American Beauty... la cumpărături




AMERICAN BEAUTY... LA CUMPĂRĂTURI

Grăsimea este noua normalitate a Americii. Conform unui studiu recent al CDC (Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor) peste trei pătrimi dintre americanii adulți sunt fie supraponderali, fie obezi. Și, pentru prima oară în istorie, numărul persoanelor obeze l-a depășit pe cel al persoanelor supraponderale. Pe locul doi al normalității americane putem plasa, fără să greșim, nonconformismul, un concept deseori subliniat ca fiind o calitate lăudabilă. Nonconformismul este atitudinea prin care o persoană nu acceptă anumite norme impuse de societatea din care face parte, fără ca prin comportamentul său să determine excluderea sa din societatea respectivă. Dar cum societatea nu este altceva decât un grup mai mare, organizat și condus după anumite reguli, stabilite de comun acord între membri, anormalitatea socială aduce atingere valorilor societății, fiind percepută ca o formă de anarhism. Să vedem însă ce înseamnă „normal” în America de azi.

Comentarii

  1. Nu pot sa rad vazand imaginile de mai sus... Simt doar tristete..:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liliana, te înțeleg. La mine a fost mai întâi consternarea, apoi repulsia și, în cele din urmă, mila. Mă întreb ce-o fi în creierul lor? Dar stai liniștită! În București umblă de câțiva ani fete obeze în colanți și geci până la brâu (teoretic, că brâu nu mai au). Deci nu mai avem mult și așa o să ajungem și noi.

      Ștergere
  2. In 2006 a aparut un film bun: Idiocracy
    http://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=nv_sr_1
    E de vazut! Asta ne asteapta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut filmul, chiar de două ori, la interval de câțiva ani. E o comedie, dar nu gratuită. Viziunea e corectă. Noua noastră generație s-a angajat deja pe acest drum.

      Ștergere
  3. ASTA ESTE "CULTURÃ" DE RÃHAT AMERICAN! "POPORUL AMERICAN" ESTE O ADUNÃTURÃ DE VENETICI VENITI DIN TOATE COLTURILE LUMI, SI "IDEALUL" LOR ESTE DOLARUL, IAR "CULTURA" LOR ESTE HAMBURGER, COCA COLA SI "MUZICÃ ROCK" DE RÃHAT!ACESTI DEGENERATI AU FOST ALIATI ASASINULUI STALIN, SI NE AU ADUS COMUNISMUL IN 1944, IAR ACUMA NE ADUC MAIMUTE AFRICANE SI MUSULMANI!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. si cand te gandesti ca astia conduc lumea.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *