duminică, 23 iunie 2013

David Icke - Planuri pentru un stat fascist global + documentar (RO)

-->


PLANURI PENTRU UN STAT FASCIST GLOBAL

- VACCINĂRILE -

David Icke

Vaccinările  sunt un mijloc eficient de pompare în oameni a medicamentelor inhibitoare ale minții și distrugătoare ale sistemului imunitar, sub pretextul ajutorului. Generații întregi de copii din întreaga lume sunt contaminați astfel în fiecare an, în timp ce cifrele arată că pretențiile lor caritabile sunt niște mari minciuni.


Dr. Ghislaine Lanctot dezvăluie realitatea vaccinărilor în cartea sa, The Medical Mafia. Ea spune că vaccinarea repetată epuizează sistemul imunitar și deschide calea pentru tot felul de boli pe care, în mod firesc, mecanismele defensive ale organismului le resping foarte ușor. După cum arată multe studii, bolile pe care vaccinurile le-ar fi prevenit erau deja în cădere liberă înainte de introducerea acestora.

Cercetătorul australian Ian Sinclair a expus minciunile din spatele vaccinării într-o serie de cărți și articole, printre care Health: The Only Immunity (Sănătatea: singura imunitate). El susține că a descoperit următoarele:
• Dovezi statistice și grafice arată că peste 90% din bolile pe care le-ar fi prevenit vaccinările erau deja în declin înainte de aceste campanii de vaccinare. Toate revistele medicale recunosc că aceste boli au fost produse de lipsă de igienă, deficiențe de nutriție și standard defectuos de viață. Altfel spus, nu vaccinarea a eradicat bolile infecțioase, așa cum susțin autoritățile medicale.
• O campanie de vaccinare anti-tuberculoză din India, la peste 260.000 de persoane, a provocat mai multe cazuri de tuberculoză la cei vaccinați decât la cei nevaccinați. Iar acest vaccin încă mai este administrat copiilor australieni și altora de pe glob.
• Costul vaccinului pentru tusea convulsivă a crescut de la 11 cenți în 1982, până la $11,40 în 1987, deoarece $8,00 pe vaccin au fost adăugați de firmă pentru plata costurilor legale și a daunelor plătite celor morți și cu leziuni cerebrale în urma vaccinului.
• Milioane de copii din țările „lumii a treia” au murit și încă mai mor de pojar, tetanos, difterie, poliomielită etc., în ciuda faptului că sunt vaccinați.

Consecințele vaccinurilor asupra sănătății, pe termen scurt sau lung, sunt teribile, dar ele servesc perfect Iluminaților pentru efectele fizice și mintale asupra populației pe care vor s-o controleze și pentru profiturile pe care le acumulează. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sprijină în declarațiile sale agenda Iluminaților și a firmelor lor farmaceutice. Ea anunță o anume epidemie, iar agenții Iluminaților din guvern încep o vaccinare în masă împotriva presupusului pericol, prin profesioniștii lor din medicină. Firmele farmaceutice ale Iluminaților le vând vaccinurile. Exact ca în vaccinarea împotriva pojarului din anii 1990 din Marea Britanie.Programele de vaccinare în masă din „lumea a treia” sunt finanțate și administrate prin Banca Mondială, OMS și alte agenții ONU ale Iluminaților, ceea ce le permite să aibă drept țintă anumite popoare, în campania lor de genocid. Dr. Lanctot scrie în The Medical Mafia: „Vaccinarea decimează populații întregi. Drastic în țările lumii a treia, cronic în țările industrializate”. În această privință, Robert McNamara (membru Bilderberg, Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe), fost președinte al Băncii Mondiale, fost secretar de stat american, care a ordonat bombardarea masivă în Vietnam și totodată membru al „Programului extins de imunizare”, a făcut niște comentarii interesante. Conform unei publicații franceze, J'ai tout compris, el a afirmat că „trebuie luate măsuri draconice de reducere demografică, împotriva voinței populațiilor. Reducerea ratei nașterilor s-a dovedit imposibilă sau insuficientă. De aceea, trebuie să creștem rata mortalității. Cum? Prin mijloace naturale: foamete și boli”.

Dr. Ghislaine Lanctot afirmă că vaccinarea permite selectarea populației care urmează a fi decimată. Permite „genocidul controlat” și omorârea oamenilor dintr-o anumita rasă, grup sau țară, în timp ce ceilalți rămân neatinși. Totul se face „în numele sănătății și bunăstării”, spune ea. Bolile au fost răspândite în mijlocul populațiilor din „lumea a treia” prin vaccinări și apă.

Dr. Gotlieb, oncolog, a declarat într-o investigație a CIA că a dispersat o mare cantitate de viruși în râul Congo din Zair în 1960, pentru a contamina apa potabilă a localnicilor. Dr. Gotlieb a devenit apoi șeful Institutului Oncologic Național, pentru a duce mai departe „lupta cu boala”. Organizațiile de cercetare a cancerului, care primesc anual milioane prin strângere de fonduri, sunt alte paravane ale Iluminaților pentru a opri descoperirea unui leac despre care cei din interior știu că deja există. Banii donați lor sunt bani dați Iluminaților, deși oamenii naivi nu cunosc acest lucru.

Escrocheria SIDA


SIDA este o altă boală indusă artificial de Iluminați, prin vaccinare. Cea mai mincinoasă afirmație este că HIV produce SIDA. Doctorii, media și publicul acceptă asta ca un fapt neîndoielnic. Faptul că multe victime ale SIDA nu sunt HIV pozitive e dovada clară că SIDA nu are legătură cu HIV. HIV este de fapt un virus slab, etichetat ca țap ispășitor, pentru a ascunde cauzele reale. Ce coincidență că medicamentele minune pentru SIDA, ca infamul AZT produs de cartelul Rockefeller, au ca efect secundar... distrugerea sistemului imunitar! AZT a fost inițial o formă de chimioterapie pentru cancer și era atât de toxic, încât a trebuit retras. Medicamentele chimioterapice au un rol simplu: distrug celulele. Nu doar celulele canceroase, ci toate celulele. Întrebarea este dacă distrug toate celulele canceroase înainte să distrugă prea multe celule sănătoase ale pacientului. Iată de ce pacienții supuși chimioterapiei se îmbolnăvesc, chiar dacă boala canceroasă a fost eliminată.

În timp ce homosexualii erau demonizați, o firmă Rockefeller a scos AZT de pe un raft prăfuit, ca medicamentul minune. „Minunea” a mărit numărul de leucocite din sistemul imunitar. Totuși ei au omis să spună că această creștere de leucocite era rezultatul toxicității AZT-ului și că, de fapt, mecanismul defensiv al omului a intrat în acțiune la administrarea AZT. Pacienții au murit din cauza tratamentului. Cei care sunt HIV-pozitivi și mor, sunt consemnați ca bolnavi de SIDA. Cei care nu sunt HIV-pozitivi și mor de aceleași boli, sunt consemnați ca bolnavi de boala care a cauzat moartea. Astfel, din consemnările morții, numai cei cu HIV mor de SIDA. O mare minciună.

Adevărul despre SIDA și HIV poate fi aflat din cartea Christinei Maggiore, What if everything you thought you knew about AIDS was wrong (Ce-ai zice dacă tot ce-ai crezut despre SIDA ar fi fals). Christine a sesizat minciunile și înșelăciunea când a ieșit HIV pozitivă la un test și apoi negativă la altul, urmat de altul pozitiv etc. Întreaga rețea SIDA și companiile farmaceutice sunt controlate sau manipulate de Iluminați. S-a creat o industrie de multe miliarde de dolari, de care beneficiază companiile farmaceutice și organizațiile caritabile. Christine Maggiore și-a dat seama câtor organizații caritabile le pasă în realitate de ceea ce se petrece și s-a documentat în această direcție.

Dar de unde provine SIDA? O boală foarte asemănătoare cu SIDA, numită Kalaazar, a omorât 60.000 oameni în sudul Sudanului. Aceasta a distrus sistemul imunitar, victimele murind în consecință din cauza mai multor boli. Africa a fost întotdeauna o țintă importantă, deoarece Iluminații vor controlul complet al acestui continent, cu fantastica lui bogăție naturală și așa a început campania de genocid împotriva africanilor. În 1988, ambasadorul Senegalului a anunțat că SIDA a făcut ravagii în țara sa și că sate întregi au fost decimate. Cu câțiva ani înainte, echipe medicale și științifice aranjaseră prin OMS vaccinarea oamenilor împotriva hepatitei B.

Un vaccin pentru hepatita B a mai fost testat pe homosexualii din New York în 1978, iar doi ani mai târziu în San Francisco, Los Angeles, Denver, Chicago și St. Louis, printr-un program al OMS și Institutului Național pentru Sănătate. Ei bine, „epidemia SIDA” a început chiar în rândul comunităților de homosexuali din aceste orașe. Dr. Lanctot susține că „există rapoarte despre colaborarea dintre aceste două organizații în 1970, pentru studiul consecințelor anumitor viruși și bacterii introduse la copii în campaniile de vaccinare. În 1972 s-au focalizat pe virușii care au provocat căderea mecanismului imunitar”.
Dr. Lanctot mai povestește: „În 1994 a fost condusă o campanie de vaccinare împotriva hepatitei B în Canada, care a fost inutilă, periculoasă și costisitoare. Pentru ce? Vreun plan ascuns? Am fost acolo în 1993. Am fost tulburată să constat că ținta era o întreagă generație (de la 1 la 20 ani) dintr-o singură provincie – Quebec”. Dr. Lanctot spune că nu exista risc de hepatită B și afirmă că au fost administrate vaccinuri diferite în trei zone delimitate. Unele asistente au fost selectate și pregătite pentru a administra un vaccin special. Toți copiii au fost introduși într-o bază de date computerizată. Presiunea pentru vaccinarea copiilor a fost atât de mare, încât școlile au fost transformate în clinici. Cei care nu voiau să fie vaccinați erau arătați cu degetul și tratați ca proscriși (ca și în programul de vaccinare pentru pojar din anii 1990, din Marea Britanie). Asistentele îi urmăreau până acasă pe părinții care nu voiau vaccinarea copiilor lor. Dr. Lanctot cunoaște o mamă care n-a vrut să-și vaccineze copilul. O asistentă a venit acasă și i-a spus că vaccinarea este obligatorie. Mama a cedat, iar copilul este acum handicapat fizic și mental.

În 1986, fără vreo explicație sau permisiune din partea părinților, vaccinul pentru hepatita B a fost administrat copiilor amerindieni din Alaska. Unii au murit și mulți s-au îmbolnăvit de ceea ce se pare că a fost un virus numit RSV (rous sarcoma virus) aflat în vaccin. Triburile de amerindieni au fost ținta multor programe de vaccinări, deoarece Iluminații vor pământul și resursele lor pentru a încheia genocidul început la venirea europenilor. În acest scop, ei s-au infiltrat printre bătrânii din trib și controlează agențiile pentru „problemele indienilor”, aceste agenții dând, la rândul lor, socoteală guvernului federal. Dr. Lanctot povestește despre un grup de femei indiene care i-au vorbit despre vaccinări. Asistenta grupului i-a spus că guvernul federal i-a dat mână liberă în administrarea sănătății lor, cu o singură condiție: fiecare vaccinare să fie aplicată cu rigurozitate tuturor, fără excepție. „Tăcerea era asurzitoare. Am înțeles cu toții”, își amintește Dr. Lanctot.

Doctorii morții


Doctorii americani sunt, statistic vorbind, mai periculoși decât armele de foc. În fiecare an, aproape 120.000 de decese sunt atribuite erorilor medicale. Comparativ, sunt 1.500 de decese prin arme de foc. Susținem toți interzicerea armelor și totuși, un doctor are de 9.000 de ori mai multe șanse să omoare un om. În Marea Britanie, sute de mii de oameni sunt în spitale din cauza efectelor medicamentelor care ar fi trebuit să-i însănătoșească. „Biroul național britanic pentru audit” a subliniat pericolele incredibile prezentate de medicina „modernă”. Ei arată că anual, în spitalele britanice, în jur de 100.000 de pacienți capătă infecții care duc la moartea a 5.000 de oameni și contribuie substanțial la alte 15.000 de decese. Aceste cifre confirmă un raport al cotidianului London Daily Express, care susține că spitalele mușamalizează pericolele la care sunt supuși pacienții aflați în îngrijire și proporțiile ratei anuale a deceselor. Faptul că mulți mor din cauza unei infecții dobândite în spital este ascuns familiilor pacienților și nu este menționat pe certificatul de deces.

O altă problemă este aceea că așa-zișii agenți patogeni au dezvoltat imunitate la multe antibiotice, deoarece doctorii le-au prescris ca pe bomboane timp îndelungat. Un asemenea rezultat a fost de mult prevăzut de vindecătorii „alternativi”, care au sesizat ceea ce era evident. Este uimitor atacul exercitat de profesioniștii din medicină asupra metodelor alternative de vindecare, când cifrele arată clar că pericolele tratamentelor prescrise de stabilimentele medicale sunt mult mai mari. Medicii naturopați trebuie să lupte împotriva legilor inițiate de Iluminați, care îi trimit în anonimat. Chiar dreptul de a lua suplimente alimentare și alternative naturale este amenințat de comitetul Codex, ramură a Organizației Mondiale a Sănătății. S-au organizat numeroase campanii care luptă pentru protecția dreptului fundamental de a decide ce introducem în organismul nostru. Dacă nu putem decide pentru noi înșine, ce altă libertate ne mai rămâne?

În Marea Britanie plătim multe miliarde pentru finanțarea Serviciului Național de Sănătate. Dar, deși este finanțat din bani publici, oamenii nu pot decide metoda de tratament pe care o vor. Metodele alternative sunt suprimate în favoarea bisturiului sau a medicamentelor. Suplimentele alimentare se iau pentru a compensa pierderea de elemente nutritive pe care le primeam odată din hrană. Apariția agriculturii chimice după Al Doilea Război Mondial, care distruge solul și otrăvește alimentele, a fost o altă operațiune a Iluminaților. În Marea Britanie, această schimbare a metodelor de producție alimentară 1-a avut ca protagonist pe lordul Victor Rothschild. Acesta a fost unul dintre cei mai mari manipulatori Iluminați ai secolului XX.

Iluminații au în proprietate transnaționalele, care produc otrăvurile din alimentele noastre, și sunt proprietarii celor mai multe dintre suprafețele cultivabile. Acum, ei distrug varietățile naturale și patentează înlocuitorii lor, care cresc numai dacă fermierii folosesc îngrășămintele și otrăvurile pe care le fabrică ei. Distrugerea varietăților naturale are loc pentru ca acești fermieri să nu aibă alternative. Totul este coordonat conform unei agende pentru controlul mental, emoțional și fizic al rasei umane. Toate aceste manipulări fac parte dintr-o manipulare mai amplă.

Implant de microcipuri la întreaga populație

Cel mai important scop al Iluminaților este implantarea oamenilor cu microcipuri, pentru ca fiecare persoană de pe planetă să aibă un asemenea implant, inclusiv nou-născuții. Ceea ce vă spun nu este literatură de ficțiune. Deja se petrece. Desigur că nu vor spune adevărul despre intențiile lor, deoarece știu că mulți vor opune rezistență. Totul se desfășoară pe etape, pentru a oculta scopul principal. S-a început cu implantarea animalelor, mai întâi voluntar, și acum prin lege. Aceeași metodă se va aplica la oameni.
Am auzit că introducerea acestui tip de cip poate sta oarecum sub semnul întrebării, dar ne dă o idee excelentă despre ceea ce ni se pregătește. Iar cipul nu este singurul lucru. Priviți în jur și veți vedea toate metodele de control și supraveghere. Nu poți merge printr-un oraș mai mare sau mai mic fără să fii văzut de cel puțin o cameră video. Când intri într-un magazin sau iei bani de la bancomat, când conduci o mașină, mergi cu trenul ori cu avionul. Aceste proporții incredibile ale supravegherii au fost introduse puțin câte puțin de către Iluminați, până când, într-o dimineață, te trezești sesizând că Big Brother al lui George Orwell nu vine, e deja aici.

Toate exemplele fac parte din aceleași planuri, lucru pe care nu-l pot sublinia îndeajuns. Văzând conexiunile dintre toate aceste fire, se ridică vălul. Există grupuri de presiune care luptă și dezvăluie fapte de distrugere a mediului, alimente otrăvite, vaccinări, cartelul medicamentelor, escrocherii bancare, datoria lumii a treia, manipularea războaielor, sărăcia, cancerul, SIDA, abuzarea copiilor, sacrificiul ritual satanic, suprimarea informației, asasinate, slăbirea libertăților, fiscalitatea ridicată și toate celelalte. Trebuie să cunoaștem toate acestea, pentru a alunga ceața din ochii noștri. Toate escrocheriile sunt o singură mare escrocherie. Putem merge mai departe, opunându-ne acestor rele individuale, dar nu vom realiza vreo transformare fundamentală dacă nu ne concentrăm asupra simptomelor și conștientizării celei mai mari cauze a lor: descendenții Anunnaki și planul lor pentru un stat fascist global. Planul lor este crearea unei versiuni globale a acestei structuri: guvern mondial, bancă mondială, armată și monedă comună.

David Icke - Copiii matricei, Editura Daksha, 2008 (fragment)

Ghislaine Lanctot: Frâu liber sufletului - spre imortalitatea fizică
(Free rein to the soul - towards physical immortality) (RO)

În acest scurt documentar, doamna Ghislaine Lanctot, autoarea cărții „Mafia medicală” (apărută și în România la Editura Evoluționism în 2008) își povestește experiențele personale de pe vremea când profesa ca medic. Rejectată de sistem din momentul în care nu s-a mai conformat practicilor criminale ale medicinii alopate, doctorița Ghis a continuat să-și folosească cunoștințele și să-și ajute semenii pe cont propriu. Urmăriți filmul! Vă va deschide ochii și mai ales mintea, singura capabilă să vă mențină sănătoși și fericiți. 
Puteți cumpăra de aici cartea Mafia medicala – Ghislaine Lanctot – Transport Gratuit

-->

Un comentariu:

  1. Buna ziua este interesant ,dar si mai interesant este ca voi nu stiti ca in noul vaccin Antigripal care se aplica nasal anul trecut la copii iar incepand de anul acesta si la adulti se aduga o substanta sintetizata din Pervitin modificat in substanta 666 cu efect hipnotic de stergere a memoriei la subincostient.....hipnoza directa si hipnoza dupa metoda Milton de programare a creirului....Pervitin Arma Secreta a lui Hitler....Acesta substanta va fii deasemenea si in cipul electronic cu un efect de pana la 10 ani de zile....In afara de asta este deasemenea si spirala Antibaby cu hormonii prevazuta.Elaborarea acesta a fost facuta in Germania in Schwartwaldklinik Bad Krozingen.....Acesta substanta este un neurotrasmitor o cheie intre Constient si Subinconstient.....se stie ca Subincostientul controleaza Constientul....Acest lucru este razbunarea nazistilor pentru razboilul pierdut din 1945....Eu am scris o carte despre acest lucru Stelly Bush facebook.....

    RăspundețiȘtergere

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.