Omul - manual de utilizare + eBook


OMUL - MANUAL DE UTILIZARE

SCURT ÎNDRUMAR PENTRU ECHILIBRUL FIZIC, MENTAL ȘI EMOŢIONAL

Francisc Manolescu

Acest material este, cititorule, special pregătit pentru ca tu să beneficiezi de informaţii valoroase, care să te ajute pe calea plină de surprize a vieţii. Viaţa e frumoasă, dacă ştim s-o apreciem cu adevărat, și această conştientizare vine doar dintr-o stare de bucurie şi echilibru interior. Iar principala sursă de bucurie şi echilibru este sănătatea. Sănătatea corpului şi a minţii, alături de echilibrul emoţional, te vor ajuta să te bucuri de fiecare moment la potenţialul maxim. Când te simţi bine, apreciezi fiecare clipă, eşti creativ, vesel, plin de pasiune și poftă de viaţă. Bătrâneţea poate fi înfricoşătoare pentru unii, însă ea poate fi o perioadă extrem de plăcută dacă omul, pe toate planurile existenţei sale, se află în echilibru. Poţi, cititorule, avea o bătrâneţe minunată, fără probleme de sănătate, înconjurat de cei iubiţi, bucurându-te de realizările şi experienţele tale. În acest material vei găsi toate secretele de care ai nevoie pentru a-ţi întocmi un nou plan al vieţii, plan ce va cuprinde cel puţin câţiva ani, dacă nu zeci de ani în plus. Un nou plan, în care poţi adăuga multe alte experienţe de viaţă, amintiri minunate, clipe preţioase alături de cei dragi. Ani frumoşi, în care poţi călători, poţi experimenta, te poţi relaxa, poţi învăţa lucruri noi, ani trăiţi cu eleganță şi frumuseţe.


Am decis să public acest material în urma unui moment extrem de traumatizant al vieţii mele, moartea propriei bunici, o persoană extraordinar de inteligentă și iubitoare, un om pasionat de natură și frumos, care ar mai fi putut trăi ani buni, dacă un banal accident, datorat pierderii echilibrului unui corp supraponderal, nu i-ar fi pus capăt zilelor. Ea n-a cunoscut multe dintre cele ce vor fi expuse în această lucrare, de aceea îmi doresc din tot sufletul ca aceste informaţii să salveze vieţile altor bunici, părinţi sau copii, ce s-ar putea încheia prematur. Cu toţii merităm să trăim frumos. Studiile realizate pe cele mai longevive persoane din lume arată că organismul nostru poate atinge cu uşurinţă vârste de până la 120-140 de ani, fără eforturi prea mari. Cele mai multe dintre informaţii au fost extrase pe baza acestor tipuri de studii, cu scopul de a oferi cititorului un îndrumar complet, care, urmat cu atenţie şi perseverenţă, va confirma rezultatele cercetărilor oamenilor de ştiinţă. Tot ce veţi găsi aici, va putea fi adaptat fără mare dificultate de către oricine, rezultatele fiind vizibile în doar câteva luni.

Trăim într-o paradigmă socială în care la vârsta de 50-60 de ani deja eşti considerat bătrân, şi asta numai din cauza mentalităţii colective care a perpetuat această idee eronată. Conştientizează oare cineva ce ar însemna să trăim un secol? Câte experienţe de viaţă am putea aduna, câte lucruri am putea învăţa, câtă înţelepciune am putea căpăta, câtă iubire am putea oferi sau cât de mult am putea contribui la schimbarea în bine a acestei lumi? Acest lucru este posibil doar dacă ne permitem să credem că e posibil şi reuşim să păşim în afara minţii de turmă. Aceste informaţii nu sunt la îndemâna oricui, nu sunt uşor accesibile. Nu le veţi auzi la radio sau la televizor. Nu vă va spune nimeni aceste secrete, pentru că sistemele de conducere îşi doresc o societate obedientă şi ignorantă, o gloată care să muncească mult, și care să aibă o durată scurtă de viaţă, pentru a se face rapid schimbul cu următoarea generaţie de maşini umane. Închipuiţi-vă cum ar fi ca guvernele lumii să trebuiască să plătească pensii pentru bătrâni de 120 de ani!


Ignoranţa este o piedică în calea înţelegerii subtilităţilor vieţii. Te uiţi în jur şi vezi că oamenii pur şi simplu n-au idee cum să-şi trăiască vieţile. Când sunt tineri, aleargă după bani şi faimă, ignorându-şi total corpul şi sănătatea, iar după ce reuşesc să adune avere (dacă reuşesc) îşi cheltuiesc banii pe tratamente costisitoare şi medici „pricepuţi”, care nu fac altceva decât să le aline puţin suferinţa, tratând efectele, fără să elimine cauzele, pentru că, motivul bolii s-a instalat cu mulţi ani în urmă, iar după atâta timp e greu să-ţi schimbi obiceiurile și modul de gândire. Aşa că îţi sugerez, cititorule, să iei în seamă materialul acesta şi, cu puţină voinţă şi hotărâre, să-ţi pregăteşti, pas cu pas, o viaţă de poveste...


Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *