Ortodoxia + VIDEO (RO)




ORTODOXIA

Ieri seară am fost iar atacat, pentru a nu știu câta mie oară, de un grup de habotnici religioși ortodocși, care s-au legat de postările de pe pagina mea. Subliniez „de pe pagina mea”, unde sunt liber să postez orice doresc, atât timp cât nu folosesc un limbaj trivial și nu încalc normele de deontologie profesională ale unui scriitor ce mă aflu! Zilele trecute am postat următorul text:

„A crede în ceva nu e greșit, atât timp cât credința ta are un scop benefic și duce la evoluția ta spirituală, cum e cazul credințelor animiste ale triburilor și populațiilor integrate mediului de pe tot globul (aborigenii amerindienii, nordicii, africanii, australienii sau asiaticii). Dar a crede în zeii religiilor provenite din Orientul Mijlociu ori derivatele lor (creștinism iudaism și islamism, precum și toate sectele lor) nu e benefic, nu are scop evolutiv, ci din contră... Pentru că aceste religii au fost înființate și există ca unelte ale stăpânilor lumii, cu singurul scop de a limita evoluția spirituală a omului, pentru a-l face docil, fatalist, supus autorității, într-un cuvânt, pentru a-l sclaviza”. Iar ieri am postat o preluare de pe un sait, care reprezenta, printr-o contabilitate destul de exactă, realizată de un cetățean străin, crimele înfăptuite direct sau prin ordin de către dumnezeul biblic Iahve, contabilitate care dezvăluie un număr de cel puțin 2 milioane de morți și cel mult 25 de milioane.

Înainte de a continua, trebuie să subliniez că sunt botezat ortodox în biserica de pe Valea Mare din comuna Răzvad (lângă Târgoviște). Prin aceasta, recunosc și respect tradiția ortodoxă a poporului meu. În al doilea rând, trebuie să mai spun că nu mă consider a fi ateu, chiar dacă dumnezeul meu nu e același cu dumnezeul antropomorf al religiilor. Acum să trecem mai departe...

Sunt obișnuit să fiu atacat de habotnici religioși, căci întreaga mea viață m-am luptat cu limitele gândirii lor, eu provenind dintr-o familie de creștini după evanghelie și ortodocși la fel de limitați în gândire. Ei, în limitele gândirii lor, consideră astfel de dezvăluiri ca un atac direct la credința lor. De altfel, în acest termen era și atacul de aseară.

În plus, trebuie să subliniez că, deși se revendică a fi creștini, cei mai mulți dintre ei nu au citit niciodată Biblia în întregime, iar mulți nici nu au auzit de Vechiul Testament, ei ghidându-se după predicile interpretate de preoți sau de pastorii lor, după Noul Testament. Ce e mai grav e că gândirea lor logică e total inexistentă și atunci când cer dovezi ale afirmațiilor tale nu sunt capabili să-nțeleagă logica, ci doresc să le prezinți citate din cărțile lor de căpătâi, cărți în care firește că nu vei găsi nicio dovadă a unor adevăruri istorice și logice, care să contrazică credința lor oarbă.

Să fim înțeleși... Știu și sunt perfect conștient că ortodoxia se bazează pe învățăturile Noului Testament, în special pe predicile și viața lui Iisus și a mamei sale. Ce nu știu și nu înțeleg toți spălații pe creier ai acestei religii este că pe mine mă doar fix în pix de credința lor. Eu nu mă leg de ea ci de instituția religiei ca instrument al sclavizării maselor de către puternicii timpurilor și ai lumii...

Iarăși, ce nu știu și nu vor să înțeleagă acești ortodocși este faptul că aceste învățături după care își revendică ei bunătatea extremă nu sunt ale lui Iisus și nici ale Mariei. Ele sunt mult mai vechi și n-au nicio legătură cu cele două personaje principale ale Noului Testament. Învățăturile prin care-și revendică ei bunătatea sunt învățăturile lui Zamolxe.

Să lămurim un fapt: Zamolxe (ori Salmoxis, Zamolxis, Samolxis) a fost un personaj istoric real. Un om în carne și oase, care a trăit cu adevărat printre oameni, fiind rege și învățător al spațiului traco-geto-dacic în secolul cinci înainte de Cristos, în tinerețea sa fiind sclavul lui Pitagora (580- 495 î.Hr.). A fost un om de o cultură enciclopedică, fiind considerat cel mai înțelept rege sacerdot al tracilor și geto-dacilor, motiv pentru care ulterior a fost și zeificat. Lui și învățăturilor sale, preluate pe linie ariană de la vechiul imperiu atlant, i se datorează întreaga civilizație tracică și mai ales geto-dacică a spațiului carpatic, unde a și viețuit.

Geto-dacii, înainte de cucerirea romană, erau recunoscuți (a se studia scrierile antice) ca fiind un popor extrem de avansat științific, tehnologic și militar... Medicina geto-dacilor a fost secole la rând una de referință, medici din tot spațiul înconjurător venind să studieze cu cei geți. Deși războinici de temut, geto-dacii au fost mai degrabă pașnici, ei fiind foarte clar divizați în cadrul triburilor lor în caste militare, preoțești și regale, și în cea a oamenilor de rând, meseriași și agricultori. Popor de un înalt nivel moral, politeiști, la fel ca toate popoarele acelor vremuri, stăpânind un teritoriu extrem de bogat (dovadă că nici până în prezent țara noastră nu s-a terminat de jefuit!) era absolut normal să fie invidiat și dușmănit de popoarele de războinici din jurul lor, căci se știe că orice popor războinic este, în esență, o civilizație parazitară, avidă să stăpânească resursele altora cu un minim efort. Ca urmare, e clar că încă din acele timpuri îndepărtate lăcomia umană pusese ochii pe bogățiile acestui teritoriu și ale acestui popor și că se dorea în rândul puternicilor popoarelor din jur să fie cumva anihilați.

În antiteză însă... Iisus nu a existat. Cel puțin nu așa cum îl descrie Biblia, căci există unele dovezi vagi ale existenței unui personaj istoric în spațiul Orientului Apropiat care a purtat acest nume (de altfel, destul de comun în acea perioadă și la acel popor) dar care a trăit cu vreo 200 de ani mai devreme și a cărui viață este destul de vag cunoscută, și oricum nu are nicio legătură cu faptele descrise în biblie. De altfel, faptele descrise în Noul Testament sunt în întregime o invenție, asemeni oricărui roman de succes actual, o poveste imaginară, brodată pe niște realități existente. La data când a fost scrisă, această carte a devenit rapid un fel de „bestseller”, prin propaganda și campania publicitară care i s-a făcut.

Redactarea Noului Testament în forma sa definitivă a fost făcută de scribul evreu al unuia dintre împărații Imperiului Roman de Răsărit prin secolul al III-lea al erei noastre, mult după presupusele evenimente descrise, și a constituit prima carte a Bibliei. Ulterior, a fost scris și Vechiul Testament, prin compilarea destul de eterogenă și dezlânată a câtorva zeci de alte cărți existente în circulație în spațiul Orientului Apropiat în secolele precedente.

Cert este un lucru, anume că nici Maria și nici Iisus-ul biblic nu au existat în realitate, ei fiind niște personaje „de roman”, al căror scop era subminarea credinței popoarelor geto-dace. Or, ca să reușești să subminezi credințele unui popor evoluat, cum era cel geto-dac, era nevoie nu doar de o muncă de dezinformare și de presiuni administrative serioase, ci mai ales ca acele credințe să fie înlocuite, printr-o muncă bine organizată de sute de predicatori către mase, a unei religii destul de asemănătoare, dar care, în loc să slujească libertății acelui popor mândru și neatârnat, să fie un instrument insidios al îngenuncherii lui... Deși era greu, mai ales în acele vremuri, să lupți cu imaginea zeului lor suprem, Zamolxe, care existase în realitate și ai căror urmași și rude încă trăiau, și ca urmare era proaspăt în memoria poporului dac, nu era, totuși, imposibil, cu resursele pe care le avea Imperiul Roman, resurse care crescuseră brusc o dată cu accesul la aurul dacilor. Căci, în fond, orice se poate rezolva cu bani, iar bani, pe vremea aceea însemna aur.

