10 organe secrete pe care nu știai că le ai

1. Plămâni de bețiv
Un set de plămâni pre-înnegriți care se activează când corpul este în stare de ebrietate. Acest lucru explică de ce unii oameni fumează doar când sunt beți.

2. Vezică de cinema
O vezică urinară semnificativ mai mică pe care corpul tău o folosește exclusiv în timpul filmelor. Este de aproximativ 1/4 din dimensiunea unei băuturi „mici” standard din cinematografe.

3. Ochi dorsali materni
O pereche de ochi auxiliari pe care mamele îi dezvoltă la spatele capului. Aceștia le permite mamelor să prevină orice fel de activități distractive ale copiilor lor.

4. Stomacul pentru desert
Un organ secundar rezervat exclusiv pentru atunci când stomacul primar este plin, dar mai vrei să mănânci și prăjitura aia care arată atât de bine!

5. Centrul titular al urechii
Un organ de lângă urechea internă care îți permite să-ți auzi numele în încăperi zgomotoase. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, acest organ este responsabil pentru auzirea și pronunțarea incorectă a numelor celebrităților.

6. Sinus de mucus infinit
O cavitate adâncă a sinusurilor nazale care se activează când corpul are simptome de răceală sau gripă. Nu rămâne niciodată fără muci. Niciodată!

7. Creier secundar masculin
Un creier mai mic care se află lângă organele genitale ale bărbaților. Când este activat acesta suprimă judecata creierului superior, fapt ce conduce la tentative de flirt nereușite și la a face anumite idioțenii pentru că tovarășu' tău a zis că e mișto!

8. Epidermă maternă
Un strat de piele termo-rezistentă care acoperă mâinile femeilor fertile. Acesta le permite să apuce cu ușurință tăvi de cuptor și cratițe incredibil de fierbinți fără ajutorul mănușilor de bucătărie.

9. Canal lacrimal melodramatic
Un canal lacrimal adiacent cu cel primar care se activează doar atunci când urmărești filme la care știi că n-ar trebui să plângi, dar pur și simplu nu te poți abține.

10. Sistem nervos posterior
Cunoscut sub numele de fundul-creierului sau „creierect”, acest lob este responsabil pentru aruncarea de informații din cortexul tău cerebral printr-o procedură cunoscută colocvial ca o „bășină a minții”. De aici și expresia: „ce-ți mai bese mintea”. În cazuri extreme, o bășină a minții se poate solidifica, transformându-se într-o diaree verbală pe deplin dezvoltată.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *