André Gernez - Cel mai ilustru doctor necunoscut din lume + VIDEO (RO)




ANDRÉ GERNEZ
CEL MAI ILUSTRU DOCTOR NECUNOSCUT DIN LUME

„Un doctor din Roubaix primește o distincție internațională. O veche dogmă este dărâmată: Creierul fabrică noi celule nervoase. Nașterea neuronilor și moartea unei dogme”. La voix du Nord, 7 iunie 1979
„Un doctor francez previne cancerul”. Herald Tribune, 30.09.1987 și New York City Tribune, 08.08.1987


Pe 23 decembrie 1971, americanii lansează „războiul contra cancerului”. John Rooney, consilierul președintelui Richard Nixon, anunță întreaga presă că în anul 1976, data bicentenarului Independenței Statelor Unite, victoria asupra cancerului va fi totală. Fanfaronadă electorală? Nu! Această declarație se sprijină pe descoperirile lui André Gernez, medic francez cancerolog și fiziopatolog. Un studiu INSERM (Institutul Național de Sănătate și Cercetări Medicale) din Franța  demonstrase încă din anul 1971 că această boală neiertătoare, cancerul, poate fi evitată în 93% dintre cazuri.

La sfârșitul anilor ’60, doctorul Gernez creează grupul de cercetare UBI (Union Biologique Internationale). Începând din 1967, împreună cu colaboratorii săi, dr. Gernez revoluționează principiile fundamentale ale biologiei, fiind în măsură să controleze diverse patologii grave: cancerul, ateromatoza, scleroza în plăci, schizofrenia, miopatia Duchenne, astmul, alergiile, psoriazis, Parkinson, Alzheimer). 40 de ani mai târziu, cea mai mare parte a teoriilor sale sunt recunoscute la nivel mondial, fără ca numele său să fie citat vreodată. Wikipedia îi dedică doar câteva rânduri, numindu-l „un medic francez neconvențional”.

Dr. André Gernez (1923-2014) este părintele teoriei celulelor stem sau sușe [n.n.: Celulele stem sunt celule care au capacitatea de a se transforma într-o mare diversitate de celule diferențiate - celule nervoase, hepatice, epiteliale, musculare etc. - putând astfel să reînnoiască și să refacă țesuturi afectate sau distruse]. La sfârșitul anilor ’60, dr. Gernez a revizuit dogma fixității neuronale, demonstrând că în organism există celule funcționale (lucrătoare) și celule generatoare (stem). Este, de asemenea, autorul a numeroase alte teorii, printre care cea a hormonului de creștere și cea a transfuziei sanguine universale. Niciuna dintre tezele pe care le-a susținut de-a lungul anilor de cercetări științifice nu a fost infirmată, dar, din considerente comerciale, foarte puține au fost aplicate în practică.

La începutul secolului XX, histologul spaniol Ramon y Cajal introdusese o dogmă care pretindea că celulele neuronale dobândite la naștere nu se mai pot regenera pe parcursul vieții. Așadar, ele ar fi un patrimoniu care se epuizează treptat în cursul vieții. În 1970, grupul de cercetători condus de dr. Gernez a demonstrat falsitatea acestei dogme și a introdus noțiunea de „neurogeneză postnatală”. Renunțarea la vechea concepție a fost admisă pe plan internațional, și astăzi toată lumea știe că există o plasticitate neuronală, adică neuronii distruși se pot reface pe parcursul vieții. Descoperirea dr. Gernez vizează astfel toate bolile degenerative pentru care, timp de un secol, nu s-a găsit o terapie, din cauza erorii introduse de laureatul Nobel, dr. Cajal.

Pe 17 iunie 1979, la Salzburg, în Austria, doctorul André Gernez a fost premiat pentru „teoria unificată a cancerului”, primind medalia Hans Adalbert Schweigart din partea „Uniunii Internaționale pentru Protecția Vieții”, o organizație care număra la vremea respectivă 40 de laureați Nobel între cei 400 de savanți ai consiliului său director. Președintele juriului era Linus Pauling, singurul savant cu două premii Nobel nepartajate (pentru pace și chimie).

Pe 17 noiembrie 2007, „Societatea pentru încurajarea progresului” i-a în mânat doctorului André Gernez, la Paris, în plenul Senatului, o medalie de aur, însoțită de următoarea motivare:
„Timp de decenii, doctorul Gernez a alertat autoritățile medicale în privința existenței unei metode de prevenire a cancerului. În van, căci cancerul nu este doar o boală, ci și o activitate comercială cu implicații multiple, de care nici chiar guvernele nu pot scăpa. Dar adevărurile științei reușesc până la urmă să iasă la suprafață. Nu pentru că sunt acceptate, ci pentru că cei care le tăinuiesc vor muri înaintea lor, spunea Max Planck. Domnule doctor Gernez, ați avut dreptate, dar prea devreme. Astăzi, când mobilizarea contra cancerului a devenit o prioritate, iar protocolul dumneavoastră este atât de actual, „Societatea pentru încurajarea progresului” consideră că este stringent ca protocolul dumneavoastră de prevenire a cancerului să fie integrat în metodele de combatere a acestuia (...) Suntem extrem de onorați să vă decernăm această Medalie de aur”.

Din 1948, când a devenit cel mai tânăr medic doctorand din Franța, și până în 1968, când a scris prima sa lucrare, dr. Gernez s-a adâncit neîntrerupt în lectura lucrărilor de specialitate. A căutat în literatura medicală observațiile științifice nefructificate, adică ceea ce unii au ratat, văzând fără să vadă. El a constatat că unii cercetători făcuseră unele descoperiri fără să le aplice în practică, precum cel care observase că o celulă se divide în alte două celule – una lucrătoare și alta reproducătoare. Se făcuse deci înaintea lui observația crucială, dar nu s-a mers mai departe.

Gernez s-a lansat într-o lectură asiduă, căutând în texte toate informațiile ignorate sau ocultate care aveau un potențial real în terapeutica medicală. Apoi a făcut o extraordinară sinteză a datelor disponibile, care a fost fundamentul pe care și-a construit teoria: Este suficient să controlezi glanda hipofiză pentru a stopa toate bolile degenerative, din momentul în care apar. În aceasta a constat geniul doctorului Gernez.

În fața evidenței, academicienii au recunoscut formal că teoria cineticii celulare a doctorului Gernez este corectă, după care și-au văzut mai departe de cercetările lor mercantile. Iar scopul actual al experimentelor medicale este acela de a se servi de celulele stem pentru a depăși ce a făcut natura. Bineînțeles că se înșeală, nu vor reuși niciodată...

În august 1992, dr. Gernez a fost invitat la cel de-al 18-lea Congres Internațional pentru Unitatea Științei, ținut la Seul. În finalul discursului său de la tribuna Congresului el a spus:

„Domnule președinte, doamnelor și domnilor,
După patologia virală, de-acum un secol, și după cea microbiană, de-acum o jumătate de secol, principala cauză a mortalității și a morbidității este patologia degenerativă. Aceasta se exprimă prin diverse boli, care în aparență n-au nicio legătură: cancerul nu seamănă cu ateroscleroza, care nu seamănă cu scleroza în plăci, care nu seamănă cu Parkinson-ul, Alzheimer-ul sau schizofrenia. Și totuși, toate aceste boli au un numitor comun. Ele nu pot apărea decât în prezența și sub influența unui hormon secretat de glanda hipofiză: hormonul de creștere. Acest hormon este necesar doar pentru asigurarea creșterii organismului până la maturitate. Odată ce organismul a ajuns la vârsta adultă, el nu mai are nicio utilitate, dar continuă să fie secretat, precum hormonul ovarian la femei, după instalarea menopauzei.
Aș vrea să vă atrag atenția asupra corelației pozitive care există între hormonul de creștere și bolile degenerative. Analiza acestei corelații impune, contrar ideologiei oficiale, suprimarea hormonului de creștere la pacienții adulți, pentru a preveni și a vindeca bolile degenerative. La baza acestei propuneri stau mai multe dovezi biologice: Din momentul în care este atinsă vârsta adultă, hormonul de creștere devine inutil. Dispariția lui naturală, odată cu înaintarea în vârstă, sau suprimarea lui naturală prin laser sau radioterapie, nu are niciun efect fiziologic sau patologic, imediat sau mai târziu. Astăzi există o tehnică simplă și performantă care suprimă selectiv secretarea hormonului de creștere, fără a afecta ceilalți stimuli”.

Dr. Gernez a observat că hormonul de creștere joacă un rol fundamental în apariția sclerozei în plăci și a celorlalte boli degenerative. Acest hormon este indispensabil pentru organogeneza individului, până când acesta atinge vârsta maturității, însă el devine inutil din momentul în care individul s-a oprit din creștere. De obicei, odată cu înaintarea în vârstă, secreția hormonului de creștere diminuează, până la dispariție, dar procesul nu se desfășoară identic la toți oamenii. În mod natural, hormonul de creștere este inhibat de un alt hormon, numit somatostatină. Ei bine, s-a constatat că în toate cazurile de Alzheimer somatostatina este absentă, ceea ce înseamnă că la bolnavii de Alzheimer frâna hormonului de creștere a dispărut.

Dr. Gernez a observat o recrudescență a bolilor degenerative în momentele de secreție excesivă a hormonului de creștere. Din acest motiv, spune el, de îndată ce sunt diagnosticate primele simptome ale sclerozei în plăci, este vital să se suprime secreția hormonului de creștere. Această intervenție este simplă și nu va avea nicio repercusiune asupra taliei, metabolismului sau intelectului pacientului. Dimpotrivă, prin această procedură se suprimă excesul de diviziune neuronală, care favorizează instalarea bolii. Iar inhibarea hormonului de creștere se poate aplica nu doar pentru scleroza în plăci, ci pentru o paletă largă de boli: ateroscleroză, ateromatoză, schizofrenie, cancer, miopatie, astm, alergii, psoriazis etc.

„Când am prezentat specialiștilor acest mecanism – povestește dr. Gernez – acesta a obținut o recunoaștere imediată. În sfârșit, medicii patologi înțelegeau acum un număr mare de fenomene. Vă dau un exemplu: Când o femeie este însărcinată, nu se constată niciodată puseuri evolutive. De ce? Pentru că hormonul de creștere este captat de fătul pe care-l poartă, aflat în plină diviziune celulară. Ba chiar hipofiza mamei devine insuficientă pentru a permite acestor celule să se înmulțească normal, așa încât placenta secretă la rândul ei un hormon similar, numit placental growth hormone (PGH), identic cu hormonul de creștere, pentru a suplini un eventual deficit. Deci, în timpul sarcinii, hormonul de creștere al viitoarei mame stagnează. Însă imediat după naștere, toate țesuturile mamei, care sunt îmbibate de hormoni de creștere, devin libere, și în acel moment, ei îi vor stimula diviziunea celulară. Așa se explică de ce, după naștere, apare diabetul de sarcină, precum și pulsiuni nevrotice, ca deprimarea, angoasa. În felul acesta am înțeles și de ce, în cazul unor traume psihice, avem un exces de hormoni de creștere, de unde și apariția bolilor psihice. Acum, toate aceste fenomene și-au găsit o fundamentare logică.
Ca urmare a descoperirilor noastre, Ministerul Sănătății de atunci a abordat problema pragmatic: Vom consulta fișele tuturor pacienților cărora, din diferite motive, li s-a inhibat hormonul de creștere, pentru a vedea dacă dr. Gernez are dreptate. Și vă spun că la vremea respectivă existau deja terapeuți care practicaseră sute, chiar mii de hipofizialize (dr. Goerinz, de pildă). Deci Ministerul a spus: Dacă vom constata la aceste persoane o diminuare a procentului de boli degenerative, precum scleroza în plăci, vom valida procedeul. Știți ce le-am răspuns? Dacă veți găsi un singur caz de scleroză în plăci, eu îmi arunc diploma la coș!
Ei bine, verificările s-au făcut, iar rezultatul a fost publicat în Journal Officiel du Senat din 21 mai 1981: ‘Corelația între dispariția hormonului de creștere și absența sclerozei în plăci este dovedită’. Toată lumea a răsuflat ușurată. La spitalul Salpêtrière din Paris, experimentatorii așteptau entuziasmați să înceapă inhibarea hormonului de creștere la pacienți. Atunci însă, din motive „indefinibile”, dar pe care le cunoaștem, a intervenit un fel de supra-dictatură, străină de medicină. Acea instanță a cerut, citez, puțin răgaz, pentru a mai reflecta’. Au trecut 33 de ani de atunci. Și încă se mai reflectează...”.

Dr. André Gernez - Transfuzia sanguină universală (RO)



Pentru o informare corectă privind bolile degenerative, urmăriți și video-urile de mai jos: 
Dr. Gernez - Cancerul învins, partea 1:
https://www.youtube.com/watch?v=Aj9n-TTIg4c 
Dr. Gernez - Cancerul învins, partea 2:


Dr. Gernez - Cancerul învins, partea 3:


Dr. Gernez - Cancerul învins, partea 4:
https://www.youtube.com/watch?v=vlVywGBtzMQ
Dr. Gernez - Schizofrenia și drogurile 
https://www.youtube.com/watch?v=JRoPh9_CikQ
Dr. Gernez - Boala Alzheimer:
https://www.youtube.com/watch?v=Cueko7UYcJQ
Dr. Gernez - Afacerea „depistarea cancerului”
https://www.youtube.com/watch?v=iRF0mlYEONU


Comentarii

  1. Nu spun " multumesc " pentru ca nu corespunde.
    Cand voi descoperi cuvantul care sa exprime gratitudinea , ma voi intoarce la postare si-l voi scrie.
    Pana atunci, las tacerea .

    Namaste !

    RăspundețiȘtergere
  2. Deja or disparut primele doua filmulete de pe youtube! Grabiti-va sa le vizionati macar pe celelalte!
    Dusmanul vegheaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arina, mulțumim pentru atenționare! Le salvăm acum pe celelalte, sperăm să le putem încărca în altă parte și să le facem disponibile celor interesați. Incredibil ce se întâmplă... și totuși, adevărat.

      Ștergere
    2. Arina, din fericire, Aqua Terra a încărcat video-urile în două locuri pe youtube. Am schimbat link-urile și acum totul este în regulă, prezentările pot fi vizionate, ceea ce recomandăm tuturor.

      Ștergere
  3. Multumesc. Le gasisem oricum in alta parte. Doamne ajuta!


    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

  • Ce nu știați despre UE + VIDEO
    06.05.2012 - 1 Comments
    --> CE NU ŞTIAŢI DESPRE UNIUNEA EUROPEANĂ „Constituţia europeană instituţionalizează un sistem care face din om un subiect economic, un sistem care generează şi mai multă sărăcie,…
  • 18 conversații pe care cu toții le-am avut cu mamele noastre + FOTO
    21.03.2016 - 0 Comments
    1. Conversația „Poți să-mi împrumuți niște bani?”: Eu: Îmi împrumuți și mie 10 lei? Mama: Ce s-a întâmplat cu ceilalți 10 pe care ți i-am dat în 2007??? 2. Conversația „Dar nu înțelegi”: Eu…
  • 20 de trucuri utile care ți-ar putea ușura viața de zi cu zi + VIDEO
    19.10.2015 - 0 Comments
    google_ad_client = "ca-pub-4999547951064265"; google_ad_slot = "2919951363"; google_ad_width = 336; google_ad_height = 280; De la curățenie, până la sfaturi în bucătărie, de…
  • Vinul - cea mai apreciată băutură din lume + slideshow
    18.04.2014 - 0 Comments
    --> VINUL - CEA MAI APRECIATĂ BĂUTURĂ DIN LUME Nu contrazice voia sorţii Şi nu sfida stihiile! Aşa fu scris: cei morţi cu morţii, Iară cei vii... cu viile. Păstorel…
  • Ce este un prieten? + VIDEO
    12.02.2015 - 4 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CE ESTE UN PRIETEN? Un prieten este cineva pe care poți conta oricând, căruia îi poți povesti tot ce s-a întâmplat și se întâmplă în…
  • Medicina integrală + documentar (RO)
    21.05.2014 - 2 Comments
    --> MEDICINA INTEGRALĂ – O PRIVIRE ISTORICĂ – Ce se înţelege prin „medicină alternativă”? De fapt, e un paradox să se folosească termenul de „alternativ” în legătură cu medicina…
  • Istoria ceaiului
    20.03.2012 - 2 Comments
    --> ISTORIA CEAIULUI Arborele de ceai (Camellia sinensis), planta ale cărei frunze sunt folosite în producerea ceaiului, îşi are originea în sudul Chinei (provincia Yunnan).…
  • Cele mai eficiente metode de slăbire
    29.08.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CELE MAI EFICIENTE METODE DE SLĂBIRE Un astfel de titlu ne-ar putea duce cu gândul la o nouă cură drastică, ce ne va ajuta să slăbim…
  • Enigmaticii trovanți ai României: Roci vii care cresc și se mișcă!
    03.11.2023 - 0 Comments
    Cu aproximativ șase milioane de ani în trecut, paleoterremurele au dat naștere unui fenomen geologic unic cunoscut sub numele de trovanți, numiți și pietrele de la Costești, datorită prezenței lor…
  • Jurisprudența romanțată din Evul Mediu
    29.03.2016 - 0 Comments
    JURISPRUDENȚĂ ROMANȚATĂ DIN EVUL MEDIU E greu să acordezi barocul cu romanticul. Totuși, nu pot caracteriza altfel grupul de juriști care s-a format la începutul secolului al XVIII-lea în jurul…
  • 14 trucuri de make-up care te vor face să arăți și mai frumoasă
    14.09.2015 - 0 Comments
    Fiecare fată dorește să fie propriul ei make-up artist. Fetele care cunosc trucuri de machiere sunt foarte lăudate de prietenele lor. Un machiaj bun și curat te face să arăți proaspătă și…
  • 10 random facts - part 3
    29.07.2015 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1. Recordul pentru cel mai lung zbor al unei găini este de 13 secunde.2. Canada este un cuvânt indian care înseamnă „sat mare”.3. Copii…
  • Pasul următor - demiterea lui Băsescu
    23.07.2012 - 7 Comments
    --> PASUL URMĂTOR - DEMITEREA LUI BĂSESCU prof. Ion Coja Pasul hotărâtor este demiterea lui Băsescu la referendumul din 29 iulie. Votul nostru trebuie să împingă lucrurile…
  • Cimatica - Vindecarea prin frecvențe sonore + VIDEO (RO)
    14.12.2012 - 2 Comments
    --> CIMATICA – VINDECAREA PRIN FRECVENȚE SONORE –   Cimatica (din grecescul kyma = undă) este ştiinţa care se ocupă cu…
  • Ești ceea ce mănânci
    06.04.2012 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); EȘTI CEEA CE MĂNÂNCI Beneficiile unui stil de viață sănătos sunt enorme. Trebuie să știți că puteți: • să trăiți mai mult • să…
  • Adevărul din spatele porților de la Auschwitz - documentar (RO)
    17.05.2012 - 0 Comments
    --> ADEVĂRUL DIN SPATELE PORŢILOR DE LA AUSCHWITZ Este un fapt incontestabil că, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, Germania a avut o reţea de închisori şi lagăre de…
  • Produse japoneze ciudate, dar utile, care nu există nicăieri în altă parte a lumii
    22.07.2022 - 0 Comments
    Japonia este renumită pentru tot felul de lucruri, de la mâncare până la televiziune. Dar este renumită mai ales pentru crearea de produse ciudate și cool care nu pot fi găsite nicăieri altundeva.…
  • Comoara ascunsă a Cavalerilor Templieri + documentar (RO)
    16.01.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); COMOARA ASCUNSĂ A CAVALERILOR TEMPLIERI „Soldații săraci ai lui Hristos și ai Templului lui Solomon”, mult mai cunoscuți sub numele de…
  • 2012 - Știința a înțeles spiritualitatea (eBook + VIDEO)
    21.04.2012 - 0 Comments
    --> 2012 - ȘTIINȚA A ÎNȚELES SPIRITUALITATEA „SFÂRŞITUL TIMPURILOR” ÎN VIZIUNEA UNOR SAVANŢI Ervin Laszlo, Stanislav Grof și Peter Russell în dialog cu Horia Turcanu Ştiinţa…
  • 11 lucruri pe care nu le știi despre banda adezivă Duct Tape
    25.11.2021 - 0 Comments
    Nu funcționează pe conducte; se mai numește și bandă adezivă „de rață” (duck = rață); există un festival al benzii de rață și o insulă a benzii de ductă; și a salvat misiunea Apollo 13. Plus alte…
  • Ginsengul - tinerețe fără bătrânețe
    25.03.2012 - 0 Comments
    --> GINSENGUL - TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE Ginsengul este una dintre cele mai cunoscute plante medicinale.  Chiar dacă cercetările specializate asupra acestei plante sunt…
  • 20 de idei practice de reutilizare a sticlelor de plastic (FOTO)
    30.03.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Deșeurile din plastic ne contaminează solul, oceanele și căile navigabile de ani de zile, iar acest lucru trebuie să ia sfârșit dacă vrem…
  • 10 invenții care fac din Danemarca cea mai verde țară și din danezi cei mai fericiți oameni
    29.11.2022 - 0 Comments
    Energia regenerabilă, gestionarea apei și reciclarea deșeurilor sunt preocupări importante pentru Danemarca. Cea mai verde țară din 2020 a excelat la aproape toți indicatorii de sănătate a mediului…
  • Detoxifierea organismului
    22.03.2012 - 1 Comments
    --> DETOXIFIEREA ORGANISMULUI Interviu cu prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi,  directorul Institutului de Cercetări Alimentare - Zăpezile s-au dus şi primăvara ne bate la…
  • Descoperire uimitoare în Marea Piramidă
    01.04.2013 - 12 Comments
    --> SCHELETUL UNEI CREATURI JUMĂTATE OM, JUMĂTATE FELINĂ DESCOPERIT ÎN MAREA PIRAMIDĂ DIN EGIPT Acum trei ani, o…
  • Arta conversației
    16.07.2015 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ARTA CONVERSAŢIEI Brian Tracy O persoană îşi demonstrează personalitatea prin modul în care comunică cu ceilalţi, prin schimbul de…
  • Insula Socotra - Galapagosul Oceanului Indian + VIDEO
    07.01.2013 - 3 Comments
    --> INSULA SOCOTRA – GALAPAGOSUL OCEANULUI INDIAN – Socotra este un arhipelag format din patru insule, situat în Oceanul Indian, în apropierea Golfului Aden. Aflată la 400 de…
  • Hotelurile capsulă din Japonia + slideshow
    14.06.2015 - 2 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); HOTELURILE CAPSULĂ DIN JAPONIA Dacă sunteți fericiții posesori de suficienți bani ca să vă permiteți o excursie în Japonia, dar nu…
  • 23 august 1944 - lovitura de stat
    23.08.2015 - 3 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 23 AUGUST 1944 - LOVITURA DE STAT Actul de la 23 August a fost opera colectivă a membrilor oligarhiei tradiționale, a monarhiei și…
  • Fenomenul
    05.06.2012 - 37 Comments
    --> FENOMENUL „DOWNSHIFTING” Interviu cu Aurora Liiceanu, realizat de Eugen Dumbravă Downshifting este un cuvânt cu multe semnificaţii, de la coborârea de pe o treaptă superioară,…
  • Craniile de cristal și trezirea conștiinței de sine + documentar (RO)
    25.07.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CRANIILE DE CRISTAL ȘI TREZIREA CONȘTIINȚEI DE SINE Majoritatea arheologilor și oamenilor de știință consideră că civilizația și…
  • André Gernez - Cel mai ilustru doctor necunoscut din lume + VIDEO (RO)
    27.02.2015 - 6 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ANDRÉ GERNEZ CEL MAI ILUSTRU DOCTOR NECUNOSCUT DIN LUME „Un doctor din Roubaix primește o distincție internațională. O veche dogmă…
  • Chemtrails - un genocid planetar + documentar (RO)
    15.08.2015 - 0 Comments
    google_ad_client = "ca-pub-4999547951064265"; google_ad_slot = "8712232609"; google_ad_width = 468; google_ad_height = 60; google_ad_client = "ca-pub-4999547951064265"; …
  • Cauza morții: doctorul + VIDEO
    25.02.2014 - 0 Comments
    --> CAUZA MORȚII: DOCTORUL …
  • De ce nu se duc sirienii la frații lor din Golf + slideshow
    08.12.2015 - 1 Comments
    DE CE NU SE DUC SIRIENII LA FRAȚII LOR DIN GOLF Răspunsul e foarte scurt, de fapt: pentru că nu sunt frații lor. Adică sunt frații lor în sens larg, au două mâini, două picioare, doi ochi și o…
  • Zece cazuri de genocid lingvistic + VIDEO (RO)
    06.09.2013 - 0 Comments
    --> ZECE CAZURI DE GENOCID LINGVISTIC De-a lungul istoriei umanității, genocidul lingvistic a fost folosit frecvent pentru a eradica sistematic anumite limbi, dintr-un motiv sau altul.…
  • Cum identificăm o relație de tip psihopat
    09.03.2017 - 7 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CUM IDENTIFICĂM O RELAŢIE DE TIP PSIHOPAT Ai avut vreo relație care te-a lăsat confuză, golită, epuizată? A încercat să te seducă cu…
  • Medicamente periculoase
    23.11.2015 - 1 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); MEDICAMENTE PERICULOASE Și la capitolul medicamente România e un sat fără câini, un maidan pe care vin și se joacă cu sănătatea și…
  • Criza economică pe înțelesul tuturor (slideshow)
    15.08.2012 - 1 Comments
    --> Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 …
  • 25 de fotografii post-mortem din epoca victoriană (FOTO)
    15.06.2016 - 2 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Epoca victoriană a fost o perioadă destul de morbidă în istoria omenirii. Una dintre cele mai neliniștitoare tradiții ale acelei epoci a fost…

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *