Terapia Gerson - Ce nu vor corporațiile să știi - Documentar

-->

TERAPIA GERSON
- CE NU VOR CORPORAȚIILE SĂ ȘTII -
O conversație cu Charlotte Gerson

Charlotte Gerson a fondat Institutul Gerson în anul 1977, pentru a face cunoscută terapia tatălui său, astfel încât oamenii din întreaga lume să poată beneficia de această metodă de vindecare. La Institutul Gerson este aplicat protocolul de tratament original, natural, conceput de doctorul Max Gerson în anii 1920. Acest tip de terapie activează extraordinara capacitate a corpului uman de a se vindeca singur, utilizând o alimentație exclusiv organică, vegetariană, care include și multe sucuri de fructe, de legume și de verdețuri, clisme cu cafea și suplimente naturale. Prin această dietă, terapia Gerson elimină cele două cauze principale ale oricărei afecțiuni: toxicitatea organismului și carența nutrițională. Astfel, prin terapia Gerson, sunt vindecate efectiv toate celelalte posibilele afecțiuni, nu numai cea majoră, care este vizată în principal. Aceasta, deoarece această metodă naturală de tratament se adresează corpului ca un întreg, și nu doar organului afectat sau simptomului. În decursul anilor, mii de oameni au ales terapia neconvențională a doctorului Gerson, vindecându-se complet de așa-zisele boli incurabile, cum ar fi: cancere, hepatite, diabet, boli cardio-vasculare, artrită, boli autoimune și multe altele. Astăzi, Charlotte are 90 de ani, este în continuare activă, arată minunat și se bucură de o sănătate perfectă. Vă invit să-i urmăriți interviul și să vă convingeți singuri...


Comentarii

  1. E timpul sa ne trezim si nu mai ii imbogatin pe bogati.Tot sistemul medical are ca scop profitu ,nimic altceva.Nu va faceti iluzii cand intrati intr-un cabinet medical.Gasiti orice informatie si tratament pe internet sau la cei care deja s-au vindecat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca cetatenii sa poata urma un sfat intelept, este necesara o permanenta educatie, autoeducatie si informare constanta in special cu privire la ultimele noutati si cercetari in sanatate, medicina si in diverse domenii conexe (fizica, matematica, filosofie, psihologie, chimie, genetica, fizica atomica, fizica cuantica, biologie, biologie moleculara, astronomie,sociologie, pedagogie, etc). Cunoasterea in domeniul sanatatii presupune cunostinte solide de baza in domeniul anatomiei si fiziologiei (adica a structurii organismului uman si a principiilor de functionare a celulelor, tesuturilor, organelor, aparatelor si sistemelor, etc). In momentul in care omul de rand este interesat sa invete si inteleaga materiile care se predau de zeci de ani in clasele primare si secundare/liceu), va deveni capabil sa aprofundeze si acumuleze cunostinte si informatii diversificate, interdisciplinare, de asemenea va putea usor intelege ca sistemul medical conventional contemporan a esuat, si ca singura terapie reala este cea naturala, indiferent de ce nume poarta ea. Hipocrates, parintele medicinei, spunea: "Fie ca hrana sa-ti fie medicament iar remediul aliment", iar Juvenal, poet si satiric latin, spunea: "Mens sana in corpore sano" ("Minte sanatoasa in corp sanatos"). Iar orice ar invata, fiecare fiinta trebuie sa inceapa sa gandeasca liber, de unul singur, sa aibe curajul sa puna sub semnul intrebarii nu numai ceea ce spun ceilalti (oricat de pregatiti ar fi), ci chiar propriile cunostinte si convingeri. Un om cu mintea clara si deschisa are acces nelimitat la cunoastere si va putea percepe in timp natura, profunzimea, esenta si frumusetea inerenta a lucrurilor si a fenomenelor, ceea ce ii aduce adevarata libertate (care se afla in minte si spirit, ci nu fizic), intelepciunea si in consecinta ravnita stare de pace interioara care este sinonima cu fericirea autentica... :-) Multumesc pentru documentarele si informatiile interesante postate pe acest blog! <3 <3 <3

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *