Codul bunelor maniere - eBook

-->
 

CODUL BUNELOR MANIERE


Aurelia Marinescu s-a născut în București, la 21 februarie 1934. Licențiată a Facultății de limba și literatura română din cadrul Universității București, a fost timp de 28 de ani profesoară de limba română la liceul „Dimitrie Cantemir” din capitală. Aici a editat prima revistă a liceului și a înființat cunoscutul cenaclu „G. Călinescu”, pe care l-a condus cu pasiune 20 de ani. Aparținând acelei categorii de dascăli pentru care profesia înseamnă o vocație și o îndatorire etică față de generația tânără, Aurelia Marinescu își continuă cu acest „Cod al bunelor maniere”, nobila sa misiune. La publicare, autoarea mărturisea că nu și-ar fi putut duce la bun sfârșit proiectul fără aceste cuvinte de încurajarea ale unui adolescent: „Avem nevoie de o asemenea carte, ca să redevenim oameni normali și cu bun simț. Dar pentru asta, ar trebui tipărită în... 22 de milioane de exemplare”!

Codul bunelor maniere
-->

Comentarii

  1. Orice comentariu este inutil. Pentru că el poate fi rezumat la SĂRUT-MÂINILE CU RESPECT, DOAMNĂ!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *