Poate dieta să vindece cancerul? + VIDEO (RO)

-->

POATE DIETA SĂ VINDECE CANCERUL?

Paul Nison este un maestru bucătar cu faimă în Statele Unite. De la vârsta de 20 de ani, când a fost diagnosticat cu boala Crohn (inflamația colonului) și colită ulcerativă, a adoptat o alimentație bazată pe alimente crude, vindecându-se astfel de aceste boli așa-zis „incurabile”. În prezent, este autorul a 8 cărți de succes în domeniul alimentației sănătoase și călătorește frecvent în multe țări, ținând prelegeri și demonstrând oamenilor cât de ușoară și plăcută poate fi viața când mănânci hrană vie. Paul Nison este prezent pe site-ul http://www.foodnetwork.com/ și în multe ziare și reviste de specialitate din lume. „Am căutat mai întâi vindecarea la medicii alopați, dar aceștia nu mi-au dat-o, spune Paul Nison. Apoi am descoperit beneficiile mâncatului simplu. Mâncam multă mâncare nesănătoasă, dar nu-mi păsa, pentru că era gustoasă. Când m-am îmbolnăvit, am realizat că sănătatea nu începe cu ceea ce adaugi alimentației tale, ci cu ceea ce dai la o parte. Simplificarea dietei este primul pas spre vindecare”. Cu această nouă filozofie de viață, Paul Nison și-a părăsit slujba din industria finanțelor de pe Wall Street, NY, și s-a dedicat educării oamenilor, sub deviza: „Trăiți simplu! Mai puțin înseamnă mai bine”.


Vă invit să citiți în continuare articolul lui Paul Nisson, care ne asigură că și o boală teribilă, precum cancerul, poate fi învinsă printr-o hrănire adecvată și un program de viață optim.

Poate dieta să vindece cancerul?

Dacă apelezi la doctorii din ziua de azi, ai să constați că nimic nu-l poate vindeca definitiv. Ei vor încerca să-l taie, să-l ardă, să-l omoare... Câteodată au succes pe termen scurt, încetinind inevitabilul. Motivul pentru care doctorii n-au găsit până acum un leac este faptul că, atâta timp cât cauza nu este înlăturată, problema va exista în continuare.
Stresul este o cauză importantă în apariția cancerului. Eliminând stresul, veți permite corpului să-și îndeplinească funcția pentru care a fost creat: să vă mențină sănătos. Identificarea surselor de stres din viața dv. este primul pas spre redobândirea sănătății. Tristețea, problemele financiare, grijile și frica stresează corpul fizic. Dar cel mai comun stres este consumul de alimente care n-au fost niciodată destinate să existe în corpul nostru, în cantități cărora acesta nu le poate face față și în momente ale zilei în care omul n-ar trebui să mănânce.
Înainte de a afla care sunt sugestiile mele, trebuie să înțelegeți că sănătatea începe cu ceea ce eliminați din dietă, și nu cu ceea ce adăugați. Primul pas spre vindecare este înlăturarea alimentelor dăunătoare, pe care apoi să le înlocuiți cu alimentele sănătoase, pe care, de fapt, ar fi trebuit să le mâncați de la început.
Cancerul se trezește la viață și se dezvoltă numai într-un corp insuficient oxigenat. Dacă sunteți ferm deciși să învingeți cancerul, sfaturile ce urmează vă vor fi de ajutor. Mai întâi, vom vorbi despre ceea ce trebuie neapărat să eliminați din hrana dv. zilnică.

Alimentele procesate. Acestea vă împiedică să primiți oxigen. Fiecare îmbucătură dintr-un aliment care vine într-o pungă, un bidon, o cutie, o sticlă sau un borcan poate contribui la apariția cancerului. Fiți atenți mai ales la data expirării. Alimentele sănătoase ar trebui să expire în câteva zile sau săptămâni. Dacă e specificată o durată mai mare, cel mai probabil e vorba de un aliment înalt procesat, cu mulți conservanți chimici, care-i prelungesc lui viața, scurtând-o pe a ta.

Alimentele noi (new foods). Sunt cele necunoscute oamenilor dintr-un anumit areal: lăcuste, larve, fructe de mare, legume și fructe exotice, plante alimentare modificate genetic etc. Dacă acestea n-au existat în hrana bunicilor dv., nu o considerați hrană nici astăzi. Marile companii alimentare le creează și le exportă la mii de kilometri distanță pentru că le pasă mai mult de portofelul lor, decât de sănătatea dv.

Alimentele moarte. Dacă puneți un aliment în pământ și acesta nu crește, nu-l puneți nici în corpul dv. Alimentele care conțin enzime se numesc alimente vii, deoarece produc și susțin viața. Cele cărora le lipsesc enzimele se numesc alimente moarte și susțin moartea. Țin conferințe la celebrul Institut de Sănătate Hipocrates, în Florida. Acolo, medicii au găsit cheia care ajută corpul să se vindece singur de cancer. Primele două recomandări ale lor sunt hrana vie și plantele verzi, bogate în clorofilă. Rețineți că gătitul distruge toate enzimele, iar o persoană care încearcă să se vindece de cancer ar trebui să consume alimente 100% crude, vii.

Zahărul. Cei mai mulți oameni știu că zahărul rafinat nu este sănătos, dar nu știu că și zahărul natural, conținut în fructe, poate și el să creeze probleme, dacă este consumat în cantități mari. Exagerând cu alimentele dulci, veți suferi de constipație și gaze. De aici încep cele mai multe boli, de la Candida la cancer. Dacă vreți să fiți sănătoși, reduceți cantitatea de alimente dulci, sau bogate în amidon. 

Fast food-ul. Dacă o mâncare vă e livrată prin geamul automobilului, în nici un caz nu trebuie să intre în corpul dv.

Ce și cum trebuie să mâncați dacă vreți să învingeți cancerul. Mâncați alimente de calitate. Dacă aveți cancer, trebuie să vă tratați corpul în cel mai bun mod posibil. Aceasta înseamnă să mâncați numai alimente crude, bine coapte, proaspete și provenite din culturi organice. După ce v-ați vindecat, puteți reduce la 80% alimentele care îndeplinesc aceste criterii, deși menținerea lor la 100% ar fi ideal. Cea mai mare parte a hranei zilnice ar trebui să fie constituită din vegetale crude, germeni și lăstari, cum ar fi: legumele cu frunze verzi, grâu și alte cereale încolțite, alge, germeni de floarea-soarelui. Rețineți că alimentele încolțite sunt cea mai bună hrană pe care o puteți băga în gură. Ele alimentează celulele cu oxigen și sunt de mare ajutor în construirea de celule noi. Motivul pentru care aceste alimente sunt benefice corpului este faptul că ele conțin multă clorofilă – sângele plantei. Clorofila este cea care-i dă plantei capacitatea de a transforma energia solară în nutrienți care pot fi folosiți de organismele vii și în plus conține oxigen. De asemenea, în dieta dv. ar trebui să se regăsească nucile, alunele și semințele. Înmuiate în prealabil timp de 6-12 ore, acestea vor elibera enzime care le vor face mai ușor de digerat. Atenție totuși: e foarte ușor să mâncați prea multe, așa că aveți grijă să nu exagerați.

Mâncați la timpul potrivit. Am scris recent o carte intitulată „Dieta zi-lumină” (The Daylight Diet). Scopul acestei cărți este de a-i face pe cititori să înțeleagă că noi am fost creați să urmăm un anumit orar. Numai respectându-l vom fi sănătoși. Am remarcat că între toate conceptele și recomandările valoroase ale nutriționiștilor moderni, foarte puțini iau în considerare și momentele optime ale zilei în care ar trebui să mâncăm, pentru a ne asigura o bună digestie. Am fost creați să mâncăm anumite alimente, dar și în anumite momente ale zilei. Așa cum, dacă introduceți apă în rezervor vă veți strica mașina, dacă introduceți în corp un aliment nepotrivit, îl veți vătăma. Mașina a fost creată să meargă cu un anumit combustibil. La fel și corpul dv. Totuși, indiferent de momentul în care puneți benzină în rezervor, mașina va merge. Nu același lucru se întâmplă și cu corpul dv. Soarele și luna ne stabilesc orarul de hrănire și trebuie să-l respectăm. Vom fi pe deplin sănătoși numai dacă ne vom regla ceasul biologic după soare și lună. Astfel, atunci când soarele e sus pe cer, mâncați! Când a apus, opriți-vă din mâncat! Dacă veți respecta acest principiu simplu, dar important, veți avea rezultate excelente în încercarea dv. de recăpătare a sănătății și a energiei. Luați întotdeauna ultima masă înainte de a se întuneca afară și nu vă culcați niciodată cu stomacul plin. Veți simți imediat rezultatele benefice. Timpul nopții ne este destinat numai odihnei și somnului.

Mâncați corect. Este foarte important ca atunci când vă așezați la masă să fiți relaxat. Oricât de bune pentru sănătate ar fi alimentele alese, nu este sănătos să le mâncați când sunteți stresat. Starea de spirit proastă vă va afecta digestia. De asemenea, după ce o înghițim, mâncarea nu mai este sub controlul nostru. O combinație potrivită a alimentelor, ca și o masticație corectă pot preveni multe probleme digestive. Digestia începe din gură. Mestecatul îndelung ușurează munca sistemului digestiv. Cu cât mai puțin trebuie să muncească el, cu atât mai eficient își va face treaba – aceea de a extrage toți nutrienții din alimente. Dacă nu mestecăm bine mâncarea, aceasta poate stagna și fermenta în tubul digestiv. Chiar și hrana crudă ne poate cauza probleme, dacă nu este bine mestecată.

Combinarea alimentelor. Tipul de alimente pe care le mâncăm împreună, într-un singur preparat, joacă un rol major în digestie. Combinarea lor greșită, ca și ordinea greșită în care le introducem în corp, ne pot priva de energie prin fermentarea și putrezirea lor în sistemul digestiv. Combinarea corectă va ușura digestia și va minimaliza conflictele digestive. Treaba stă în felul următor: fiecare aliment necesită un anumit timp pentru a fi digerat complet. Dacă vom mânca alimente cu un timp de digestie similar, vom ajuta corpul să digere mai mai ușor. De exemplu, pepenelui roșu îi trebuie o oră pentru a fi digerat. Migdalele, în schimb, au nevoie de 4-5 ore. Deci a mânca pepene și migdale la aceeași masă e o combinație nefericită. Mâncând des în felul acesta, vă constipați și vă umpleți de gaze, ceea ce, în timp, poate duce la probleme mult mai serioase. Corpul uman este uimitor atunci când îl tratăm cum se cuvine. Am fost creați să mâncăm un anumit tip de hrană: crudă, organică, proaspătă. Am fost creați să mâncăm fructe, legume, nuci, alune și semințe, pentru a ne menține sistemul digestiv în mișcare și curat. Sănătatea vine doar împreună cu o digestie bună, și această digestie bună vine numai dintr-o alimentație corectă.


Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde) 

William Li: Putem mânca pentru a înfometa cancerul?
Can we eat to starve cancer? (RO)

-->

Comentarii

  1. Un articol interesant pentru care ai facut ceva munca de documentare, stiu ce inseamna.
    Dar ai vazut asta?
    intregulnegru.blogspot.ro/2013/08/poate-dieta-sa-vindece-cancerul desigur cu http:// si .html aferente...insa nu vreau sa postez link, nu vreau sa fac un serviciu nemeritat.
    O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am observat și noi că, de-a lungul timpului, multe dintre postările noastre au fost preluate, cu sau fără să fie specificată sursa. Am mai întâlnit acest tip de comportament pe blogul sfatuitoarea.blogspot și i-am scris pe adresa de contact rugând-o să se oprească din furat. Din fericire ne-a ascultat și s-a oprit. Însă nu văd cum am putea să-l contactăm pe acest „gaură neagră”.

      Îți mulțumim pentru aprecieri și sperăm să ne citești în continuare cu plăcere, Elly. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

  • Ghid pentru stomatologi. Ce criterii să ai în vedere la alegerea sterilizatorului autoclav
    29.06.2018 - 0 Comments
    Ghid pentru stomatologi. Ce criterii să ai în vedere la alegerea sterilizatorului autoclav Încă din 1879, când Charles Chamberland a inventat autoclavul - pe atunci conceput sub forma unui vas -…
  • 40+ obiecte de zi cu zi cu caracteristici ascunse ale căror scop îți era necunoscut + FOTO
    26.12.2022 - 0 Comments
    Folosim atât de multe obiecte în fiecare zi fără să știm că le-am folosit în mod greșit toată viața noastră. Atunci când sunt folosite în mod corect, aceste articole pot rezolva cu ușurință toate…
  • Conspirația universitară - documentar (RO)
    19.06.2012 - 0 Comments
    -->  CONSPIRAȚIA UNIVERSITARĂ Înainte de vizionarea documentarului, vă propunem să citiți discursul de absolvire al unei şefe de promoţie din Statele Unite, pe nume…
  • Inventivitatea la români
    18.09.2015 - 0 Comments
    google_ad_client = "ca-pub-4999547951064265"; google_ad_slot = "6203181050"; google_ad_width = 728; google_ad_height = 90; INVENTIVITATEA LA ROMÂNI De obicei, se spune că…
  • Despre frică + VIDEO (RO)
    08.05.2012 - 1 Comments
    --> DESPRE FRICĂ Realitatea fricii: Nu ți-e frică de întuneric, ți-e frică de ce se află în el. Nu ți-e frică de înălțimi, ți-e frică să nu cazi. Nu ți-e frică să…
  • Pasul următor - demiterea lui Băsescu
    23.07.2012 - 7 Comments
    --> PASUL URMĂTOR - DEMITEREA LUI BĂSESCU prof. Ion Coja Pasul hotărâtor este demiterea lui Băsescu la referendumul din 29 iulie. Votul nostru trebuie să împingă lucrurile…
  • Gogorița militară
    14.03.2016 - 1 Comments
    GOGORIȚA MILITARĂ Pentru că de o bucată de vreme se tot vehiculează prin presă, mai ales cea digitală, niște articole care afirmă că, în contextul geopolitic actual, tinerii cu vârsta între 20…
  • Totul despre banane + VIDEO
    17.06.2014 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TOTUL DESPRE BANANE Cremoase, dulci și cu un gust minunat, bananele au și calitatea excepțională de a crește tot timpul anului.…
  • 10 orașe scufundate (care nu sunt Atlantida) + FOTO
    01.01.2023 - 0 Comments
    Când ne gândim la orașe scufundate, cei mai mulți dintre noi se gândesc la Atlantida. Potrivit lui Platon, acesta era un oraș de o bogăție imensă, fiind bogat în minerale naturale și vegetație…
  • 30+ pisici adorabile care au adormit în locuri bizare + FOTO
    19.11.2021 - 0 Comments
    „Dacă încap, stau (sau dorm).” Pisicile sunt cunoscute pentru abilitățile lor de a dormi. Ele pot adormi aproape oriunde și în cele mai ciudate poziții. De la pantofi la cutii de șervețele, pisicilor…
  • Frumusețea ascunsă a polenizării + VIDEO
    14.04.2012 - 0 Comments
    --> FRUMUSEȚEA ASCUNSĂ A POLENIZĂRII Louie Schwartzberg Polenizarea este esențială pentru perpetuarea vieții pe Pământ, dar…
  • Nigel Farage despre Merkel, Van Rompuy și Barroso + VIDEO
    25.10.2012 - 0 Comments
    --> NIGEL FARAGE DESPRE MERKEL, VAN ROMPUY ȘI BARROSO: „These are very, very bad, dangerous people” Nigel Farage este un cunoscut…
  • Ce sunt copiii indigo?
    26.07.2015 - 2 Comments
    google_ad_client = "ca-pub-4999547951064265"; google_ad_slot = "0506632207"; google_ad_width = 728; google_ad_height = 90; CE SUNT COPIII INDIGO? Termenul de…
  • Cine și când a început Al Doilea Război Mondial
    23.08.2013 - 5 Comments
    -->  CINE ȘI CÂND A ÎNCEPUT AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL „23 August 1944 - ziua eliberării patriei noastre de sub jugul fascist”. Timp de peste patru decenii, 23 august a fost ziua…
  • Ginkgo Biloba - arborele miracol
    25.03.2012 - 0 Comments
    -->   GINKGO BILOBA - arborele miracol Există pe lumea aceasta o plantă medicinală care anual salvează zeci de milioane de vieţi. Cum? Prin extraordinarele sale calităţi…
  • Vampirismul energetic
    11.04.2012 - 1 Comments
    --> VAMPIRISMUL ENERGETIC Atât noi, cât şi ceilalţi putem întreţine sau lua rolul de „vampiri”. Vampirismul este o „boală” care produce leziuni într-unul din corpurile energetice –…
  • 15 sfaturi de frumusețe care pot face orice fată să suspine cu entuziasm
    28.10.2021 - 0 Comments
    Cele mai multe femei din lume își fac griji în legătură cu aspectul lor și vor să arate mereu perfect. Industria frumuseții evoluează rapid, dar majoritatea produselor sunt scumpe și, de cele mai…
  • Rolul mineralelor în organism
    27.03.2012 - 6 Comments
    --> ROLUL MINERALELOR ÎN ORGANISM   Mineralele sunt substanţe esenţiale, fără de care viaţa n-ar exista. Alături de vitamine, substanţele minerale intră în componenţa hranei…
  • Soluția perfectă pentru curățarea covorului!
    28.04.2015 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Urăsc petele de pe covor! Petele făcute de copii tăi, de animalele de companie sau chiar de tine! Dar nu îți mai face griji! Am găsit…
  • Pericolele din pâinea albă
    17.11.2013 - 5 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); PERICOLELE DIN PÂINEA ALBĂ Știați că, în urmă cu zeci de ani, guvernul elvețian, fiind informat asupra pericolului pentru sănătate…
  • Ce nu știați despre Vladimir Putin + VIDEO (RO) + documentare (RO)
    22.05.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CE NU ȘTIAȚI DESPRE VLADIMIR PUTIN Acum doi ani, Stanislav Belkovski, jur­nalist, analist politic şi apropiat al Kremlinului, a publicat…
  • Povestea unei inventatoare de la Hollywood
    09.11.2013 - 0 Comments
    --> POVESTEA UNEI INVENTATOARE DE LA HOLLYWOOD - HEDY LAMARR - Astăzi se împlinesc 99 de ani de la nașterea actriței hollywoodiene Hedy Lamarr, celebră la vremea…
  • 15 oameni luați prin surprindere de ciudățeniile animalelor lor de companie + FOTO
    09.11.2021 - 0 Comments
    A avea un prieten bun este minunat, deoarece fiecare zi este o nouă aventură. Chiar dacă îi cunoști ca în palmă, tot găsesc modalități de a ne surprinde. Fie că este vorba de a vă prinde câinele în…
  • Romanizarea Daciei: o enigmă istorică
    12.06.2012 - 2 Comments
    --> O ENIGMĂ ISTORICĂ: ROMANIZAREA DACIEI Istoria noastră e plină de întrebări și umbre, cărora cercetătorii refuză să le dea contur. Romanizarea, de pildă, e un…
  • 9 motive pentru a începe să consumi unt de arahide
    13.10.2020 - 2 Comments
    Pierderea în greutate, prevenirea cancerului de sân, reducerea insomniei și mult mai multe - untul de arahide este o comoară naturală care poate promova multe schimbări pozitive în organism! Este…
  • Adrian Păunescu - mai actual ca niciodată
    20.02.2013 - 0 Comments
    --> ADRIAN PĂUNESCU – MAI ACTUAL CA NICIODATĂ – Despre un om atât de puternic cum a fost Adrian Păunescu nu poţi vorbi sau gândi…
  • 20 de trucuri utile care ți-ar putea ușura viața de zi cu zi + VIDEO
    19.10.2015 - 0 Comments
    google_ad_client = "ca-pub-4999547951064265"; google_ad_slot = "2919951363"; google_ad_width = 336; google_ad_height = 280; De la curățenie, până la sfaturi în bucătărie, de…
  • Boala vacii nebune - epidemia care n-a existat niciodată
    16.02.2014 - 0 Comments
    --> BOALA VACII NEBUNE   - EPIDEMIA CARE N-A EXISTAT NICIODATĂ - Presupunerea conform căreia encefalopatia spongioasă bovină (BSE) este contagioasă, provocată de un agent…
  • Terapia Gerson - Miracolul Gerson - documentar (RO)
    13.06.2012 - 0 Comments
    --> MIRACOLUL GERSON De ce tot mai mulți oameni sunt astăzi bolnavi? De ce medicina convențională e în continuare incapabilă să ne redea sănătatea, deși îi sunt alocate…
  • 7 cele mai scumpe mașini din 2017 (FOTO)
    06.06.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1. Lamborghini Huracán Performante - $275,000. 0-100 km/h în 2,9 secunde. 2. Mercedes G650 Landaulet - $666,400. Vehicul…
  • Dușmanul dușmanului meu - Klaus Barbie - documentar (RO)
    26.05.2012 - 0 Comments
    --> DUȘMANUL DUȘMANULUI MEU   - Klaus Barbie - Nikolaus „Klaus” Barbie (1913-1991) a fost unul dintre cei mai cruzi torționari naziști. Ca şef al Gestapoului din Lyon, Franţa…
  • 14 obiecte de uz casnic care nu sunt atât de utile pe cât vor producătorii să ne facă să credem
    12.05.2023 - 0 Comments
    Rafturile supermarketurilor sunt pline de diverse produse de uz casnic care promit să îndepărteze petele, să scape de bacterii și multe alte lucruri aparent utile. Dar, în realitate, nu toate sunt…
  • Sănătatea pielii = sănătatea noastră + VIDEO
    30.01.2016 - 1 Comments
    SĂNĂTATEA PIELII = SĂNĂTATEA NOASTRĂ Pielea este cel mai mare şi mai greu organ al corpului uman. Ea cântărește în jur de 4 kilograme, cu mult peste cele 1,5 kilograme ale ficatului.…
  • Ciupercile vindecătoare
    21.03.2012 - 1 Comments
    --> CIUPERCILE VINDECĂTOARE Ciupercile sunt un aliment sănătos. Cercetătorii demonstrează că ele apără organismul de cancer şi au un rol important în întărirea sistemului imunitar.…
  • Cosmetice bio sau cosmetice de marcă? + VIDEO
    29.05.2012 - 7 Comments
    --> COSMETICE BIO SAU COSMETICE „DE MARCĂ”? E posibil ca unele cosmetice folosite în timpul igienei de zi cu zi să dăuneze ficatului, rinichilor sau chiar să ducă la…
  • Comunități umane care demonstrează rolul alimentației naturale
    22.07.2015 - 3 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); COMUNITĂȚI UMANE CARE DEMONSTREAZĂ ROLUL ALIMENTAȚIEI NATURALE Mulți oameni și-ar schimba mai degrabă religia decât stilul…
  • Enigmele de la Cernobîl și Fukushima + documentare (RO)
    11.03.2014 - 2 Comments
    --> ENIGMELE DE LA CERNOBÎL ȘI FUKUSHIMA Multe enigme legate de catastrofa de la Cernobîl din 26 aprilie 1986 au rămas şi astăzi neexplicate. Profesorul Georges Lochak, preşedinte al…
  • Chemarea naturii
    02.07.2015 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); „CHEMAREA NATURII”  SAU CUM SĂ FACI PIPI ÎNTR-O OPERĂ DE ARTĂ În vara anului 2005, într-o galerie de artă din San Francisco -…
  • 15 fapte întortocheate despre Cubul Rubik + VIDEO
    06.05.2024 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Numiți „jucărie” pe propriul risc puzzle-ul Cubul Rubik cu șase fețe: Ernő Rubik, ungurul care l-a inventat în 1974, preferă să…
  • Cum învață copiii români în țară și în străinătate + VIDEO
    01.07.2012 - 2 Comments
    -->   CUM ÎNVAȚĂ COPIII ROMÂNI ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE CUM ÎNVAȚĂ COPIII ROMÂNI ÎN ȚARĂ Materii care țin școlarii sub teroare Elevii pricep tot mai greu sau chiar deloc…

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *