David Icke despre cutremurul din Haiti + VIDEO

-->

HAITI – LOVITURA DE STAT PRIN CUTREMUR...
David Icke


Dărâmă tot... și apoi cucerește

Marți, 12 ianuarie, s-a dat o lovitură de stat țării lovite de sărăcie, Republica Haiti, de pe insula caraibiană Hispaniola, pe care o împarte cu Republica Dominicană. S-a numit „cutremur”, dar în realitate a fost o lovitură de stat. Cutremurul a fost doar un pretext să se trimită 20.000 de trupe americane pentru a ocupa zona și a o pregăti pentru o rezidență permanentă a conducerii colonialiste din Washington. ONU le-a dat „permisiunea” fără ca vreun haitian să fie prezent la luarea deciziei, aceasta fiind justificată de nevoia de „securitate” la apariția poveștilor fabricate și repetate la nesfârșit de penibila mass media, care a insistat pe imagini cu „violența” de după cutremur. Oamenii de la fața locului spun că de fapt violența e mai redusă acum, după cutremur, decât înainte, dar public, oamenii înfometați care caută mâncare și apă în clădirile devastate sunt considerați hoți, iar „băieții” (soldații) trebuie să-și facă treaba. Hoți? Țara e o ruină. Armata americană a venit ca forță de ocupație, nu în sprijin umanitar, iar evenimentele care au urmat confirmă acest lucru într-un mod foarte de clar! Încă o expresie a nebunilor reci, fără inimă, care controlează complexul politico-militar-industrial. Știam că nu sunt umani, dar întrec și programarea informatică, și roboții, și orice imaginație.


Încă din 1492, Haiti a fost sub multe forme o colonie a societății Iluminaților, când omul trimis de ei, Cristofor Columb, a ancorat acolo și a declarat întreaga insulă Hispaniola drept proprietate a „coroanei spaniole”,  care era o linie de sânge a Illuminati.

La vremea aceea, acest loc era căminul oamenilor Arwakan, iar insula era cunoscută sub diverse denumiri: Ayiti, Bohio sau Kiskeya. Acele vremuri sunt demult apuse și insulei i s-a dat numele de La Isla Española (Insula Spaniolă) care mai târziu s-a anglicizat cu numele Hispaniola.
Prin secolul al 17-lea, francezii au venit și ei pentru a obține o felie din acțiuni și au făcut averi mari pentru imperiul lor din plantațiile de cafea și zahăr, unde lucrau cca 790.000 de sclavi africani, ceea ce, între 1783 și 1791 constituia o treime din comerțul cu sclavi din Atlantic. O rebeliune a sclavilor și un lung război i-a înlăturat în final pe francezi și la 1 ianuarie 1804 s-a constituit în mod oficial statul Haiti.
Mult timp, Statele Unite n-au vrut să recunoască acest stat, pentru că se temeau că ar putea deveni un exemplu de rebeliune a sclavilor și în alte regiuni, ca de exemplu chiar în Statele Unite. Președintele Woodrow Wilson, sută la sută marioneta clicii, prin agenții Rothschild, Edward Mandel House și Bernard Baruch, a trimis trupele americane să ocupe Haiti în 1915 și să preia comanda granițelor și a autorității portului (ca și în ziua de azi, de altfel). Țăranii erau forțați să construiască drumuri pentru americani iar când au opus rezistență, liderul lor a fost ucis de către militari. Și acum, lucrurile stau cam în același fel.

În 1934, americanii au părăsit Haiti, cel puțin teoretic, iar din 1950, „tăticii” au început o perioadă grotescă, de conducere tiranică. Primul a fost dr. François Duvalier, sau „Papa Doc”, care în 1964 s-a autodeclarat  președinte pe viață, a instaurat o dictatură militară și a ordonat uciderea sau exilul a zeci de mii de oameni. Când a murit, în 1971, a fost înlocuit de fiul lui, în vârstă de 19 ani, Jean-Claude Duvalier, sau „Baby Doc”, care a fost chiar mai lipsit de scrupule în comparație cu tatăl lui și mulți haitieni au început să fugă cu bărcile spre Florida – SUA. În 1986, după nenumărate proteste, Baby Doc a plecat în exil în Franța, dar conducerea a rămas coruptă, fiind foarte influențată de armată și din ce în ce mai aservită Statelor Unite.

Știți deja că, atunci când cineva ajunge la putere și încearcă să introducă reforme noi, în beneficiul poporului, este înlăturat. Jean-Bertrand Aristide, un fost preot romano-catolic, a devenit în 1991, pentru scurt timp, primul președinte ales în mod democratic, dar a fost înlăturat printr-o acțiune militară (armata haitiană este controlată de armata americană). A devenit din nou președinte între anii 1994 și 1996 și iar din 2001 până în 2004, când un grup de foști militari au organizat o rebeliune împotriva lui. Aristide, ca toți politicienii, era departe de a fi perfect, dar a avut meritul de a fi facilitat accesul populației la serviciile medicale și la educație, interzicând totodată traficul de persoane. A desființat armata haitiană și a acordat mai multe drepturi și libertăți politice. Guvernul lui a dublat salariul minim, a introdus reforma terenurilor, a ajutat micii fermieri și a oferit hrană ieftină și adăpost celor săraci. Ups, nu prea ți-ai ales cariera corectă, Aristide...
Aristide a afirmat că Franța și SUA au fost implicate în „răpirea” lui, pentru a-l îndepărta de la președinție și a-l trimite în exil în Africa de Sud. Maxine Waters, membră în Congresul SUA, spune că Aristide i-a spus că a fost forțat să-și dea demisia și scos din țară împotriva voinței lui de către SUA, fiind însoțit de o gardă militară înarmată. Administrația George W. Bush pregătise armata împotriva lui Aristide, după spusele avocaților lui, și asta se potrivește perfect cu același modus operandi din întreaga lume. Motivul ascuns al tuturor acestor probleme este de acela de a controla Haiti, din motive strategice și bineînțeles pentru petrol. Deși au încercat să țină secretă informația, majoritatea companiilor petroliere știau demult că în Haiti și în jur se află resurse imense de petrol. După ce Aristide a fost îndepărtat, giganții petrolului, precum Chevron, Exxon Mobil și Anglo-Dutch Shell, au finanțat o echipă de geologi de la Institutul de Geofizică al Universității din Texas, pentru a începe cartografierea tuturor zonelor geologice din bazinul caraibian.


Iată ce a spus cercetătorul F. William Engdahl [istoric, economist și jurnalist independent]: „Având în vedere producția imensă de petrol care există în Mexic, Louisiana și în întreaga zonă a insulelor Caraibe, precum și apropierea geografică cu Statele Unite – ca să nu mai vorbim de interesul aparte al Statelor Unite pentru asigurarea propriilor surse de energie – era surprinzător faptul că acea zona nu fusese cartografiată mai devreme. Acum devine clar faptul că marile companii petroliere erau de multă vreme în cunoștință de cauză în privința potențialului imens al acelei regiuni, dar au decis să țină secret acest fapt”. Da, ține secret până preiei controlul în Haiti și în alte țări, pentru a fi sigur că profitul revine cartelurilor de petrol și nu oamenilor loviți de sărăcie din regiune.
Marguerite Laurent, președinta Asociației avocaților din Haiti, care a fost și avocata președintelui  Aristide, a declarat că înainte să fie eliminat de „rebeliunea” susținută de americani, președintele Aristide a scos pe piață o carte care, pentru prima dată, detalia pozițiile resurselor din Haiti, incluzând petrolul și aurul, și explica modul în care populația haitiană ar putea beneficia de ele. Aceasta a fost cea mai greșită mișcare din cariera sa. La scurt timp, a fost sortit exilului, iar americanii îi refuză și acum revenirea în țară.


Nu, nu se poate să acceptăm ca cea mai săracă țară din emisfera vestică, unde 80% din populație trăiește sub limita sărăciei, iar înainte de cutremur 54% trăiau într-o sărăcie lucie, să beneficieze de propriile resurse din propriul teren și mare. Nici vorbă! Dacă permitem să se întâmple asta acum, toți ceilalți vor face la fel.

Un consorțiu de companii petroliere, incluzând compania petrolieră de stat a Cubei, Cubapetroleo, a descoperit unul dintre cele mai mari rezerve de petrol lângă coasta cubaneză, vizavi de capitală haitiană Port-au-Prince. Guvernul rus și cel chinez puseseră deja ochii pe acea rezervă. F. William Engdahl explică: „Marea masă a faliilor subacvatice din jurul Haiti-ului sunt într-o continuă mișcare de frecare între ele, iar marginile lor arată de parcă două bucăți de porțelan spart au fost lipite”. Acestea sunt exact condițiile geologice pentru faliile mișcătoare să împingă la suprafață resurse imense de petrol și gaz. De aceea, petrolul, gazul și instabilitatea geologică merg deseori mână în mână. Dar asta mai înseamnă ceva: e o joacă de copii pentru cei care controlează tehnologia top secret să provoace la comandă un cutremur în aceste zone. Programul de cercetare HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), cu baza în Alaska și cu alte amplasamente în restul lumii, în mod sigur este capabil să provoace cutremure. Această tehnologie deviază unde radio în sus, în ionosferă (cel mai înalt strat al atmosferei) pentru ca apoi să revină pe pământ.
 
HAARP are multiple utilizări, incluzând controlul minții, doborârea unor aparate de zbor sub pretextul unui „accident inexplicabil”  sau provocarea de fenomene geologice, precum cutremurele. Există și alte tehnologii care provoacă cutremure sau tsunami și acestea includ tehnologia pe bază de puls, plasmă, unde sonice și electromagnetice precum și bombardarea cu „unde șoc”. Dar noi vorbim aici de „vibrațiile” cutremurului. Tot ce trebuie să faci e să provoci o mișcare de vibrație, iar pământul va face restul. Haiti e un exemplu clar al utilizării tehnologiei HAARP de provocare de cutremure, un atac care a ucis 212.000 de oameni, alte milioane rămânând fără adăpost.

Flota  de Nord a Rusiei, care încă din 2008 monitorizează mișcările și activitățile armatei americane în Caraibe, declară că acest cutremur din Haiti a fost rezultatul activității armatei americane, care a testat o astfel de „armă” de provocare de cutremure. Greșit! Nu a fost niciun „test”; a fost o acțiune calculată la rece și care trebuia să aibă loc. Viteza cu care au ajuns 20.000 militari americani pentru a ocupa aeroportul și țara arată clar că totul a fost planificat dinainte și așteptau ca acest plan să fie activat. De asemenea, așa se explică și dezinteresul autorităților și al armatei americane față de operațiunile de ajutorare și salvare.

Mai lasă-mă cu oamenii înfometați... M-ai pozat din cel mai bun unghi?

Întârzierile în furnizarea alimentelor și a apei i-a dus pe oameni la disperare și într-o stare violentă, creând deci acea situație în care se cere mai multă „securitate”. Salvatori și lucrători umanitari din întreaga lume au făcut plângeri severe cum că avioanele lor nu primesc permisiunea de aterizare din partea turnului de control, operat de armata americană. Să nu mai vorbim de cele 3 ore în care toate zborurile au fost oprite din cauza sosirii Secretarei de Stat Hillary Clinton, care a venit... „să facă poze”.

Cât de mare poate fi cinismul lui Barack Obama în fața durerii care i-a lovit pe haitieni, ca să-l desemneze pe George W. „nu-mi pasă de nimeni în afară de mine” Bush să colaboreze cu Bill „voi impune sancțiuni în Irak” (care a omorât jumătate de milion de copii) Clinton în acțiuni de efort umanitar? În 2009, Clinton a fost desemnat să coordoneze convoiul special al Națiunilor Unite către Haiti. De ce ai desemna un fost președinte al Americii drept șeful transportului special pentru Haiti? Ca să se alăture partenerilor lui „umanitari” după dezastrul cutremurului. Ca din întâmplare, America își construiește o ambasadă în Port-au-Prince, a cincea din lume ca mărime, într-o țară cu mai puțin de 10 milioane de locuitori. Prin urmare, nu au nicio intenție să plece, la fel ca și în Irak și Afganistan, unde s-au construit de asemenea ambasade imense.

Mi s-a spus să desemnez pe minunații mei prieteni și parteneri întru conspirație, aici de față, pentru a fi sigur că Haiti este controlat de clica care mă controlează și pe mine, pentru ca păpușarii mei să aibă tot petrolul pentru ei. Vă mulțumesc. Dumnezeu să binecuvânteze America!

Alt aspect al acestei situații este ca rețelele de pedofili și alții care au profitat de devastarea țării ca să fure copiii orfani și să-i vândă pentru 50 de dolari bucata. Știu de mai bine de 10 ani că Haiti este un centru cheie atât pentru controlul minții (metode moderne, combinate cu metode voodoo), cât și pentru traficul de copii. De multă vreme Haiti este unul din locurile principale de unde se procură copii pentru pedofilii din elita politică, de afaceri și militară a Americii de Nord. Acum există milioane de copii haitieni care și-au pierdut unul sau ambii părinți și se află în pericolul de a fi capturați de pedofili și de rețelele satanice. Un grup de „misionari creștini” americani a fost prins și arestat pentru că încercau să scoată din țară 33 de copii, dar ăsta este numai vârful aisbergului. S-au raportat dispariții de copii din spitale, și ce să mai vorbim de străzi. Jean Luc Legrand, consilier UNICEF, a spus: „UNICEF lucrează în Haiti de mulți ani și noi știam de problema comerțului cu copii care exista și înainte. Din păcate, multe dintre aceste rețele au legături cu „piața internațională de adopție”. Traficul de copii pentru cercurile pedofile și satanice este o industrie globală și Haiti este una din principalele surse care furnizează o astfel de „marfă” – copii mici.

Ce țară tristă și disperată e Haiti... și azi, mai mult ca oricând. A fost exploatată, terorizată și redusă la sclavie sub diferite forme din momentul în care Columb a pus piciorul pe insulă, acum 700 de ani. Iar exploatatorii, în general, au fost aceiași – liniile de sânge ale familiilor de Illuminati din Europa și America, precum și cerberii lor, agenți și militari. Un haitian spunea: „Ne bat și ne tratează ca pe niște animale, dar ce să facem, ne e foame...”. Nu, prietene. Ei nu vă tratează „ca” pe niște animale. Pentru acești posesori ai unor minți bolnave și nebune, voi chiar „sunteți” animale. Așa se uită ei la voi și la noi toți. De aceea lumea e așa cum e. Dar nu pentru multă vreme...

Sursa: www.davidicke.com (The David Icke Newsletter, February 7th, 2010)
HAARP - tehnologia de produs cutremure (RO)

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *