sâmbătă, 15 august 2015

Chemtrails - un genocid planetar + documentar (RO)


CHEMTRAILS - UN GENOCID PLANETAR

Dacă privim cu atenţie şi luciditate ce se petrece pe această planetă, descoperim că lumea în care trăim devine din zi în zi mai periculoasă pentru fiecare dintre noi. Mass media trece sub tăcere adevărul zguduitor despre fenomenul chemtrails, aşa-numitele „dâre ale morţii”, iar în SUA li se închide gura tuturor celor care cer în mod insistent explicaţii. Aceștia sunt acuzaţi, nici mai mult, nici mai puţin, decât de... propagandă teroristă antiguvernamentală.


Chemtrails-urile conțin felurite substanţe chimice extrem de nocive pentru sănătate şi viruşi mortali, creaţi în laboratoare secrete. Acestea sunt pulverizate în atmosferă cu ajutorul avioanelor şi constituie unul dintre mijloacele prin care aşa-zişii „iluminaţi” (capii ascunşi ai francmasoneriei, pe care mulți o consideră o sectă satanică) profită de apatia, inconştienţa şi ignoranţa oamenilor, străduindu-se să-i manipuleze, să-i îndobitocească şi să-i împuţineze și pe această cale.

În urma analizelor independente la care au fost supuse substanţele chimice din care sunt formate aceste dâre chimice ale morţii, există la ora actuală dovezi incontestabile că multe dintre maladiile şi epidemiile care au apărut în ultima vreme, şi pentru care lumea medicală nu a dat deocamdată explicaţii oficiale, au drept cauză aceste dâre suspecte pe care le lasă în urma lor avioanele. Efectele generate de aceste dâre sunt extrem de alarmante.


Scriitorul şi cercetătorul William Thomas susţine că în urma analizei de laborator a unor astfel de substanţe ce provin din chemtrails-uri au fost descoperiți germeni patogeni extrem de toxici, printre care şi mycoplasma fermentans. Ceea ce este însă uimitor este faptul că aceşti germeni patogeni au fost găsiţi de dr. Garth Nicholson la 45% dintre foştii soldaţi care acum suferă de misterioasa şi vlăguitoarea maladie numită Sindromul Războiului din Golf. Mai mult, printre simptomele apărute în zonele în care au fost răspândite un timp chemtrails-uri apar deficienţe respiratorii, iar uneori oamenii acuză o stare ciudată de confuzie mentală.

Dincolo de aparenţe, aceasta este în prezent o modalitate secretă, pe cât de criminală, pe atât de eficientă, prin care elita aşa-zişilor „iluminaţi” răspândește cu ajutorul complicilor săi bolile şi viruşii pe care ei i-au creat în laborator. Aceste chemtrails-uri conţin totodată şi cantităţi considerabile de bariu şi aluminiu. Bariul este toxic și slăbeşte sistemul imunitar. Atunci când este pulverizat sub forma unor particule extrem de fine, bariul dezactivează receptorii limfocitelor T şi-i face să nu mai reziste la feluriţii agenţi ce cauzează bolile.


Dacă avem în vedere sinistrele planuri ale elitei satanice a aşa-zişilor „iluminaţi”, n-ar trebui să ne surprindă acest război biologic secret, pe care l-au dezlănţuit deja împotriva populaţiei. O mulţime de scandaluri de acest gen au fost aduse la cunoştinţa opiniei publice, începând cu anii ’40. La ora actuală există dovezi irefutabile că, deseori, comunităţi întregi de fiinţe umane au fost folosite pe post de cobai, pentru a se testa anumiţi agenţi chimici ce urmau a fi folosiţi în cadrul războiului bacteriologic, o adevărată formă de bioterorism. Investigaţiile inițiate în cadrul Congresului SUA de unii senatori oneşti şi curajoşi au dezvăluit cca 20.000 de astfel de experimente secrete, făcute pe populaţia civilă a Statelor Unite între anii 1910 și 2000. Aceleaşi experimente criminale continuă să se facă și astăzi, iar dacă această letargie în care ne complăcem va persista, ele vor continua nestingherite în multe alte ţări ale lumii, inclusiv în România, deoarece avioanele americane de la baza NATO au început deja să răspândească, sub ochii noştri, dâre chimice.

Sursa: Gregorian Bivolaru - Un genocid planetar. Secretul dezvăluit al dârelor morţii, Ed. Shambala, 2010

De ce pulverizează ei pe cer?
(Why in the world are they spraying?) (RO)

Filmul prezintă felul în care aerosolii pulverizați pe cer sunt folosiți în combinație cu alte tehnologii de control al vremii. Deşi geoinginerii susțin că dârele chimice eliberate pe cer de avioane sunt menite doar să reducă efectele încălzirii globale, este foarte clar că acestea sunt folosite pentru consolidarea puterii financiare şi politice a anumitor persoane, corporații sau guverne, prin oportunitățile pe care le oferă controlul vremii. Și aceasta, firește, în dauna fiecărei forme de viață de pe planetă.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.