideră că Guvernul american avea datoria să anunţe din timp toate ţările din regiunea Oceanului Indian, care erau ameninţate de tsunami. Praf în ochi... Se pun următoarele întrebări: de ce nu au fost informate guvernele statelor din regiunea Oceanului Indian despre iminenţa dezastrului? A existat o avertizare selectivă a ţărilor amenințate? De ce SUA au trimis unităţi militare în zona calamitată şi nu au solicitat numeroasele organizaţiile umanitare americane pentru a organiza ajutorul?

Programul HAARP şi manipularea vremii

Războiul climatic este astăzi o realitate. Avansate în acest extrem de periculos domeniu militar sunt Statele Unite, Rusia (moştenire de la fosta URSS), China, India şi alte câteva state. Deoarece experienţele în domeniul războiului climatic lovesc în prezent zone întinse ale planetei, ele sunt ţinute departe de mass-media şi de opinia publică. În 1992, la Gakona (Alaska), a demarat unul din programele cele mai secrete ale SUA: HAARP. Acesta este condus de Air Force Research Laboratory's Space Vehicles Directorate şi constă într-un sistem de antene speciale, de mare putere, prin care se realizează „controlul modificărilor din ionosferă”, care afectează grav atmosfera şi scoarţa terestră. „HAARP este conceput să inducă modificări mici de temperatură în ionosferă, ale căror rezultate şi influenţă pe Terra sunt apoi analizate cu ajutorul instrumentelor HAARP”, se declară nonşalant pe site-ul HAARP.

Dr. Nicholas Begich (un adversar activ al programului HAARP) explică: „HAARP este în realitate un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale planetei. Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă - viu sau mort - generând fenomene absolut devastatoare. Richard Williams de la Laboratorul Davis Sarnoff din Princeton este mult mai categoric: „HAARP constituie un act iresponsabil de vandalism global”. Chiar documentele Pentagonului sugerează că scopul HAARP este „exploatarea ionosferei în scopurile Departamentului apărării”. În acest scop, pe lângă experimente de modificări climaterice, HAARP a realizat, chiar în SUA, pene totale de curent, întreruperea curentului pe regiuni întregi, suspendarea comunicaţiilor etc., fără să fie tras la răspundere, grație secretizării totale a operaţiunilor militare. Practic, din 1992, prin programul HAARP, SUA experimentează manipularea acoperită a schimbărilor climatice, uriaşe explozii în scoarţa terestră, declanşatoare de mişcări tectonice, utilizarea sistemelor de comunicaţii şi de energie electrică drept arme strategice, care vor le vor permite lor şi Noii Ordini Mondiale să domine regiuni întinse ale Terrei. Să reamintim că, deloc întâmplător, Administrația Bush a refuzat permanent să semneze „Acordul de la Kyoto”, privind combaterea încălzirii generale a temperaturii pe Terra.

HAARP contra ţărilor de pe „axa răului”

Ceea ce mass-media a trecut sub tăcere sunt schimbările dramatice şi neobişnuite din ultimii ani, care au intervenit în ţări considerate de Administraţia Bush ca fiind pe axa răului. În Coreea de Nord, s-a consemnat o succesiune de stări de secetă, urmate de mari inundaţii. Rezultatul: întregul sistem agricol al ţării a fost distrus, iar țara a fost nevoită să recurgă la masive importuri de alimente, pentru a preveni foametea. În Cuba, modelul a fost similar - secete cumplite, urmate de inundaţii devastatoare, cu aceleaşi rezultate: importul de alimente sau foametea. În Iran, Irak şi Siria asistăm la o secetă prelungită începând din 1999. În Afganistan, 4 ani de secetă au premers invazia americana din 2001, distrugând total economia rurală şi aducând o foamete cumplită. Tehnicile de modificare a vremii pot destabiliza puternic economia unor ţări, le pot afecta grav ecosistemul şi pot produce boli în masă. Aceste state vor fi astfel silite să solicite „ajutor internaţional”, cum este de pildă cel acordat de Armata SUA în zona Oceanului Indian, permiţând astfel americanilor să ocupe zone strategice, sub pretexte umanitare. De notat aici că India (putere nucleară) a refuzat politicos „ajutorul”, declarând că are toate resursele necesare gestionării situaţiei!

HAARP în date şi cifre

Într-o zonă arctică aflată la 320 km est de oraşul Anchorage din Alaska, Pentagonul a ridicat un puternic transmiţător, proiectat să trimită mai mult de 3000 megawaţi în straturile superioare ale atmosferei. Acesta este proiectul HAARP, şi a costat SUA peste 30 de milioane de dolari. Scopul? „Pentru a studia variaţiile complexe din ionosfera Alaskăi” conform Marinei şi Forţelor Aeriene SUA. La care Pentagonul adaugă: „şi pentru a dezvolta noi tehnologii de comunicaţie şi supraveghere, care vor permite armatei să trimită semnale spre submarinele nucleare şi spre bazele militare din subsol”. Complexul HAARP este situat într-o regiune izolată, lângă orăşelul Gakona, din Alaska. În 1997 a intrat în funcţiune întregul complex, format din 180 de turnuri înalte de 21 m, formând o arie de transmiţătoare capabile să trimită unde radio de 2,5-10 MHz, cu o putere de peste 3 gigawaţi.

Organizaţia Naţiunilor Unite este apendicele SUA

În ciuda multiplelor cercetări ştiinţifice care s-au făcut în domeniu, ONU nu a avut niciodată pe agenda de discuţii problema manipulărilor climatice în scopuri militare. Subiecte ca „război climatic” sau „tehnici de modificare a mediului” nu au fost amintite nici de delegaţiile oficiale şi nici de grupurile de acţiune în domeniul mediului care au participat la Conferinţa de la Haga pe tema schimbărilor climatice, din noiembrie 2000. Se pare că, în această direcţie, ONU şi celelalte organizaţii cu nume pompoase nu sunt decât nişte apendice ale complexului militaro-industrial mondial. Dr. Rosalie Bertell, binecunoscuta cercetătoare în domeniul radiațiilor ionizante, confirmă că „oamenii de ştiinţă din armata SUA lucrează în prezent la realizarea de sisteme climatice folosite ca arme de război. Metodele includ crearea şi dezvoltarea de furtuni puternice şi direcţionarea evaporării apei în atmosfera Pământului pentru a produce inundaţii direcţionate”. Francmasonul Zbigniew Brzezinski „vedea” deja din 1970, aşa cum scria în cartea sa Between Two Ages: America's Role in the Technotronic Era (Între două epoci: Rolul Americii în era tehnotronică) faptul că „tehnologia va pune la dispoziţia conducătorilor lumii anumite tehnici pentru declanşarea unui război secret. Tehnicile de modificare a vremii vor putea fi folosite pentru a produce îndelungi perioade de secetă sau furtuni puternice”. Nu mai este un secret pentru nimeni că asemenea „calităţi” de prezicător nu sunt de domeniul paranormalului: este vorba doar de înfăptuirea acestor „preziceri” care sunt puse la cale chiar de marii maeştri masoni, cu ajutorul oligarhiei militaro-industriale mondiale.

Deşi HAARP este prezentat opiniei publice ca un simplu „program de cercetare academică”, conform afirmaţiilor oficiale, dr. Rosalie Bertell subliniază că, în plus faţă de manipularea vremii, HAARP mai foloseşte şi la altceva. „Prin reflectarea spre sol a unor semnale de foarte joasă frecvenţă, dar de o mare intensitate, se pot modifica procesele de gândire şi cele emoţionale ale oamenilor aflaţi într-o zonă ţintă şi se pot influenţa dramatic mişcările plăcilor tectonice, ducând la cutremure artificiale”.
Marc Filterman, fost ofiţer în armata franceză, subliniază câteva tipuri de „arme neconvenţionale” care utilizează unde electromagnetice radio. El se referă la „războiul climatic”, indicând că atât SUA cât şi URSS ajunseseră deja în 1980 la rezultate remarcabile în „provocarea schimbărilor bruşte de vreme (uragane, secetă)”. Aceste tehnologii fac posibilă „declanşarea unor perturbări atmosferice folosind semnale radar de foarte joasă frecvenţă (ELF)”.
Cercetătorul dr. Nicholas Begich îl descrie ca „o tehnologie de transmitere a undelor radio foarte puternice, care împing în sus zone largi din ionosferă (stratul cel mai înalt al atmosferei) prin focalizarea unui semnal radio şi „fierberea” acestor zone. Undele electromagnetice sunt apoi reflectate înapoi spre sol şi penetrează totul - viu sau mort”.
Dr. Rosalie Bertell înfățișează HAARP ca pe un „încălzitor gigantic, care produce disfuncţionalităţi majore în ionosferă, creând „găuri” în stratul de ozon și rupturi de lungă durată în stratul protector, care în mod normal opreşte radiaţia cosmică, nocivă pentru orice formă de viaţă”.

Semne ciudate pe cer

28 iulie 1976: un puternic cutremur a distrus oraşul Tangshan din China, omorând peste 650.000 de oameni. Chiar înainte de primele mişcări seismice de la ora 03:42 (noaptea), cerul oraşului a fost luminat aproape ca în plină zi. Luminile, de o bogăţie coloristică uimitoare (de la roşu la alb), au fost văzute pe o distanţă de 300 de kilometri în jur. Frunzele numeroşilor copaci au fost arse complet, iar culturile de legume uscate pe o parte. Cu siguranţă, acesta nu a fost un cutremur natural. Cercetătorii afirmă ca aceste efecte au rezultat din folosirea unor tehnologii tip Tesla şi HAARP, care au permis apariţia luminilor şi a plasmei electromagnetice şi direcţionarea acestora spre zona ţintă.

Un precedent repetat

Cutremurul devastator care a ras de pe faţa pământului vechiul oraş Bam din Iran s-a produs pe 26 decembrie 2003, ora 01:56 GMT. De la momentul construirii lui, în urmă cu 2000 de ani, oraşul Bam n-a mai fost martorul unui astfel de cutremur. Acum au rămas numai ruine. Cutremurul din Asia a avut loc pe 26 decembrie 2004, ora 00:59 GMT, adică la exact 1 an și 58 de minute! Coincidenţă?

Colonel dr. Emil Străinu susţine că omenirea dispune de tehnologia necesară pentru a produce distrugeri zonale punctuale, prin catastrofe naturale dirijate, de tipul furtunilor violente, inundaţiilor sau cutremurelor. El spune că din punct de vedere militar, ceea ce s-a petrecut în Oceanul Indian poate fi descris ca un seism artificial scăpat de sub control. Cutremurul a fost atât de puternic, încât a produs o vibraţie a axei Pământului, a micşorat viteza de rotaţie a planetei în jurul axei sale, harta Asiei s-a modificat prin deplasarea mai multor insule cu zeci de metri de la poziţia iniţială şi e de aşteptat o modificare a climei terestre în viitorul apropiat. În zilele care au urmat cutremurului a apărut o informaţie bizară: serviciile secrete occidentale avertizaseră anterior Indonezia că în preajma Crăciunului, în Asia de Sud ar putea avea loc... acte de terorism. Semnele de întrebare inundă mediile de informare: americanii ştiau de tsunami, dar nu au avertizat statele din zonă. Fără o motivaţie clară, o navă militară a SUA a vizitat zonele sinistrate.

Confirmări locale

În anul 2003, apărea la Editura de înalte studii militare o carte ciudată: „Războiul geofizic - tehnici de modificare a mediului înconjurător în scopuri militare”, sub semnătura cercetătorului militar colonel dr. Emil Străinu. În carte, războiul geofizic era prezentat ca un nou tip de conflict militar, bazat pe tehnici de modificare a mediului înconjurător în scopul agresiunii militare, metode care produc pe cale artificială dezastre naturale diverse, de la ploi torenţiale şi inundaţii la... cutremure. La întrebarea dacă seismul devastator urmat de tsunami ar fi putut fi provocat de om, expertul militar Străinu a spus: „Nu numai că e posibil, dar e şi foarte probabil. Omenirea are la această oră puterea tehnologică de a produce ploi, uragane şi cutremure. Marile puteri studiază asemenea tehnici de pe vremea Războiului Rece. În opinia mea, ceea ce s-a întâmplat în Asia poate avea patru cauze. Prima ipoteza este testarea, în ideea războiului geofizic, a unei arme nucleare foarte puternice scăpate de sub control din cauza unor greşeli de calcul a calităţii sau cantităţii materialului detonat. A doua ipoteză este testarea unei arme cu particule de energie ultra-înaltă asupra scoarţei terestre. A treia ipoteză e un experiment militar necunoscut. A patra ipoteză este cea a unui scandal, provocat pentru a masca altceva, mult mai grav”.
„Cele două plăci tectonice care s-au deplasat sunt numite crustale de mare adâncime şi mecanismul deplasării lor nu este prea bine cunoscut. A fost însă un cataclism asemănător celor care au zguduit planeta la nașterea formelor de relief. Cât despre deplasarea axei de rotaţie a Pământului, trebuie spus că nu e o noutate - în timpul cutremurului din România, în 1977, seismologii au detectat zdruncinături asemănătoare ale axei. Şi la un experiment nuclear se văd asemenea perturbaţii. Partea rea e că sunt de aşteptat replici în diferite zone ale globului, deoarece Pământul este elastic şi pentru a reveni la starea de echilibru mai trebuie să se mişte”, a declarat Harald Alexandrescu, directorul Observatorului Astronomic din București.

HAARP - Găuri în cer (HAARP - Holes în Heaven) (RO)

-->

Comentarii

  1. Are Dumnezeu grija de ei,El vede tot...cat rau se face oamenilor! Se apropie vremea cand cei care fac aceste fapte criminale (care se cred si destepti pentru ce fac),vor platii scump...Dumnezeu ne iubeste si ne protejeaza,fiti siguri de asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. NU AJUTA CU NIMIC SA NE VAICARIM SI SA BLESTEMAM PE OBAMA CA IL VA DUREA EXACT IN COT. IAR SITUATIA NU SE VA SCHIMBA CU NIMIC. CEEA CE DORESC ESTE SA CITITI PUTIN CEEA CE AM SA RELATEZ MAI JOS SI SA FACEM PRELATILOR AUTENTICI DIN TARA NOASTRA O CERERE POATE FARA PRECEDENT: ACEEA DE A APELA LA CEEA CE ESTE CEA MAI PUTERNICA FORTA LA CARE NICI MACAR HAARP NU VA REZISTA : SA FACA SLUJBA SF,VASILE CEL MARE PENTRU INDEOARTAREA TRADARIOI SI AMENITARILOR CE LE ADUC ASUPRA NOASTRA ILUMINATII SI STRUCTURILE MASONERIEI SIONISTE .

    Slujitorii bisericii noastre pot sa ajute tara tocmai pentru ca multi dintre romani nu sunt constienti de ce se intampla- asa a fost todeauna- Biserica a avut viziunea situatiei la dimensiunea ei reala!
    Acum crestinatatea este in pericol pentru ca se pun in functie planurile masoneriei sioniste ,rezumate in mod cinic, arogant , de Henry Kissinger acum cativa ani care spunea in plin public cu nerusinarea caracteristica evreilor askenazi :" Trebuie sa distrugem cultura crestina!". Nu ma mir ca se spunea de evrei ca sunt antinatura- uite unde ne duc! Soros , Rotchild, Rockefeller si toata evreimea s-a pus cu chibzuinta sa distruga, asa cum l-au ucis pe Isus cu mana altuia, vor sa distruga prin islamici tot ce poarta Sfanta Credinta - o Europa marcata de biserici si catedrale inaltate spre gloria lui Dumnezeu!
    Facem apel la slujitorii bisericii sa faca molitfele SFANTULUI VASILE CEL MARE impotriva masoneriei sioniste in frunte cu Soros, Rotchild, etc, impotriva tradatorilor din structurile de stat si parlamentare si hoardelor de invadatori islamici.Nu exista forta in acesta lume care sa poata sa se impotrivesca uraganului molitfelor sfinte - si acum a sosit ceasul sa fie salvata tara de catre cei care compun Sfanta Biserica - pentru ca altceva nu mai poate salva Romania!
    Personal spun ceea ce in familia mea este marcat ca un eveniment aparte - cand cu aceste rugaciuni un sat intreg in care locuia bunica mea a fost martorul acestei Forte in care cred cu toata fiinta eu si toti din familie!Bunicii mele , vaduva a unui preot cu 5 copii - i s-au furat doi saci cu porumb. Preotul satului cu care a vorbit, a chemat duminica tot satul, a atentionat ce se intampla daca hotii nu inapoiaza porumbul vaduvei si - s-a dus in fundul gradinii bisericii unde cresteau 2 piersici superbi. A tinut molitfele Sfantului Vasile la 10 metri de oameni si tot satul a vazut cum cei doi piersici se usca si crapa de sus pana jos.In dimineata urmatoare cei doi saci cu porumb erau la usa bunicii.
    In numele acestei Invataturi lasate de Dumnezeu prin credinciosul sau slujitor SFANTUL VASILE CEL MARE , este momentul ca Biserica sa treaca de la indemnurile ce nu gasesc ecou la o actiune care va convinge pe toti ,. si cei mai putin credinciosi, ca numai prin credinta se poate razbi!
    DOMNUL SA VA AJUTE SI SA VA DEA SFANTUL DUH SPRE OCROTIRE IN CEEA CE VETI FACE! AMIN!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *