Cancerul - boală incurabilă? - eBook + VIDEO

-->

CANCERUL - BOALĂ INCURABILĂ?

Inginerul colonel în rezervă Petre Anca este un om deosebit, pe care Dumnezeu l-a salvat de la moarte și care se simte dator să-i ajute și pe alții să lupte cu moartea, atunci când cancerul pune stăpânire pe ei. Operat în urmă cu două decenii de carcinom bronhopulmonar, ar mai fi avut de trăit, după opinia medicilor, doar patru luni. Față în față cu moartea, d-l Petre Anca nu a disperat. A continuat să lupte, ajutat fiind și de o întâmplare providențială: întâlnirea cu celebrul vindecător Valeriu Popa, care i-a devenit prieten, maestru și salvator, și de la care a învățat cum să vindece această cumplită boală. Valeriu Popa nu mai e printre noi, dar d-l Petre Anca simte ca o datorie morală să împărtășească metoda de vindecare deprinsă de la marele terapeut. În dar a primit, în dar vrea să dea oamenilor secretul sănătății. Citiți interviul acordat de d-l ing. Petre Anca revistei „Formula As.

D-l Petre Anca poate fi contactat la Fundația umanitară „Sănătate prin gândire și alimentație”, Vălenii de Munte, str. N. Bălcescu nr. 76A, cod 106400, jud. Prahova, tel./fax 0244/28.32.79, tel. 0722/72.40.12, C.P. 25, O.P. 1., e-mail: petreanca48@yahoo.com Informații despre lucrările „Eu și Valeriu Popa. Cancerul - boală incurabilă?” și „Nu există boală incurabilă. Zbor în libertate” se pot obține de la sediul Fundației.

Vă oferim mai jos câteva capitole din cartea „Cancerul - boală incurabilă?”, precum și mărturia video a unui tânăr care s-a salvat de la moarte urmând o metodă de tratament a domnului Petre Anca. Citiți textele și urmăriți prezentarea video! Fie că sunteți tineri sau bătrâni, bolnavi sau încă sănătoși, merită să vă înarmați cu cunoștințele oferite în aceste materiale, înainte de a ajunge la un medic alopat. S-ar putea ca la un moment dat, aceste informații să facă pentru dv. diferența dintre sănătate și suferință și chiar dintre viață și moarte.

«Cancerul este astăzi una dintre cele mai presante probleme ale medicinii. Dacă acum 50 de ani mortalitatea cauzată de tuberculoză era simțitor mai ridicată decât mortalitatea cauzată de cancer, astăzi este invers. Această boală este consecința interacțiunii voastre cu mediul înconjurător, a felului vostru de a vă hrăni și de a viețui. Astfel, o treime dintre cancere se datorează unor obiceiuri alimentare, o treime fumatului și o treime unor alți factori externi cum ar fi: expunerea prelungită la soare, supărările și îmbolnăvirile profesionale. Un ficat obosit, bolnav din cauza supărărilor, a substanțelor otrăvitoare de orice fel, dar și din cauza medicamentelor, joacă un rol însemnat în formarea cancerului.

Medicul englez Blond prezintă cancerul ca o cedare progresivă, cronică, a ficatului, în care un rol incontestabil îl joacă toxinele alimentare. El conchide: „Problema cancerului este o problemă alimentară și combaterea acestei boli nu este o chestiune chirurgicală, ci una de igienă alimentară. Prin supravegherea producerii, conservării și distribuirii alimentelor, cancerul ar putea fi combătut cu succes”.

Numeroase rezultate ale cercetărilor de până acum și ale experiențelor pe animale au zguduit teoria despre „predispoziția înnăscută” pentru cancer. Fiecare persoană își „achiziționează” singur cancerul prin influența timp de ani și chiar de zeci de ani a excitanților mediului înconjurător și a alimentației. Depinde numai de cât sunteți de tari sau de încărcați de toxine când apare cancerul. În înțelesul cel mai profund, cancerul este un semn al depărtării voastre de natură, al dezorientării și dezordinii din viața voastră. Vindecarea cancerului nu este numai o problemă de ordin igienico-social, ci în aceeași măsură o problema legată de personalitatea fiecăruia, deci una profund umană. Deducem astfel că posibilitatea de vindecare a cancerului nu depinde de administrarea vreunui medicament, ci de reorganizarea energică și voită a întregului sistem de viață și în special de alimentație.

Un regim bogat în fructe și legume proaspete diminuează mult riscul cancerului de sân, plămân, stomac, colon, intestine. Sfecla roșie este unul dintre cei mai credincioși aliați ai omului împotriva cancerului, deoarece înlesnește oxigenarea celulelor corpului, cunoscându-se faptul că o celulă sănătoasă are nevoie de cât mai mult oxigen spre a fi în formă, pe când o celulă canceroasă se dezvoltă nemaipomenit de bine și de repede în absența oxigenului. Un regim complet de crudități ar arăta cam așa: dimineața și seara se ia o masa de fructe, la prânz o masă de zarzavat și sucuri de fructe și zarzavat. Atenție! Niciodată nu se asociază legumele cu fructele și nici sucurile de fructe cu sucuri de zarzavat, pentru a păstra pe cât posibil unitatea lor naturală și pentru a preîntâmpina primejdia ca, prin însalivarea defectuoasă a sucurilor, să se bea mai mult decât poate stomacul să digere, pentru că altfel vă veți hrăni boala și nu sănătatea. Cruditățile se schimbă periodic și se ține seama de cronologia anotimpurilor. Aceste produse se folosesc în stare cât mai naturală (spălate și curățate bine), iar dacă dantura nu permite, se pot toca sau răzui imediat înaintea mesei. Cel mai bine însă este să mușcați din legume ca dintr-un măr, iar la zarzavaturi, frunzele să nu fie strivite, presate, stoarse sau tocate prin mașină, deoarece își pierd din forța lor vitală. Masticarea și însalivarea corespunzătoare constituie jumătate din victoria împotriva oricărei boli, implicit a cancerului.

Am mai vorbit despre cât de important este dormitul noaptea în aer curat, pe cât posibil cu fereastra deschisă, obicei care poate fi socotit ca o parte din „alimentație”. Corpul își poate îndeplini funcția vitală de îndepărtare a otrăvirii numai dacă are la dispoziție suficient oxigen și dacă primește din belșug fermenți transmițători de oxigen. Trebuie să conștientizați cât de necesară este inspirarea de aer proaspăt, curat, bogat în oxigen, și primirea de multe alimente și sucuri proaspete, deoarece numai acestea vă procură fermenți transmițători de oxigen, atât de necesari metabolismului. Aerul curat de pădure, bogat în oxigen, și alimentația cu adevărat proaspătă, fac parte din prevenirea și tratamentul cancerului.

O hrană bazată în exclusivitate pe crudități este ușor și repede digerată, nu împovărează metabolismul și stimulează eliminarea produselor metabolice toxice. Rețineți! Alimentele trebuie obligatoriu să fie proaspete și să se prepare doar în vase de sticlă, email, ceramică sau pământ.

Iată, dragii mei, că nu vă rămâne altceva de făcut decât să vă gândiți la mijloacele naturale de vindecare și să învățați cum să vă folosiți de puterile lor profilactice și de vindecare, fără să le maltratați sau denaturați (prin fierbere, prăjire, coacere), pentru ca din principii vindecătoare să nu devină toxice, cancerigene.

Am fost rugat de multe ori să prezint o schemă de regim, care să fie socotit cu acțiune sigură împotriva cancerului. Așa ceva nu este posibil, atâta timp cât fiecare individ este o entitate aparte, influențată mai mult sau mai puțin de factori externi și interni. Un lucru vă pot spune sigur, și anume că sucurile și cruditățile proaspete constituie baza regimului în cancer, iar între acestea, alimentele bogate magneziu și seleniu. Aceste alimente conțin totodată elementele încărcătoare de electricitate pozitivă și sunt extrem de sărace în sare, care trebuie eliminată, deoarece reține fermenți de oxidare care acționează ca generatori ai cancerului.

Tumora canceroasă este un simptom. Atâta timp cât cauza apariției ei nu este identificată și îndepărtată, nici operațiile, nici iradierile nu sunt eficiente. Dimpotrivă, un țesut iradiat este mai greu de vindecat, chiar prin alimentația cu crudități. Un antidot otrăvește și mai mult un corp bolnav de cancer, de aceea nu s-a găsit și nici nu se va putea găsi vreun citostatic eficient. Cel mai valoros remediu rămân enzimele vii, neotrăvite, din alimentele crude. În timp ce hrana fiartă (moartă) otrăvește sângele, prin crudități, deci prin hrană vie, aceste otrăvuri sunt dizolvate și eliminate.  

Faptul că rata mortalității canceroase este destul de mare se datorează în parte și marii agresivități a tratamentului clasic. Trebuie să știți că medicamentele anticancer sunt incapabile să deosebească celulele sănătoase de cele atipice (anormale). Din acest motiv, numeroase asociații umanitare, împreună cu bolnavii și familiile lor, s-au revoltat împotriva acestei agresivități, revendicând dreptul la terapii mai blânde, bazate pe alimentație și o mai bună igienă a vieții (fizică, morală și disciplină mentală). De fapt, în toată munca de prevenire și combatere a cancerului se scapă din vedere aspectul cel mai important: starea imunitară a bolnavului. Se pot descoperi cele mai sofisticate tratamente medicamentoase împotriva cancerului, dar dacă nu se va găsi metoda de întărire a imunității suferindului, cel „vindecat” prin această medicație are toate șansele să recidiveze și să se întoarcă pe patul spitalului.  

Slăbirea sistemului imunitar al organismului este generată de: alimentația săracă în vitamine esențiale și în fibre, dar bogată în deșeuri; lipsa oricărei activități fizice, oxigenare mai mult decât deficitară a corpului (cameră neaerisită, temperatură ambiantă mai mare de 21°C, lipsa mișcării); șocuri emoționale repetate și „confecționarea” unor gânduri negative; consumul exagerat de medicamente, în special de antibiotice. E bine să știți că ficatul distruge zilnic un număr impresionant de toxine cancerigene. Dacă acest inegalabil organ nu va fi menajat și ținut într-o formă perfectă, el nu va putea să-și îndeplinească eleganta și nobila lui sarcină.

Cancerul, ca nicio altă boală, are nevoie de restabilirea ordinii naturale de viață, cu ajutorul marilor mijloace de vindecare ale naturii: soare, lumină, aer, apă, hrană crudă, vie, plante medicinale, mișcare, liniște, încredere în corpul propriu și în medic sau terapeut. Căci cancerul este rezultatul de necontestat al unei profunde dezordini în viața voastră.

Am fost întrebat cum se explică apariția acestei boli la copiii mici – de la câteva luni, la câțiva anișori – care, de fapt, au fost alimentați la sânul mamei, deci nu s-a greșit din punct de vedere alimentar. Maladia canceroasă nu este o problemă medicală. Ea este urmarea unei dizarmonii apărute în organismul uman, indiferent de vârstă – fie în perioada intrauterină, fie după venirea la viață – generată de: o hrană necorespunzătoare a viitoarei mame, stres, lovituri, căzături, apoi manevre făcute de medic atunci când ajută copilul să vină pe lume, vaccinuri, radiații, infecții netratate etc.

Cancerul este aproape necunoscut oamenilor săraci, din cartierele periferice ale orașelor mari, pentru că ei mai mult flămânzesc, și foarte răspândit în cartierele celor bogați, care au posibilități materiale și care mănâncă mult.

Concluzia pentru toată lumea: într-un corp cu un metabolism normal cancerul nu se poate dezvolta. Concluzia pentru lumea medicală: oricât de „neștiințific” ar fi un tratament, interesul oricărui medic ar trebui să fie vindecarea cancerului, și nu judecarea metodei.»

Sursa: Col. (r) ing. Petre Anca - Eu și Valeriu Popa. Cancerul - boală incurabilă?


Bogdan s-a vindecat de limfom Hodgkin
urmând tratamentul terapeutului Petre Anca


-->

Comentarii

  1. Nu a comentat nimeni pana acum binele urias pe care l-a facut Domnul Petre Anca - Petrica atator oameni? Nimeni, in afara de Dumnezeu si cei tratati si scapati de cancer nu poate sa inteleaga cine este acest om. Eu am spus ca este cel mai mare diagnostician pe care il are tara. Inca il mai are, dar ca orice om, a obosit. Dupa ce mi-a spus ca am pasul stang mai scurt decat pasul drept, pe langa celelalte pe care le aveam, la mirarea mea mi-a raspuns.... Vad tot, nimic nu poate sa imi fie ascuns. Onoare si respect pentru acest om extraordinar, care nu a cerut si nu a avut nevoie de nimic de la nimeni pentru a le reda viata. Daca ma credeti bine, daca nu, la fel. Acest om mi-a schimbat viata si m-a ajutat sa traiesc. Alaturi de cei ca mine sau mai grav ca mine, ii urez sa traiasca in sanatate si sa se bucure de adevarata frumusete a acestei vieti, asa cum dumnealui o stie, mult mai corect decat noi toti. Sa traiesti Petrica, sanatos si fericit alaturi de cei care te iubesc si te respecta asa cum meriti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Octavian, vă mulțumim pentru comentariu. Publicând acest articol, am intenționat să-l facem cunoscut cât mai multor români pe domnul Petre Anca. Din păcate, puțini oameni înțeleg că trebuie să se informeze singuri și să-și ia sănătatea în propriile mâini. Cei mai mulți așteaptă un medicament minune, care să nu-i oblige să schimbe ceva în viața lor. Iar medicina alopată nu le va oferi niciodată acest lucru.

      Ștergere
  2. Buna ziua. Va rog frumos, stiti cumva cum se mai poate apela la domnul colonel Petre Anca? Cu deosebita consideratie, Ioana Edu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ati reusit sa dati de dl Petre Anca va rog sa-mi spuneti si mie pe adresa tiberiu20@yahoo.com, din cate am citit nu mai acorda consultatii si nu stiu cum mai poate fi contactat.

      Ștergere
    2. Fundația d-lui Petre Anca poate fi contactată aici:
      http://www.petreanca.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=64
      Se numește „Sănătate prin gândire și alimentație”.

      Ștergere
  3. Bună ziua! O adresă a d.lui Petre Anca, va rog! Un nr.de telefon. Orice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fundația d-lui Petre Anca poate fi contactată aici:
      http://www.petreanca.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=64
      Se numește „Sănătate prin gândire și alimentație”.

      Ștergere
  4. Buna seara

    Interc sa gasesc pe domnul Petre Anca dar nu pot
    Este nevoie mare
    Va rog din suflet daca stiti vro informatie scrie ti mi la evangelos.kostakosmd@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua am nevoie de ajutor. Sotul meu are cancer la esofag are nevoie urgent de operatie. Va rog mult sa ne ajutati daca puteti

    RăspundețiȘtergere
  6. Valeriu Popa s-a stins demult. Metodele lui de abordare a asa-zisei vindecari par anacronice acum si erau oricum foarte grele. Putini reuseau sa le duca pana la capat din varii motive, principalul motiv fiind inrautatirea, eventual temporara, a starii de sanatate. Chiar el spunea ca numai 10% scapa cu tratamentele lui. In ziua de azi sunt cercetari avansate in domeniul imunoterapiei si geneticii care practic vindeca unele cancere.
    Cu totii, cei care l-am cunoscut, ne amintim cu nostalgie de acele vremuri, mai ales prin prisma faptului ca atunci eram tineri si cu o sete de cunoastere fenomenala, tinutii fiind in intunericul spiritual de comunism.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

  • În cât timp se digeră alimentele pe care le mâncăm
    10.06.2016 - 1 Comments
    ÎN CÂT TIMP SE DIGERĂ  ALIMENTELE PE CARE LE MÂNCĂM V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu alimentele pe care le mâncați? Pun pariu că pe cei mai mulți dintre dumneavoastră nu…
  • Cura de „edenizare” + documentar (RO)
    22.06.2012 - 0 Comments
    --> CURA DE „EDENIZARE” Recent, s-a lansat la Botoșani cartea cu titlul Manual edenic de medicină naturistă profilactică și terapeutică semnată dr. Doru Marian Laza. La lansare au…
  • 42 de „câini răi” în spatele semnelor cu „ATENȚIE, CÂINE RĂU!” (FOTO)
    11.01.2019 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle ||…
  • Top 10 World's Most Humane Prisons
    21.12.2022 - 0 Comments
    The degree of civilisation of a society can be measured by visiting its prisons. F. DostoevskyWhen we refer to "civilized countries", we are talking about those countries where society is…
  • Chiar avem nevoie de lapte?
    23.04.2014 - 1 Comments
    --> CHIAR AVEM NEVOIE DE LAPTE? Nutriționiștii David Ludwig și Walter Willett de la Universitatea Harvard afirmă că laptele ar trebui să fie doar o preferință alimentară și nu o cerință…
  • 15 actori despre care nu știai că au apărut în videoclipuri muzicale înainte de a fi celebri
    02.06.2023 - 0 Comments
    O mulțime de actori și-au început cariera în proiecte neașteptate, de la aparițiile lui Ben Affleck în emisiuni speciale de după școală sau nenumăratele nume care și-au lansat cariera în telenovele.…
  • Alimentația greșită -  cauza numărul unu a bolilor
    07.04.2017 - 1 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ALIMENTAȚIA GREȘITĂ - CAUZA NUMĂRUL UNU A BOLILOR Raymond Francis Alimentația greșită este cauza principală a majorității…
  • Feniculul - antidotul tensiunii arteriale
    23.03.2012 - 0 Comments
    --> FENICULUL – ANTIDOTUL TENSIUNII ARTERIALE Cu o textură a tulpinii asemănătoare cu cea a ţelinei, feniculul (Foeniculum vulgare) este înrudit din punct de vedere biologic…
  • Dieta vieții - eBook
    07.04.2012 - 0 Comments
    google_ad_client = "ca-pub-4999547951064265"; google_ad_slot = "4840204453"; google_ad_width = 336; google_ad_height = 280; VITALITATEA ALIMENTELOR Dacă abatoarele ar…
  • Personalități românești despre evrei
    12.05.2012 - 6 Comments
    --> PERSONALITĂȚI ROMÂNEȘTI DESPRE EVREI Vasile Conta: „Noi, dacă nu vom lupta în contra elementului jidovesc, vom pieri ca naţiune”. (din discursul Chestia evreiască…
  • Pericolul din ambalajele alimentelor
    05.04.2012 - 0 Comments
    --> PERICOLUL DIN AMBALAJELE ALIMENTELOR Ne fac viața mai ușoară, dar ne pot îmbolnăvi la fel de ușor! Ambalajele care protejează mâncarea și băuturile ne pot face mult rău, dacă nu…
  • Totul despre ciocolată
    21.03.2012 - 0 Comments
    --> TOTUL DESPRE CIOCOLATĂ Unora dintre noi ne vine greu să ne imaginăm chiar şi o zi fără ciocolată, ca să nu mai vorbim de o viaţă întreagă. Dar ciocolata, aşa cum o cunoaştem…
  • Aluminiul - criminalul tăcut din viața noastră
    02.07.2014 - 0 Comments
    --> ALUMINIUL – CRIMINALUL TĂCUT DIN VIAŢA NOASTRĂ – Prezent în alimente, aer şi apă, aluminiul este un element chimic neurotoxic, responsabil de apariţia multor boli. Prima măsură:…
  • Boala vacii nebune - epidemia care n-a existat niciodată
    16.02.2014 - 0 Comments
    --> BOALA VACII NEBUNE   - EPIDEMIA CARE N-A EXISTAT NICIODATĂ - Presupunerea conform căreia encefalopatia spongioasă bovină (BSE) este contagioasă, provocată de un agent…
  • Puterea subconștientului tău + documentar (RO)
    19.10.2016 - 3 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); PUTEREA SUBCONȘTIENTULUI TĂU Omule, tu faci minuni fără să știi și nu cunoști puterea formidabilă a gândirii tale. Să știi că tot ce…
  • 8 cele mai ciudate lucruri pentru care oamenii chiar au fost taxați
    11.08.2021 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Toată lumea se așteaptă să fie taxată, dar ce este potrivit să impozitezi?Suntem cu toții obișnuiți să se pună impozite pe venituri,…
  • Pavel Coruț - Cum a fost fabricat zeul Isus Hristos + documentare (RO)
    10.01.2013 - 33 Comments
    --> CUM A FOST FABRICAT ZEUL ISUS HRISTOS Pavel Coruț Cel puțin un miliard de pământeni cred cu tărie că Isus Hristos este fiul lui Dumnezeu, ba chiar și parte din Divinitatea…
  • Inventatori omorâți de propriile lor invenții
    18.05.2015 - 2 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); INVENTATORI OMORÂȚI DE PROPRIILE LOR INVENȚII În timp ce unii inventatori s-au bucurat de faimă și bogăție până la sfârșitul vieții,…
  • Criptomonedele - 15 fapte fascinante și mai puțin cunoscute despre acestea
    10.06.2023 - 0 Comments
    Criptomoneda este o formă digitală sau virtuală de monedă care utilizează criptografia pentru securitate. Funcționează pe o tehnologie numită blockchain, care este un registru descentralizat și…
  • O singură injecție ar putea înlocui sterilizarea pisicilor femele
    06.08.2023 - 0 Comments
    Pe tărâmul înduioșător al tovărășiei animalelor de companie, iubitele noastre feline sunt în centrul atenției, fermecându-ne cu poznele lor jucăușe și cu toarcetele lor atrăgătoare. În calitate de…
  • Short History of Humanity in 12 Funny Facts
    19.12.2022 - 0 Comments
    Human history (in brief):1. Woman no longer accepts to live in trees. And cries. The man discovers the cave. 2. The cave is cold. The woman cries. The man discovers the fire.3. The children…
  • Ce face corpul nostru într-o zi
    27.02.2016 - 6 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CE FACE CORPUL NOSTRU ÎNTR-O ZI  Corpul uman este cea mai complexă și mai incredibilă mașinărie de pe fața pământului. Trăim într-o…
  • Walter Julius Veith - Viața la superlativ (VIDEO)
    17.06.2012 - 2 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); VIAȚA LA SUPERLATIV Prof. Walter J. Veith Walter Julius Veith este un om de știință cunoscut în întreaga lume prin prelegerile sale…
  • Terapia cu semințe
    18.07.2016 - 2 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TERAPIA CU SEMINŢE Seminţele fructelor şi legumelor sunt adevărate medicamente naturale. Statisticile spun că românii ronţăie mai…
  • Drunvalo Melchizedek despre anul 2012 și schimbările care ne așteaptă + VIDEO (RO)
    02.02.2013 - 0 Comments
    --> DRUNVALO MELCHIZEDEK – întemeietorul Fundaţiei Flower of Life (Floarea vieții) – Am studiat fizica și matematica la Universitatea Berkeley - California, până în momentul în…
  • Sarea - adevăruri pe care trebuie să le afli
    01.07.2013 - 6 Comments
    --> SAREA - ADEVĂRURI PE CARE TREBUIE SĂ LE AFLI Astăzi vreau să mă refer la sarea noastră cea de toate zilele. Cea care ar trebui să dea savoare mâncărurilor noastre și care, slavă…
  • Test de cultură generală (slideshow)
    17.08.2012 - 2 Comments
    --> CULTURA GENERALĂ ÎN CITATE   Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE …
  • Laptele - mesaj către pacienții mei
    13.08.2014 - 2 Comments
    --> LAPTELE - MESAJ CĂTRE PACIENȚII MEI Robert M. Kradjian, MD Chirurg oncolog - Centrul medical Seton, Daly City, California, SUA Problema cu alimentele este aceea că au o aură…
  • Elemente de protocol necesare activității de secretariat (eBook)
    19.04.2012 - 0 Comments
    --> CE ESTE DIPLOMAȚIA? Ambasadorul este un om cinstit, trimis în străinătate pentru a minți frumos spre binele patriei sale. (Silviu Neguț) Un diplomat este un om care-şi aminteşte…
  • 10 cei mai înfricoșători zei din mitologia antică
    03.11.2023 - 0 Comments
    De-a lungul întregii istorii umane, zeii și zeițele au stârnit respect, devotament și teamă. În diverse mitologii globale, găsim o multitudine de entități divine care au inspirat o admirație și o…
  • Când și cum se mănâncă fructele
    28.07.2016 - 10 Comments
    CÂND ŞI CUM SE MĂNÂNCĂ FRUCTELE În general, oamenii nu ştiu cum să mănânce fructele. Iar corpul nostru strigă disperat după ele. Fructul este alimentul cel mai energizant, binefăcător,…
  • Rețete culinare - Maioneză de soia
    08.04.2012 - 0 Comments
    --> MAIONEZĂ DE SOIA Aveți nevoie de: 1 măsură făină de soia 3 măsuri apă rece 3 măsuri ulei 2-3 linguri zeamă de lămâie, după gust sare, piper proaspăt măcinat Punem…
  • Megaliții gemeni din România + documentar (RO)
    20.11.2013 - 1 Comments
    --> MEGALIȚII GEMENI DIN ROMÂNIA Dragostea de tradiții și patriotismul au făcut ca un cercetător amator al megaliților din România –…
  • ADN-ul este influențat de cuvinte și vibrații
    05.04.2016 - 5 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ADN-UL ESTE INFLUENŢAT DE CUVINTE ŞI VIBRAŢII Cercetări ruseşti recente au găsit…
  • Ce nu știați despre Japonia
    22.10.2015 - 4 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CE NU ȘTIAȚI DESPRE JAPONIA - Japonia este alcătuită din 6.852 de insule, dintre care 430 sunt nelocuite. - Numele japonez al…
  • Rețete culinare - Salată cu porumb dulce
    09.04.2012 - 0 Comments
    --> SALATĂ CU PORUMB DULCE Ingrediente   - 1 conservă mică de porumb (sau 200 g boabe congelate) - ciuperci - 200 g (din conservă sau înăbușite, cu sare) - cașcaval ras -…
  • Poți să-ți vindeci viața - VIDEO + eBook
    07.04.2012 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
  • 20 de oameni care regretă că au făcut cumpărături online (FOTO)
    16.03.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Shopping-ul online poate fi, uneori, ca un joc de noroc, iar acești săraci indivizi și-au luat poate cea mai mare țeapă a…
  • Biologia iluminării + documentar (RO)
    06.05.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); BIOLOGIA ILUMINĂRII Evoluţia de la conştienţa umană la cea divină implică existenţa dualităţii moştenire karmică/boală, la nivel…
  • Țelina – tonicul sistemului imunitar
    02.04.2012 - 0 Comments
    --> ŢELINA - tonicul sistemului imunitar Este uimitor de câtă popularitate se bucură legumele exotice în defavoarea unor legume precum ţelina, plantă alimentară cu tradiţie în…

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *