Cancerul - tratamente interzise + documentar (RO)

-->

CANCERUL - TRATAMENTE INTERZISE

Eu, dacă m-aş îmbolnăvi de cancer, nu m-aș lăsa tratat în niciun caz într-o clinică pentru tratarea cancerului. Numai bolnavii care evită asemenea clinici au şansa de a supraviețui. Prof. dr. Charles Mathe, oncolog francez

Majoritatea pacienților mor din cauza chimioterapiei. Chimioterapia nu elimină cancerul de sân, de colon sau de plămâni. Cu toate că în ultimii 10 ani acest fapt a fost bine documentat științific, medicii încă mai folosesc chimioterapia pe aceste tumori. Dr. Allen Levin, oncolog american

Un mare număr de autopsii au relevat faptul că pacienții bolnavi de cancer au murit, de fapt, din cauza tratamentului, și asta cu mult înainte ca tumoarea respectivă să aibă șansa să-i omoare. Dick Richards, în cartea sa: „The Topic of Cancer: When the Killing Has to Stop”

Nu va exista un leac al cancerului, atâta timp cât Instituția Medicală nu va permite asta. Scopurile ei sunt banii și controlul. Când ne îmbolnăvim, cădem victime nu numai cancerului, ci și dușmanului nostru numărul unu, Medicina Oficială, șmecheră și spălătoare de creiere. Apoi apar și ceilalți dușmani: medicii, farmaciștii și mass media, care-și rotunjesc veniturile din fărâmiturile care cad de la masa Instituției Medicale. Dr. William D. Kelley, DDS., MS

Niciodată în istoria medicinii cercetătorii nu au fost atacați atât de feroce pentru descoperirile lor. Acest lucru ne arată că sănătatea nu ne este dată de bunăvoie, ci trebuie să luptăm pentru ea. Dr. Matthias Rath, directorul Institutului Linus Pauling din Palo Alto, California

Medicamentele oncologice reprezintă cel mai mare segment de business din afacerea farmaceutică globală, în valoare de miliarde de dolari. Cele folosite în chimioterapie distrug, într-adevăr, celulele canceroase, dar şi pe cele sănătoase. Dacă luăm în considerare doar acest fapt, e deja destul de rău, dar lucrurile nu se opresc aici. Medicamentele folosite în chimioterapie au multe efecte adverse, producând noi şi noi afecţiuni, care duc la utilizarea de multe alte medicamente, care la rândul lor au alte efecte adverse. Cel mai grav este însă faptul că majoritatea medicamentelor și terapiilor utilizate ca tratament pe milioane de bolnavi de cancer sunt, de fapt, cunoscute ca fiind cauzatoare de cancer. Este un cerc vicios, iar pentru industria farmaceutică, o sursă continuă de bani. Ce interes ar putea avea magnații din industria farmaceutică să încerce să prevină cancerul, dacă prin perpetuarea acestei boli câștigă sute de miliarde de dolari anual? Și cum să nu constituie o amenințare pentru prosperitatea lor financiară orice tratament alternativ nou apărut, care vindecă definitiv această boală cumplită? Singurul motiv pentru care cancerul rămâne în continuare o condamnare la moarte îl reprezintă profiturile uriașe ale cartelul farmaceutic din vânzarea medicamentelor chimio. Urmăriți documentarul de mai jos și veți vedea măsurile brutale pe care le-a luat decenii la rând medicina alopată, pentru a pune în afara legii orice tratament eficient al cancerului.

Cancer - The Forbidden Cures (RO)

„O soluție reală a problemei cancerului ar însemna lichidarea programelor de cercetare, perimarea instantanee a competențelor și sfârșitul visului de perpetuare a gloriei personale. Triumful asupra cancerului ar însemna blocarea contribuțiilor și tăierea fondurilor alocate de Congres și ar amenința de moarte instituțiile clinice actuale, făcând inutile și demodate operațiile chirurgicale scumpe, tratamentele radiologice și chimioterapiile de care depind atâtea cariere și în care s-au investit atât de mulți bani și echipamente. Ca atare, noile terapii trebuie să fie negate, descurajate și interzise cu orice preț. Acest tipar a fost aplicat repetat și aproape constant”.
Marian Matei - traducătorul documentarului. Citiți întregul articol aici.




Comentarii

  1. Multumesc mult, Dle Matei, pentru aceasta traducere.
    Este un film deosebit, care trebuia sa aiba o traducere in romana.
    Stiu ca nu a fost o sarcina usoara, stiu ca a fost un efort deosebit pentru a face aceasta traducere, benevol, dar merita, daca ne gandim la speranta si sansa pe care ati dat-o miilor de romani in suferinta, care vor vedea acest film.
    In numele acestora va multumesc eu acum, urandu-va multa sanatate si putere de munca pentru a mai face si alte traduceri pentru filme deosebite, ca acesta.
    Si inca un cuvant de multumire pentru calitatea traducerii, precisa, ingrijita, cu diacritice, lucru tot mai rar intalnit in ultima vreme.
    Sanatate maxima si Dumnezeu sa va ajute si sa va raspleteasca pentru binele ce il faceti semenilor!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *