sâmbătă, 12 aprilie 2014

Cartelul petrolului și al medicamentelor + VIDEO (RO)

-->

CARTELUL PETROLULUI ȘI AL MEDICAMENTELOR
Dr. Matthias Rath

Sfârșitul ignoranței cu privire la cartelul petrolului și medicamentelor
ca arhitect al celor două războaie mondiale

Timp de mai multe decenii, cărțile de istorie au încercat să ne vândă povestea celor două războaie mondiale ca accidente ale istoriei. Am fost făcuți să credem că moartea a 100 de milioane de oameni și distrugerea repetată a mai multor țări europene s-au produs în 1914 din cauza unui împărat german megaloman, iar în 1939 din cauza unui dictator psihopat. Această ignoranță care a durat mai mult de o jumătate de secol a luat sfârșit. Am reușit să obținem peste 40.000 de pagini de mărturii istorice ale Tribunalului pentru crime de război de la Nuremberg, împotriva directorilor Bayer, BASF, Hoechst și altor membri ai cartelului IG Farben și să le publicăm pe internet:
www.profit-over-life.org.

Cartelul IG Farben, care includea firmele Bayer, BASF și Hoechst,
a construit lagărul de la Auschwitz, unde și-a testat medicamentele pe prizonieri

Aceste înregistrări istorice dovedesc fără echivoc că Al Doilea Război Mondial a fost strategic planificat, finanțat și organizat în numele Bayer, BASF, Hoechst și al altor membri ai infamului cartel IG Farben. Al Doilea Război Mondial a fost încercarea de cucerire militară a piețelor lucrative ale lumii în domeniul produselor chimice, petrochimice și farmaceutice. Cartelul IG Farben a investit în ascensiunea la putere a gangsterilor naziști și le-a susținut în mod activ pregătirile de război în schimbul acaparării industriilor chimice din țările ocupate. În acest mod, IG Farben a încercat să obțină un avantaj decisiv în competiția mondială cu Rockefeller’s Standard Oil și alți jucători globali pe aceste piețe extrem de profitabile ale produselor patentate de înaltă tehnologie. Pentru a pune la punct detaliile celui de-Al Doilea Război Mondial, IG Farben și naziștii au format un birou special de planificare de război la Berlin, numit în mod înșelător „Biroul planului de 4 ani”, sub conducerea lui Göring și a directorului IG Farben, Carl Krauch. În planul lor pentru o Europă postbelică sub guvernarea coaliției Nazi/IG Farben, patentele erau uneltele cheie economice și legale de control al piețelor lumii în domeniul produselor chimice, medicamentelor și altor produse de înaltă tehnologie, precum și al economiilor țărilor cucerite.

Cu zeci de mii de pagini de documente istorice ale Tribunalului de la Nuremberg împotriva criminalilor de război cheie – Bayer, BASF și Hoechst – acum disponibile online pentru școli, universități și publicul larg, deceniile de ignoranță în ce privește cauzele celui de-Al Doilea Război Mondial au luat sfârșit. Este sfârșitul ignoranței omenirii cu privire la cartelul petrolului și medicamentelor ca arhitect al lagărului morții de la Auschwitz.

Timp de șase decenii am fost făcuți să credem că Auschwitz a fost un lagăr de concentrare construit de naziști, printr-o coincidență, în orașul Auschwitz din sudul Poloniei. Acum, această convingere s-a spulberat. După cum arată înregistrările de la Nuremberg: Orașul Auschwitz, situat în regiunea bogată în minerale a Sileziei Superioare, a fost ales de cartelul IG Farben pentru a construi pe 24 km² cea mai mare uzină industrială din Europa în timpul războiului, pentru a produce benzină și cauciuc sintetic, în vederea cuceririi restului Europei și Asiei. Lagărul de concentrare de la Auschwitz nu a devenit doar printr-o coincidență un simbol al morții la scară mondială. A fost în mod deliberat extins ca o uzină de muncă sclavagistă, exterminare și moarte, în numele cartelului IG Farben și al fabricii din vecinătatea sa, construită aproape exclusiv prin munca de sclav a victimelor din lagărul de concentrare din apropiere.
Experimentele medicale letale pe mii de prizonieri nevinovați din lagăr nu erau distracția unor medici naziști psihopați, ci studii contractuale, în care prizonierii erau folosiți pe post de cobai umani, în numele și cu finanțarea celor mai mari companii farmaceutice ale vremii: Bayer și Hoechst. Majoritatea substanțelor testate în aceste experimente aparțineau unei noi categorii de medicamente farmaceutice. Numele lor: „chimioterapie”! Fabrica morții de la Auschwitz, finanțată generos de cele mai mari companii farmaceutice ale vremii, a fost locul de naștere al pieței de miliarde de dolari cu medicamente chimio toxice, promovate astăzi de aceleași companii zecilor de milioane de pacienți cu cancer și SIDA. Trebuie să ne trezim la realitate: Auschwitz nu a fost sfârșitul genocidului comis de cartelul medicamentelor. A fost începutul...

Sfârșitul ignoranței cu privire la cartelul petrolului și al medicamentelor
ca arhitect al Bruxelles-UE

În timp ce reprezentanții politici și militari ai coaliției Nazi/IG Farben au fost condamnați la Nuremberg, adevărații vinovați, directorii cartelului IG Farben au fost eliberați repede din închisoare și reinstalați în poziții de vârf în industria germană, pentru a începe imediat planificarea următoarei cuceriri a Europei, de această dată prin intermediul Bruxelles-UE. Timp de 50 de ani ni s-a spus că această structură este baza unui viitor democratic al acestui continent. Acum, și această necunoaștere a luat sfârșit. Înregistrările istorice publicate online pentru prima oară de Fundația noastră documentează trezirea la realitate: Planul Bruxelles UE este o copie aproape exactă a planurilor postbelice pentru o Europă cucerită, sub controlul coaliției Nazi/IG Farben. Aceste planuri ale unui superstat economic european au fost discutate public de miniștrii naziști Ribbentrop și Frick și de Hitler însuși. Nivelul executiv al Bruxelles-UE de astăzi este modelat după Biroul planului de 4 ani al Nazi/IG Farben, un grup de tehnocrați aleși unul și unul, care operează mai presus de orice control democratic. Parlamentul UE are o putere foarte mică, dacă nu inexistentă, de a iniția legi. El servește în principal ca frunză de smochin pentru mascarea abuzurilor Bruxelles-UE ca birou politic dictatorial al cartelului petrolului și al medicamentelor. Așa-numitul Tratat de la Lisabona este un „act de permisiune” care, ca și în 1933, cimentează guvernarea dictatorială a intereselor corporatiste și a marionetelor lor politice asupra milioanelor de oameni ai Europei timp de generații de acum înainte.

„Mișcarea vieții” învinge epoca bolii și a morții

De o parte stă cartelul petrolului și medicamentelor și acționarii săi politici, gata să-și consolideze guvernarea continuă asupra planetei noastre prin intermediul crizelor economice, dictaturilor și chiar războaielor. De cealaltă parte stă mișcarea schimbării. Dar schimbarea nu este de ajuns.
Pentru a avea succes, trebuie să ne definim scopul și trebuie să definim valorile cheie care ne vor duce la atingerea acestui scop. Există un singur nume pentru aceasta: „Mișcarea vieții”. Numai când respectul pentru viață devine motorul acțiunilor noastre vom putea goni forțele bolii și morții. Provocarea „Mișcării vieții” este aceea de a depăși adversitățile acestei tranziții în istorie prin concentrarea pe o lume nouă, întemeiată pe respectul pentru viață în toate colțurile lumii.
Într-un moment în care, din disperare, interesele din jurul cartelului petrolului și medicamentelor și al acționarilor săi politici sunt gata să incendieze lumea, trebuie nu doar să-i împiedicăm să facă asta, ci și să ne pregătim pentru o nouă lume. Cum va arăta aceasta? O lume în care bolile zilelor noastre vor fi necunoscute. O lume în care energia din apa râurilor și oceanelor va conduce mașinile, va încălzi casele și va lumina orașele. O lume în care miliardele de euro risipite până acum ca plăți tributare către cartelul petrolului și medicamentelor vor fi redirecționate spre combaterea șomajului în țările industriale și a foametei, sărăciei și analfabetismului în lumea în curs de dezvoltare, desființând astfel în sfârșit prăpastia dintre țările bogate și cele sărace. O lume în care problemele încălzirii globale, ale poluării atmosferei și distrugerii ecologice a planetei noastre au fost rezolvate prin utilizarea unei energii curate. Pe scurt, va fi o lume pe care o vom putea transmite cu mândrie generației viitoare.

Greu? Imposibil? Nu și dacă luați în considerare supraviețuitorii de la Auschwitz. La 60 de ani după ce cu greu au scăpat de sârmele ghimpate ale tiraniei, ar fi putut privi în trecut și rămâne pasivi. Dar prin susținerea Constituției pentru o nouă Europă în orașul simbolic de la Auschwitz ei au făcut opusul. O dată în plus, ei s-au ridicat într-un moment care a contat. Ce simbol de tărie morală! Ce exemplu pentru noi toți să ajutăm la construirea unei noi Europe! Ea are nevoie de mai mult decât semnătura voastră, are nevoie de voi! Vă încurajez să vă gândiți la crearea de „proiecte de viață” în comunitățile voastre, pentru a începe construirea acestei noi Europe și acestei noi lumi a sănătății și vieții. Am înființat un site web care va fi conține astfel de proiecte, proiectele voastre: “Mișcarea vieții”. Vrem să-l dezvoltăm într-o comunitate online, unde să puteți face schimb de „proiecte de viață” cu oameni din întreaga lume.


Pentru mai multe informații privind personalitatea și activitatea dr. Rath vă invităm să consultați categoria Dr. Matthias Rath de pe blogul nostru.

Conferința Fundației de Sănătate dr. Rath - Constanța, 2013 (RO)


-->

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.