Benjamin Freedman despre cauzele intrării Statelor Unite în Primul Război Mondial + VIDEO (RO)

-->

BENJAMIN FREEDMAN

DESPRE CAUZELE INTRĂRII STATELOR UNITE

ÎN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL

Așa cum simplu și clar îl definește David Icke, «Sionismul este o ideologie politică bazată pe constituirea unui stat evreu în Palestina şi pe credinţa că evreii sunt „rasa aleasă”, având dreptul dat de Dumnezeu la „ţara promisă” a lui Israel. Ei mai cred şi că adevăratele graniţe ale Israelului trebuie să cuprindă ceea ce astăzi este Israelul, plus fâşia Gaza şi Bancul de Vest, deţinute în mod oficial de palestinieni, Liban, Irak, Siria, Egipt și Iordania, adică, după cum afirmă Geneza: „de la izvoarele Egiptului până la Eufrat”. Aceasta este expresia publică a Sionismului». Cuvântul „sionism” provine de la numele muntelui Sion, de lângă orașul Ierusalim. Această mișcare naționalistă și-a făcut apariția la sfârșitul secolului al XIX-lea și s-a consacrat la sfârșitul Primului Război Mondial, după ce guvernul britanic și-a asumat răspunderea de a crea un „cămin național evreiesc” în Eretz Israel. O precizare necesară în acest context este aceea că între masonerie și sionism nu există nicio legătură. Confuzia provine de la faptul că unii reprezentanți ai Mișcării Sioniste au deținut și dețin poziții în lojile masonice. Însă din această societate ocultă fac parte reprezentanți ai multor popoare, printre care și români.

Vă invităm să urmăriți mai jos discursul evreului Benjamin Freedman despre sioniști și adevăratele cauze ale intrării Statelor Unite în Primul Război Mondial. Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai uimitoare personalităţi ale secolului trecut. Născut în 1890, a fost un om de afaceri evreu din New York City, fiind principalul acţionar al companiei Woodbury Soap. După cel de-Al Doilea Război Mondial, a întrerupt contactul cu organizaţiile evreieşti şi şi-a petrecut restul vieţii cheltuindu-și o mare parte din avere, evaluată la cel puţin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite. De aceea, mărturiile sale sunt extrem de valoroase. Ele provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale organizaţiilor evreieşti şi dezvăluie maşinaţiunile acestora, puse la cale pentru a-şi câştiga şi menţine puterea asupra naţiunii americane. Freedman a lucrat alături de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy şi multe alte personalităţi de vază ale societăţii americane. În 1961, când a ținut acest discurs memorabil la Hotelul Willard din Washington DC, Benjamin Freedman era consilierul președintelui american Woodrow Wilson.


CITATE ALE UNOR EVREI CELEBRI

Menachem Begin, fost prim ministru al Israelului: „Rasa noastră este Master Race. Noi suntem zei divini pe această planetă. Suntem tot atât de diferiți de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastră, alte rase sunt animale. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pământesc va fi stăpânit de liderii noștri cu un sceptru de oțel. Iar masele ne vor linge picioarele și ne vor servi ca sclavi”.

Albert Einstein - scrisoare deschisă către Adunarea Generală a ONU, 1947: „Pentru a atinge scopul final – care este o singură lume, nu două lumi ostile – un astfel de Guvern Mondial parțial nu trebuie niciodată să acționeze ca o alianță împotriva restului lumii. Singurul pas adevărat către un guvern mondial este Guvernul Mondial însuși”.  
  
Dr. Nahum Goldman, (1894-1982), președinte al Organizației Mondiale a Sioniștilor (World Zionist Organization) avertiza în 1958 la Conferința Mondială a Sioniștilor de la Geneva: „Un declin al puternicului curent antisemit, sincer, ar putea constitui un nou pericol pentru supraviețuirea evreiască. Dispariția antisemitismului ar avea efecte foarte grave asupra activității noastre”.  

Henry Kissinger la Conferința Grupului Bilderberg din Evian, Franța, 1991: „Astăzi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referire la protestele din 1991]. Mâine, ea ne va mulțumi! Ar fi mult mai eficient dacă li s-ar spune că există o amenințare externă [o invazie extraterestră, sau de ordin terorist], fie ea reală sau doar declarată, care pune în pericol America. În acest fel, toate popoarele lumii ne vor ruga să-i scăpăm de această nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunăvoie, în favoarea garantării bunăstării și a siguranței de către Guvernul Mondial”. 
Henry Kissinger, 1974: „Depopularea trebuie să fie prioritatea politicii externe pentru lumea a treia”. 
Henry Kissinger: NAFTA [Acordul Nord American de Comerț Liber] este o piatră de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale”.
Henry Kissinger: „Obiectivul lui Obama este de a dezvolta o strategie completă pentru America în această perioadă, când există mari șanse să fie creată o nouă ordine mondială. 

Eliphas Lévi (1810-1875), cel ce avea să aibă o mare influență asupra Hermetic Order of the Golden Dawn, spunea: „Ce este mai absurd și mai lipsit de evlavie decât să i se atribuie diavolului numele de Lucifer. Intelectul lui Lucifer este spiritul inteligenței și al iubirii. Iar Lucifer corporal este cel mai mare agent al magnetismului universal”. 

Karl Heinrich Marx (1818-1883), evreu din Germania, celebru filozof, sociolog, teoretician politic, revoluționar și idol al comunismului. S-a căsătorit cu o rudă a lui Nathan Mayer Rothschild (1777-1836) fondatorul Rothschild Banking Family of England.  Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el și nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influențați direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812-1875) unul din fondatorii socialismului. Marx este, de asemenea, unul din creatorii antisemitismului de tip modern (citiți lucrarea sa On the Jewish Question). Și este cel care scria: „Aburi infernali se ridică și-mi umplu creierul, până când înnebunesc și inima mi se schimbă complet. Vezi această sabie? Prințul întunericului mi-a vândut-o. Pentru mine, el este cel care măsoară timpul și dă semnalul. Cu tot mai multă îndrăzneală, interpretez dansul morții”. Și tot el mai scria: „Instrumentele de tortură sunt bune, deoarece asigura locuri de muncă atât fierarilor, cât și călăilor”.

Dr. Mandelstein, la Congresul Internațional a sioniștilor din 1897: „Evreii își vor folosi toată influența și puterea pentru a preveni progresul și prosperitatea tuturor celorlalte națiuni și sunt deciși să adere la destinul lor istoric, acela de a cuceri puterea mondială”.

J. Robert Oppenheimer (1904-1967), director al Proiectului Manhattan, supranumit „părintele bombei atomice”, a depus eforturi deosebite pentru realizarea ei la Laboratorul din Los Alamos. În 1933 învață sanscrita și citește Bhagavad Gita în original. Această învățătură orientală avea să-i devină filozofia vieții. Referitor la testul Trinity (denumirea primei testări a unei explozii nucleare, efectuată pe teritoriul SUA, pentru studierea nenorocirilor ce aveau să fie produse la scurt timp după aceea civililor japonezi) Oppenheimer cita din Bhagavad Gita: „Dacă lumina a o mie de sori ar exploda odată pe cer, ar fi ca frumuseţea celui atotputernic. Am deveni Moartea, distrugătorul lumilor”. Tot în anii ’30, Oppenheimer e puternic influențat de ideologia comunistă.

Walther Rathenau, un industriaș evreu din Germania, ulterior politician, scriitor și ministru de externe în timpul Republicii de la Weimar, scria la 24 decembrie 1921 în Wiener Freie Presse: „Trei sute de oameni foarte apropiați între ei ghidează în permanență destinele economice ale continentelor și tot ei decid cine le vor fi succesorii”.

Ariel Sharon, fost prim ministru al Israelului: „Vreau să vă spun ceva foarte clar: Nu vă faceți griji în legătură cu presiunile americane asupra Israelului. Noi, poporul evreu, controlăm America și americanii știu asta”.

George Soros, un afacerist evreu originar din Ungaria, actualmente unul din multimiliardarii planetei, spunea în 1995, la Forumul Economic de la Davos, Elveția: „Lumea are nevoie de o nouă ordine mondială și vă previn că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume”.

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *