sâmbătă, 21 decembrie 2013

Dezvăluirile generalului Emil Străinu

-->

DEZVĂLUIRILE GENERALULUI EMIL STRĂINU

Interviu - decembrie 2012

Are doctoratul în război geofizic, este specialist în tehnologii neconvenţionale şi general al Armatei Române. Aşa că staţi liniştiţi: chiar dacă vine vreo tornadă inexplicabilă, vreun cutremur neprogramat sau vreun viscol ca-n ’54, sunteţi pe mâini bune – domnul Emil Străinu e gata să vă apere de orice ameninţare străină.

– Sunteţi doctor în război geofizic. Ce înseamnă asta?

Emil Străinu: Din păcate (sau din fericire) sunt primul şi deocamdată singurul doctor în război geofizic din România. Pe înţelesul tuturor, războiul geofizic reprezintă acel tip de conflict, armat sau nu, care foloseşte tehnici de modificare a mediului înconjurător în scopuri militare. Mai clar, din punct de vedere geo-climatic, se creează la comandă zăpadă, ploi, ceaţă tornade, taifunuri, cicloane, uragane, secetă; din punct de vedere geofizic, cutremure, activări de vulcani, alunecări de teren, dirijări de asteroizi şi meteoriţi, totul făcut cu bună ştiinţă, împotriva unui potenţial inamic. Ştiţi probabil că, în timpul războiului rece, americanii voiau să distrugă chiar... Luna! Acest tip de război, nedeclarat niciodată, a debutat în anii ’50. Cele mai perfecţionate sisteme din această categorie sunt Sistemul ŞURA din Federaţia Rusă şi HAARP din SUA, dar sisteme similare există şi în alte state, de pildă în Iran. În anii ’60, ruşii voiau să schimbe unghiul de înclinare al axei Pământului, pentru a face din Siberia un imens grânar!

– Aţi fost consilier al Parlamentului României pe probleme de ameninţări neconvenţionale. Aţi descoperit vreuna?

Emil Străinu: România a fost în decursul timpului victima multor agresiuni geofizice clasice: inundaţiile din 1970-1971, când aveam relaţii încordate cu ruşii, numeroase secete înainte de 1990, când trebuia să plătim datoria externă în cereale, tornadele de la începutul anilor 2000 din Dobrogea şi de pe Litoral, cele şapte valuri de inundaţii din 2005 şi multe altele. Interesant este că Ceauşescu ştia de aceste agresiuni şi ordonase crearea unei structuri speciale care să încerce să le prevadă şi să le monitorizeze. Acum, tot ce ţine de războiul geofizic este luat în derâdere, din ignoranţă sau cu bună ştiinţă, făcându-se în felul acesta diferite jocuri ale unor cercuri de interese externe. De acest subiect s-au ocupat oameni importanţi din Armata Română, precum generalul Dumitru I. Dumitru, fost şef al Direcţiei Informaţii a Armatei, generalul Mihai Rotaru, şeful Direcţiei Topografice a Armatei etc.

– Mai vin extratereştrii la noi sau i-a speriat guvernul şi pe ei?

Emil Străinu: Părerea mea este că extratereştrii sunt aici dintotdeauna. Unii dintre noi, din ignoranţă, refuzăm să credem. Este o realitate neacceptată încă, din motive care nu au legătură cu tema prezentului interviu. Ce-o să faceţi când o să aflați că deja trăim alături de o civilizaţie intra-terestră?

– Aţi inventat un dispozitiv de alungat farmecele. Chiar vreţi să le luaţi vrăjitoarelor pâinea de la gură, nu vă e teamă că vă blestemă?

Emil Străinu: Domnule Gabriel Tudor, unii dintre noi n-am uitat că aţi lucrat ani buni la revista „Dracula”! Să nu ridiculizăm ceea ce nu cunoaştem! Aparatele și dispozitivele de care amintiţi sunt destinate în principal medicinii energetice sau protecţiei împotriva unor agresiuni info-energetice, protecţiei persoanelor care acţionează în medii geo-patogene sau bio-psiho-patogene, celor care lucrează în medii radiative periculoase, altele decât radiaţiile ionizante. Să priceapă cine poate...

– Cum funcţionează acest dispozitiv-minune, care am înţeles că a fost şi premiat la Salonul de inventică de la Sevastopol?

Emil Străinu: După cum spuneam, aceste dispozitive fac parte din categoria dispozitivelor medicale sau de protecţie şi sunt construite pe principiul interacţiunilor dintre biocâmpul uman (matricea energetică specifică fiecărei fiinţe) şi anumite generatoare de câmpuri radio-electronice, pe anumite frecvenţe specifice, în funcţie de destinaţia fiecărui dispozitiv în parte.

– Dispozitivul ar putea fi util şi mămicilor, să nu le mai deoache lumea odraslele pe stradă?

Emil Străinu: Râdeţi degeaba, se poate asigura şi o asemenea protecţie. Nici nu ştiţi câte persoane, chiar mature, au probleme de acest fel!

– Anul trecut am avut o iarnă neobişnuit de grea. Păi atunci unde mai e încălzirea globală? Sau nici asta nu mai vrea să vină în România?

Emil Străinu: Iarna trecută a fost o iarnă care s-a încadrat perfect în tipicul unei ierni temperat-continentale, specifică aşezării geografice a ţării noastre. Se pare însă că, la un moment dat, cineva ne-a trimis o zăpadă care a fost modificată electronic. Aceasta fie nu era pentru noi, fie s-a urmărit un scop mai obscur. Concret, fulgul de nea a fost cu 30-60% mai mare ca volum, având totodată o altă structură. În consecință, apa rezultată prin topire a fost mult mai redusă ca volum pentru grosimea stratului de zăpadă. Aşa am avut înainte de topire zăpadă mare și blocaje în toată ţara, dar la sfârşit am scăpat de nişte inundaţii catastrofale. Unii se fac că nu ştiu despre ce a fost vorba, deşi sunt specialişti în climatologie...

– De ce credeţi că acum am avut o campanie electorală lipsită de vlagă? Au intrat oare magii energetici în concediu?

Emil Străinu: Răspunsul la această întrebare este foarte simplu: De 22 de ani încoace, cu știrea guvernărilor, România şi populaţia ei sunt un uriaș poligon de teste secrete, inclusiv în domeniul psihotronic!

– Ruşii sunt specialişti în tehnici metapsihice. Nu era mai simplu să-i trimită lui Băsescu pe cap nişte energii negative, decât să-i lase pe uselişti să se chinuiască atâta cu el?

Emil Străinu: Răspunsul e simplu: corb la corb nu-şi scoate ochii! Vă las să trageţi concluziile!

– Avem un serviciu care-i apără pe demnitari. E cazul să se înfiinţeze şi un serviciu de pază şi protecţie contra atacurilor energetice?

Emil Străinu: România, indiferent de costuri, va trebui să-şi creeze cât mai repede o structură de protecţie împotriva agresiunilor nonconvenţionale asimetrice, între care intră şi cele de natură geo-climatică şi psihotronică. Altfel, vom deveni un fel de marionete ce pot fi comandate psihotronic şi geofizic de către alţii, un popor fără viitor! Apropo, încă n-am vorbit nimic despre războiul holotropic, despre războiul etnic, despre cyberwar sau despre războiul genetic!

– Dacă se supără Putin mai tare pe Băsescu, ar putea să ne bage un cutremur, ceva?

Emil Străinu: Ruşii au experimentat cutremurul comandat în 1988 în zona Nagorno-Karabah, pe timpul conflictului dintre armeni şi azeri. Au vrut să-i lovească pe azeri, care erau musulmani, dar nu le-a ieşit aşa cum au vrut ei, cutremurul lovind Armenia şi făcând multe victime. La ora asta, ruşii nu au interes să folosească arma seismică în Europa. Motivele le pot explica pe larg altă dată!

– Teoretic, mai avem câteva zile până la sfârşitul lumii. Unde faceţi Apocalipsa anul ăsta?

Emil Străinu: Sunt absolut convins că în 21 decembrie 2012 nu se va întâmpla nimic! Nu va fi niciun cataclism planetar sau cosmic, și nici sfârşitul lumii. Nu exclud că există şi posibilitatea – minimă, ce-i drept – ca „cineva” să ne fi pregătit o surpriză, mai mare sau mai mică. Cred că prin aceasta se urmărește un interes economic, de creştere a consumului, şi un experiment secret, de tip „mass-control”. Cum voi petrece Apocalipsa, mă întrebaţi? Voi fi acasă sau în direct la o televiziune, având până în prezent mai multe invitaţii pentru seara respectivă!


Astăzi se împlinește un an de când generalului Emil Străinu i-a fost luat acest interviu. Între timp, așa cum a „profețit”, nimic rău nu s-a întâmplat cu planeta noastră... dar nici nimic bun cu oamenii care o populează.

-->

6 comentarii:

 1. Buna ziua,
  Va contactez ref. la alt fenomen de care am luat parte ieri 2.02.2017 dupa ora 16,30 in zona sud Berceni din Bucuresti si azi dimineatra in jurul orei 7.30 in ceeasi zona.Am vazut un avion care a brazdat cerul de foarte multe ori trasand linii pe cer care nu dispareau ,erau cel putin 12 linii lungi cat se vedea cerul , inclusiv la 2 dintre ele ,se puteau vedea norisori mici albi , ca niste margele insirate pe langa o linie lunga neintrerupta.Ce se intampla, ne otravesc iar din aer? cine arunca cu asa ceva?Nimeni nu stie? am mai vazut cu multi ani in urma acest lucru.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamna Mariana Petculescu, eu locuiesc în Cartierul Militari și pot să vă spun că în zona mea acest fenomen este destul de frecvent. Câteodată văd 2-3 avioane concomitent, care brăzdează cerul în toate direcțiile, lăsând în urma lor dâre groase, care se disipează după mult timp. Și lucrul acesta se întâmplă de ani de zile. Probabil că dv. abia acum le-ați observat. Partea tristă este că noi, oamenii obișnuiți, nu avem nicio putere să stopăm acest fenomen care, în mod sigur, ne face rău. Singura măsură de protecție ar fi să intrați imediat în casă și să așteptați până când dispar. Dacă doriți să vă informați mai în amănunt despre aceste dâre chimice citiți și celelalte articole, grupate în categoria „Chemtrails – HAARP”, pe care o găsiți în dreapta paginii blogului nostru.

   Ștergere
 2. Sunt "dîre de condensare" care se formeaza cand aerul fierbinte iesit din motoare se raceste brusc, aparand condensul (exact asa cum se formeaza si norii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dârele de condensare (contrails) sunt subțiri și se disipează repede. Dârele chimice (chemtrails) sunt groase și se disipează lent.Știu să fac diferența.

   Ștergere
 3. Buna ziua d-le General, Sunt plt. adj.princ. in ret. Pana Ion , pentru faptul ca am lucrat pe antiaeriana , indraznesc sa va rog sa ma contactati la nr. de tf. 0785702321, doar in d-voastra pot avea incredere privind o probabila mare descoperire arheologica cu o mare valoare istorica CU STIMA!...

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte interesant dar si minciuni destule.

  RăspundețiȘtergere

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.