sâmbătă, 29 decembrie 2012

Încătușarea în sistem - În curând va fi interzisă încălzirea cu lemne sau cărbuni

-->

ÎNCĂTUȘAREA ÎN SISTEM

În curând va fi interzisă încălzirea cu lemne sau cărbuni


O încătușare a tuturor de energia electrică. Adevărul este că cineva se gândește la toate. Nu este scăpat niciun aspect care privește supraviețuirea umană. Legea încălzirii – un avertisment dat mânăstirilor și tuturor posibilelor puncte de rezistență. Vreți să vă încălziți? Consumați curent, pe care apoi trebuie să-l plătiți. Doar așa ești în regulă, necertat cu sistemul, iar de nu, rabdă frigul sau pune mai multe pături pe tine:
„Pachetul legislativ menit să reducă emisiile de carbon cu 20% în următorii 12 ani a fost votat în unanimitate de reprezentanţii celor 27 de ţări membre UE. La doi ani de la formularea lor, măsurile menite să reducă poluarea în ritm rapid au devenit legi europene. România şi Bulgaria au mai primit o amânare. Astfel, pentru sectorul privat (locuinţe sau autoturisme personale), poluarea maximă admisă va fi redusă cu doar 10% faţă de cea înregistrată în 2005. Această lege are cifre deosebite pentru fiecare stat membru şi lasă conducerilor locale libertatea de a decide prin ce metode se va impune populaţiei reducerea poluării. Statele mai bogate vor fi obligate să reducă drastic poluarea casnică, în timp ce state precum România şi Bulgaria beneficiază de o perioadă de grație. Înţelegerea manifestată pentru ţările sărace va permite populaţiei rurale să-şi încălzească locuinţele cu cărbuni sau lemne de foc, lucru care va fi total interzis în alte ţări şi care urmează să fie interzis în următorii ani și în România şi în Bulgaria”.
Ani la rând, David Bellamy a fost una dintre cele mai cunoscute figuri ale televiziunii britanice. Botanist respectat, autor a 35 de cărți, a prezentat peste 400 de programe și a fost extrem de apreciat de audiență. Cu toate acestea, de peste 10 ani a intrat într-un con de umbră, marginalizat de șefii de la BBC, precum și de lumea științifică. Crima lui? Bellamy afirmă că încălzirea globală nu este cauzată de oameni, ci este un simplu fenomen natural, scrie dailyexpress.co.uk.


„Când am dat prima oară cu capul în zid spunând că eu nu cred ce ni se spune despre încălzirea globală, habar n-am avut care vor fi consecințele afirmațiilor mele”, explică el prețul pe care a fost obligat să-l plătească pentru că a încălcat linia ortodoxă privind schimbările climatice. Sunt un om de știință și trebuie să merg pe căile științei, dar când văd că adevărul este ascuns, sunt dator să-mi spun opiniile. Potrivit datelor oficiale, în fiecare an, începând cu 1998, temperaturile au fost tot mai reci, iar în 2002, stratul de gheață din Arctica a crescut. De ce nu auzim nimic despre aceste lucruri?, se întreabă el. Cel mai mult mă îngrijorează că există, într-adevăr, probleme ecologice care au nevoie disperată de soluții. Rămân un ecologist, sunt un verde și fac o campanie constantă pentru stoparea distrugerii biodiversității in lume. Dar banii vor fi irosiți dacă încercăm să rezolvam 'problema' încălzirii globale”. Urmarea a fost că, de când a afirmat că nu activitățile umane generează încălzirea globală, omului de știință i s-a interzis să mai realizeze vreo emisiune TV.

„La începutul acestui an, patru experți au declarat la BBC că acesta este sfârșitul gheții în Arctica și că ne vom confrunta cu cea mai fierbinte vară din toate timpurile. A fost pe naiba! A fost foarte frig și umed și vedem că gheața din Alaska a început să crească rapid”, susține el. Principalul argument al lui David Bellamy: „Schimbările climatice sunt ciclice, sunt un proces natural vechi de când lumea. Când romanii locuiau în Britania, culegeau stafide și produceau vin la granița cu Scoția. Evident, era mult mai cald atunci. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru încălzirea globală care a pus capăt erei glaciare. Dacă acest fenomen n-ar fi existat, n-am mai fi azi aici. Încălzirea globala este o parte a unui ciclu natural și nu putem face nimic pentru a opri aceste cicluri. Omenirea cheltuiește o avere încercând să rezolve o problema care, de fapt, nu există”.

Escrocheria încălzirii globale merge mână-n mână cu controlul mondial al populației – propagandiștii nici măcar nu se mai ascund: „Cuplurile care fac mai mult de doi copii sunt iresponsabile, deoarece creează o povară de nesuportat pentru mediul înconjurător”, consideră consilierul pe probleme de mediu al guvernului britanic, Jonathon Porritt. „Cred că va trebui să le spunem oamenilor că a avea mai mult de doi copii este iresponsabil”. Optimum Population Trust, un grup condus de Porritt, afirmă că bioxidul de carbon produs de-a lungul vieții de fiecare copil născut în Marea Britanie echivalează cu cantitatea absorbită de doi acri și jumătate de pădure de stejari.


10 MODURI DE A STIVUI LEMNELE-->

2 comentarii:

  1. Fie ca noul an sa va gaseasca frumosi si sanatosi, si sa auzim mai mult de lucruri bune si mai putin de cele triste. An nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu puteam sa-mi imaginez ca taiatul si aranjatul lemnelor poate deveni arta adevarata.

    RăspundețiȘtergere

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.