luni, 15 iulie 2013

Taximetristul și veverița + VIDEO


TAXIMETRISTUL ȘI VEVERIȚA

Piotr Pankraty, un tânăr din Belarus, a găsit acum câțiva ani, pe când își efectua stagiul militar, un pui de veveriță care probabil căzuse din cuib și care era foarte slăbit, practic pe moarte. Tânărul l-a adus la cazarmă, l-a hrănit din 4 în 4 ore și l-a îngrijit cum s-a priceput mai bine. Așa se face că puiul a supraviețuit, a crescut mare și de atunci nu s-a mai despărțit de salvatorul lui. Oriunde se ducea Piotr, Masik era în buzunarul lui. În prezent, tânărul este șofer de taxi, iar Masik îi ține companie pe toată durata turei, asigurându-i un număr mare de clienți. Nici nu-i de mirare, cu o asemenea ofertă: „Doar 45 de cenți și câteva alune per kilometru”.


Iată deci că și o veveriță poate fi un fidel și iubitor animal de companieNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.