Faceți cunoștință cu Max, motanul, o felină curioasă care iubește să exploreze Colegiul Macalester din apropiere.
Max a fost salvat de o femeie pe nume Connie Lipton, din St. Paul, Minnesota. Dar, în ciuda faptului că a găsit o casă veșnică, asta nu l-a împiedicat să exploreze lumea dincolo de adăpostul familiei.
Tatăl uman al lui Max este profesor la Colegiul Macalester și aceștia trăiesc vis-a-vis de campus.
În timp ce tatăl său se îndrepta spre muncă, Max era dornic să i se alăture.
Max și-a fructificat din plin libertatea. Deși Max e binevenit în majoritatea locurilor, biblioteca din cadrul Colegiului Macalester a cerut ca el să rămână afară. Bibliotecarii au fost îngrijorați că va rămâne blocat acolo peste noapte, iar unul dintre ei este foarte alergic la scuamele feline.
Când Christopher Schommer, angajat al bibliotecii, s-a întors din concediul parental de 12 săptămâni, a aflat de reputația lui Max. Una dintre îndatoririle sale a fost crearea de semne, așa că a actualizat semnul anterior cu un mesaj ușor de citit și a desenat o pisică pe acesta.
Afișul a atins coarda sensibilă a șefilor bibliotecii, iar ulterior, a internetului în general. Sprijinul nu a încetat să curgă pentru pisica literară și oamenii au spus:
„- Max doar vrea să citească!”
„- Nu numai că l-aș lăsa pe Max să intre, dar i-aș și fi creat un card de acces în miniatură pe numele lui, atârnat de o zgardă finuță”
Aici este prins pe camerele de supraveghere!
Oamenii au început să-i deseneze carduri de acces adorabile.
Rugămințile intense și desenele făcute de fani, în sprijinul lui Max, nu au impresionat prea mult personalul bibliotecii. Deși curioasa pisicuță are încă interdicție în bibliotecă, aceasta mai are un obstacol de doborât; se fac lucrări prin campus, așa că privilegiile lui de ieșit afară sunt puse pe pauză momentan.
Desigur că Max nu este prea fericit, dar s-a ajuns la un compromis. Acum este plimbat cu lesă și ham, fapt care îi permite să-și vadă prietenii din campus. Dar de îndată ce lucrările se vor termina, să vă așteptați ca acesta să găsească noi modalități de a se băga printre rafturile bibliotecii.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.