10 celebrități care au făcut Facultatea de Medicină


1. Ernesto „Che” Guevara, Universidad de Buenos Aires (UBA)

Ați auzit, probabil, de faimosul revoluționar argentinian Ernesto „Che” Guevara, dar știați că timpul petrecut de acesta la facultatea de medicină a avut o influență majoră în viața sa? Născut într-o familie liberală în Argentina anilor '20, tânărul Guevara a excelat în multe sporturi, însă suferea de astm cronic, afecțiune care a reapărut pe toată perioada vieții sale. După ce a devenit evident că climatul umed al plantației de ceai a familiei nu era deloc bun pentru sănătatea fiului lor, familia lui Guevara s-a mutat într-o zonă cu clima mai uscată, și Ernesto a fost înscris la școală cu un an mai târziu decât majoritatea copiilor. Pe măsură ce a continuat să își urmeze dragostea sa pentru sporturi, acesta a dezvoltat o pasiune pentru rugby, și a fost lăudat de profesori și colegi pentru aptitudinile sale de lider și pentru personalitatea grijulie de care dădea dovadă.

Posibil ca tocmai această latură grijulie a tânărului Ernesto l-a condus către facultatea de medicină.
Deși inițial spera să studieze inginerie la colegiu, moartea prematură a bunicii sale l-a convins pe Guevara să devină doctor, și s-a înscris la Facultatea de Medicină a Universității din Buenos Aires.
Călătorind prin America de Sud, ca student medical, a rămas îngrozit de sărăcia și inegalitatea larg-răspândită pe care a găsit-o. După ce s-a întors la universitate și și-a terminat studiile în 1953, Dr. Ernesto Guevara a început să aplice tot ceea ce învățase ca să schimbe cumva lumea, deplasându-se astfel către sfera politică, unde a căutat să schimbe radical prioritățile instituțiilor. El rămâne și azi un erou revoluționar la nivel mondial.

2. Lisa Kudrow, Vassar College

O actriță americană, scriitoare și comediană, următoarea celebritate de pe lista noastră este cunoscută cel mai bine pentru rolul lui Pheobe din sitcom-ul de succes Friends, care a fost difuzat un deceniu întreg, între 1994 și 2004. Aceasta a mai apărut și în Cheers, The Simpsons și a ajuns chiar să joace și în filme hollywoodiene precum Romy and Michele's High School Reunion (1997) și Easy A (2010). Nu e de mirare că a fost desemnată să joace același tip de rol atât pe micul, cât și pe marele ecran. Lisa Kudrow este o regină a comediei americane.

Poate părea surprinzător atunci, faptul că înainte de cariera de actorie, Kudrow urmărea o carieră total diferită. Fiind copilul unui agent de turism și al unui medic, după terminarea liceului a urmat să obțină o diplomă în psihobiologie, la Vassar College, un mic colegiu de arte liberale din statul New York.

După absolvire, Kudrow s-a întors în Los Angeles ca să urmeze o carieră în cercetare și să lucreze alături de tatăl ei. Cu toate acestea, n-a fost să fie, ea fiind curând inspirată de un prieten de familie să intre în show business. După ce s-a alăturat unui grup teatral de improvizație, Kudrow s-a împrietenit în curând cu Conan O'Brien, și cariera sa a decolat de acolo.

3. Pau Gasol, University of Barcelona

Jucătorul de baschet profesionist, Pau Gasol, a crescut în Barcelona, Spania, având ca părinți două cadre medicale; mama sa era doctor, iar tatăl asistent medical superior. În ciuda dragostei sale pentru acest sport, fapt pentru care la vârsta de 16 ani juca pentru echipa de juniori a Barcelonei, acesta a decis să urmeze o carieră aparent predestinată, în pașii părinților săi. În ziua când legenda baschetului, Magic Johnson, și-a anunțat public statutul de HIV-pozitiv, tânărul Gasol a decis cu noblețe că vrea să urmeze cursurile facultății de medicină ca să devină doctor și să ajute la descoperirea unui leac pentru teribila maladie.

Cu toate acestea, nici de această dată lucrurile nu au mers conform planului. După ce s-a înscris la Facultatea de Medicină a Universității din Barcelona, cariera de baschetbalist a lui Gasol a început să prindă contur, fapt pentru care a părăsit universitatea.
De când s-a mutat în SUA, a câștigat nenumărate premii și distincții pentru performanțele sale din teren. De asemenea, face uz de multilingvismul său; se zvonește că Gasol și colegul său din NBA, Kobe Bryant, vorbesc în spaniolă, pentru a-și păstra secretele tactice față de la alți jucători.

4. Ken Jeong, University of North Carolina at Chapel Hill

Următoarea celebritate este tot un star de la Hollywood care la început era student la medicină.. Născut în Detroit, Michigan, Ken Jeong s-a mutat în curând cu, familia, în North Carolina, acolo unde tatăl său lucra ca lector universitar. După ce a urmat cursurile Duke University, Jeong și-a luat doctoratul în medicină la University of North Carolina at Chapel Hill.

Abia în timpul rezidențiatului său dintr-un spital din New Orleans, Jeong a prins gustul comediei. Jonglând rezidențiatul cu show-urile de stand-up, acesta a reușit să-și creeze un mic auditoriu, și a fost remarcat de câțiva dintre profesioniștii din showbiz, care i-au cerut să se mute în Tinseltown.

După ce s-a mutat în Los Angeles, Jeong și-a asigurat rapid câteva roluri de televiziune, în comedii precum The Office și Curb Your Enthusiasm. Totuși, chiar și cu faima sa în continuă ascensiune, acesta a continuat să se bazeze pe locul de muncă de la un spital local pentru a-și completa veniturile. Abia când a devenit brusc faimos după apariția în filmul Knocked Up (2007), acesta a renunțat la medicină pentru a deveni actor cu normă întreagă. El are încă licență de a practica medicină în California.

5. Jay Sean, Queen Mary, University of London


Kamaljeet Singh Jhooti, cunoscut mai bine pentru numele său de scenă - Jay Sean, a crescut în Southall, West London, unde a studiat la un liceu privat. A avut note excelente la bacalaureat și s-a înscris la Facultatea de Medicină Queen Mary, în cadrul Universității din Londra. Cu toate acestea, el s-a lăsat de facultate pentru a-și continua cariera muzicală.

Primul mare succes al lui Sean a venit cu proiectul Rishi Rich, al cărui single „Dance With You (Nachna Tere Naal)” a obținut un succes major în graficul single britanic. El a fost primul cântăreț britanic-asiatic care a semnat cu o casă de discuri americană, și de atunci a lucrat cu nume grele din industrie, precum Pitbull, Lil Wayne, și Nicki Minaj, printre alții.

6. Mayim Bialik, University of California, Los Angeles (UCLA)


Actrița Mayim Bialik s-a născut în California. Până la absolvirea liceului, în 1993, ea era deja o actriță-copil de succes, jucând într-o serie de roluri de film și de televiziune, inclusiv personajul principal din sitcom-ul NBC „Blossom”, care a avut 5 sezoane.

La finalul serialului „Blossom”, Bialik a decis să renunțe la cariera de actriță pentru a urma țeluri mai academice. În ciuda faptului că a fost acceptată atât de Harvard, cât și de Yale, aceasta a decis să rămână aproape de familia sa, urmând cursurile UCLA, obținându-și doctoratul în Neurologie, Studii Ebraice și Studii Evreiești.

După terminarea doctoratului în neurologie, la UCLA, Bialik a realizat că viața unui neurochirurg era incompatibilă cu viața activă a familiei ei, și astfel a reintrat în lumea showbiz-ului. A prins câteva roluri mici de televiziune înaintea rolului mult mai stabil al Dr. Amy Farrah Fowler, din serialul de succes „The Big Bang Theory”. Coincidența face că personajul ei este un neurolog, deci i se potrivește perfect.

7. Deepak Chopra, AII India Institute of Medical Sciences


Născut în New Delhi, India, Deepak Chopra este o figură medicală americană de primă importanță, care a devenit proeminentă în anii '90, după lansarea mai multor cărți care sprijină credințele sale în ceea ce privește medicina alternativă și spiritualitatea.

Tatăl lui Chopra a fost cardiolog-șef în New Delhi, și a servit și pe postul de chirurg pentru Armata Britanică în India. La un moment dat, a fost și consilierul medical al Lordului Mountbatten, ultimul vicerege al Indiei.

După absolvirea din Institutul Indian de Științe Medicale, Chopra s-a mutat în Statele Unite, unde a lucrat pentru mai multe spitale înainte de a se alătura mișcării de Meditație Transcendentală. A început în curând să exploreze posibilitatea practicării unui tip de medicină care să îmbine medicina holistică cu cea alopată.

8. Graham Chapman, University of Cambridge

Actorul englez de comedie Graham Chapman a crescut în orașul Leicester, înainte ca acesta să obțină o diplomă medicală de la Emmanuel College, University of Cambridge, ca mai apoi să urmeze și cursurile St. Bartholomew Medical College din Londra.

În timp ce studia la Universitatea din Cambridge, Chapman s-a alăturat celebrului club Footlights, care permitea studenților interesați de comedie și actorie să interacționeze între ei și să-și perfecționeze abilitățile. Aici, Chapman l-a cunoscut pe John Cleese. După succesul unui turneu cu Footlights din Noua Zeelandă, Chapman a decis să devină actor cu normă întreagă, și după ce și-a amânat studiile pentru un an, a decis în cele din urmă să le abandoneze definitiv. Chapman și Cleese urmau să devină membri fondatori ai Monty Python, un grup faimos de șase comici britanici a căror moștenire rămâne foarte iubită și în prezent.

9. Dr. Phil, Midwestern State University


Următoarea celebritate din domeniul medical este cunoscută pentru combinarea abilităților sale medicale cu aparițiile TV regulate. Phillip Calvin McGraw, cunoscut mai bine ca Dr. Phil, a absolvit de la Midwestern State University, în 1975, obținând o diplomă de licență în psihologie. A continuat prin obținerea unui masterat în Psihologie Experimentală și un doctorat în Psihologie Clinică, de la University of North Texas.


Dr. Phil a început să apară la TV după ce a fost invitat de Oprah Winfrey, în show-ul ei. Apariția sa inițială a avut un succes imens, și în curând a început să apară în mod regulat pe post de expert în relații, oferind telespectatorilor consiliere și sfaturi. Dr. Phil și-a publicat în curând și prima carte, „Life Strategies” (Strategii de viață), care a fost un bestseller. Și nu la mult timp după, acesta și-a lansat propriul show despre sfaturi de viață, intitulat simplu „The Dr. Phil Show”, a cărui popularitate a făcut ca numele lui să fie din ce în ce mai cunoscut în domeniul televiziunii.

10. Michael Crichton, Harvard University

La fel ca Dr. Phil, Michael Crichton s-a bucurat, de asemenea, de o carieră într-un domeniu total diferit de cea la care te-ai aștepta de la un student la medicină. Când a murit, în 2007, Crichton a lăsat în urma sa o imensă moștenire artistică, după ce a găsit faima și averea ca autor, producător și regizor. El a fost, aparent, descurajat de viața literară din pricina notelor mici de la limba engleză pe care le avea în școală, astfel că a urmat o carieră în domeniul medical, înscriindu-se la Harvard College și mai târziu la Harvard Medical School.

În timpul petrecut la Harvard Medical School Crichton și-a încercat din nou mâna la scris și în curând a început să-și publice lucrările. Privind stilul de scriere al lui Crichton este limpede ca acesta posedă cunoștințe tehnice; multe dintre lucrările sale îndreptându-se către science fiction sau biotehnologie. Posibil ca cea mai faimoasă lucrare a sa să fie seria de un imens succes, „Jurassic Park”.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

  • Educație, nu medicație... + documentar (RO)
    15.07.2012 - 0 Comments
    --> AVEM NEVOIE DE EDUCAȚIE, NU DE MEDICAȚIE Medicii ar trebui să-i înveţe pe oameni că puterea regeneratoare nu-şi are izvorul în medicamente, ci în forţele vitale ale…
  • Povestea unei inventatoare de la Hollywood
    09.11.2013 - 0 Comments
    --> POVESTEA UNEI INVENTATOARE DE LA HOLLYWOOD - HEDY LAMARR - Astăzi se împlinesc 99 de ani de la nașterea actriței hollywoodiene Hedy Lamarr, celebră la vremea…
  • 24 de fapte despre Titanic de care probabil nu știai + VIDEO
    07.03.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 1. Cel mai bogat pasager de la bordul Titanicului era John Jacob Astor IV. Averea lui netă era în jur de 85 milioane de dolari (sau…
  • Topinamburul - inamicul obezității
    02.04.2012 - 1 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TOPINAMBURUL (Napul porcesc)  - INAMICUL OBEZITĂȚII - E foarte posibil…
  • 11 arme fascinante folosite de către Samurai + FOTO
    15.07.2023 - 0 Comments
    Samuraii erau o clasă nobilă de războinici din Japonia antică, care susțineau un cod de onoare cunoscut sub numele de Bushido. Erau pricepuți în artele marțiale și în război, servind ca protectori…
  • 23 August 1944 - Un eveniment controversat
    23.08.2014 - 0 Comments
    --> 23 AUGUST 1944 – UN EVENIMENT CONTROVERSAT – General maior (r) dr. Mihail E. Ionescu în „Revista de istorie militară” nr. 113-114/2009 Unul dintre punctele culminante ale celui…
  • 7 motive să-ți dezactivezi contul de Facebook în 2015
    25.05.2015 - 1 Comments
    Acum 11 ani, Facebook ieșea la iveală ca fiind noua rețea de socializare care te ajuta să ții legătura cu oamenii pe care nu prea îi plăceai în liceu. Am hrănit-o cu gândurile și cu sentimentele…
  • Totul despre nuci și alune
    23.08.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TOTUL DESPRE NUCI  ŞI ALUNE Oleaginoasele sunt benefice în prevenirea maladiilor cardiovasculare. Datorită conţinutului în…
  • 12 fapte uimitoare despre anatomia umană
    14.10.2021 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sigur, tu și corpul tău sunteți inseparabili, dar cât de multe știți cu adevărat despre el? Care sunt motivele pentru toate lucrurile…
  • Cum alegi crema antirid potrivită
    29.06.2018 - 0 Comments
    Cum alegi crema antirid potrivită Piele noastră are nevoie de multă atenție și îngrijire pentru a se menține tânără, suplă și hidratată, în special atunci când observi linii fine sau riduri. Cu…
  • Gândul - arhitectul destinului + VIDEO (RO) + documentar (RO)
    12.05.2013 - 0 Comments
    --> GÂNDUL - ARHITECTUL DESTINULUI Ești astăzi unde te-au adus gândurile tale; vei fi mâine unde te vor duce gândurile tale. James Allen, filozof britanic (1864-1912) Fiecare gând…
  • Rubrica mondenă în presa românească din secolul al XIX-lea
    02.12.2015 - 0 Comments
    RUBRICA MONDENĂ  ÎN PRESA ROMÂNEASCĂ DIN SECOLUL AL XIX-LEA În 1865, în perioada în care Transilvania era încorporată Imperiului Austro-Ungar, renumitul cărturar Iosif Vulcan, devenit…
  • Masa fatală
    16.10.2016 - 8 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); MASA FATALĂ Mâncarea e o obsesie. Burta care cugetă, pântecele care ne salvează de cotidianul tern. În aşteptarea meselor,…
  • Ce recorduri mondiale dețin unele țări
    21.06.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CE RECORDURI MONDIALE DEȚIN UNELE ȚĂRI Țara cu cel mai crescut risc de dispariție: Maldive Republica Maldive este o țară…
  • Banca Centrală a Germaniei recunoaște: Creditele sunt create din nimic + documentar (RO)
    26.04.2013 - 1 Comments
    --> BANCA CENTRALĂ A GERMANIEI RECUNOAȘTE: CREDITELE SUNT CREATE DIN NIMIC Un articol incitant despre geneza banilor și funcționarea sistemului monetar actual poate fi citit pe…
  • Muzeul oului - comuna Vama - Bucovina (slideshow)
    30.05.2012 - 0 Comments
    --> MUZEUL OULUI Comuna Vama – Bucovina „OUL... maica tuturor formelor”. Constantin Brâncuși La Vama, în inima Bucovinei, există Muzeul Oului, unde veți descoperi cea mai mare…
  • Utilizări geniale ale bicarbonatului de sodiu
    10.10.2022 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Bicarbonatul de sodiu este cu ușurință unul dintre cele mai comune elemente de uz casnic în orice parte a lumii. Și, deși cei mai mulți…
  • Porumbul ne ajută să trăim mai mult
    29.03.2012 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); PORUMBUL NE AJUTĂ SĂ TRĂIM MAI MULT Porumbul este parte constantă a hranei noastre, fie că preparăm mămăligă, folosim boabele în…
  • Efectele secundare ale medicamentelor pentru colesterol
    18.01.2016 - 0 Comments
    EFECTELE SECUNDARE  ALE MEDICAMENTELOR PENTRU COLESTEROL Medicamentele pe bază de statine, concepute pentru scăderea colesterolului și prescrise în prezent la peste 100 de milioane de…
  • Programul Terra - un atentat extraterestru asupra omenirii + eBook + documentar (RO)
    25.04.2016 - 1 Comments
    PROGRAMUL TERRA UN ATENTAT EXTRATERESTRU ASUPRA OMENIRII   Toni Victor Moldovan Toate afirmațiile din cartea de mai jos își găsesc o argumentare puternică în textele vechi,…
  • Andrei Pleșu - Apocalipsa la hinduși
    31.12.2012 - 1 Comments
    --> APOCALIPSA LA HINDUȘI Andrei Pleșu Am găsit un text, în literatura veche a Indiei (Linga Purana, II, 39-40), în cuprinsul căruia bombănelile mele şi ale altora par să fi fost…
  • Tipul acesta se împrietenește cu toate animalele pe care le întâlnește, iată 30 dintre cele mai bune selfie-uri cu ele + FOTO
    13.08.2021 - 0 Comments
    Faceți cunoștință cu omul supranumit „Animal Whisperer” (Șoptitorul animalelor), un fotograf și aventurier care stăpânește arta de a face selfie-uri cu animale exotice. Originar din Irlanda, Allan…
  • Drunvalo Melchizedek despre anul 2012 și schimbările care ne așteaptă + VIDEO (RO)
    02.02.2013 - 0 Comments
    --> DRUNVALO MELCHIZEDEK – întemeietorul Fundaţiei Flower of Life (Floarea vieții) – Am studiat fizica și matematica la Universitatea Berkeley - California, până în momentul în…
  • Topul miturilor despre alimentele sănătoase, în sfârșit demontate
    17.01.2022 - 0 Comments
    Se pare că la fiecare două săptămâni apare o nouă tendință în materie de alimente sănătoase despre care ni se spune că ar trebui să o încercăm. Dar se pare că multe dintre aceste tendințe nu sunt…
  • Teoria masonică a evoluției speciilor + documentar (RO)
    21.09.2016 - 2 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); TEORIA MASONICĂ A EVOLUȚIEI SPECIILOR LEGĂTURA DINTRE DARWIN, MARX, NIETZSCHE ȘI HITLER În ceea ce mă privește, sunt convins că teoria…
  • Planeta privilegiată + documentar (RO)
    07.06.2012 - 1 Comments
    --> PLANETA PRIVILEGIATĂ În 1543, astronomul polonez Nicolaus Copernicus argumenta în lucrarea Despre mişcările de revoluţie ale corpurilor cereşti că Pământul nu se află în…
  • 30 de erori de traducere care te vor face să râzi (FOTO)
    25.09.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Dacă conduci o afacere într-o țară turistică, ar fi o mișcare inteligentă să ai semne traduse în limba engleză. Totuși, inteligența ta se…
  • Diferența dintre apa dură și apa moale (și de ce este importantă)
    12.12.2021 - 0 Comments
    Înțelegeți cum poate influența duritatea apei casa și corpul dumneavoastră. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Atunci când totul funcționează așa cum ar trebui, ați putea…
  • Ce nu știați despre Vladimir Putin + VIDEO (RO) + documentare (RO)
    22.05.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CE NU ȘTIAȚI DESPRE VLADIMIR PUTIN Acum doi ani, Stanislav Belkovski, jur­nalist, analist politic şi apropiat al Kremlinului, a publicat…
  • Dr. Călin Mărginean - Infarctul miocardic acut (VIDEO)
    10.04.2012 - 1 Comments
    --> CELE MAI FRECVENTE BOLI DE INIMĂ PE ÎNŢELESUL TUTUROR Inima se îmbolnăveşte când arterele se înfundă (ateroscleroză), când nu…
  • Cum identificăm o relație de tip psihopat
    09.03.2017 - 7 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CUM IDENTIFICĂM O RELAŢIE DE TIP PSIHOPAT Ai avut vreo relație care te-a lăsat confuză, golită, epuizată? A încercat să te seducă cu…
  • 20 de fapte despre fotbalistul superstar Kylian Mbappé
    20.12.2022 - 0 Comments
    Atacantul în vârstă de 20 de ani de la Paris Saint-German a devenit o senzație internațională după prestația sa uluitoare de la Cupa Mondială 2018. El a devenit unul dintre cei mai adorați cetățeni…
  • 17 fapte despre Australia
    19.02.2016 - 0 Comments
    1. Cea mai mare proprietate din Australia este mai mare decât Belgia. 2. Primele forțe de poliție ale Australiei au fost compuse din cei mai cuminți pușcăriași. 3. Compania aeriana Qantas…
  • Cartea cărților - În căutarea trecutului misterios - eBook + documentar (RO)
    20.08.2016 - 0 Comments
    CARTEA CĂRȚILOR - ÎN CĂUTAREA TRECUTULUI MISTERIOS - Istoria autentică a civilizațiilor este interzisă. Conjurații puternice veghează asupra menținerii stricte a unei versiuni alterate, care…
  • Cât de intoxicați suntem?
    14.07.2017 - 9 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CÂT DE INTOXICAȚI SUNTEM? Observând cu atenție oamenii din jur, cu înțelegerea intelectuală, dar și cu trăirea personală a procesului…
  • Din istoria secretă a medicinii
    28.08.2012 - 6 Comments
    --> DIN ISTORIA SECRETĂ A MEDICINII - TEORIA GERMENILOR - Există cercetări ştiinţifice obiective care au fost ignorate, ascunse şi abandonate de către cei care obţin profituri…
  • 10 mituri comune și concepții greșite despre Universul nostru
    11.02.2023 - 0 Comments
    Aproape toată lumea a privit cerul nopții și s-a minunat de imensitatea spațiului, meditând la misterele acestei ultime frontiere. Dar filmele, emisiunile TV și cărțile au condus la unele presupuneri…
  • 10 lucruri care sunt considerate „normale” în alte țări, dar care nouă ni se par ciudate
    15.11.2024 - 0 Comments
    Există peste 190 de țări răspândite pe glob, iar fiecare dintre ele are propriul cod cultural unic. Deși stereotipurile ne pot familiariza cu anumite aspecte culturale, există multe fapte care pot fi…
  • Expresia „a vărsa lacrimi de crocodil” are origini medievale bizare
    20.11.2023 - 0 Comments
    Astăzi, atunci când cineva acuză pe altcineva că vărsa „lacrimi de crocodil”, sugerează că persoana respectivă manifestă tristețe falsă sau nesinceră. Dar cum a apărut această expresie? Răspunsul ne…
  • Semnele deficienței de fier
    23.02.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SEMNELE DEFICIENȚEI DE FIER Deficiența de fier este o problemă de sănătate extrem de răspândită, care afectează milioane de oameni.…

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *