luni, 3 octombrie 2016

Factorul sionist - eBook + documentar (RO)FACTORUL SIONIST 

INFLUENȚA IUDAICĂ ASUPRA ISTORIEI SECOLULUI XX
 
Ivor Benson a fost, ca şi Douglas Reed, un jurnalist britanic participant la evenimentele care au trasat caracterul şi destinele secolului nostru. A scris pentru ziarele The Daily Express şi The Daily Telegraph din Londra şi The Rand Daily Mail din Johannesburg, Africa de Sud, iar din 1964 până în 1966 a fost consilierul pe probleme de informaţii al primului ministru Ian Smith al Rhodeziei (astăzi Zimbabwe). Astfel, a fost observator direct şi imediat al acţiunii de distrugere a civilizaţiei şi economiei continentelor din emisfera sudică. Cartea The Zionist Factor nu este o analiză istorică continuă, ci o serie de discuţii ale diferitelor aspecte ale ofensivei dirijate împotriva creştinismului şi civilizaţiei sale. Unele au apărut sub formă de articole în revista lunară a autorului, Behind the News (În spatele ştirilor) apărută în Africa de Sud. Publicată pentru prima dată în 1986 şi apoi, cu adăugiri, în 1992, această carte continuă analiza făcută de Douglas Reed în monumentala sa carte Controversa Sionului, cu fapte petrecute după scrierea acelei cărţi, care se opreşte în 1956.
 

Iată ce scriu profesorii evrei de istorie de la universităţile occidentale. Prof. Hannah Arendt: „Azi se simte mai mult ca oricând nevoia de a studia imparţial şi veridic istoria evreilor. Direcţiile politice ale secolului 20 au plasat evreii în centrul iureșului evenimentelor. Problema evreiască şi antisemitismul au devenit catalizatorii unui război mondial de o ferocitate nemaiîntâlnită” (The Origins of Totalitarianism, p. XIV). Prof. Henry L. Feingold de la Universitatea de Stat din New York, spune: „Prezența evreilor face ca cercetarea istorică modernă să nu aibă succes şi să nu-și poată aplica metodele”. Cu alte cuvinte, e voie să studiezi istoria, dar să nu cumva să studiezi participarea evreilor la evenimente. Autorul însă se concentrează nu asupra prezenței evreilor, ci a sionismului ca factor politic al secolului, căci în acest secol religia iudaică a fost înlocuită aproape total de pofta de supremaţie mondială, ca liant care cimentează unitatea de acţiune şi exclusivismul cu care evreii preiau puterea şi averile din mâna restului oamenilor.

Autorul declară că nu are sentimente ostile evreilor, ci că ar vrea să-i vadă exact ca pe ceilalţi oameni, trăind exact ca ceilalţi oameni şi împreună cu ceilalţi oameni, înfrăţiţi cu ei; căci asimilarea evreilor nu a fost niciodată dificilă pentru niciun popor gazdă, evreii fiind, din punct de vedere rasial, exact ca ceilalţi oameni care populează Europa şi America de Nord. Sioniștii însă îi acuză de antisemitism pe cei care le întind mâna evreilor şi vor să se înfrăţească cu ei. A acuza de antisemitism pe cineva care vrea să-i vadă pe evrei înfrăţiţi cu restul populaţiei şi asimilaţi de naţiunea în care au pătruns înseamnă a perverti adevărul.

Conducătorii sionismului reacţionează cu furie dezlănţuită şi cu spaimă când îi văd pe ne-evrei dornici să asimileze evreii; iar ne-evreii reacţionează şi ei negativ când văd în mijlocul lor un grup compact, care formează un corp străin în structura socială şi refuză cu superioritate să respecte normele morale şi de comportare ale acelei structuri. Dar, dacă prezența acestui grup duşmănos normelor de morală şi comportare a dus la prăbuşirea civilizaţiei occidentale, de vină nu este atât grupul compact care a luptat pentru distrugerea civilizaţiei occidentale, cât popoarele occidentale care au permis să fie create în societatea lor condiţii de insalubritate morală şi politică, în care a putut înflori un germene ostil, care a reuşit să le distrugă civilizaţia. Cu alte cuvinte, supremaţia sionismului în Occident nu este cauza, ci simptomul prăbuşirii Occidentului.

Secretul evreilor – Kabbala (RO)
Un comentariu:

  1. Cei care sunt considerati ca fiind inzestrati cu puteri magice (paranormale), daca au harta genetica de homo sapiens, nu sunt decat niste recipiente (mediumuri) in care intra fluidul telepatic a carui sursa nu este cunoscuta cu precizie de catre oameni. Cei care fac invocatii pentru a obtine ajutorul fluidului telepatic sunt posedati. Cand incep ritualul sunt miscati prin hipnoza si sugestie sau psihokinezie. Asa ca toata activitatea de tip ritualic nu apartine constiintei oamenilor, ci apartine sursei care produce fluidul telepatic. Oamenii implicati in aceste ritualuri sunt doar masti folosite de cel (sau cei) care au abilitatea de a manipula fiintele prin telepatie si telekinezie. Cuvantul INVOCATIE scris pe dos e E...I.T....A.C....O.V.N.I. care se poate traduce ca E...INFORMATION...TECHNOLOGY...AJNA...C...O.V.N.I. Cuvantul DUHOVNIC se decodifica pe grupe de litere ca DUH...O.V.N.I....C. In aceste cuvinte AJNA este simbolul ochiului magic al lui SHIVA prin care se face hipnoza, sugestie, telepatie, telekinezie, clarviziune, psihokinezie, practici bioenergetice, psihotronie. DUH este un cuvant prin care se intelege AURA (sau bioenergie / biocamp). O.V.N.I.= U.F.O.= O.Z.N. Litera C din decodificarea de la INVOCATIE sau DUHOVNIC nu are o explicatie precisa. In rezumat putem spune ca zeii de natura imateriala-informationala dirijeaza direct sau prin intermediari oamenii folosind fluidul telepatic. Intermediarii zeilor ar putea fi extraterestri ( vezi O.V.N.I.). Pe site-ul official al C.I.A. puteti cauta cuvantul "telepathy" si veti gasi in baza de date relatari despre telepatie puse in legatura cu extraterestrii. Religiosii devotati spun ca numai zeii ar fi telepati si nu accepta ca vreo fiinta ar putea avea insusiri paranormale. Se poate trage concluzia ca oamenii care produc daune semenilor dupa ce fac ritualuri sunt implicati in aceste actiuni fara voia lor, fiind posedati, deci inapti de a se opune celor care ii dirijeaza de la distanta prin fluidul telepatic. Suiram Aturt

    RăspundețiȘtergere

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.