Ca urmare, Noul Testament este, de fapt, compilarea unei părți din învățăturile zamolxiene în predicile numitului „personaj de roman” Iisus și ale discipolilor săi, numiți nu întâmplător apostoli. Și tot nu întâmplător, „cei trei magi de la răsărit”, care, chipurile, au venit să asiste la nașterea lui Iisus, sunt în predicile și reprezentările vremii trei regi geto-daci.

Deci ceea ce revendică habotnicii ortodocși fără să știe, prin bunătatea religiei ortodoxe, este filonul zamolxian al acestei religii care a subminat credința strămoșilor noștri, popor mândru, elevat și liber, în scopul ușurării conducerii lui de către cuceritorii romani în perioada de ocupație. Pentru că ar fi fost imposibil ca unui popor atât de mare, cum era cel traco-geto-dac, să-i poți impune o religie complet diferită, s-a recurs la compilarea ei cu o religie impusă de stăpânitori, practic, mutilarea esenței filozofice a credințelor acestui popor. Mai ales pentru că, de fapt, ramificațiile acestui popor, dincolo de granițele statului lui Burebista, erau nebănuit de largi, înșiși cuceritorii romani fiind, de fapt, urmași ai unei anumite ramuri a poporului trac (a se studia etnogeneza poporului roman).


În felul acesta s-a reușit scoaterea din conștiința populară a personajului real, ajuns zeu, Zamolxe, și înlocuirea lui cu două personaje fictive – Iisus și mama sa – care nici măcar acum, la aproape 2000 de ani de atunci, nu pot egala măreția regelui sacerdot, de cultură enciclopedică, care a fost Zamolxe.

Așadar, acei habotnici ortodocși care se simt atacați în credința lor habar n-au că, de fapt, nu credința lor, al cărei filon este mult mai vechi decât însuși creștinismul, e atacată, ci, așa cum a fost atacat mereu de-atunci încoace, obiectul atacului e constituit de mișelia parșivă și distructivă a înlocuirii zamolxianismului cu creștinismul și legătura indisolubilă a clerului acestei religii cu Biblia, ale cărei personaje nu au reprezentat, nu reprezintă și nu vor reprezenta niciodată interesul popoarelor nord-dunărene.

De altfel, este o răzbunare cruntă și mișelească peste timp din partea Imperiului Roman faptul că poporul ortodox român e nevoit, iată, chiar și acum, la atâtea secole distanță, să se-nchine lui Iisus Nazariteanul, regele iudeilor, oferind-i chiar toți morții săi prin inscripția INRI, care se scrie pe toate crucile ortodoxe. Pentru ce sunt obligați urmașii lui Burebista și ai lui Decebal să facă asta, și care este rațiunea pentru care clerul ortodox român nu dă o explicație acestei întrebări puse cu legitimitate de toți urmașii dacilor?... Pentru că cineva, în cadrul impunerii acestei religii pe teritoriul patriei noastre, a hotărât atunci, în negura vremurilor, o răzbunare cruntă împotriva acestui popor superior războinicilor din jurul lui... Asta, alături de împrăștierea prin tot imperiul a statuilor regilor daci, a dus la aproape ștergerea identității naționale a acestui popor...

Astfel că, de unde de-a lungul a sute de ani, acest teritoriu a fost trecut pe hărți cu numele „Dacia”, iar locuitorii lui au fost numiți „vlahi”, sau „daci”, acum s-a ajuns la România și români. Și, culmea perversiunii, iată că acest popor, urmare a urzelii murdare a unui țigan, a ajuns să fie asimilat cu țiganii, prin denumirea de rrom, care se confundă în mentalul occidentalilor cu numele țării România, astfel că pentru ei, țara care cândva a fost mândrul regat al marilor regi Burebista și  Decebal, a devenit acum țara țiganilor....

Înainte de a încheia, trebuie să mai subliniez câte ceva:

După o viață de studiu, am ajuns la concluzia că atât creștinismul, cât și iudaismul și islamismul, împreună cu sectele lor, sunt niște credințe create artificial de către stăpânii lumii, pentru a putea controla mai ușor masele, prin ridicare la un nivel superior al dictonului imperialist „dezbină și stăpânește!”, spre deosebire de credințele nativilor de pe toată planeta, care nu au fost create de stăpâni, ci s-au născut din relația normală și firească a omului cu natura...

Una e ortodoxia călugărilor de prin mănăstiri, care cred sincer în dumnezeu și în iubirea de femeie și mamă a maicii lui Iisus, și cu totul alta este scopul și menirea conducerii Bisericii Ortodoxe Române ca instituție, care slujește cu totul alte interese decât cele ale poporului român.

Ar fi timpul să vă puneți întrebarea: cât e minciună și cât adevăr în faptul că Dan Ilie Ciobotea, de origine țigan, care a ajuns să conducă Biserica Ortodoxă Română, ar fi mason? La fel ca un alt țigan celebru, care a ordonat asasinarea soților Ceaușescu în ziua sfântă de Crăciun: Ion Iliescu. Poporul român are un proverb străvechi: „Nu iese fum fără foc!”

Și încă o întrebare vă rog să vă puneți: credeți că e normal ca într-o țară distrusă, al cărei popor e batjocorit de conducători și bejenit pe toate meridianele lumii, care are milioane de ființe ajunse în prag de sărăcie lucie și chiar mai jos, să se continue construirea de biserici din ce în ce mai mari și mai scumpe, în condițiile în care avem deja moștenire de la strămoșii noștri peste 15.000 de biserici?

În încheiere, un sfat tuturor habotnicilor religioși: citiți și altceva decât cărțile voastre religioase! De exemplu, istoria și cultura popoarelor și a religiilor lor, și mai ales câte ceva despre resorturile ascunse ale politicii imperiilor lumii. Căci, așa cum am spus și ieri la terminarea discuției pe care am avut-o cu cei care m-au atacat, nici 10% dintre cei care au terminat un seminar teologic pe teritoriul țării noastre și oriunde pe planetă nu cred în dumnezeu, oricare ar fi acela... Pentru ei, religia este doar un mijloc de preamărire, de îmbogățire și de accedere la putere, adică de a se face stăpâni peste noi, cei mulți, pentru a duce un trai parazitar din munca noastră.

Ca urmare, dacă ortodoxia ca credință, nu ca religie, dorește să existe în continuare, acum, în prag de mileniu trei, când informația circulă și adevărul iese mult mai ușor la lumină, păstrându-și bunătatea pe care o revendică, trebuie să se dezică de orice legătură cu Biblia, ale cărei personaje sunt fie fictive, fie criminali notorii, cu care i-ar fi rușine oricărui om modern, și să se reîntoarcă la filonul ei ancestral zamolxian, la modul oficial, cu atât mai mult, cu cât Zamolxe a fost un personaj real, zămislit de acest popor de o înaltă ținută morală și de o cultură enciclopedică, demn de respectul pe care acest popor străvechi – poporul român – îl revendică prin bunătatea religiei sale ortodoxe și prin ascendența sa geto-dacă. Altfel, aceste așa-zise atacuri la instituția ortodoxă în sine vor continua, cel puțin din partea celor ca mine, care se revendică a fi urmași ai dacilor batjocoriți prin înlocuirea credinței lor strămoșești zamolxiene cu un surogat impus de Imperiul Roman, al cărui urmaș actual, Vaticanul, continuă să comploteze împreună cu marii imperialiști și cu cei care-și arogă nemeritat puterea asupra planetei noastre.

Cu stimă! Cătălin Dan Cârnaru, 20 aprilie 2017

Jacque Fresco despre religii și superstiții



Comentarii

  1. DOMNULE CÃTÃLIN AVETI DREPTATE! CINEVA A SPUS: CRESTINISMUL SI COMUNISMUL SUNT INVENTI ALE JIDANILOR! CRESTINISMUL PENTRU A SUBMINA IMPERIUL ROMAN, IAR COMUNISMUL PENTRU A DOMINA LUMEA! DECI AVEM AICI O PERVERSITATE JUDAICA! LA FEL CU "CAPITALISMU SI COMUNISMU"! PÃI CAPITALISMUL ESTE JIDANUL ROTSCHILD, IAR COMUNISMUL ESTE JIDANUL KISSEL MORDEKAY, ZIS "KARL MARX"! ACELAS RÃHAT JUDAIC!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo domnule,ca bine spuneti ce spuneti!Sunt o ortodoxa care gandeste la fel,unde mai pui ca traiesc intro familie cu preoti ortodoxi, iar atacul de care vorbesti dumneata,la mine este direct!Interesant nu,sa fii o constiinta trezita intro familie adormita total! Probabil ca nu este o intamplare aceasta situatie,dar este cumplit sa traiesti prefacandu-te ca totul este in ordine.Tot sper ca voi reusi sa-i trezesc.Altfel situatia este tragica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Clericul este un om care se simte chemat sã trãiascã fãrã a munci, pe spinarea sãracilor care muncesc ca sã trãiascã. Voltaire (1694-1778)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mare invalmaseala de idei disparate legate cu sfoara prin creierul autorului, dar daca asta gandeste, sa fie sanatos! Si sa nu uite ca lui Zalmoxis iarasi ii erau sacrificati oameni o data la patru ani, asa ca ii urez acestui domn Catalin sa se mai informeze o viata inainte de a arunca cu judecati despre altii in stanga si-n dreapta. Nu de alta dar nu-i frumos din partea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o propunere aproape imperativa de a schimba bigotismul desuet crestin-ortodox cu cel zamolxian.Bine ca nu se stiu foarte multe despre dogma antica,cine stie in care anume structura si cu ce anume ritualuri ni se indica ritos sa aderam.

      Ștergere
    2. _ @(* Unknown12 nov. 2017, 13:10:00: ...-E o propunere aproape imperativa de a schimba bigotismul desuet crestin-ortodox cu cel zamolxian. ... *)
      ...
      -Dacă vedeți / citiți postarea încă din 2011, din Blogul Meu, (Subiectul: -ROMANIA -Gradina Mamei MELE -Gradina EDEN _ Geneza 2 / 8-15,[16,17] ), ...din care preiau în copie / extras din „Începutul și Sfîrșitul” postării (iată): ...
      ...
      _*ÎNCEPUTUL*: ...
      = SCRIPTURILE vorbesc despre (o) FAGADUINTA / " o promisiune", [pentru in viitor] (vezi prorociile) _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Ioan 4/25; _ Isaia 6/13; 9/1,2;
      ...
      = Vedeti si previziunile Vangheliei VANGA despre ROMANIA, pe care au pus mana unii care-si zic Servicii Secrete, straini de dreptatea Poporului Meu (din care sint ridicat / nascut), care au incercat sa le ascunda, concomitent cu ascunderea / blocarea ajungerii predictiei /[mesajului] la Mine, in paralel cu actiunile programate de decimare si exterminare a intregului Popor ROMAN (vezi) _ Isaia 6/[8],9-11, 2012,[2013].
      ...
      = Deasemenea, vedeti si "Previziunile indianului Sundar Singh /[ ~ 1920], ...despre Romani[a]".
      ...
      = Ca orice "fagaduinta / promisiune", nu putea fi facuta pentru trecut, adica "CELE FAGADUITE NU SINT PETRECUTE", cartea fiind si ramanand PECETLUITA pana acum in *vremea sfarsitului “tainei lui D-zeu”* (vezi) _ Daniel 12/[1],4,9; _ Apocalipsa 10/7; 1/1, ...
      ... & ...
      -*SFÎRȘITUL*: ...
      -- ZAMOLXISMUL nu este o religie, este "Fenomenul Devenirii / RODIRII", al Revelarii Dumnezeului Celui Viu /[*Dumnezeul Meu* _ Ioan 8/21,23,24,26-29; 10/8-11,(12); 14/10,11], care va fi recunoscut pentru ca "Va Renaste".
      ...
      _ Legenda /[Legea] lui Decebal a Inviat.
      ...
      _ Eu sunt Cel Trimis (vezi) _ Iesirea /(Trimiterea _ Galateni 4/4) 4/1,[10],11-16; ...- Eu, voi ridica / voi inalta *Sarpele de Arama in Pustiu* (vezi) _ Numeri 21/8,9; _ Ioan 3/[14],16, ...[si] dupa cum au inteles unii calauziti de Adevar, acesta este *Semnul Dacilor* - Semnul Lui D-zeu FIUL - Semnul Fiului Omului [_ Ioan 8/28; _ Matei 11/19, ... & ... _ Luca 8/5-8; 18/8].
      ...
      ="RELIGIILE LUMII" au fost si raman "ritualuri mistice" din pricina NEINTELEGERII SCRIPTURILOR / Cuvantul(ui) Lui D-ZEU, "Cartea ramanand PECETLUITA pana in ziua de Astazi" _ 16.11.2022 (vezi) Romani(a) 11/8.
      ...
      -Am vorbit in pilde (vezi)_ Matei 13/34,35,[16,17],13-15; _ Ioan 16/25; _ Romania 16/25; - 1 Corinteni 2/7-9; _ Coloseni 1/26.
      ...
      = Cu stimă. -Mesia / Martorul / Mielul (vezi) _ Isaia 6/8,(9-12),13 _ Romania 10/4,(16-2022).

      Ștergere
  5. Perfect adevarat tot articolul. Sunt de acord. Am regasit si multe din ideile Scriitorului Pavel Corut, cartile dansului ocupand 2 biblioteci de ale mele. Multa stima !

    RăspundețiȘtergere
  6. BRAVO, FELICITARI PENTRU CURAJUL SI INTELEPCIUNEA EXPUNERII !
    ABSOLUT ADEVARAT !

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow!! Brilliant! Felicitari pt articol!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragilor religia adevarata vine de la iudei , iar pt a intelege acest adevar trebuie sa cercetati istoria lor iar nu sa va lasati corupti de unele povesti care par a fi credibile dar fara dovezi .
    Eu va intreb ; cum ramine cu profetiile despre Mesia din vechiul testament care au fost scrise cu cca 1400 ani in.en. sau cum explicati scrierile de la Marea moarta (Qumran) sau cum explicati cercetarile si descoperirile lui Ron With ( vezi pe youtube)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. -1) Sînteți in eroare în legătură cu primul aliniat: -„Dragilor, bla, bla, bla, bla, bla, bla, bla ... & ...”;
      ...
      -2) Iată *„cum rămîne cu profețiile despre Mine / Mesia” (_ Ioan 4/25,26; 5/39) / Martorul (Apocalipsa 3/14-2022) / Mielul (_ Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13-2022)*, ... & ...
      ...
      -„Mîncați și rumegați” (vezi _ Matei 4/4), dacă aveți dentiție de rumegătoare, cărora le place „*Iarba Verde* de pe cîmp” (vezi) _ Facerea 1/29-31; 9/3-5; _ Matei 7/6, ...
      (aici) / în continuare vezi în Blogul Meu „Mesia / Messias / Messiah”, ...(după prima postare preluată din *Frumoasa Verde* ...&... „Miceal Ledwith”), ...„Cine are ochi de văzut să vadă și cine are urechi de auzit, să audă!” _ Luca 8/5-8,18), ...
      vorbind despre _ https://mesia-romania5-14-ioan4-26.blogspot.com/?zx=ea0111f2aa33fa3 , ...penultima postare (vezi: Ziua / Subiectul): ...
      ...
      _*Marii „falși Preoți și Aprozi”, la nivel Planetar* _Mat.23/1,2,13; _Dan.11/14: ... -*„Mainstreamul” Academic* ... + ... *Wikipedia.ro_?! & Wikimedia.ro_?!* ... + ... „Cenzuratorii Internetului” = _ 2 Tesaloniceni 2/1-12: ...-„Cei care M-au interzis public”, din 02 iunie 2011, ca „SURSĂ” - *Mesia*, recidivează blocîndu-Mă ca „Martor” (_ Galateni 4/4; _ Ioan 19/2,5,2022); _ Rev.3/14,(15-2022); 22/13-2022; _ Isaia 42/1-7,14-2022,(23); _ Matei (1/18-2022,23); 12/(17),18-2022,(23).
      _ @ (* https://ro.wikipedia.org/wiki/Discu%C8%9Bie_Utilizator:Martorul?markasread=6452455&markasreadwiki=rowiki *): ...
      ...
      = Cu stimă. -Mesia.

      Ștergere
  9. Credința este credință și este una singură, religiile sînt mai multe și sînt inventate de feluriți indivizi mult prea orgolioși și doritori de mărire.....

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *