Mintea ta te poate vindeca - Frederick Bailes - eBook


Mintea TA TE poate vindeca
Frederick Bailes (1889-1970)

Există o lege bine definită a tămăduirii mentale şi această lege poate fi aplicată oricui, indiferent de puterea mentală sau a voinţei; acest lucru este demonstrat în lucrarea de faţă, foarte inspirată, s-ar putea spune. Cartea este o introducere practică în tratamentul mental şi fizic, şi este compatibilă cu orice fel de credinţă religioasă.
În timp ce era student la un mare spital londonez, autorul, dr. Frederick W. Bailes, a observat îndeaproape factorii mentali ce interveneau în procesul de vindecare al pacienţilor. A remarcat faptul că unele modele de gândire produceau în mod invariabil reacţii fizice corespunzătoare şi că el putea provoca aceste reacţii stimulând modelele mentale în cauză. Având pregătire ştiinţifică, el s-a gândit că în zona mentală trebuie să existe modele de acțiune asemănătoare. De-a lungul anilor ce au urmat, el a dovedit că atât boala, cât şi sănătatea îşi au originea în stările mentale corespunzătoare și că există o tehnică bine definită de tratament mental şi spiritual care pune în mişcare Legea Mentală şi, ca rezultat, aduce sănătatea fizică. În activitatea sa în acest domeniu, dr. Bailes a fost sprijinit şi încurajat de oameni de ştiinţă, prieteni şi medici, unii dintre aceştia chiar vindecaţi de el. Prima ediţie a cărţii sale, Your Mind Can Heal You, a fost publicată acum 36 de ani (1942), iar prezenta ediţie este a 10-a (1973).

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *