luni, 13 august 2012

Iluminații și sinistra aristocrație neagră a planetei + documentare (RO)

-->

ILUMINAȚII ŞI SINISTRA ARISTOCRAŢIE NEAGRĂ A PLANETEI

 
„Illuminati” sau „Iluminaţii” reprezintă aşa-numita elită planetară, grupul persoanelor care îşi arogă supremaţia asupra destinului umanităţii. Faptul că au ales termenul „iluminat”, folosit în tradiţia spirituală pentru fiinţele care au avut acces la anumite revelaţii divine esenţiale, nu este decât o dovadă în plus a imensei ei aroganţe, iar singurul interes pe care îl au în vedere cei care o alcătuiesc este propria prosperitate. Ei sunt cei care au pus la cale „Noua Ordine Mondială” spre care ne îndreptăm cu paşi din ce în ce mai repezi în ultimii ani. Această grupare ultrasecretă are în mână frâiele puterii. Aceşti oameni sunt principalii jucători pe tabla de șah pe care ei înşişi au configurat-o pe întreaga planetă. Cei mai bogaţi, influenţi şi puternici oameni de pe Pământ fac parte cu toţii din aceleaşi 13 familii şi sunt principalele personaje care conduc din umbră lumea. Aceste familii au creat Ordinul secret al Iluminaților şi îl controlează în totalitate. Cu foarte puţine excepţii, Iluminații sunt bărbaţi. Ei sunt cei care iau deciziile, trag sforile şi stabilesc regulile pe care trebuie să le urmeze toate guvernele, preşedinţii, corporaţiile şi organizaţiile internaţionale.

Iluminații sunt un grup ultrasecret, care practică ştiinţele oculte, structurat cu mii de ani în urmă, deşi informaţii despre existenţa lui au apărut numai de 2-300 de ani. „Iluminaţii din Bavaria” nu reprezintă nicidecum originea acestui Ordin, aşa cum afirmă unii autori, ci o organizaţie creată la comanda baronului Rothschild, pentru a-i deruta pe cei care au aflat de existenţa Iluminaților. Se afirmă chiar că fondatorul iluminaţilor bavarezi a fost asasinat ritual, ca pedeapsă pentru că a continuat să folosească denumirea de „iluminat” după desfiinţarea acestei organizaţii secrete. Iluminații ocupă cele mai înalte poziţii în toate ierarhiile existente, sunt cu toţii extrem de bogaţi şi se află „deasupra legii”. Cu toate acestea, majoritatea nu apar niciodată pe listele cu cei mai bogaţi oameni din lume. Ceea ce-i interesează pe ei nu este nicidecum să fie cunoscuţi, ci doar să deţină bogăţiile şi controlul planetei, şi să-şi urmeze planul de dominare a lumii.

Liniile „de sânge” ale arborilor genealogici ale celor 13 familii ce controlează Ordinul Illuminati merg înapoi cu mii de ani. David Icke scrie în cartea Secretul suprem că aceste 13 familii alcătuiesc „o rasă de oameni care nu se încrucişează decât între ei (cu o linie genealogică aproape continuă), un fel de rasă în interiorul rasei. Aceasta a fost creată în Antichitate, în Orientul Mijlociu şi Orientul Apropiat. De-a lungul miilor de ani care au urmat, această rasă şi-a extins continuu puterile, acaparând practic întregul glob.[...] Structurile instituţiilor moderne de control: guvernele, sistemul bancar, lumea afacerilor, armatele şi mass-media, nu au fost infiltrate de această forţă, ci au fost create de ea, de la bun început”. 

Toate casele regale europene sunt înrudite. Pentru a înţelege aceste informaţii care, la prima vedere sunt şocante, să analizăm un exemplu simplu: arborele genealogic al familiei Windsor. Actualmente, în Europa, majoritatea statelor sunt organizate ca republici și sunt conduse de un preşedinte ales prin vot popular. În schimb, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Danemarca şi Norvegia sunt regate – fiind conduse de un rege sau de o regină. Descendenţele regale, aşa cum ştim, sunt stabilite prin diverse legi sau reguli specifice în fiecare ţară şi nu se află sub nici o formă sub incidenţa unor decizii democratice. Înainte de a deveni republici, şi celelalte ţări europene au fost regate sau imperii. Prin divizarea acestora şi/sau răsturnarea de la putere a caselor regale sau imperiale prin revoluţii, s-au format republicile europene de astăzi.

Actualul rege al Belgiei, regele Suediei şi al Norvegiei, precum şi reginele Marii Britaniei, Olandei şi Danemarcei sunt cu toţii rude de sânge, trăgându-se din familia Windsor. Mai mult decât atât, ultimii regi care au fost înlăturaţi de la putere prin revoluţii în Italia, România, Iugoslavia, Bulgaria şi Grecia, făceau şi ei parte din aceeaşi familie Windsor, regăsindu-se absolut toţi în arborele ei genealogic. Cu siguranţă, aceasta nu poate fi o coincidenţă!

Puterea pe care au ajuns s-o aibă Iluminații se bazează, pe de o parte, pe cunoaşterea anumitor aspecte oculte, şi pe de altă parte, pe forţa banului, prin care controlează întreaga economie mondială. Ei sunt cei care deţin băncile internaţionale, afacerile cu petrol, cele mai importante corporaţii din industrie şi comerţ. Ei controlează şi manipulează politicienii şi deţin efectiv majoritatea guvernelor, sau măcar le controlează. Un exemplu foarte bun este modul în care se fac alegerile prezidenţiale în majoritatea ţărilor aşa-zis democratice. Nu mai este un secret pentru nimeni că acel candidat care dispune de cea mai consistentă sponsorizare este cel care câştigă alegerile. Excepțiile sunt extrem de rare. În acest mod, politica este controlată prin forţa banului. De cele mai multe ori, Iluminații susţin principalii candidaţi doar pentru a fi siguri că vor câştiga. Acest mecanism simplu de control explică faptul că în SUA, marea majoritate a preşedinţilor americani aleşi „democratic” prin vot popular din 1776 şi până în prezent sunt înrudiţi între ei. Toţi sunt rude de sânge şi prin urmare se poate afirma că alcătuiesc un fel de „casă regală” sau dinastie.

Iluminații urmăresc instaurarea Noii Ordini Mondiale, în care planeta va fi condusă de un unic guvern mondial, controlat de ei. În acest sens, în ultimele decade au avansat mai mult decât în sute de ani. Pentru sceptici, cel mai bun exemplu este crearea Uniunii Europene, care face ca toate ţările europene să aibă un guvern unic – Comisia Europeană. Niciunul dintre adevăraţii conducători ai Europei de azi nu este ales şi nu există nici un mecanism efectiv prin care popoarele europene să poată controla deciziile acestui guvern european.

Cele 13 familii odioase care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei

În istorie este binecunoscută perioada neagră din istoria Veneţiei şi a Genovei, în care aşa-numita „aristocraţie neagră” a preluat monopolul afacerilor (secolul XII). Interesant este că descendenţii acesteia deţin şi acum monopolurile legiferate atunci şi sunt adevăraţii stăpâni ai Mafiei italiene. Ei se înrudesc cu cele mai bogate familii europene.

Nucleul Iluminaților îl constituie cele 13 familii, cele mai bogate din lume, care alcătuiesc „aristocraţia neagră” a planetei. Numele de „aristocraţie neagră” asociat acestora vine din faptul că metodele lor predilecte de acţiune sunt uneltirile, minciunile, înşelătoriile, crimele, terorismul, magia neagră (satanismul). Fritz Springmeier, în excelenta lucrare Bloodlines of the Illuminati (Liniile de sânge ale Iluminaților) enumeră aceste 13 familii ca făcând parte din Elita planetară:

1. Astor
2. Bundy
3. Collins
4. DuPont
5. Freeman
6. Kennedy
7. Li (China)
8. Onasis
9. Rockefeller
10. Rothschild
11. Russell
12. van Duyn
13. Merovingian (Casele Regale europene)

Următoarele familii sunt de asemenea înrudite cu acestea (desigur că mai există sute de familii înrudite, dar ele sunt mai puţin importante şi influente):

1. Reynolds
2. Disney
3. Krupp
4. McDonald

„În bătaie de joc, pentru a imita cele 12 triburi biblice ale lui Dumnezeu, Satan şi-a ales şi el 12 familii, 12 linii de sânge. Una dintre acestea era cea numită Ishmaeli, ai cărei descendenţi au pus la punct tehnici de asasinare prin practici oculte de magie neagră. O altă linie are origine egipteană şi este cea care a dezvoltat anumite practici druidice. O altă familie, orientală, a dezvoltat magia neagră orientală. O altă linie se trăgea din Canaan şi se numea Astarte, apoi şi-a schimbat numele în Astorga, Ashdor, şi apoi Astor. […] Dacă primele 12 familii sunt imitaţia celor 12 triburi iudaice, cea de-a 13-a este copiată după descendenţa regală a lui Iisus însuşi şi este înrudită direct cu casa regală a lui David, căreia îi aparţinea acesta”.
Fritz Springmeier, The Satanic Bloodlines.

Dincolo de aceste considerente ezoterice, Springmeier analizează în detaliu genealogia şi afacerile celor 17 (13 + 4)  familii menţionate, bazându-se printre altele pe mărturiile unor foşti Iluminați – aceia care au încercat să părăsească acest ordin criminal.

Societăţile secrete, instrumentul Iluminaților

Desigur că aceste informaţii, precum şi scopurile mârşave ale Iluminaților sunt ascunse publicului larg – acesta este unul dintre motivele pentru care societatea modernă este împânzită de societăţi secrete. Putem chiar afirma că toate societăţile secrete care sunt structurate pe sistemul „iniţierilor oculte secrete” sunt controlate de către Iluminați. Francmasoneria este cea mai cunoscută astfel de grupare, dar nu este nicidecum unica. Controlul acestor societăţi secrete este realizat prin practici oculte de magie neagră. Fără excepţie, toate acestea sunt sataniste – adică „divinitatea” cărora ei se închină este Satana, chiar dacă îl numesc „purtătorul de lumină” sau „marele arhitect”. Practicile de magie neagră sunt la originea tuturor tehnicilor de manipulare şi influenţare a maselor. Practic, putem spune că în acest mod, planeta noastră este actualmente condusă şi controlată prin magie neagră, deşi maşina de propagandă a avut grijă să îndoctrineze oamenii cu ideea că nu există forţe supranaturale, fenomene paranormale şi nici un fel de magie.


Traducerea: yogaesoteric

Agende secrete - Walter J. VeithAgenda noii ere - Walter J. VeithONU și agenda ocultă - Walter J. Veith


Noua Ordine Mondială - Walter J. VeithRevoluții, dictatori și războaie - Walter J. VeithSecretul din spatele societăților secrete - Walter J. Veith

-->

Un comentariu:

  1. da foarte adevarat cea ce spui da sti cine sta in spatele masonilor asa zisi iluminati?,,,,,o rasa extraterestra Draco reptilieni,care sant maestri in genetica si ne-au modificat ADN din 12 spirale nia lasat numai 2 si de atunci inca de la facerea lumi ne guverneaza si ne domina mental de asta se spune ca trebuie sa ne trezim.De ce crezi tu ca au facut atatea razboae in lume de ce crezi tu ca catoloci pe vremea inchizitiei au omorat atatia oameni de ce crezi tu ca si Hitler a omorat atatia oameni? si sa nu crezi tu ca exista satana si sant secte satanice.Asta au vrut ei sa stim,cine e coonstient de sine si stie ca el este de fapt o extensie a lui Dumnezeu stie ca DUmnezeu nu se poate pedepsi singur pe el,deci Daca este ALFA si OMEGA si n8imic nu este in afara lui Iadu unde e defapt?

    RăspundețiȘtergere

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.