Cauza morții: doctorul + VIDEO

-->

CAUZA MORȚII: DOCTORUL

Moartea naturală survine atunci când mori singur, fără ajutorul unui medic. Mark Twain

Dr. Peter Glidden este un susținător deschis al medicinii holistice. De mai bine de 20 de ani, el tratează bolnavii prin terapii naturale, ce includ homeopatia, plantele medicinale, metodele de dezintoxicare de metale grele și suplimentarea cu hormoni bio-identici. Dr. Glidden și-a obținut diploma în științe de la Universitatea din Massachusetts, Amherst. Are, de asemenea, un doctorat în medicină naturopatică, acordat de Universitatea Bastyr din Seattle, statul Washington. În prezent, deține un cabinet naturopatic particular în statul Illinois. Este membru al Asociației americane a medicilor naturopați”. Sursa: http://www.ihealthtube.com/aspx/contributors.aspx?sp=191


În interviul de mai jos, dr. Peter Glidden afirmă că tratamentul medicamentos este, statistic vorbind, a treia cauză de deces în Statele Unite. De ce și cum se face că guvernul permite ca această situație să continue? Dr. Glidden explică pericolele medicinii convenționale, bazată pe medicamente chimice. El vorbește, de asemenea, despre istoria și evoluția medicinii oficiale și despre felul în care aceasta s-a impus în domeniul sănătății populației. Urmăriți cu atenție ce spune acest doctor, chiar dacă se referă la situația actuală din Statele Unite. Cam același parcurs l-a avut medicina alopată și în țara noastră, numai că într-un ritm galopant în ultimii 23 de ani...

TRATAMENTELE DOCTORILOR UCID

Domnule doctor, doriți să vorbiți despre a treia cauză de deces în Statele Unite. Sunt sigur că cei mai mulți dintre noi își imaginează că aceasta este fie boala cardiacă, fie cancerul, diabetul sau ceva asemănător. Vrem să detaliați această afirmație și să ne dezvăluiți și cauzele fenomenului.

Peter Glidden: Okay. Mă bucur că întrebați, pentru că există un elefant uriaș în cameră, despre care nimeni nu vrea să vorbească. A treia cauză de deces din țara noastră, afirmație publicată în Journal of the American Medical Association (Revista Asociației Medicale Americane), este tratamentul medicamentos prescris de medici. Aceasta înseamnă că te duci la un medic, acesta îți dă un tratament și tu mori din cauza lui. Conform U.S. Department of Health and Human Services [Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA] 15.000 de pacienți sunt omorâți lunar de către tratamentul prescris de doctori. Și nimeni nu merge la pușcărie...

O mână de teroriști au intrat cu avioanele în Turnurile Gemene; 3.000 de oameni au murit și noi am pornit la război. În același timp, 15.000 de oameni sunt omorâți în fiecare lună de tratamentele medicale ale doctorilor și noi nici nu clipim. Și asta din cauză că am fost... nu vreau să spun „spălați pe creier”, n-ar fi termenul corect, dar în ultima sută de ani ni s-a indus o credință falsă. Dacă mi-aduc bine aminte, de la Marcus Welby M.D. a început totul [n.tr.: un serial TV pe teme medicale, transmis între anii 1969 și 1976]. Acest medic era înfățișat ca un rege în domeniul lui, știa totul despre tot, iar tu, ca pacient trebuia să-ți ții gura și să-i urmezi orbește sfaturile.

Cei mai mulți oameni din Statele Unite n-au nicio idee despre istoricul și evoluția medicinii în țara lor. La începutul anilor 1900 exista un echilibru profesional între terapeuții naturiști, osteopați, chiropracticieni, homeopați și medici. Prin anii 1915-1920 a apărut un document intitulat Raportul Flexner. Corporația Carnegie a finanțat un individ pe nume Abraham Flexner să meargă prin toată țara. Ceea ce a și făcut. Flexner a călătorit cu calul, cu diligența, cu trenul... I-a luat 5 ani să acopere tot teritoriul. Scopul acestui voiaj a fost întocmirea unui inventar al tuturor școlilor de medicină în care se preda despre tratamente bazate pe medicamente. La sfârșitul acestui tur de forță, el i-a adus companiei de medicamente Carnegie lista completă. Imediat, Carnegie și Rockefeller au donat milioane de dolari acestor școli de medicină, precum și spitalelor din Statele Unite, pentru a le încuraja să popularizeze și să administreze medicamentele. Acesta a fost începutul sfârșitului...


După Raportul Flexner (foto), n-a mai existat acel echilibru între diferitele practici de vindecare. Acești medici au acaparat în forță domeniul sănătății. Cei mai mulți oameni din Statele Unite sunt convinși că medicina bazată pe medicamente farmaceutice trebuie să predomine, iar tipii care o practică sunt un fel de masculi alfa ai haitei... Oamenii au fost făcuți să creadă că tratamentele acestora sunt mai bune decât cele ale homeopaților, naturopaților sau chiropracticienilor. Nu sunt! Acești medici ocupă locul șoferului din cauza coaliției politice și financiare care a fost construită la începutul secolului XX și despre care majoritatea oamenilor n-au nici cea mai mică idee. De fapt, ne confruntăm cu o problemă de proporții gigantice. Gândiți-vă numai: acești medici sunt a treia cauză de deces... Și, cu toate acestea, când guvernul ia poziție în legătură cu asigurările medicale nesigure ale populației, toată lumea medicală intră în panică.

Așa e...

Și asta e o altă temă largă de discuție, nu-i așa? Pentru că, ce este o asigurare medicală? Când îți faci o asigurare medicală, ce faci, de fapt? Pariezi cu tine însuți că la un moment dat te vei îmbolnăvi așa de rău, încât nu-ți vei permite costul tratamentului. Corect?

Absolut corect.

Bun. Prin urmare, tu te hotărăști să plătești lunar o sumă bună de bani pentru a avea acces la un sistem medical care este declarat oficial ca fiind a treia cauză de deces în Statele Unite. Sincer, ar trebui să ne căutăm la cap... De aceea, dr. Wallach și cu mine ținem împreună cca 400 de prelegeri gratuite pe an. Punem în acest fel bazele unei noi abordări a tratării bolilor, pe care oamenii nu o cunosc. Vreau să spun că oamenii vin la prezentările mele, se uită la mine și exclamă: „Pe toți sfinții! Doctorii sunt a treia cauză a morții? Ce se întâmplă aici?”

Suntem exact ca pe vremea lui Galileo Galilei, care spunea: „Hei, oameni buni, Soarele este în centrul sistemului solar, nu Pământul! Hei, oameni buni, Pământul e rotund, nu e plat. Hei, oameni buni, sclavia e un lucru rău...”. Am dreptate, sau nu? Ei bine, noi ne-am creat o agendă proprie. De ce ne-am propus această agendă socială? Pentru că oamenii suferă în mod inutil. E ceva incredibil! Dumnezeu mi-e martor, aproape nu-ți vine să crezi când vezi oameni grav bolnavi vindecându-se prin medicina holistică. Capacitatea corpului de a se auto-repara este remarcabilă! În cele mai multe cazuri, tot ce are nevoie corpul pentru a se vindeca este materia primă corectă. Tot ce trebuie să facem este să încetăm să mai mâncăm alimente care ne rănesc corpul.

Dacă pui motorină într-un automobil care merge cu benzină, chiar dacă este ultimul tip de Ferrari, va merge ca naiba sau nu va merge deloc. Și nu-i nimic în neregulă cu mașina, atâta doar că nu a primit combustibilul potrivit. Același lucru se întâmplă și cu corpul uman. Dă-i combustibilul pentru care a fost creat și de care are nevoie. Curăță-ți dieta și vei deveni un superman sau o superwoman. Și chiar dacă nu vei ajunge la condiția de super, cel puțin ți se va normaliza tensiunea arterială; cel puțin artrita ta nu va mai exista; cel puțin anxietatea și atacurile tale de panică vor dispărea și vei putea dormi liniștit toată noaptea...

Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde)


Dr. Peter Glidden - DEATH BY DOCTOR



Citiți și articolul „Războiul contra cancerului”, în care dr. Glidden vorbește despre ineficiența chimioterapiei și a celorlalte tratamente agresive, utilizate de medicina alopată, aici:
http://frumoasaverde.blogspot.ro/2013/11/razboiul-contra-cancerului-video.html

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *