Tărâțele de grâu - un leac natural pentru o mulțime de boli




TĂRÂȚELE DE GRÂU 
- UN LEAC NATURAL PENTRU O MULȚIME DE BOLI -

Eugen Giurgiu - biochimist

Tărâţele de grâu sunt produse naturale, care se pot folosi în foarte multe cazuri de boală, cu rezultate uimitoare pentru organism. Se cunoaşte faptul că tărâțele opărite amestecate în hrana animalelor le ajută să se îngraşe. Această metodă este folosită de sute de ani în gospodăriile ţărăneşti de la noi din ţară. Cea mai importantă parte a cerealelor se află în tegumentul lor şi în germene, care se regăsesc în tărâţe. Prin cernere sau alte metode, acestea se îndepărtează din făină, astfel încât ele nu mai fac parte din alimentaţia modernă. Cercetările au relevat că cerealele integrale conţin inhibitori de proteaze şi antioxidanţi, care au un rol foarte important în inactivarea substanţelor carcinogene și, în consecință, un regim alimentar bazat pe cereale integrale ajută la vindecarea cancerului. Dar tărâțele sunt benefice în rezolvarea multor alte afecțiuni: colesterol crescut, depuneri de grăsime pe anumite organe, constipație etc. Ca efect general, tărâţele echilibrează funcțiile organismului.


Tărâțele de grâu se pot lua în orice cantitate, dar numai măcinate fin cu râşniţa de cafea. Nu se vor adăuga în alimente și băuturi care au temperaturi mai mari decât cea a corpului. Se pot lua cu apă, ceai sau ca atare, înainte sau după masă, indiferent de perioada zilei. Cel mai bine este să se ia de 3-5 ori pe parcursul unei zile, în cure de lungă durată. De reținut că sunt ideale în regimurile de slăbire, deoarece echilibrează organismul. Dacă se vor consumă suficiente tărâţe de grâu, bine măcinate, organismului nu-i va mai lipsi decât calciul, care poate fi luat din orice legume cu frunze verzi, fructe și semințe (mai ales cele de susan). În acest fel, o persoană poate slăbi fără riscul unui dezechilibru vitaminic și mineral, iar rezultatele vor fi vizibile în scurt timp.

Conţinutul tărâţelor de grâu

Vitamine: beta-carotene, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, E (alfa-tocoferol, beta-tocoferol).
Aminoacizi: alanină, arginină, acid aspartic, cisteină, acid glutamic, glicină, histidină, leucină, izoleucină, lizină, metionină, fenilalanină, prolină, treonină, triptofan, tirozină, valină. Dacă unul dintre aceşti 18 aminoacizi lipsește din alimentaţie, se produc perturbări mari la nivelul întregului organism, pentru că acesta nu are cum să-l primească altfel decât prin hrană. Or, tărâţele le conţin pe toate, în proporţii judicios dozate și asimilabile de către organism. Aceşti aminoacizi ajută la sinteza proteinelor în corp.
Aminoacizi graşi esenţiali: acid palmitic, stearic, palmitoleic, oleic, linoleic, linolenic.
Carbohidraţi: acid fitic și poliuronic, amidon, celuloză, fructoză, sucroză.
Purine: adenină, guanină.
Fosfolipide: fosfatidilcolină, fosfatidiletanolamină.
Steroli: beta-sitosterol.
Minerale: sodiu, potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, fosfor, cobalt, cupru, zinc, nichel, crom, molibden, fosfor, clor, fluor, iod, bor, seleniu, siliciu.

Proprietăţi medicinale: antimicrobian, antiinflamator, reglator al digestiei, emolient pentru stomac şi intestine, laxativ, nutritiv, reconfortant, remineralizant, tonic general.

Se indică la următoarele afecţiuni: demineralizare, afecţiuni endocrine (reglează glandele datorită conţinutului mare în minerale, aminoacizi şi vitamine), afecţiuni ale ovarelor, prostatei, sânilor etc., adenopatii, anemie, cancer, dermatoze, diabet, epilepsie, obezitate, afecţiuni neuro-musculare, neurologice, cardiace și ale sistemului neurovegetativ, ateroscleroză (în acest caz se ia şi usturoi zilnic), boli digestive, boli de ficat, colită, constipaţie cronică, dispepsie, dureri epigastrice, hemoroizi, meteorism, adenom de prostată, fibrom uterin, impotenţă, prostatită, sterilitate, afecţiuni renale, cistită, retenţie urinară, laringită, rahitism, depresie, nevroză, astenie, sarcină, tumori cu diferite localizări, reumatism, afecţiuni degenerative, convalescenţă.
Tărâțele de grâu sunt de asemenea indicate în majoritatea afecţiunilor denumite cu hipo- sau hiper- adică mai mult sau mai puţin din anumite substanţe, pentru că ele contribuie la reglarea întregului organism.

Administrare

Tărâţele măcinate fin (pentru a fi asimilate mai uşor de către organism) se pot lua aşa cum sunt, în orice cantitate.
- Pulbere de tărâţe, câte 1-2 linguri adăugate în mâncare, de 3-5 ori pe zi.
- Apă de tărâţe (utilă pentru anemii şi boli nervoase). Se pun 3 linguri de tărâţe într-un litru de apă și se lasă de seara până dimineaţa. Se strecoară şi se bea această apă în locul oricărei alte ape, fiind mult îmbogăţită cu vitaminele din complexul B. Îi ajută mai ales pe cei stresați sau cu anumite dereglări la nivelul creierului.
Apa de tărâțe este bună şi pentru cei ce vor să-şi îmbunătăţească memoria, de pildă în preajma examenelor, când o suplimentare cu vitamine este binevenită.
Persoanele în vârstă sau cele care au suferinţe grele, cronice, pot folosi permanent această apă.
Pentru a fi mai plăcută la gust, dar și mai bogată în vitamine, în apa de tărâțe se poate adăuga zeamă de lămâie şi miere. Rețineți că mierea, cu cât este mai proaspătă, cu atât are mai multe proprietăţi medicinale. De asemenea, în loc de pâine, folosiți grâu încolțit; este mult mai sănătos, iar în obezitate, mult mai eficient.
Tărâţele de grâu conţin substanţe care fac digestia rapidă şi uşoară. Puneți pulbere de tărâţe în ciorbe, ceai sau orice alt lichid; important este ca acesta să nu fie la o temperatură mai mare de 40°C, ca să nu distrugeți vitaminele şi enzimele. Ar fi bine ca orice om să consume cel puţin câte 1 linguriţă de tărâțe de grâu de 3 ori pe zi, și nu doar dacă este supraponderal sau bolnav, ci şi când este perfect sănătos, pentru a-și păstra starea de sănătate.

Apă de tărâţe cu pulberi din plante medicinale

La 1 litru de apă de tărâțe, se pot adăuga diferite pulberi de plante medicinale. De pildă:
- Dacă aveţi o dereglare glandulară, puneţi 4 linguriţe de praf de obligeană.
- Dacă sunteți nervos şi agitat, puneți 4 linguriţe de rădăcină de ciuboţica cucului.
- Dacă aveți o infecție, puneți 4-8 linguriţe de praf de cimbru sau flori de gălbenele.
- În afecţiuni cardiace sau venoase, puneți 4 linguriţe de vâsc.
- În lipsa poftei de mâncare, puneți 3-4 linguriţe de praf de ţintaură.
- Pentru afecţiuni renale, puneți 4 linguriţe de osul iepurelui.
- Pentru afecţiuni pancreatice, puneți 4 linguriţe de seminţe măcinate de schinduf.
- Pentru afecţiuni ale ficatului, puneți 4-8 linguriţe de anghinare.
- În anemie, slăbiciune, puneți 4-8 linguriţe fructe măcinate de cătină, coacăz negru sau măceşe.  - În diabet sau afecţiuni digestive cu diaree, puneți 4-8 linguriţe de fructe de afine.
- În cancer, puneți 4-8 linguriţe de fructe de coacăz negru şi 2 linguriţe de coajă de ulm.
- În obezitate, puneți 4-8 linguriţe de fructe de soc.

Se poate face același lucru cu foarte multe alte plante medicinale, în funcţie de afecţiunea care o aveţi. Apa de tărâțe cu adaos de plante medicinale, suc de lămâie și miere după gust se bea zilnic cel puţin o lună de zile (bineînțeles că diabeticii și obezii vor renunța la miere). După o pauză de 7 zile, tratamentul se poate relua. Această băutură plăcută la gust vă va ajuta să vă recăpătaţi starea de sănătate.

Tărâţe cu ceaiuri medicinale. Se face 1 litru de ceai, în funcţie de afecţiunea care o aveţi. După răcire (nu înainte) şi strecurare, se adaugă 5-8 linguri de tărâţe de grâu. Se lasă de seara până dimineaţa, când se strecoară. Opțional, se adaugă suc de lămâie și miere. Se poate consuma zilnic 1 litru din acest ceai îmbogăţit cu apă de tărâţe, timp de 30 zile, după care se face o pauză de 7 zile şi se reia.
Tărâţe, apă şi tincturi. În cazul în care aveţi o anumită afecţiune pentru care se indică un tratament cu tincturi, acestea se pot foarte bine amesteca cu apă de tărâţe. La un litru de apă de tărâțe se adaugă 4 linguriţe de tinctură. Se agită bine înainte de a se lua. În acest fel, tratamentul va fi mult mai eficient, datorită substanţelor care sunt conţinute de tărâţele de grâu.
Constipaţie. Multe persoane suferă de constipaţie cronică. La 1 litru de apă, se pun 5-8 linguri de tărâţe de grâu şi 6-8 prune uscate şi mărunţite, sau 4 linguriţe de stafide mărunţite. Se lasă de seara până dimineaţa, când se strecoară prin tifon şi se consumă acest lichid în cursul zilei. Este un tratament foarte simplu și eficient pentru constipaţia cronică, și care se poate lua fără efecte secundare pe perioade lungi de timp. Cei care nu suferă de diabet sau obezitate pot adăuga şi 2 linguri de miere de albine.
Diaree. 1 litru de apă, 5 linguri de tărâţe şi 4 linguri de afine mărunţite (sau ceai de cerenţel, creţişoară, sau alte plante astringente, în locul apei simple). Se poate consuma zilnic. Un mic secret: dacă se adaugă 2 linguri de miere, este un foarte bun laxativ, dar în cantitate mai mare, mierea este utilă contra diareii. Deci 3-4 linguri de miere pe zi combat diareea. În plus, mierea ajută la multe alte afecţiuni, inclusiv cele intestinale, distrugând o serie de germeni patogeni.
Prostată. Apă de tărâţe zilnic făcută cu ceai de seminţe de dovleac. Se iau 8 linguri de semințe şi se mărunţesc cu coajă cu tot (neprăjite şi nesărate). Se pun la 1 litru de apă şi se fierb 15 minute. Se lasă să se răcească. Se scurge apa de la suprafață şi se păstrează până a doua zi (conţine un ulei de bostan). Restul se va turna nestrecurată peste 5 linguri de tărâţe de grâu. Se lasă de seara până dimineaţa, apoi se strecoară. Se adaugă apa care conţine uleiul (acest valoros ulei va fi absorbit de tărâţele de grâu). Se poate adăuga sucul de la 2 lămâi şi eventual miere. Este un tratament simplu, care se poate lua în locul altor tratamente, mult mai costisitoare.
Laringită, faringită. Apă de tărâţe cu miere și cu ceai de nalbă. Rezolvă rapid această afecţiune.
Impotenţă sexuală, frigiditate. La apa de tărâţe preparată ca mai sus se adaugă suc de ţelină în cazul impotenţei (50 ml la litru), sau 50 ml suc de pătrunjel pentru frigiditate.
Cistită. Dintr-un litru de apă se face un ceai din 2 linguri cerenţel, 2 linguri flori de gălbenele și 2 linguri brusture. Plantele se fierb 5 minute și se lasă să se răcească. Se adaugă 5 linguri de tărâţe de grâu şi se lasă de seara până dimineaţa. Se strecoară şi se consumă în cursul unei zile.
Cancer de colon. Se pun 5 linguri tărâţe de grâu la 1 litru de apă sau de ceai din plante antitumorale. Se lasă de seara până dimineaţa, când se strecoară şi se bea îndulcit cu miere (opțional). Acest lichid se poate folosi și la clisme, zilnic.
Clisme. 100 g de tărâţe se lasă într-un litru de apă de seara până dimineaţa. Se strecoară şi apoi se încălzeşte la temperatura corpului şi se fac clisme emoliente, utile în cancer de colon sau afecţiuni intestinale grave.
Balonare. Dacă nu suportați anumite alimente, presăraţi puţin praf de tărâţe deasupra şi consumaţi-le fără teamă. Nu se mai produc balonări dureroase ca altădată, întrucât enzimele din tărâţe şi-au făcut datoria, ușurând digestia. Nu există absolut nicio contraindicaţie, nici măcar pentru copii şi nu creează obişnuinţă. Tărâțele vor regla digestia şi vor înlătură problemele intestinale.

Borșul de tărâțe este o altă variantă de consumare a tărâțelor. Se beau 3 pahare pe zi între mese, timp de 1-3 luni, de preferat primăvara. Acest preparat ajută digestia, este fortifiant, stimulent nervos și endocrin, antiseptic, antihipertensiv, diuretic și depurativ. Trebuie consumat cu prudență de persoanele cu aciditate gastrică ridicată.

Acestea sunt doar câteva dintre modalităţile în care vă pot ajuta tărâţele de grâu, dar se pot folosi foarte bine şi tărâţe din alte cereale (orz, ovăz, secară...). Le-am descris pe acestea pentru că sunt foarte uşor de procurat de către oricine, indiferent de cât de puţini bani dispune. Comparativ cu medicamentele, mult mai scumpe și mai puţin eficiente, tărâţele de grâu aduc beneficii enorme organismului. Iar efecte adverse sau contraindicaţii nu se cunosc, deși se folosesc de sute de ani, sub diferite forme de administrare.

Sursa: aici

Comentarii

  1. Va multumim pt.aceste sfaturi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu plăcere! Noi aplicăm aceste sfaturi de ceva vreme: bem apă de tărâțe când ne e sete și mâncăm grâu încolțit în loc de pâine, presărat în salate. Și grâul și tărâțele le cumpărăm de la țăranii din piață. Oricine poate face asta. Costurile sunt infime, iar beneficiile enorme.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

  • Cum arată 10 familii regale din întreaga lume (FOTO)
    05.09.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); În timp ce atenția mass-media a fost direcționată către monarhia Britanică, în ultimii ani, v-ați întrebat vreodată cum arată familiile…
  • Solomon Marcus - Discurs de recepție excepțional, la Academia Română (eBook)
    17.05.2012 - 1 Comments
    --> SOLOMON MARCUS Discurs de recepție excepțional, la Academia Română Solomon Marcus s-a născut la data de 1 martie 1925 în orașul Bacău. După absolvirea studiilor liceale în orașul…
  • Biologia iluminării + documentar (RO)
    06.05.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); BIOLOGIA ILUMINĂRII Evoluţia de la conştienţa umană la cea divină implică existenţa dualităţii moştenire karmică/boală, la nivel…
  • Un pic mai crud pentru dumneavoastră
    21.05.2015 - 3 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); UN PIC MAI CRUD PENTRU DUMNEAVOASTRĂ Cel mai nou trend culinar din Statele Unite cucereşte Marea Britanie: preparatele să fie crude,…
  • Nume de localități românești pentru turiștii străini
    10.05.2012 - 0 Comments
    NUME DE LOCALITĂȚI ROMÂNEȘTI PENTRU TURIȘTII STRĂINI Adunații Copăceni - Gathered Tree People Afumați - NeverSober Baia Mare - MasterBath Băicoi - YouBall Broșteni -…
  • Qigong: Vechea artă chineză de vindecare + VIDEO
    08.01.2024 - 0 Comments
    Vizitați orice parc din China în ultimele câteva sute de ani și veți vedea probabil zeci de oameni care practică qigong. Ceea ce a început ca un tratament tradițional chinezesc în urmă cu peste 4.000…
  • 12 rețete sănătoase de smoothie pentru energie pe tot parcursul zilei
    28.11.2022 - 0 Comments
    Rețetele de smoothie abundă pe internet și putem face orice dorim pentru o anumită dietă, ca băutură de pre-antrenament sau pur și simplu pentru a ne răcori pe căldura verii. Aceste rețete sunt…
  • Hotelurile capsulă din Japonia + slideshow
    14.06.2015 - 2 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); HOTELURILE CAPSULĂ DIN JAPONIA Dacă sunteți fericiții posesori de suficienți bani ca să vă permiteți o excursie în Japonia, dar nu…
  • Soluția perfectă pentru curățarea covorului!
    28.04.2015 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Urăsc petele de pe covor! Petele făcute de copii tăi, de animalele de companie sau chiar de tine! Dar nu îți mai face griji! Am găsit…
  • Scurtă istorie a automobilului + slideshow
    16.01.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SCURTĂ ISTORIE A AUTOMOBILULUI Păzea! Păzea că trece-n goană, Aleargă, vâjâie ca vântul, Și dacă n-ai urechi normale, Te face una cu…
  • Aspartamul - otrava cu zero calorii
    04.06.2015 - 0 Comments
    ASPARTAMUL – OTRAVA CU ZERO CALORII – Aspartamul este o substanţă care aduce prejudicii grave sănătăţii. Producătorii au ştiut de la început de pericolele acestei substanţe şi de faptul că ea…
  • 40+ Ilustrații oneste despre cum sunt cu adevărat căsătoria și viața de familie + FOTO
    12.10.2021 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Yehuda Devir este un popular ilustrator și desenator de benzi desenate din Israel, cunoscut pentru desenarea tuturor lucrurilor fantastice…
  • Cum să trăiești 100 de ani + VIDEO
    31.03.2012 - 0 Comments
    --> CUM SĂ TRĂIEȘTI 100 DE ANI Să trăieşti mult, într-o stare de sănătate şi mulţumire, nu-i un lucru prea complicat. E suficient să aplici consecvent câteva reţete simple. Şi…
  • 16 întrebuințări creative ale vaselinei
    21.10.2015 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vaselina este utilizată la scară largă în întreaga lume, de toată lumea, fie că este vorba de tineri, bătrâni sau chiar copii. A fost…
  • Cum s-au schimbat toaletele de-a lungul timpului + FOTO
    19.12.2021 - 0 Comments
    Toaletele sunt obiecte casnice esențiale, iar utilizarea lor este ceva la care majoritatea oamenilor nici măcar nu se gândesc - intră, ies, și uită de ele. Deci, cum s-au schimbat toaletele de-a…
  • Terapii naturiste - Fănică-Voinea Ene - eBook
    14.04.2012 - 1 Comments
    google_ad_client = "ca-pub-4999547951064265"; google_ad_slot = "8925612059"; google_ad_width = 728; google_ad_height = 90; TERAPII NATURISTE Fănică-Voinea…
  • Fast-food dă aceeași dependență ca și drogurile
    17.12.2014 - 1 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); FAST-FOOD DĂ ACEEAȘI DEPENDENȚĂ CA ȘI DROGURILE Într-un studiu publicat de Institutul Scripps Research din Florida, SUA, oamenii de…
  • Cele mai bune plante de interior | 15 plante care sunt bune pentru sănătatea ta
    22.12.2022 - 0 Comments
    Iată care sunt cele mai bune plante pentru interior, care vă vor îmbunătăți sănătatea, dar vă vor și înveseli interiorul casei. Aceste plante sunt bune în interior, ușor de îngrijit și cele mai bune…
  • 30+ fapte mai puțin cunoscute despre animale + FOTO
    05.10.2021 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1. Liliecii orfani care sunt salvați sunt înfășurați strâns în pături pentru a imita îmbrățișarea caldă a aripilor mamei…
  • Topinamburul - inamicul obezității
    02.04.2012 - 1 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TOPINAMBURUL (Napul porcesc)  - INAMICUL OBEZITĂȚII - E foarte posibil…
  • Minimundus - Lumea în miniatură
    14.11.2013 - 0 Comments
    --> MINIMUNDUS – LUMEA ÎN MINIATURĂ – În Austria, la Klagenfurt, există un parc tematic de o rară frumusețe, în care poți face…
  • Falun Gong - o luptă între bine și rău + VIDEO (RO) + documentare (RO)
    19.01.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); FALUN GONG – O LUPTĂ ÎNTRE BINE ȘI RĂU Falun Gong (sau Falun Dafa) este o practică străveche a corpului, minții și spiritului, profund…
  • Cifre și litere - Test
    23.05.2012 - 0 Comments
    --> CIFRE ȘI LITERE – TEST Dacă reușești să descifrezi primele cuvinte, creierul tău le va descifra cu ușurință pe celelalte și vei înțelege textul. 0D474, 1N7R-0 21 D3…
  • Hotărârile Sfântului Sinod asupra francmasoneriei + documentar (RO)
    23.08.2012 - 0 Comments
    --> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 21 …
  • 20 de fapte despre fotbalistul superstar Kylian Mbappé
    20.12.2022 - 0 Comments
    Atacantul în vârstă de 20 de ani de la Paris Saint-German a devenit o senzație internațională după prestația sa uluitoare de la Cupa Mondială 2018. El a devenit unul dintre cei mai adorați cetățeni…
  • 10 alternative ieftine ale unor produse scumpe
    15.10.2021 - 0 Comments
    10 produse scumpe de pe urma cărora puteți economisi bani, deoarece nu diferă cu nimic de alternativele lor mai ieftineCând vine timpul să facem alegeri la supermarket, este posibil ca unele persoane…
  • 30 de motive pentru care copilul tău are nevoie de un câine (FOTO)
    12.04.2018 - 0 Comments
    Copiii și câinii pot fi cei mai buni prieteni dacă li se face cunoștință în mod corect și cu puțin dresaj de bun simț. Copiii pot învăța astfel lecții valoroase despre cum să aibă grijă de alte…
  • 10 glume fine
    10.03.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1. O judecătoare de la Tribunalul Municipiului București se plânge că în timpul furtunii de ieri s-a trezit cu o vilă în curte. 2.…
  • RELIGULOUS - documentar (RO)
    09.07.2012 - 0 Comments
    --> RELIGULOUS „Religiozitatea nu este ceva în care să crezi - este un fapt care trebuie trăit, experimentat; ea nu este o credință pe care să o ai în minte, ci o cunoaștere a…
  • Ce s-a ales de Tezaurul României? + documentar
    20.05.2012 - 0 Comments
    --> CE S-A ALES DE TEZAURUL ROMÂNIEI? Trimis în Rusia în timpul Primului Război Mondial, Tezaurul României nu a mai…
  • Rețete culinare - Salată de macrou sau hering afumat
    08.04.2012 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SALATĂ DE MACROU SAU HERING AFUMAT Ingrediente - 300 g pește afumat (macrou sau hering) - 300 g cartofi potriviți - 2-3 morcovi - 100…
  • Castelul de coral + documentar (RO)
    16.04.2012 - 0 Comments
    --> CASTELUL DE CORAL Construit de un leton imigrant, castelul uimește și astăzi. Cel care l-a făcut pare să fi redescoperit secretul piramidelor, levitaţiei şi…
  • Din secretele industriei cărnii
    31.07.2017 - 3 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); DIN SECRETELE INDUSTRIEI CĂRNII Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi Aditivii sintetici din semipreparatele din carne rămân în organism…
  • Efectele televiziunii și Internetului asupra sănătății mentale + VIDEO
    27.10.2012 - 0 Comments
    --> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Normal 0 false …
  • Puterea subconștientului tău + documentar (RO)
    19.10.2016 - 3 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); PUTEREA SUBCONȘTIENTULUI TĂU Omule, tu faci minuni fără să știi și nu cunoști puterea formidabilă a gândirii tale. Să știi că tot ce…
  • Pisicile - aceste ființe extraordinare + VIDEO
    27.04.2012 - 3 Comments
    PISICILE - ACESTE FIINȚE EXTRAORDINARE  POVESTEA MOTANULUI OSCAR Centrul de reabilitare şi îngrijire medicală din Provider, Rhode Island, specializat în îngrijirea bolnavilor cu demenţă…
  • Ce s-ar putea întâmpla dacă nu mai mănânci pâine deloc
    14.03.2023 - 0 Comments
    Atunci când plănuiești să începi să mănânci sănătos, pâinea este adesea unul dintre primele alimente pe care vrei să le excluzi din dieta ta. Însă, când vine vorba de carbohidrați, cerealele sunt…
  • Cum arată unele alimente în habitatul lor natural
    07.05.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CUM ARATĂ UNELE DINTRE ALIMENTELE NOASTRE ÎN HABITATUL LOR NATURAL Cu toții știm cum arată plantele care fac mere, portocale, căpșuni…
  • Stăpânii Statelor Unite + documentar (RO)
    03.04.2017 - 11 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); STĂPÂNII STATELOR UNITE Oamenii nu pot crede informații care contrazic modul lor de gândire. Ei nu le cred nici când faptele sunt…
  • Din istoria secretă a medicinii
    28.08.2012 - 6 Comments
    --> DIN ISTORIA SECRETĂ A MEDICINII - TEORIA GERMENILOR - Există cercetări ştiinţifice obiective care au fost ignorate, ascunse şi abandonate de către cei care obţin profituri…

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *