40+ obiecte de zi cu zi cu caracteristici ascunse ale căror scop îți era necunoscut + FOTO

Folosim atât de multe obiecte în fiecare zi fără să știm că le-am folosit în mod greșit toată viața noastră. Atunci când sunt folosite în mod corect, aceste articole pot rezolva cu ușurință toate acele mici probleme cu care obișnuiați să vă confruntați sau încă vă confruntați. În această listă, veți înțelege, de asemenea, de ce unele articole sunt concepute în felul în care sunt. Așadar, fără alte discuții, să începem:

De ce sticle cu gât lung?

De ce să faceți o sticlă cu gât lung când o sticlă de dimensiuni medii poate funcționa foarte bine?

Ei bine, aceasta se datorează faptului că forma unei sticle cu gât lung o face confortabilă de ținut și, cel mai important, ajută la distribuirea căldurii în întreaga sticlă ori de câte ori o persoană o ține în mână.

Scopul găurilor suplimentare în adidași

Probabil că ai observat niște găuri în plus în partea de sus a pantofilor tăi și te-ai întrebat care este scopul lor. Ei bine, dacă ești predispus la bășici, atunci aceste găuri suplimentare te fac să-ți legi pantofii mult mai strâns.

Pur și simplu puneți șireturile în găurile suplimentare (asigurați-vă că o faceți în direcția opusă), astfel încât să puteți crea o buclă pe fiecare parte. Aceasta vă va oferi o închidere mai strânsă în comparație cu ceea ce obțineți prin legarea normală a pantofilor.

De ce să pui nasturi mici atât de aleatoriu pe blugi?

Oricine poartă blugi a observat, cel mai probabil, toți nasturii în plus de pe pantaloni, mai ales în jurul buzunarelor.

Acestea sunt de fapt nituri de nasturi care sunt puncte strategice pentru a se asigura că blugii nu se rup sau se uzează. A fost ideea legendarului Levi Strauss, care deține brevetul pentru nituri.

Scopul clapetelor cutiilor de suc

Clapele din partea de sus a cutiilor de suc nu au rolul de a face cutiile de suc să zboare (totuși, arată drăguț).

Ei bine, acestea sunt menite să le permită copiilor să le țină mai ușor în mână.

Buzunar secret pentru lenjerie intimă

Majoritatea lenjeriei de damă are un buzunar secret, nu-i așa? Care este scopul acelui buzunar?

Este menit să țină tampoane sau alte obiecte mici. Câte dintre voi știați deja asta?

Gaura de lacăt

Dacă vă uitați atent la un lacăt, veți observa că există o mică gaură în partea de jos. Știți ce scop are aceasta?

Ei bine, permite ca apa care pătrunde în interiorul lacătului să se scurgă cu ușurință și este, de asemenea, folosit pentru a turna ulei în lacăt, astfel încât acesta să nu se blocheze.

De ce există o gaică pe spatele cămășii?

Dacă aveți o cămașă cu guler, aceasta va avea uneori o gaică la spate. Cu toții trebuie să mulțumim Marinei pentru acest lucru, deoarece bărbații din Marină aveau bucle la spatele cămășii pentru a le putea agăța cu ușurință în cârlige.

După aceea, în anii '60, a devenit o practică obișnuită printre studenții de la facultate pentru a preveni încrețirea cămășilor. Acum, bucla este folosită ca semn de calitate și clasă.

Gropițe drăguțe pe mingea de golf

Dacă ne referim la aspectele tehnice ale mingilor de golf, acestea nu sunt rotunde și, prin urmare, nu pot fi numite cu adevărat mingi.

Gropițele de pe mingile de golf se datorează faptului că unii jucători de golf și-au dat seama că mingile cu zgârieturi și lovituri vor călători mai departe în comparație cu cele netede.

Rolul unei găuri lângă cameră

Probabil că v-ați uitat la camera foto a iPhone-ului și ați observat că există o mică gaură chiar lângă obiectivul camerei și v-ați întrebat de ce se află acolo. Ei bine, vom renunța la teoria conspirației conform căreia aceasta permite Facebook să spioneze oamenii.

În realitate, este un microfon. De fapt, există trei microfoane pe aproape fiecare smartphone; unul pe marginea inferioară a telefonului, unul sub grila difuzorului și unul lângă obiectivul camerei.

Scopul săgeții de pe indicatorul de combustibil

Începând cu anul 2010, toate mașinile fabricate au o săgeată lângă acest indicator. Cum ne alimentăm în mod obișnuit mașinile, nu o observăm prea mult.
Devine util atunci când conduceți o mașină închiriată și doriți să umpleți rezervorul. Credeți-ne, nu vreți să mergeți pe partea greșită a pompei de alimentare și să păreți prost.

Cablul de alimentare al Apple
Există aripi pe cablul de alimentare al MacBook-ului pe care le puteți trage în sus. Ele nu sunt puse acolo la întâmplare.
Le puteți întoarce cu ușurință și le puteți folosi pentru a înfășura cablul în jurul blocului de alimentare.

Întrebarea pe care ne-am pus-o cu toții
Când eram copii, cu toții ne-am întrebat sau ne-am mirat de ce naiba există o parte albastră sau două culori diferite ale unei gume de șters. Și da, vechea teorie conform căreia partea albastră șterge cerneala nu este adevărată.

Ei bine, artiștii folosesc un tip de hârtie mai groasă și de aceea doresc să folosească o radieră cu o fricțiune mai sensibilă.

Scopul de peticului pătrat pe rucsacuri
Da, peticul pătrat arată bine, dar nu este acolo pentru a face rucsacul să arate cool.
Scopul acestuia este de a facilita transportul de echipament suplimentar pe rucsac. Puteți trece cu ușurință sfori și cordoane trăgându-le prin deschizături. permițându-vă astfel să adăugați bagaj suplimentar.

De ce clanțe din alamă?
Folosiți clanțe din alamă de multe ori într-o zi și totuși v-ați întrebat vreodată de ce sunt făcute în mare parte din alamă? Nu pentru că alama este ieftină.
Adevărul este că alama este mai rezistentă la bacterii și, cum mânerele de ușă sunt folosite de atât de mulți oameni, alama le ajută să rămână fără microbi. Așadar, dacă nu aveți o clanță de alamă, puteți lua în considerare posibilitatea de a o avea.

Utilizarea greșită a cutiilor
Câți dintre voi iubiți mâncarea chinezească? Ei bine, cei mai mulți dintre noi mănâncă mâncare chinezească din cutie sau o toarnă în farfurie. Dar acesta nu este modul corect de a o mânca.
Cutiile de luat la pachet sunt special concepute astfel încât să le putem folosi ca farfurii. Cu mâncarea în interiorul cutiei, trageți cu grijă părțile laterale și mâncați-o.

Partea în zigzag a agrafelor de păr
Dacă ați folosit vreodată un ac de păr sau încă mai folosiți, poate ați observat că există o parte dreaptă, iar cealaltă este puțin ondulată.
Acest lucru se datorează faptului că partea în zigzag ajută la prinderea unei smocuri mari de păr și împiedică acul de prindere să alunece de pe scalp.

Scopul discului de sub capacul sticlei
Există o probabilitate foarte mică să nu te fi întrebat vreodată de ce există un mic disc de plastic sub capacul unei sticle de suc. Poate părea inutil, dar acesta se află acolo pentru a ajuta la carbonatare.
Nu putem intra în știința din spatele lui, dar ajută la reținerea dioxidului de carbon în interiorul sticlei. Fără el, nu vă puteți bucura de efervescența băuturii.

De ce există găuri în ferestrele avioanelor?
Dacă ați călătorit vreodată cu avionul, trebuie să fi observat că există o gaură în fereastră? Te-a speriat? Desigur, la început te poate speria pentru că zbori în aer și începi să te gândești că poate este din cauza presiunii aerului sau ceva de genul acesta.
Această gaură se numește orificiu de respirație, deoarece atunci când un avion urcă, presiunea aerului scade, iar orificiul de respirație ajută presiunea din cabină să rămână la un nivel sigur și confortabil. Cu ajutorul orificiului de aerisire, avionul poate face față diferenței schimbătoare a presiunii.

Scopul denivelărilor pe tastatură
Dacă folosiți calculatorul sau laptopul în acest moment, uitați-vă la tastatură și veți observa că tastele F și J au două mici umflături pe ele. V-ați întrebat vreodată care este scopul lor?
Ei bine, acestea sunt pentru confortul utilizatorilor, deoarece aceștia se pot orienta cu ușurință pe tastatură fără să se uite la ea. Încercați-le și, deși ar putea dura ceva timp până vă veți obișnui cu ele, vă va fi mult mai ușor să vă folosiți tastatura.

Cheia pentru a scoate cu ușurință ketchup-ul
Ah, pericolul de a avea de-a face cu ketchup-ul care nu vrea să iasă. Uneori, chiar durează o veșnicie până când iese puțin ketchup. Așadar, o mare marcă de ketchup a venit cu o soluție pentru această „MARE PROBLEMĂ”.
Tot ce trebuie să faceți este să rotiți sticla la un unghi de 45 de grade și să bateți pe logo-ul „57”. Sosul va ieși cu ușurință. Ne puteți mulțumi mai târziu.

Funcția buclei a coșului de cumpărături
Uneori, umplem coșul de cumpărături cu o mulțime de lucruri, doar pentru a descoperi că unele articole fragile s-au rupt.
Pentru a rezolva această problemă, există bucle care încadrează secțiunea rabatabilă. Dar nu multă lume știe despre asta. Secțiunea rabatabilă este destinată obiectelor fragile, cum ar fi pâinea și ouăle.

Adevăratul scop al țesăturii suplimentare cu care vine îmbrăcămintea
Cumpărăm haine noi și, uneori, primim o pungă micuță cu puțină țesătură înăuntru. Cei mai mulți dintre noi cred că acest lucru se datorează faptului că, dacă pantalonii sau cămașa se rupe, atunci se poate folosi țesătura suplimentară.

Cu toate acestea, nu este adevărat. Materialul suplimentar este pentru a testa spălarea materialului pentru a vedea dacă materialul se micșorează sau dacă culorile se estompează.

Ce face cilindrul de la capătul cablului?
Este posibil să fi observat o umflătură mare în formă de cilindru la capătul cablului de alimentare al laptopului dumneavoastră. Știți ce scop are acesta?

Ei bine, ajută la prevenirea oricăror interferențe electromagnetice. De exemplu, există interferențe electromagnetice pe care le obțineți atunci când telefonul mobil se apropie de un difuzor și începeți să auziți zgomote ciudate în timpul apelului.

Povestea din spatele marginilor de pe hârtia cu linii

Nu mulți dintre voi știu că există o istorie în spatele marginilor de pe hârtia liniată. Pe vremea când exista o mare problemă cu șobolanii, mulți șobolani obișnuiau să intre în case și să mănânce hârtia.

Cu margini colorate pe hârtie, șobolanii au mâncat doar bordurile hârtiei. Desigur, acest lucru nu se mai întâmplă, dar marginile ajută în continuare la protejarea hârtiei de uzura generală.

Cheița unei cutii de suc

Dacă nu ați deschis până acum o cutie de suc, fie sunteți strict împotriva consumului excesiv de zahăr, fie trăiți într-o peșteră.

Dacă ați făcut-o, ați observat că există o secțiune în partea de sus a cheiței. Aveți idee ce scop are aceasta? Ei bine, nu multă lume știe că, dacă întoarceți cheița, aceasta devine un mic suport pentru paie.

O altă utilizare a tetierei detașabile în mașini

Poate că ați observat că tetiera din mașini este detașabilă, dar știați că aceasta are și un alt scop.

În cazul în care rămâneți blocat într-o mașină, puteți folosi tetiera pentru a sparge geamul. Sperăm ca acel moment să nu vină niciodată, dar acum aveți o idee despre cum să o folosiți.

Utilizarea corectă a capacelor de plastic pentru pahare

Bine, capacele de plastic au rolul de a preveni vărsarea băuturii, dar mai există o altă utilizare a acestora pe care nu mulți o cunosc.

Veți observa că există trei protuberanțe în capacul de plastic, iar partea de jos a paharului dvs. se poate potrivi cu ușurință pe creastă. Aceasta poate ajuta la prevenirea vărsării atunci când stați jos și vă bucurați de o băutură caldă.

Decojitor de legume pentru ceapă
Cei mai mulți oameni folosesc curățătoarele de legume pentru a curăța pielea cartofilor și a morcovilor. Dar nu mulți știu că îl pot folosi și pentru ceapă.
Fă-o data viitoare, deoarece nu numai că este rapid, dar previne și acele lacrimi de ceapă.

Scopul pătratelor colorate pe pasta de dinți
Dacă vă uitați vreodată la partea de jos a pastei de dinți, veți observa că există un bloc colorat. De obicei, acesta este de culoare neagră, verde, roșie și albastră.
Aceste blocuri sunt de fapt „semne oculare”, deoarece ajută mașinile de pe linia de asamblare să știe când și unde să taie pasta de dinți și apoi să o plieze pentru ambalare.

Gaură în capacul unui pix
Dacă vă uitați la un pix, nu veți observa nimic ciudat. Dar, dacă vă uitați cu atenție, veți observa că există o mică gaură în capacul acestuia. Având în vedere că pixurile se usucă dacă sunt ținute fără capac prea mult timp, o gaură în capacul lor ucide scopul, nu-i așa?

Ei bine, este acolo pentru a salva viața cuiva în cazul în care cineva înghite accidental capacul. Unii copii și chiar adulți au prostul obicei de a băga capacele de pixuri în gură, iar gaura este acolo pentru ca aerul să poată trece fără complicații majore.

Rolul corect al găurii din lingura de spaghete

Dacă ați folosit vreodată o lingură de spaghete în timp ce preparați spaghete, probabil că v-ați întrebat de ce are o formă atât de unică.

Nu mulți oameni știu că gaura din lingură este acolo pentru a-i ajuta pe oameni să își dea seama cât de multe spaghete vor pentru cină. Punem pariu că nu mulți dintre voi știau despre asta.

Scopul găurii de mânerul unei cratițe

Deși bucătarii profesioniști știu de ce majoritatea oalelor au găuri în mânere, există șanse ca tu să nu fi știut despre asta.

Și nu, gaura poate avea rolul de a o agăța undeva, dar nu pentru asta a fost concepută inițial. Gaura este acolo pentru a ține cu ușurință o ustensilă, precum o lingură de lemn cu care amestecați în mâncare. Așadar, încercați-o data viitoare când gătiți ceva.

Motivul din spatele grilajului negru de pe geamul cuptorului microunde

Dacă folosiți în mod regulat un cuptor cu microunde, probabil că v-ați întrebat cel puțin o dată de ce există un grilaj negru pe ușa cuptorului cu microunde.

Ei bine, acesta are rolul de a împiedica câmpurile electromagnetice să dăuneze oamenilor sau animalelor din jurul său.

Buclă de cizmă

Am menționat mai devreme despre găurile suplimentare din adidași, dar cum rămâne cu buclele din ghete. Am înțeles până acum că producătorii nu pun nimic doar pentru distracție.

Dacă dețineți încălțăminte de tip militar, probabil ați observat bucle în partea de sus și în partea din spate a cizmelor. Ei bine, acestea sunt acolo pentru a vă ajuta să trageți cizma în sus atunci când încercați să le purtați și apoi puteți, de asemenea, să vă agățați cizmele cu ajutorul lor. În plus, puteți folosi bucla pentru a oferi mai mult sprijin șireturilor.

Accesoriile care vin cu aspiratorul

Cei mai mulți dintre noi achiziționăm un aspirator și aruncăm lucrurile care vin cu el. Le punem undeva în casă și nu le mai folosim niciodată.

Este timpul să le scoatem din nou, deoarece acestea sunt folosite pentru anumite spații, cum ar fi cele greu accesibile.

Utilizarea cârligului pentru scaunul avionului

Deși nu toată lumea își ia un sacou sau un costum în avion, atunci când cineva chiar își ia unul, se confruntă cu probleme în a-l agăța.

Dacă vă uitați cu atenție, cârligul care ține masa tavă în poziție verticală poate fi folosit și ca un cârlig pentru haine.

Utilizarea corectă a balsamului
Atunci când folosești șamponul, tot ce trebuie să faci este să îți masezi scalpul pentru a scăpa de tot uleiul și murdăria din părul tău. De asemenea, îți curăță rădăcinile părului. Cu toate acestea, nu așa ar trebui să folosești balsamul.
Mulți oameni încearcă să folosească balsamul pe tot părul. În schimb, aplicați-l doar pe vârfurile rădăcinilor și mergeți înapoi. Asta pentru că majoritatea uleiului și murdăriei se află la rădăcini și de aceea au nevoie de el mai mult decât orice altceva.

Greșeala de a-ți folosi degetele pentru machiaj
Pare mai mult decât rezonabil faptul că multe companii de machiaj vor să-și vândă produsele și de aceea continuă să spună tuturor să nu-și folosească degetele pentru machiaj. Cu toate acestea, se pare că nu este vorba de o stratagemă a lor pentru a vinde tot mai multe instrumente de înfrumusețare, deoarece folosirea degetelor pentru a aplica fondul de ten pe față nu poate asigura o acoperire uniformă.
În plus, dacă faceți acest lucru cu degetele, puteți provoca alergii sau alte probleme ale pielii, deoarece degetele pot conține bacterii. Așadar, data viitoare cel mai bine este să încercați să folosiți un burete sau o pensulă pentru fond de ten.

Nu pompați bagheta de rimel
Multe persoane pompează bagheta de rimel fără să știe că acest obicei împinge mai mult aer în tub și face ca produsul să se usuce într-un ritm mult mai rapid.
Pe scurt, trebuie să vă asigurați că zgomotul „pop” se aude de fiecare dată când scoateți peria, iar dacă nu se aude, înseamnă că trebuie să cumpărați una nouă.

Modul corect de a purta căștile pentru urechi
Știați că earbuds (căștile) pot fi purtate direct în sus și în jos? Cu toate acestea, majoritatea oamenilor le poartă în mod greșit.
Căștile ar trebui să fie deasupra urechii, cu partea rotundă îndreptată spre pământ. Acest lucru împiedică, de asemenea, alunecarea căștilor.

Amestecarea corectă
Cei mai mulți oameni aruncă toate ingredientele în blender și apasă butonul de pornire. Deși acesta face munca în locul lor, uneori rămân mici bucăți neamestecate.
Cel mai bun mod de a face acest lucru este să adăugați mai întâi lichidele și apoi să le adăugați pe cele solide. Învârtirea ajută la amestecarea mai ușoară a substanțelor solide.

Mai puține cute cu ajutorul șervețelelor de hârtie
Hârtia de șervețel are multe utilizări, iar una dintre ele este aceea de a împacheta hainele pentru a reduce cutele.

Pur și simplu puneți hainele într-un strat de hârtie absorbantă și împachetați-le. Veți observa că vor avea mult mai puține cute.

Nu este nevoie să reîncălziți alimentele

Vii acasă flămând și obosit și îți încălzești mâncarea în cuptorul cu microunde. Poate deveni foarte enervant să descoperi că mijlocul mâncării tale este încă rece.

Cel mai bun mod de a contracara această problemă iritantă este să lăsați o gaură în mijlocul farfuriei și apoi să o încălziți. Veți observa că astfel se încălzește mâncarea mai uniform.

Partea din spate a cheii funcționează și ca o monedă de 50 de Bani

Cu toții am trecut prin asta - ajungem la magazinul alimentar cu o listă imensă de cumpărături, dar, din păcate, nu avem nici o monedă pentru căruciorul de cumpărături! Ce trebuie să facem, să ne cărăm cumpărăturile de mână ca niște sălbatici sau să sărim peste a mai face cumpărăturile? Nu e nevoie de nimic din toate astea, pentru că acest sfat la îndemână este aici pentru a ne salva: folosiți capătul de sus al acelei simple chei metalice pe care o aveți la îndemână!

Se pare că aceste chei nu deschid doar cutiile poștale și încuietorile porților, ci și încuietorile coșurilor de cumpărături!
Sursa: 
https://www.247mirror.com/

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

  • Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi: Mezelurile - ce conțin ele?
    29.08.2014 - 0 Comments
    --> MEZELURILE – CE CONŢIN ELE? Știți ce mâncați? Aflați de la prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare, cum sunt preparate mezelurile: Ce…
  • Short History of Humanity in 12 Funny Facts
    19.12.2022 - 0 Comments
    Human history (in brief):1. Woman no longer accepts to live in trees. And cries. The man discovers the cave. 2. The cave is cold. The woman cries. The man discovers the fire.3. The children…
  • Codul bunelor maniere - eBook
    19.04.2012 - 1 Comments
    -->   Normal 0 21 false false false RO X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 …
  • Dosarele X ale sovieticilor furate de la generalul Ilie Ceaușescu + documentar (RO)
    22.02.2014 - 0 Comments
    --> DOSARELE X ALE SOVIETICILOR, FURATE DE LA GENERALUL ILIE CEAUȘESCU Ministerul sovietic al Apărării a lucrat la un proiect secret, pentru a crea o ființă cu puteri…
  • Aliyaua română din Israel
    14.05.2015 - 1 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ALIYAUA ROMÂNĂ DIN ISRAEL Termenul Aliyah înseamnă imigrarea evreilor din diaspora în țara lui Israel (Eretz Yisrael), identificată de…
  • 14 trucuri de economisire a timpului petrecut la calculator
    07.11.2021 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Există 3 tipuri de utilizatori de computer: cei care folosesc mouse-ul, cei care folosesc tastatura și cei care preferă să vorbească cu…
  • Adevărul despre organismele modificate genetic + documentare (RO)
    04.06.2012 - 1 Comments
    --> ADEVĂRUL DESPRE ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC OMG – organisme modificate genetic. Acestea pot fi plante, animale, bacterii, drojdii, mucegaiuri, care sunt modificate…
  • Secolul XX în fotografii celebre + slideshow
    25.01.2014 - 0 Comments
    --> SECOLUL XX ÎN FOTOGRAFII CELEBRE EXPOZIȚIA UNIVERSALĂ DE LA PARIS - 1900 Expoziția universală din 1900, organizată la Paris, a fost o manifestare emblematică a perioadei Belle…
  • Efectele tratamentului termic asupra alimentelor
    04.09.2014 - 12 Comments
    --> EFECTELE TRATAMENTULUI TERMIC ASUPRA ALIMENTELOR Dacă vegetarianismul devine un curent tot mai cunoscut și apreciat, iar numărul vegetarienilor crește constant și în mod apreciabil…
  • STUDIUL CHINA - cel mai cuprinzător studiu asupra nutriției - eBook
    24.04.2012 - 0 Comments
    --> STUDIUL CHINA Cel mai cuprinzător studiu asupra nutriției Dr. Colin Campbell este un biochimist american specializat în nutriţie, care a studiat efectele pe termen lung ale…
  • Etimologia numelor ale acestor 11 țări
    16.08.2023 - 0 Comments
    Etimologia numelor de țară poate fi adesea fascinantă și poate dezvălui informații despre istoria, cultura, geografia sau chiar despre limbile vorbite în regiune. Iată etimologiile câtorva nume de…
  • Codex Alimentarius în România
    21.06.2013 - 1 Comments
    --> CODEX ALIMENTARIUS ÎN ROMÂNIA Din 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state, reprezentând aproape 85% din populaţia planetei, implementarea Codex…
  • Cireșele - diureticele naturii
    21.03.2012 - 0 Comments
    --> CIREŞELE – diureticele naturii Vestitoare a zilelor frumoase de vară, cireaşa ne oferă cca 40 de calorii la 100 g şi o cantitate interesantă de vitamina C şi de provitamina A.…
  • Ateism versus religie + VIDEO (RO)
    07.06.2015 - 3 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); ATEISM VERSUS RELIGIE Mințile sunt ca parașutele: funcționează numai când sunt deschise. Lord Thomas R. Dewar Sensul termenului…
  • 10 Facts About Air Pollution
    08.01.2023 - 0 Comments
    No one is safe from air pollution, the United Nations has warned, with 9 out of 10 people on the planet now breathing polluted air.This has led to a growing global health crisis that is already…
  • Cum pregătesc societățile secrete Guvernul Mondial + documentar (RO)
    14.06.2016 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); CUM PREGĂTESC SOCIETĂȚILE SECRETE   GUVERNUL MONDIAL GRUPUL BILDERBERG Unul dintre cele mai mari grupuri de fațadă ale…
  • 10 sfaturi de supraviețuire total eronate
    22.02.2018 - 0 Comments
    1. Mit: Poți suge veninul dintr-o mușcătură de șarpe. Fapt: Veninul injectat de un șarpe va intra imediat în fluxul sanguin. Dacă îți pui gura pe locul mușcat, nu faci decât să mai adaugi…
  • Sfaturi pentru femei... și bărbați
    01.03.2014 - 1 Comments
    --> SFATURI PENTRU FEMEI George Călinescu (1899-1965) - poet, romancier, dramaturg, eseist și istoric literar - Pentru o fată, reușita în viață nu este o chestiune de studiu…
  • What You Didn't Know About Japan
    17.12.2022 - 0 Comments
    Here's a list of interesting facts about Japan:- Japan is made up of 6,852 islands, 430 of which are uninhabited.- The Japanese name for Japan is 'Nihon' or 'Nippon', which means 'origin of the…
  • 10 fapte despre cumpărăturile online care vă vor ajuta să fiți mai atenți la fiecare achiziție
    17.08.2023 - 0 Comments
    Când a fost ultima dată când ați cumpărat ceva online? Să recunoaștem - cumpărăturile online sunt foarte convenabile. Nu mai trebuie să așteptați la coadă, nu mai plătiți benzină și nu mai trebuie să…
  • Dale Carnegie - Arta de a fi convingător
    03.11.2012 - 0 Comments
    --> ARTA DE A FI CONVINGĂTOR – CHEIA SUCCESULUI ÎN ORICE – Fragment din cartea „Secretele succesului”, de Dale Carnegie Aproape în fiecare vară mă duc la pescuit pe lacul Maine.…
  • 23 August 1944 - Un eveniment controversat
    23.08.2014 - 0 Comments
    --> 23 AUGUST 1944 – UN EVENIMENT CONTROVERSAT – General maior (r) dr. Mihail E. Ionescu în „Revista de istorie militară” nr. 113-114/2009 Unul dintre punctele culminante ale celui…
  • Omul nu a fost niciodată primitiv + documentar (RO)
    11.07.2016 - 5 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); OMUL NU A FOST NICIODATĂ PRIMITIV Un om care judecă nu va reuși niciodată să accepte ideea că arhitectura antică, de o perfecțiune ce…
  • 10 lucruri care sunt considerate „normale” în alte țări, dar care nouă ni se par ciudate
    15.11.2024 - 0 Comments
    Există peste 190 de țări răspândite pe glob, iar fiecare dintre ele are propriul cod cultural unic. Deși stereotipurile ne pot familiariza cu anumite aspecte culturale, există multe fapte care pot fi…
  • 7 beneficii ale semințelor de avocado care îți pot stimula sănătatea și frumusețea
    23.12.2022 - 0 Comments
    Există atât de multe produse care au proprietăți utile despre care nu știm. De exemplu, o sămânță de avocado. De câte ori am aruncat una?Vrem să vă vorbim despre proprietățile utile ale semințelor de…
  • Pisica albă, pisica neagră - mituri, legende, superstiții + VIDEO
    27.07.2013 - 0 Comments
    --> PISICA ALBĂ, PISICA NEAGRĂ – MITURI, LEGENDE, SUPERSTIȚII – De-a lungul timpului, animalele i-au provocat omului o gamă largă de sentimente, de la adorație până la repulsie.…
  • Pisica - cea mai bună prietenă a omului
    02.03.2017 - 0 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); PISICA – CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ A OMULUI Un trandafir are spini și o pisică are gheare, dar amândouă merită riscul... Dacă…
  • Vânzarea nebuniei: Suntem toți nebuni? - documentar (RO)
    28.04.2012 - 1 Comments
    --> MEDICAMENTUL CARE VINDECĂ NU ESTE RENTABIL Scandalul care a apărut o dată cu impunerea vaccinului pentru cancerul de col uterin şi a vaccinului împotriva gripei porcine a…
  • Misterul celor două culturi gemene
    24.04.2017 - 3 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); MISTERUL CELOR DOUĂ CULTURI GEMENE  DE PE MALURILE OPUSE ALE ATLANTICULUI Richard Cassaro Egiptenii antici din Africa…
  • Mică istorie a artelor divinatorii
    02.01.2014 - 2 Comments
    --> MICĂ ISTORIE A ARTELOR DIVINATORII Artele divinatorii sunt mijloace, metode și tehnici folosite cu scopul de a face o predicție. Ele au apărut în Antichitate, din dorința omului de…
  • Diabetul nu e, practic, o boală! + VIDEO
    06.06.2016 - 7 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); DIABETUL NU E, PRACTIC, O BOALĂ! prof. dr. Roman Morar În urmă cu câţiva ani, scriam despre DIAVIT – cel mai nou şi mai…
  • 7 lucruri pe care femeia ta nu le spune, dar pe care vrea să le știi
    01.07.2015 - 1 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Doamnelor și domnișoarelor, cred că sunteți extraordinare, dar, să nu mă înțelegeți greșit, a vă înțelege este echivalent cu a înțelege un…
  • O pisică dispărută se întoarce cu un bilet la gât, iar povestea ia o întorsătură neașteptată
    20.07.2023 - 0 Comments
    Cu ceva timp în urmă, o poveste interesantă s-a petrecut în Thailanda. O pisică și-a părăsit stăpânul timp de 3 zile și toată lumea a crezut că a dispărut. Pisica s-a întors, iar proprietarul a fost…
  • David Icke - Vine Soarele... dar eu spun că totul va fi bine + documentar (RO)
    13.11.2012 - 0 Comments
    --> VINE SOARELE... ...DAR EU SPUN CĂ TOTUL VA FI BINE David Icke Vechiul cântec al formației Beatles va deveni din ce…
  • 10 trucuri pentru iubitoarele de modă
    15.10.2015 - 2 Comments
    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ești prea leneșă dar îți place să fii la modă? Atunci aceste trucuri sunt exact ce ai nevoie: 1. Folosiți șampon de bebeluși pentru a…

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *