luni, 8 iulie 2013

Protocoalele Înțelepților Sionului + eBook

-->

PROTOCOALELE ÎNȚELEPȚILOR SIONULUI

Planurile dominării întregii lumi, iniţiativă fixată să se realizeze până în anul 2000,
în cele 24 de protocoale secrete, întocmite de conducătorii Francmasoneriei mondiale
 cu ocazia marelui congres secret francmasonic de la Basel, Elveţia, din anul 1897


Cu toții am auzit de acest document controversat, intitulat „Protocoalele Înțelepților Sionului”, dar câți l-am și citit? Cei mai mulți dintre noi ne-am mulțumit cu referirile la aceste texte sau cu comentariile pe marginea lor, oferite de numeroase site-uri de pe Internet. Știm că este un fel de manual cu instrucțiuni pentru membrii elitei francmasoneriei evreiești, care conspiră pentru a acapara puterea mondială, transformându-i treptat pe ceilalți locuitori ai pământului în sclavi. Planul lor ar cuprinde: controlul total al banilor, al presei, al credințelor religioase, al hranei, al politicii etc. Antisemiți celebri, precum Hitler și Stalin, și-au însușit acest text, deoarece le-a servit de minune interesele. Alții, mai puțin celebri, dar cu putere politică, s-au lăsat influențați în acțiunile lor de aceste protocoale. În sfârșit, mulți oameni de rând sunt dispuși să creadă în veridicitatea documentului, pe baza unor experiențe personale neplăcute, în relația lor cu anumiți evrei. Ca să înțelegeți mai bine de ce autenticitatea acestor protocoale este discutabilă, vă inserăm două opinii diferite, ambele foarte convingătoare, lăsându-vă apoi să decideți singuri în favoarea căreia înclinați.

Iată ce spune Wikipedia:

«„Protocoalele înțelepților Sionului” este o broșură care a circulat la începutul secolului XX în Europa și care conține așa-zise planuri de dominație mondială întocmite de evrei. A fost publicată pentru prima dată în foileton între 28 august și 7 septembrie (stil vechi) 1903 în ziarul Znamia din Sankt Petersburg. Ziarul The Times din Londra releva în 1921 că materialul Protocoalelor este în cea mai mare parte un plagiat al unui text de satiră politică publicat anterior, dar fără caracter antisemit. Textul ar fi fost un pamflet scris în Belgia în anul 1864 de francmasonul socialist Maurice Joly, sub titlul Dialog în iad între Machiavelli și Montesquieu. Politica lui Machiavelli în secolul XIX împotriva împăratului Napoleon al III-lea. Studii independente axate pe analiza textului au concluzionat că este vorba de un fals, redactat și pus în circulație de Piotr Ivanovici Rackovski, șeful poliției secrete al Ohranei - poliția secretă a Rusiei țariste - ca diversiune menită să preîntâmpine o revoluție, în ideea că demersurile politice revoluționare ar fi fost acțiuni evreiești. Odată pusă în circulație, broșura a fost folosită ca material de propagandistic de numeroase organizații și guverne antisemite, îndeosebi de regimul fascist al Germaniei naziste, precum și de regimuri și grupări politice extremiste din Orientul Apropiat. Deși comunitatea științifică istoriografică internațională a stabilit că este un fals, textul Protocoalelor continuă să fie republicat și este folosit de organizațiile neonaziste contemporane în propagandă. Cercuri de extremă dreaptă au tradus și publicat această broșură și în România.»


Iată ce spune acest blog, care promovează ideea autenticității indiscutabile a „Protocoalelor Înțelepților Sionului”:

«Este un fapt psihologic cunoscut că majoritatea criminalilor mărturisesc crima înainte de a muri. Protocoalele maeştrilor francmasoni constituie o asemenea dovadă. Ce sunt aceste protocoale decât o îngrozitoare mărturisire a tuturor suferinţelor şi mizeriilor pe care le-au provocat şi încă le mai provoacă francmasonii. Ele ne oferă totodată cheia secretă pentru a înţelege tot răul făcut de ei ce bântuie astăzi în omenire. În lumina Protocoalelor se pătrund mai exact şi mai adânc adevăratele cauze ale frământărilor sociale şi politice, generate cu o diabolică abilitate de francmasoni, de la Marea Revoluţie Franceză încoace. Azi însă, lumea a început să se deştepte. O puternică suflare anti-masonică, nu retrogradă, obscurantistă sau pe motive religioase, ci luminată, naţională, izvorâtă din adâncul instinctului de conservare, se ridică acum din statele cele mai înarmate în lupta pentru existenţă. Această mişcare creşte pe zi ce trece, cucereşte pe indiferenţi şi converteşte pe umanitarişti. Lumea creştină a început să vadă primejdia, îi simte apăsarea şi încet, dar sigur, se ridică în sufletul fiecărui român revolta contra francmasoneriei, mai presus de toate utopiile înşelătoare şi cosmopolite, înfăţişate de ea cu viclenie lumii întregi.
Protocoalele sunt un monument de acţiune satanică şi reprezintă izvorul tuturor ticăloşiilor umane actuale. Ele pun în lumină causa causorum a decadenţei lumii actuale, atât la nivelul individului, cât şi al statului. Citirea Protocoalelor trebuie să se facă temeinic, fără grabă, ca citirea unui document rarisim, de înţelegerea căruia depinde soarta întregii umanităţi. Pentru a înţelege faptele petrecute şi decadenţa în care trăim, Protocoalele trebuie citite de mai multe ori, eventual memorându-se, pentru a ne fi mai mereu la îndemână. În Protocoale, francmasonii vorbesc şi hotărăsc în secret şi conspirativ; urmăriţi-i deci cu atenţie, cu foarte mare atenţie. După ce aţi terminat de citit, arătaţi această broşură unică şi altora, aceasta fiind o datorie morală şi o cale de apărare a întregii umanităţi.
Protocoalele conţin planurile concepute de secole de francmasoni, pentru realizarea visului lor de stăpânire a întregii planete. Protocoalele constau în 24 de procese-verbale încheiate de diferitele secţiuni ale Marelui Congres Masonic ţinut în Elveţia, la Basel, în 1897, şi formează programul masonic de cucerire mondială, program elaborat şi comunicat unor anumiţi „iniţiaţi”, pentru a se păstra o urmă scrisă a acelor convorbiri ultrasecrete.
Despre modalitatea în care au căzut în mâinile „profanilor” aceste Protocoale, există două versiuni: că au fost copiate de o femeie, soţie sau amantă a unui „iniţiat”, fiind apoi comunicate creştinilor, pentru ca aceştia să se pună în gardă şi să ia măsuri de apărare; că au fost ridicate dintr-un seif pe care francmasonii îl aveau într-o casă dintr-un oraş alsacian.
Lojele masonice au fost înfiinţate pentru a servi în lupta pentru supremaţie, luptă care are un pronunţat caracter antireligios şi în special anticreştin. Un grup ocult de francmasoni de grad foarte înalt (ierarhia superioară secretă) le dirijează, inspiră și subvenţionează.
Într-o zi, când, conform opiniei lor, popoarele creştine vor fi dezbinate de francmasoni şi învrăjbite unul împotriva celuilalt de presa şi literatura bolnavă, prin atentate, corupţie şi demoralizare, prin degenerare cauzată de alcool, droguri etc., prin criză economică mondială și lovituri de stat în diferite ţări, se va ajunge la un Guvern Mondial de sorginte masonică. Războaiele interne şi conflictele mondiale, pe care francmasonii ştiu să le dezlănţuie, vor grăbi venirea domniei despotismului masonic, în locul liberalismului statelor creştine. Atunci, în afară de „religia” masonică, toate religiile vor fi desfiinţate. Va fi suficient ca un singur stat să cadă în mâinile francmasonilor; apoi toate celelalte vor cădea unul după altul, pentru ca, în final, „regele” masonilor să domnească peste toată planeta astfel subjugată. După cum vedem în zilele noastre, se merge cu paşi repezi spre finalizarea planului masonic, căci aceste „profeţii”, concretizate în cele 24 de Protocoale în anul 1897, au dus la subjugarea Rusiei de către francmasoni, Rusia devenind astfel cartierul lor general.
Pericolul masonic a început să fie dezvăluit lumii în anul 1902, când profesorul rus Serghei Nilus a scos o primă ediţie a Protocoalelor, ediţie care însă a dispărut imediat, fiind distrusă de francmasoni. În 1905 a apărut o altă ediţie, din care un singur exemplar figurează în catalogul lui British Museum din Londra. În 1907, scriitorul rus C. Butmi, cu ajutorul fratelui său At. Butmi, a scos o nouă ediţie a Protocoalelor, intitulată L'ennemi du genre humain (Duşmanul speciei umane). După lucrarea lui Serghei Nilus a apărut o altă ediţie în 1911, la mânăstirea Sf. Sergiu, ediţie care a fost tradusă şi de americani. Alte ediţii au apărut respectiv în anii 1911, 1912 şi 1917, ultima dintre acestea fiind distrusă de ruși. În 1920 au apărut la Berlin alte ediţii. Serghei Nilus, în introducerea făcută la ediţia din 1917, declară că foile conținând Protocoalele erau scrise în limba franceză şi că i-au fost remise de către Alexis Nicolaevici Susotin,  care le-a dat şi lui C. Butmi. În 1901, doctorul mason Hertzl anunţă Comitetul Masonic că anumiţi „dezertori”, au permis „păgânilor” (creştinilor) să cunoască tainele Protocoalelor, ceea ce confirmă sustragerea acestor documente din arhivele Francmasoneriei.
Protocoale sunt în număr de 24. Sunt mai mult nişte învăţături sau maxime, decât procese-verbale. Se pare că autorul sau autorii au urmărit să prezinte în 24 de lecţii doctrinele francmasonice ţinta pe care o urmăresc din cele mai îndepărtate timpuri şi amănuntele celui din urmă plan de acţiune pentru cucerirea puterii mondiale, atunci când totul va fi  pregătit pentru lupta hotărâtoare. Din cele expuse, se poate constata că protocoalele formează un vast plan masonic de cucerire şi îngenunchiere a lumii, conceput în cele mai mici amănunte. Societatea şi sufletul individului au fost analizate într-un mod cu adevărat științific, toate punctele vulnerabile fiind identificate pentru ca masonii să aibă unde să lovească. Pregătiţi în spiritul satanicei lor doctrine, ei au pornit atacul, dar nu într-o ţară sau două, ci pe întreg globul, bazându-se pe lipsa de pregătire a creştinilor. Minciuna, şantajul, perfidia, corupţia, trădarea, linguşirea, crima şi necinstea în toate formele sunt armele cu care luptă Francmasoneria.»

Pentru a vă forma părerea proprie în legătură cu gradul de credibilitate al „Protocoalelor Înțelepților Sionului”, vă propunem să citiți în continuare broșura de mai jos, care conține pasajele cele mai importante din cele 24 de protocoale, așa cum se găsesc ele în lucrarea originală. Dar înainte de aceasta, o ultimă precizare: nu suntem antisemiți (ostili evreilor din principiu), ci niște oameni absolut obișnuiți, adică pe unii evrei îi apreciem fără rezerve, în timp ce pe alții nu-i putem suferi, exact la fel cum pe unii români îi admirăm, iar pe alții îi detestăm.
-->

Un comentariu:

  1. In general nu-i agreez pe evrei (au o caracteristica comuna care-mi displace profund)dar acest text mi se pare o facatura. Si cand ma gandesc ca se fac atatea referiri la el ca la un document autentic... Multumesc pentru această postare. M-a luminat pe deplin.

    RăspundețiȘtergere

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.