joi, 25 decembrie 2014

Condamnat la moarte pentru Roșia Montană + VIDEO


CONDAMNAT LA MOARTE PENTRU ROȘIA MONTANĂ

Ceaușescu garantase împrumuturile contractate de la FMI cu aurul Apusenilor! Ceea ce ştim, e că la Roşia Montană se află zăcăminte foarte importante de arseniu, galiu, germaniu, molibden, titan, vanadiu și wolfram, toate având aplicaţii militare şi industriale strategice. În 1982, România atingea vârful de plată al datoriei de 11 miliarde USD către FMI şi avea nevoie de lichidităţi pentru a nu intra în incapacitate de plată. Fiind considerată sigură din punctul de vedere al FMI, incapacitatea de plată presupunea cedarea aurului din Apuseni, cu care România garantase împrumuturile.


Institutul de Prospecţiuni şi Foraje „Geofizica” aduce la cunoștința tovarășului Nicolae Ceauşescu că în Apuseni, pe lângă aur, se află şi alte comori extrem de importante. Aflând acestea, Ceaușescu ia o decizie care uimește Planeta. În loc să permită FMI-ului începerea exploatării din Apuseni și de la Roșia Montană, el plăteşte până în 1985 întregul debit de 11 miliarde de dolari. Eforturile țării au fost imense. Majoritatea produselor alimentare luau calea exportului, iar energia electrică era direcționată 99% spre producția industrială, limitând astfel accesul populației la iluminatul casnic. Efortul imens făcut de popor în acele vremuri viza indirect salvarea zăcămintelor din Munții Apuseni, girate, ca de altfel și astăzi, FMI-ului. Plătirea datoriilor înainte de termen a înfuriat rău FMI-ul, astfel că am fost penalizați aspru, prin aproape triplarea dobânzii de drept. Exact ca un cămătar fără scrupule, FMI a mai luat un rând de piele de pe noi, dându-ne un nou termen, pentru luna martie 1989.

Noul termen de 4 ani a fost din nou devansat de Ceaușescu, care, cu ajutorul sacrificiilor imense făcute de popor, reușește să strângă suma totală care ne elibera de absolut orice datorie cu un an mai devreme! Din 1988, România nu mai avea datorii, și nu doar din martie 1989, cum unii trădători încearcă să modifice adevărul, pentru a ascunde de fapt cele peste 18 miliarde avute în plus la momentul atacării României, miliarde a căror urmă e îngropată deocamdată în filele dosarului BANCOREX. România era o mașină de făcut bani, de făcut valută forte, și nicidecum un morman de fier vechi, cum a afirmat agentul străin Petre Roman. Cele 18 miliarde avute în plus se constituiau din lichidități bancare, sub formă de rezerve valutare, creanțe și sume aflate în curs de achitare, ca urmare a exporturilor efectuate. De ciudă că România nu mai are datorii, n-i s-a retras deîndată de către SUA și Clauza națiunii celei mai favorizate.

Plusul imens de 18 miliarde de dolari a început să producă modernizări în industrie. UM Cugir, spre exemplu, a fost dotată cu strunguri noi-nouțe suedeze, dotate cu CNC (comandă numerică computerizată). Inginerii de atunci au amânat schimbarea liniilor tehnologice pe diverse motive, iar după lovitura de stat din decembrie 1989, strungurile moderne, utilajele noi destinate retehnologizării, au rămas, la comandă, tot în magazii. Nu numai la UM Cugir, ci în întreaga țară s-a dat stop punerii în funcțiune a utilajelor noi, deja achiziționate. Industria românească trebuia oprită. Utilajele noi, strunguri, freze etc. au ajuns  la fier vechi, conform directivei date de străinul Petre Roman, actualmente parlamentar PNL, coleg cu actualul Ministru al Finanțelor, domnul Atanasiu, care la rându-i a fost director general la UM Cugir și care ar putea să confirme povestea strungurilor suedeze de la UM Cugir.

Fără a avea datorii majore, Ceaușescu pune la cale un plan de exploatare a Apusenilor încă din 1985. FMI-ul înnebunește de-a dreptul, Soros la fel. Planul cu bătaie lungă al lui Ceaușescu le dă insomnii și palpitații, deoarece până în 2040 urmau să se exploateze intensiv zăcămintele de aur, argint şi metale rare, care aveau să aducă României un profit evaluat în 2013 la 400-500 miliarde de Euro! Profit? Deja se întrecea orice măsură. România nu mai avea nevoie de nimic din afară, îşi acoperea singură necesarul intern, exporta masiv și punea la cale, împreună cu China, Iranul şi Libia, o replică a FMI prin BANCOREX. Pentru aceasta, Ceaușescu trebuia condamnat la moarte prin împușcare și România condamnată la jaf și sărăcie! Care dintre dumneavoastră n-ați strânge cureaua și n-ați agonisi bănuț cu bănuț timp de 8 ani, pentru ca apoi să trăiți 1000 de ani, voi și neamul vostru, în bogăție și prosperitate?

Mai mult, imaginați-vă ce sume s-au pus în joc de către FMI, Soros și alții, lezați de independența noastră financiară, pentru a se cumpăra geologi (Gelu Voican Voiculescu a fost geolog la Roșia Montană până la revoluție), bancheri (Mugur Isărescu a fost economist la Institutul Bancar Mondial), economiști (Stolojan și Văcăroiu au fost colegi la Institutul Național de Planificare Economică), ingineri care să amâne retehnologizarea, merceologi care să deturneze fluxul de aprovizionare cu alimente. Aici a greșit tovarășul, căci trădarea a venit de lângă el. Dar asta-i altă poveste.

Am văzut cu ochii mei scena teroristului prezentat la TVR1 pe data de 23 decembrie 1989, scenă care a scăpat de controlul regiei și care, din neatenția cameramanului, l-a surprins în continuare pe ofițerul care cică l-ar fi prins pe așa-zisul terorist cum îl felicita! „Bravo măi, hai că te-ai descurcat bine”, au fost cuvintele de laudă ce au sincronizat surâsul șmecheresc al acelui actor nenorocit! Am înregistrarea, am arătat-o mai multor prieteni și, spre uimirea mea, am primit doar răspunsuri indiferente, ilogice și parcă din partea unora cărora le-a fost șters creierul. Mă întreb sincer, oare câți mai au procesorul mental intact și curajul de a-și apăra țara neofilit. Oare câți soldați mai are România?

Ceaușescu a demonstrat în timpul procesului ilegal că a fost un conducător adevărat, care nu face compromisuri nici chiar în fața morții. Chiar și acum, după 24 de ani, Iliescu și ceilalți poartă-n suflet teama că Ceaușescu s-ar putea întoarce. Ei simt ceva și chiar au dreptate. Ceaușescu e încă viu și istoria îl va răzbuna! Promit să revin foarte curând cu noi informații despre motivul secret (din nou Roșia Montană) al vizitei avute de Victoria Nuland (secretarul de stat American) la palatul Cotroceni și despre posibila legătură dintre cutremurul anunțat de aproape un an pe site-ul oficial al ambasadei SUA din București și nesupunerea României de a permite exploatarea zăcămintelor din Apuseni, dar nu numai! Până atunci, vă sugerez să citiți, dacă nu știți deja, câte ceva despre tehnologiile HAARP, capabile, printre altele, de declanșarea cutremurelor! Unele documente ale armatei americane arată lucrurile mult mai clar: HAARP are scopul de a descoperi metode de „exploatare a ionosferei în folosul Departamentului de Apărare”. Da, interesant! Ocrotește-i Doamne pe dușmani, să nu ne cunoască mânia!


Pe același subiect, citiți și postarea noastră: Dezvăluiri șocante despre „revoluția” din 1989

Procesul și execuția soților Ceaușescu


3 comentarii:

 1. Poate adevarul va fi cunoscut in intregime pana nu ne afundam de tot... In fond exista Craciunul care sa ne reaminteasca acele zile. Sa ai zile de sarbatoare senine!

  RăspundețiȘtergere
 2. As zice ca ar trebui sa ne concentram pe solutii si mai putin pe ca s-a intamplat. Binenteles ca adevarul este bine venit dar el nu ne mai salveaza cu nimic daca nu gasim solutii. Orce lovitura destat s-ar fi terminat subit daca nemultumirea populatiei nu mocnea ca un butoi cu pulbere !
  In fond si razboaiele mondiale si crizele economice sunt manevre si manipulari ale intereselor elitei oculte. De ce nu ar fi fost si Romania vizata in acest demers cu sens unic ?
  Deci domnilor ...solutii, asta trebuie sa gasim si nu dovezi ca suntem victime , care sa ne intareasca mai mult aceasta stare de victimizare !

  RăspundețiȘtergere
 3. '' Intereselor elitei oculte '' - sunt mai presus decat '' Turmele '' si interesele acestora, candva, credeam ca avem ceva de spus si de facut....dar vointa noastra parca este nula...nu ne ramane decat sa ne resemnam , sa ne rugam, sau.... fiecare crede ca are dreptul la '' libertatea de a injura '' macar.... oare ce ne mai ramane de facut pe viitor daca nu jurul nostru nu mai exista '' patrioti '' ?

  RăspundețiȘtergere

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.