-->
AMIGDALINA, UN LEAC PENTRU CANCER
BLOCAT DE MAGNAŢII DIN
INDUSTRIA FARMACEUTICĂ


Potrivit documentarului, cancerul apare la persoanele cu deficit de amigdalină sau letril (vitamina B17), fiind asemănător, din acest punct de vedere, bolilor precum scorbutul (deficit de vitamina C), sau pelagra (deficit de vitamina B3). Vitamina B17 este o vitamină mai puţin cunoscută la ora actuală, însă ea a fost descoperită cu mai bine de 5.000 de ani în urmă, fiind folosită de egipteni şi de locuitorii Chinei Antice, care au numit-o amigdalină deoarece era extrasă din migdalele amare. Elixirurile făcute pe baza amigdalinei erau consumate în special pentru menţinerea sănătăţii, fiind cunoscute efectele ei detoxifiante. Amigdalina a fost folosită ulterior de greci şi romani în scopuri terapeutice, iar în zilele noastre, unele triburi de indieni îşi prepară diverse băuturi din sâmburi de fructe care conţin amigdalină. Ca structură chimică, vitamina B17 este o combinaţie de două molecule de glucoză, una de benzaldehidă şi una de acid cianhidric, iar în reţetele medicale, amigdalina este cunoscută sub numele de nitrilozidă. Vitamina poate fi folosită şi în scop terapeutic, nu doar profilactic.
Cum poate ajuta vitamina B17? Potrivit medicilor, carenţa de vitamină B17 poate duce la depresie şi insomnie, anorexie, oboseală şi uscarea pielii. În schimb, excesul de vitamina B17 poate duce la intoxicaţii. Astfel, se recomandă folosirea acesteia în doze optime de 50-100 mg pe zi în cazul copiilor, 50-200 mg pentru adulţi şi 1-2 grame zilnic în cazul bolnavilor de cancer. În natură, vitamina B17 se găseşte în sâmburii de caise, cireşe, migdale, piersici, prune, în seminţele merelor, perelor şi gutuilor, în legume precum mazărea, fasolea, conopida, varza, broccoli, spanacul, ceapa sau vinetele. De asemenea, vitamina mai poate fi găsită în stare naturală în cereale, în scoarţa de mălin sau în frunzele de gutui, prun, cais, cireş, vişin și piersic. Sâmburii de caise conţin cea mai mare cantitate de amigdalină. Doza recomandată este de maximum 8 sâmburi pe zi, deoarece, în cantitate mai mare pot deveni toxici pentru organism. Și o ultimă precizare: consumul de antibiotice, alcoolul, cafeaua, precum și alimentele procesate, nesănătoase reduc foarte mult acţiunea amigdalinei în organism.
Vă propun să vizionați atât
documentarul „O lume fără cancer”, realizat de G. Edward Griffin în 1974 (care
beneficiază de subtitrare), cât și alte două filme excepționale ale sale, mai
recente, pe aceeași temă a terapiilor ascunse publicului sau interzise. De ce?
Pentru că un om informat e pe jumătate salvat...
A World Without Cancer - The Story of Vitamin B17 - G. E. Griffin (RO)
The Science and Politics of Cancer - G.
E. Griffin
Monopoly Medicine - G. E. Griffin
interviews Mike Adams
-->
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.