Era geoingineriei stratosferice + VIDEO (RO)


ERA GEOINGINERIEI STRATOSFERICE

– CHEMTRAILS ȘI VIITORUL PLANETEI NOASTRE –

Având în vedere multitudinea de informații despre geoinginerie și „chemtrails” (dâre chimice pe cer) care au ajuns în ultimii ani până la noi, oamenii obișnuiți, ar trebui să începem să ne punem întrebări în legătură cu impactul acestei tehnologii asupra sănătății noastre, alimentelor pe care le consumăm și planetei înseși. Este evident că stropirea permanentă a recoltelor cu chimicale și metale grele are consecințe negative atât asupra sănătății noastre, cât și asupra ecosistemului planetar. În aceste condiții, ar trebui să ne punem, în primul rând, următoarea întrebare: Atunci când cumpărăm „alimente organice”, chiar cumpărăm noi ceea ce credem, adică alimente pure, bogate în nutrienți? Mai înseamnă eticheta „organic” ceea ce însemna nu cu mulți ani în urmă, înainte de stropirile masive și zilnice, efectuate din avioane care zboară la mare înălțime? Mai putem vorbi astăzi, în era geoingineriei, de recolte sănătoase, crescute într-un sol natural?


Teoretic, plantele alimentare organice sunt cele crescute fără folosirea pesticidelor, ceea ce este un lucru bun pentru noi și pentru planetă. Dar să stăm și să ne gândim puțin: culturile organice, ca și cele convenționale, sunt crescute în câmp deschis, sub cerul liber. Și este foarte probabil ca distanța dintre aceste două terenuri să nu fie suficient de mare, încât să facă imposibilă răspândirea particulelor de substanțe chimice, cauzată de curenții atmosferici. Și chiar dacă ar fi așa, chiar dacă terenul bio ar fi suficient de depărtat, el nu poate fi protejat de particulele de metale grele, cum ar fi aluminiul și bariul, sau de agenții patogeni prezenți în aerosolii care cad din cer în fiecare zi. Pentru că geoingineria se practică în prezent aproape în toate țările de pe glob, aceste culturi așa-zis organice sunt departe de ceea ce au intenționat să fie.

Dar ce sunt aerosolii și de ce sunt ei așa de răi? Geoingineria stratosferică cu aerosoli este un program de modificare a climei, desfășurat de marile puteri ale lumii. Acest program este executat prin stropirea în atmosferă a unor particule microscopice de metale, prin intermediul unor avioane cu reacție, nemarcate. Stropirile se fac pe deasupra tuturor continentelor și au ca scop declarat controlul vremii și încetinirea efectului de încălzire globală. Însă particulele de aluminiu, bariu și stronțiu conținute de acești aerosoli sunt foarte toxice pentru organismele vii – plante, animale și oameni. Mai mult, stropirea cu aerosoli perturbă ciclul hidrologic al planetei, micșorează înălțimea atmosferei, facilitează proliferarea fungilor, duce la extincția unor specii, otrăvește oceanele, afectează ecosistemele acvatice și distruge stratul de ozon. Pe scurt, geoingineria stratosferică distruge sănătatea plantelor, a animalelor, a oamenilor și a planetei, în general. În aceste condiții, e clar că omenirea se află în pericol. Este timpul ca noi, oamenii obișnuiți, să abordăm serios problema chemtrails-urilor și a geoingineriei. Dacă vrem să avem un viitor, trebuie să ne unim întru stoparea acestui fenomen.


Chemtrails - Interviu cu G. Edward Griffin (RO)



Chemtrails – Controlul populației prin otrăvire
Din seria de emisiuni „Mistere la granițele cunoașterii”
Realizator: Daniel Roxin




Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *