Plante de top în vindecarea cancerului + eBook

-->

PLANTE DE TOP ÎN VINDECAREA CANCERULUI

În ziua de azi, când din ce în ce mai mulți oameni sunt diagnosticați cu cancer, iar tratamentele agresive ale medicinii alopate le fac mai mult rău decât bine, a devenit mai important ca oricând să înțelegem că numai natura este mediul care ne asigură sănătatea. Oricât de „civilizați” ne-am considera, facem parte din natură, așadar, să revenim în sânul ei ca ființe întregi, fără să ne introducem în corp substanțe artificiale și să ne lipsim de organele cu care am fost creați.


Aveți voința de a vă vindeca singuri? Dacă da, aflați că se poate. În primul rând, trebuie să conștientizați faptul că boala nu v-a apărut din senin, ca o fatalitate, ci este rezultatul unui stil de viață greșit. Și nu e niciodată prea târziu să vă îndreptați greșelile. Schimbați-vă obiceiurile alimentare, schimbați-vă gândurile negative, și cancerul va dispărea de la sine. Treceți pe o hrană vie, pur naturală, neprelucrată termic. Dacă până acum n-ați consumat suficiente crudități, aportul de enzime necesare integrității celulelor a fost aproape nul și așa au apărut celulele degenerate, adică cele canceroase. Carnea, zahărul și făina albă pe care le-ați consumat până acum n-au făcut decât să alimenteze celulele canceroase. Dacă stomacul va continua să fie stăpânul vostru și nu puteți renunța la acest tip de alimente, atunci șansele voastre la viață vor fi minime, indiferent ce vă promit medicii oncologi. Apoi analizați-vă viața și gândurile care v-au dominat până acum. Eliminați orice gând pesimist, orice supărare, frustrare, ranchiună, tristețe... și ați eliminat a doua cauză a apariției cancerului. Dar cum gândurile voastre vă aparțin și sunteți singurii în măsură să vi le schimbați, vă mai rămân doar informațiile nutriționale, pe care le puteți căpăta foarte ușor de la numeroșii specialiști în medicină naturistă, care-și practică meseria cu onestitate și cu rezultate spectaculoase.

Vă oferim mai jos sfaturile lui Mike Adams, un neobosit promotor al vindecării naturale, publicate într-un articol pe site-ul său, www.naturalnews.com. Articolul descrie câteva dintre plantele alimentare cele mai puternice, care nu numai că vă vor hrăni corpul, ci și îl vor curăța de agenții cauzatori de cancer. Sperăm ca aceste informații să vă inspire să căpătați încredere în natură.

Algele marine

Kelp (kombu), nori, dulse, chlorella și spirulina sunt alge marine mari, care cresc în apele bogate în nutrienți, cum ar fi oceanele de mică adâncime. Sunt bogate în minerale precum calciu, magneziu și fier, și sunt recunoscute pentru proprietățile lor anticancerigene. Sunt renumite pentru conținutul lor bogat în iod biodisponibil, element în care sunt deficiente pacientele cu cancer mamar și ovarian. Iodul este important și în păstrarea funcționării corecte a tiroidei, fiind recomandat persoanelor care au un ritm al metabolismului lent. Algele marine sunt de asemenea bogate în calciu, potasiu și multe alte minerale care alcalinizează mediul intern, făcându-l neprielnic înmulțirii celulelor canceroase. Chlorella și spirulina sunt cele mai importante alge cu acțiune dovedită anticancer. Datorită puterii lor incredibile de detoxifiere (inclusiv de metale grele) și de creștere a imunității, n-ar trebui să lipsească din tratamentul natural al oricărui tip de cancer.

Cruciferele

Legumele crucifere (varza, conopida, broccoli) au fost asociate de către cercetători cu un risc scăzut de cancer. Consumul lor regulat reduce semnificativ riscul de a dezvolta un cancer, prin inhibarea înmulțirii de celule canceroase la sân, uter, plămâni, colon, ficat și cervix. Sulforafanul și indol 3 carbinolul, două dintre substanțele fitochimice pe care le conțin aceste legume, stimulează producerea unor enzime care detoxifică organismul de substanțele cancerigene înainte ca acestea să ajungă să vatăme celulele.

Ciupercile medicinale

În ciupercile cu efect terapeutic, precum reishi și chaga, au fost identificate un număr mare de molecule bioactive, inclusiv agenți antitumorali. Acești compuși bioactivi includ polizaharide, alcaloizi, tocoferoli, fenoli, flavonoide, carotenoide, folați, enzime și acizi organici. Studiile au demonstrat că consumul pe termen lung de ciuperci reishi previne proliferarea tumorilor prin creșterea nivelului de antioxidanți în plasma sanguină, crescând astfel imunitatea celor care suferă de un cancer în stadiu avansat.

Aloe Vera

Cercetările oamenilor de știință au relevat faptul că aloe vera are proprietăți puternice imuno-modulatoare și antitumorale, datorate polizaharidelor conținute de această plantă. Aceasta înseamnă că aloe amplifică funcționarea sistemului imunitar, ceea ce rezultă în distrugerea tumorilor canceroase. Aceleași polizaharide fac să crească nivelul de acid nitric, care are un potențial antitumoral semnificativ.

Cânepa

Planta de cânepă este cea mai echilibrată sursă de uleiuri de pe planetă, într-o proporție ideală de 3:1 de omega 6 și omega 3. Uleiul din semințele de cânepă conține 80% acizi grași esențiali, cea mai mare cantitate dintre toate plantele de pe pământ. Acizii grași esențiali sunt fundamentali pentru buna imunitate a organismului, datorită efectelor lor antioxidante și antiinflamatoare. Aceștia ajută la oxigenarea celulelor și le restabilește sănătatea. Cum cancerul nu poate supraviețui într-un mediu puternic oxigenat, conținutul excepțional în acizi grași esențiali fac din cânepă o alegere minunată pentru vindecarea cancerului de orice fel.

Usturoiul

Un studiu clinic desfășurat timp de 7 ani pe 3.000 de subiecți umani a demonstrat că riscul de cancer a fost redus cu 60% la cei care au consumat în această perioadă cantități mari de usturoi. Nutrientul miracol din plantă pare să fie enzima numită aliinază, care este capabilă să producă compuși anticancerigeni. Cheia eficienței cățeilor de usturoi este ca după zdrobire, aceștia să fie lăsați 15 minute înainte de consum, pentru a-și elibera compușii anticancer. Atenție! Prin prepararea termică a usturoiului, aliinaza se distruge.

Turmericul sau curcuma

Turmericul este o plantă cu proprietăți miraculoase, folosită de mii de ani ca mirodenie în țările continentului asiatic. Are proprietăţi antioxidante, antiinflamatorii, antivirale, antibacteriene, antifungice și, nu în ultimul rând, anticancerigene. Ajută cu succes în combaterea multor boli cronice, cum ar fi diabetul, artrita, Alzheimer bolile de inimă. Prin aceste calități deosebite este îndreptăţit să fie inclus în categoria superalimentelor, adică a alimentelor cu reale beneficii pentru sănătatea noastră. Turmericul este originar din India. Din rădăcina lui, formată din mai mulți rizomi, se obţine condimentul cu același nume, dar şi extractul medicinal numit curcumină. Una dintre cele mai benefice proprietăţi ale curcuminei este capacitatea sa de a lupta împotriva apariției şi extinderii celulelor canceroase. Un număr mare de lucrări ştiinţifice au reuşit să demonstreze căile prin care curcumina îşi exercită puterile vindecătoare, cercetătorii descoperind mai bine de 100 de moduri în care ea acţionează la nivelul celulei. S-a dovedit astfel că inhibă proliferarea celulelor tumorale, scade inflamaţiile, opreşte procesul de transformare a celulelor normale în celule canceroase, inhibă sinteza unei proteine ce pare a fi instrumentul formării de tumori, ajută organismul să distrugă celulele canceroase și previne angiogeneza – dezvoltarea vaselor de sânge suplimentare care alimentează celulele canceroase.

Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde)
 
Aloe vera - planta celor 1000 de miracole
Oltea Mutulescu


Venerată în Antichitate pentru virtuțile sale tămăduitoare, Aloe vera a trecut cu brio testul timpului, bucurându-se și în prezent de o reputație excepțională. Acum, meritele ei sunt recunoscute de studiile științifice și autentificate de experiențele celor pe care i-a vindecat. Cartea autoarei Oltea Mutulescu, pe care v-o atașăm mai jos, constituie o inițiere în capacitățile vindecătoare ale acestei plante și afecțiunile pentru care este utilă. Textul conține, de asemenea, experiențele încununate de succes ale medicilor care au folosit-o și câteva mărturii impresionante ale unor oameni pe care Aloe vera i-a salvat definitiv de suferință. Lucrarea se adresează celor care au încredere în forța naturii și sunt dispuși să-și ofere o șansă de vindecare a unor boli precum ulcerul, diabetul sau cancerul, urmând o terapie naturală.

În completare, citiți articolul Aloe vera - un miracol științific, care conține și un interviu TV al prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi despre beneficiile gelului de Aloe.
-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *