Dr. Sang Lee - Vindecând prin cuvânt + documentar (RO)

-->

VINDECÂND PRIN CUVÂNT

Dr. Sang Lee a absolvit în anul 1967 Facultatea de medicină a Universității Yonsei – Coreea de Sud. Timp de 3 ani, a fost medic militar în cadrul Marinei Militare coreene. Ulterior, a urmat cursuri de specializare în medicină internă, alergie și imunologie la Wayne State University și University of California at Irvine – Statele Unite. În 1976 și-a deschis un cabinet particular în orașul Yorba Linda – California, unde a practicat până în 1982. Apoi, până în 1996, a fost unul din coordonatorii programului Newstart (Un nou început), din cadrul Weimar Institute – California, unde a predat un apreciat curs despre nutriție. În prezent, dr. Sang Lee este președintele Centrului Newstart din Atlanta – Georgia și Oseak – Coreea. În această calitate, realizează emisiuni pe teme de sănătate la KBS-TV (Korean National Broadcasting System), fapt care l-a făcut cunoscut și... recunoscut pe plan internațional. Amănunte interesante privind rezultatele excepționale și popularitatea binemeritată de care se bucură dr. Lee puteți afla accesând acest link: Dr. Sang Lee’s Newstart Center.


Healing by the Word – „Vindecând prin cuvânt” este titlul unei serii de 17 conferințe video, în care dr. Sang Lee, cu farmecul, umorul și modestia caracteristice asiaticilor, ne introduce în lumea genelor umane. Prelegerile sale, bazate pe una din ultimele descoperiri științifice, demonstrează cum o singură „scânteie” aprinsă în genele noastre poate stimula vindecarea și promova starea generală de sănătate. Dr. Lee împărtășește auditoriului rezultatul numeroaselor sale studii științifice, combinate cu dovezi biblice, demonstrând că orice boală este rezultatul unei alterări a genelor normale și sănătoase cu care am fost înzestrați de Creator. Pe parcursul celor 17 conferințe, el se referă în detaliu la anumite boli grave, precum cancerul, diabetul, hipertensiunea, bolile autoimune sau cele mentale. Fiecare dintre acestea a fost declanșată de felul în care noi am perceput anumiți stimuli din exterior, și poate fi anihilată tot de către noi, prin schimbarea percepției și eliminarea stimulilor perturbatori. Dr. Lee nu este chiar un pionier în acest domeniu (celebrul dr. Bruce Lipton încearcă de multă vreme să demonstreze că genele noastre pot fi reconfigurate), dar înclin să afirm că prezentările sale sunt mai bogat documentate, mai clare și mai explicite, captivând un public mult mai larg, de orice vârstă și nivel de cultură. Puteți viziona aici prima dintre aceste 17 prezentări de excepție și sper din tot sufletul să vă fie de folos.

Dr. Sang Lee - Genele - Litere minunate (Genes - Wonderful Letters) (RO)

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *