Ce vor femeile să audă + VIDEO (RO)


CE VOR FEMEILE SĂ AUDĂ

Toți bărbații știu că femeile sunt sensibile la complimente. Așa că, dacă vrei să impresionezi o femeie, tot ce trebuie să faci este să-i spui ceea ce vrea să audă. Dacă vrei să cucerești o femeie care ți-a stârnit interesul sau dacă te afli într-o relație pe care vrei s-o duci la un alt nivel, trebuie să-i arăți că-i apreciezi calitățile în raport cu alte femei. Asta, bineînțeles, nu înseamnă să minți. Femeile sunt mult mai conștiente de calitățile și defectele lor decât bărbații, așa că spune-i femeii iubite ceea ce știe deja. Dacă ești mai puțin experimentat, iată un mic ghid în acest sens, care-ți va asigura succesul deplin într-o relație de lungă durată.


Arăți minunat!

Dacă cineva ar face o listă cu lucrurile pe care le preferă o femeie, primele două ar fi: o garderobă de invidiat și un compliment. Așa că, nu fi zgârcit cu complimentele. Sunt singurele care nu te costă nimic. Cu cât oferi mai multe, cu atât vei fi mai răsplătit. Spune-i tot ce i-ar face plăcere să audă de la tine, fie că e vorba de înfățișarea ei, de profesionalismul ei la locul de muncă sau de talentele ei culinare: „Ești o femeie foarte atrăgătoare”, „Rochia asta îți vine de minune”, „Ai făcut o mâncare delicioasă”... Toate aceste mici observații o vor face să scape de inhibiții, să se simtă bine cu tine și încrezătoare în ea însăși.

Ești singura femeie din viața mea.

Spunându-i că are un loc privilegiat în viața ta, o asiguri că nu ești genul de bărbat care sare de la o femeie la alta. O așezi pe un piedestal și o asiguri că te-ai angajat într-o relație de lungă durată. Dar ai grijă să nu spui asta doar ca s-o flatezi. Spune-i asta doar dacă e ceea ce gândești în legătură cu ea, și ai grijă în continuare să nu-ți pună niciodată la îndoială sinceritatea. În general, femeile n-au încredere în fidelitatea bărbaților. Dacă reușești s-o convingi că tu ești altfel, o eliberezi de nesiguranță și o faci să te iubească și ea.


Ești foarte bună la pat!

Acest compliment în mod sigur o s-o facă să se simtă ca o zeiță a iubirii și o să-i înlăture toate inhibițiile legate de performanțele ei sexuale. Spunându-i că este pur și simplu irezistibilă, asiguri succesul actului fierbinte de mai târziu. Cu cât îi arăți mai mult că-i prețuiești sexualitatea, cu atât mai doritoare va fi să-și exploreze cele mai sălbatice fantezii. Ține minte: nu numai bărbaților le place să fie apreciați pentru performanța la pat.

Cred c-ai fi o mamă foarte bună.

Cele mai multe femei își doresc să aibă copii, dar în același timp se îndoiesc că s-ar descurca în această calitate. Dându-i încredere în această privință, o faci fericită, nemaivorbind de faptul că, astfel, o asiguri că te-ai angajat într-o relație permanentă. Chiar dacă toate femeile își doresc instinctiv să facă copii, se simt mai confortabil dacă ideea este exprimată de partener.

Vrei să fii soția mea?

Femeile sunt niște ființe foarte sensibile. Punându-i această întrebare, o asiguri de seriozitatea sentimentelor tale. Inima ei va vibra la gândul că viața ta e incompletă fără ea, că acum ți-a devenit indispensabilă. Nu fi surprins dacă va radia de fericire zile în șir... Totuși, înainte să-i pui această întrebare, trebuie să fii sigur că este ceea ce dorești cu adevărat. Iar pentru asta ai nevoie de suficient de mult timp petrecut împreună cu ea.

Tu ce părere ai?

Cere-i întotdeauna părerea, fie că este vorba de cumpărarea unui automobil sau pur și simplu de hainele cu care trebuie să te îmbraci într-o anumită împrejurare. În felul acesta îi arăți că opinia ei este importantă pentru tine și că-i respecți punctul de vedere. Ține minte că femeilor le place să-și dea cu părerea în orice, așa că las-o să fie ea cea care le știe pe toate. Va simți că o iubești nu numai pentru că e frumoasă, ci și inteligentă. În plus, în felul acesta, nici ea nu se va grăbi să ia vreo decizie fără să te consulte în prealabil.

Ești cea mai bună prietenă a mea.

Vrei s-o asiguri că n-ai ales-o numai pentru frumusețea ei? Spune-i că nu este doar iubita ta, ci și cea mai bună prietenă. Încearcă să stabilești cu ea o legătură dincolo de interesul sexual. Pentru o femeie, este foarte important să știe că e mai mult decât o iubită sau o soție, și că partenerul ei de viață o consideră și o bună prietenă. O femeie vrea să simtă că te poți baza pe ea atunci când ai o problemă, o dilemă, când ai nevoie de un sfat sau un umăr pe care să plângi. În felul acesta, va simți că nu doar ai introdus-o în viața ta, ci și că ai avut noroc că ai întâlnit-o și-i ești recunoscător că există pentru tine.

Mi-ai ghicit gândul!

Vrei s-o faci să se simtă ca o zeiță? Spune-i cât de surprins ești că a știut ce e în mintea ta înainte chiar să-i spui – ți-a gătit mâncarea preferată, ți-a făcut cadou exact ceea ce voiai să-ți cumperi tu, ți-a propus să mergeți în concediu chiar în locul pe care demult voiai să-l vizitezi. Odată ce-ai convins-o că știe mai bine decât tine ce ți-ar face plăcere, că te cunoaște mai bine decât tu însuți, o faci să se simtă ca o parte importantă din viața ta. Acest sentiment ține scânteia aprinsă în orice relație.

Te iubesc!

Chiar dacă i-ai demonstrat în toate felurile posibile că ții la ea, o femeie dă mult mai multă importanță acestor două cuvinte decât tuturor gesturilor doveditoare pe care le-ai făcut pentru ea. Spune-le la timpul și locul potrivit, și mai ales atunci când se așteaptă mai puțin. De ce? Pentru că femeile adoră surprizele. Pentru că femeilor le plac bărbații expresivi. Și ține minte, mai ales femeile măritate au nevoie să audă cât mai des aceste două cuvinte magice. Ele țin romantismul treaz. Cu cât le rostești mai des, cu atât mai bine pentru căsnicia ta.

OSHO - Femeile, bărbații și frica de intimitate
(Women, Men and the Fear of Intimacy) (RO)


Comentarii

  1. " Asta, bineînțeles, nu înseamnă să minți. " ... astazi, nu mai exista asa ceva :) si daca totusi exista , sunt " luati " deja :D

    o declaratie ravasitoare de dragoste :

    " O, mai pot uita vreodată ? Vînt, decembrie cu zloată,
    Jaru-agoniza, c-un straniu dans de umbre pe covor,
    Beznele-mi dădeau tîrcoale şi niciunde-n cărţi vreo cale
    Să-mi aline greaua jale jalea grea pentru Lenore
    Fata fără-asemuire îngerii îi spun Lenore
    Nume-n lume trecător. " Corbul - Edgar Allan Poe

    multumim pentru postarile demne de toata atentia !

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti singura femeie din viata mea? Daca as spune asta, oare nu ar insemna ca ma intereseaza sa ascund ceva? Femeia vrea barbatul: 1. Sa lucreze la strung si sa nu poata sa plece nici la toaleta (porneste o alarma); 2. Are acces la job cu cartela si ora fixa; 3. Se incadreaza in tompul minim de ajungere acasa (calculat de sotie); 4. Ramane acasa sau sub control strict

    Sa-i spun ca este buna la pat? Este o discutie lunga.

    Mi-a placut postarea. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim, domnule Gavrilescu!

      Ștergere
    2. auuu, ce viata grea ai, domnule Gavrilescu ! S-a inventat divortul !

      Ștergere
    3. Ce bine le spune OSHO !

      FEMEIA in mileniul III :

      https://www.ted.com/talks/khadija_gbla_my_mother_s_strange_definition_of_empowerment?language=ro

      Ștergere
    4. Da, Anonim, dintr-un discurs al lui Osho am aflat pentru pentru prima oară că există culturi în care fetelor li se îndepărtează clitorisul (sunt castrate) ca să nu mai simtă nevoia de sex. Apoi am vizionat și prezentarea de pe TED pe care ai menționat-o și care mi-a confirmat acest adevăr cutremurător. Video-ul merită văzut. Trebuie să știm pe ce lume trăim.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *