Puterea extraordinară a subconștientului tău, Joseph Murphy - eBook


PUTEREA EXTRAORDINARĂ A  SUBCONŞTIENTULUI
Cum poate această carte să producă miracole în ființa dumneavoastră
Joseph Murphy

Am văzut miracole care se produc în toate mediile, în lumea întreagă, săvârșite deopotrivă de bărbaţi şi femei. Miracolele vor apărea şi la dumneavoastră în măsura în care vă veţi folosi puterea colosală a propriului subconştient. Această carte îşi propune să vă arate modul adecvat în care omul trebuie să gândească, precum şi imaginile benefice ce trebuie cultivate cu perseverenţă în minte, pentru a crea şi transforma cu adevărat propriul nostru destin; toate acestea sunt perfect posibile în virtutea faptului că ceea ce un om gândeşte, aceea el devine.
De ce un om este trist, în timp ce alt om este fericit? De ce acel om este vesel şi prosper, iar celălalt este sărac şi nefericit? De ce un om este temător şi anxios, în timp ce altul este plin de încredere? De ce acesta din urmă are o casă luxoasă şi minunată, iar celălalt duce o existenţă mizeră într-o cocioabă? De ce unul cunoaşte o mare reuşită, iar altul un eşec complet? De ce un orator are un succes imens, în timp ce un altul rămâne mediocru şi nepopular? De ce un om este un geniu în meseria sa, în timp ce un altul se luptă şi se zbate toată viaţa, fără a realiza nimic bun? De ce unul se războieşte cu o maladie pretinsă a fi incurabilă şi de ce altul nu o are niciodată? Cum se face că atâția oameni cucernici şi buni suferă adevărate torturi ale corpului şi ale spiritului, de parcă ar fi condamnaţi? Şi de ce atâtea fiinţe imorale şi care nu au nimic sfânt prosperă şi le reuşesc toate acţiunile, bucurându-se pe deasupra şi de o sănătate excelentă? De ce o femeie este fericită în căsnicie, în timp ce sora ei este frustrată şi nefericită? Se pot găsi răspunsuri la toate aceste întrebări prin procesele ce au loc în mentalul conştient şi în cel subconştient? Cu siguranţă că da!

Scopul acestei lucrări este acela de a răspunde la întrebările de mai sus, precum şi la alte întrebări conexe cu acest subiect. M-am străduit să explic marile adevăruri ale mentalului cât mai clar cu putinţă. Cred că este perfect posibilă explicarea legilor fundamentale ale vieţii în limbajul de zi cu zi. Veţi observa că stilul acestei lucrări este foarte asemănător cu cel din ziarele şi revistele citite de dumneavoastră, cu limbajul pe care-l folosiţi la serviciu sau acasă. E bine să studiaţi cu atenţie cartea şi să puneţi în aplicare tehnicile expuse căci, dacă o veţi face, veţi obţine o putere care va opera miracole ce vă vor elibera de confuzie, suferinţă şi eşecuri. Cu ajutorul acestor tehnici vă veţi descoperi adevăratul loc în societate, veţi rezolva dificultăţile şi vă veţi elibera de constrângerile psihice. Putere creatoare a subconştientului poate să vindece orice boală şi să vă facă să fiţi din nou plini de viaţă şi forţă. Învățând să vă folosiţi corect şi în sens benefic puterile lăuntrice, veţi deschide poarta acelei închisori care este teama şi veţi accede la o nouă existenţă”.

O autovindecare va fi dovada cea mai convingătoare a propriei noastre puteri subconştiente. Acum 40 de ani, am determinat resorbţia şi dispersia unei tumori maligne (sarcom) în propriul corp, folosindu-mă de puterea curativă a subconştientului care, în fapt, creează, susţine şi guvernează toate funcţiile vitale ale omului. Tehnica pe care am aplicat-o este explicată în această carte şi sunt sigur că va ajuta şi altor fiinţe să aibă încredere în Puterea Vindecătoare Infinită ce sălăşluieşte în profunzimile subconştiente ale tuturor oamenilor. Datorită unui prieten medic, am devenit brusc conştient că e natural să mă bazez pe Inteligenţa Creatoare care a creat organele mele, a format corpul şi a făcut să-mi bată inima, pentru că EA are grijă întotdeauna de propria sa creaţie. Un proverb antic glăsuieşte: „Medicul pansează rana şi Dumnezeu o vindecă.”

Rugăciunea semnifică o interacţiune armonioasă între mentalul conştient şi cel inconştient, dirijându-le acţiunea către un scop bine determinat. Această lucrare vă va arăta modul ştiinţific prin care să vă branşaţi la puterea infinită care sălăşluieşte în dv., permițându-vă să obţineţi ceea ce doriţi cu adevărat. Vreţi o viaţă mai fericită, mai plină, mai bogată? Începeţi să vă folosiţi această putere pentru a vă rezolva problemele profesionale şi a restabili armonia în familie. Este bine să citiţi această carte de mai multe ori. Capitolele următoare vă vor spune în ce mod acţionează această putere minunată şi cum puteţi să aduceţi la suprafaţă înţelepciunea şi inspiraţia creatoare care sunt latente în dumneavoastră. Învăţaţi, apoi, aceste tehnici simple, care vă permit să sugestionaţi pozitiv şi puternic subconştientul vostru. Urmaţi această nouă modalitate ştiinţifică de a pătrunde până la infinitul tezaur; citiţi atent, cu seriozitate, cu dragoste şi încredere nediminuată. Veţi dovedi astfel, într-un mod uluitor pentru ceilalţi, că aceste învăţături vă pot ajuta foarte mult. Acesta poate fi, şi eu cred că va fi, punctul de cotitură în viaţa dumneavoastră.

Ştiţi să vă rugaţi eficient? În perioadele de criză, în momentele de pericol sau de dificultate, când sunteţi bolnavi sau moartea vă ameninţă, vă rugaţi pentru a fi ajutaţi să depăşiţi cu bine problemele dificile cu care vă confruntaţi. Citiţi ziarele şi veţi vedea câteodată că sunt propuse rugăciuni în toată ţara pentru un copil atins de o boală aşa-zis incurabilă, pentru pacea naţiunii sau pentru un grup de mineri prizonieri într-o galerie inundată etc. Mai târziu, dacă sunt salvaţi, minerii spun că se rugau, așteptându-și salvatorii. La fel, pilotul unui avion declară că, numai rugându-se cu putere şi credinţă a putut ateriza în siguranţă, în ciuda pericolului iminent ce-l aştepta. Rugăciunea este un sprijin atunci când suntem în pericol; cu toate acestea, nu trebuie să aşteptaţi pericolul sau dificultăţile exterioare pentru a face din rugăciune o parte integrantă şi constructivă a propriei voastre vieţi. Activitatea mea printre oameni m-a determinat să studiez diferite stadii ale rugăciunii. Am trăit eu însumi această experienţă şi am lucrat cu mulţi oameni care au beneficiat în mod intens de ajutorul rugăciunii. În mod obişnuit, se pune problema de a şti să spunem şi altora cum să se roage. Cei ce sunt la ananghie cu greu pot gândi şi acţiona rezonabil. Au nevoie de o reţetă uşor de urmat, de un prototip practic, simplu şi specific problemei lor. Ei pot fi îndrumaţi doar după ce au abordat în mod adecvat dificultatea cu care se confruntă.

Unicitatea acestei cărţi rezidă în faptul că învăţăturile sale sunt absolut practice. Se prezintă aici tehnici şi formule simple, activ operante, pe care le veţi putea aplica uşor în universul cotidian înconjurător. Am prezentat aici metode valabile pentru bărbaţi şi femei din întreaga lume. Recent, 1000 de oameni, aparținând tuturor religiilor au asistat la un curs special la Los Angeles, în care am descris pe scurt ceea ce se află în aceste pagini. Mulţi dintre ei au parcurs 200 km pentru a asista la fiecare curs. Această carte vă va interesa, deoarece vă arată motivul pentru care, deseori, obţineţi contrariul lucrului pentru care v-aţi rugat. Oameni din toate colţurile lumii m-au întrebat de mii de ori: „De ce, cu toate că m-am rugat de atâtea ori, dorinţa nu mi s-a împlinit?” În această carte veţi găsi motivele şi răspunsurile la această întrebare, precum şi la alte probleme. Mijloacele multiple de a sugestiona subconştientul şi de a obţine răspunsuri valabile dau cărţii valoare şi fac ca ea să fie un ajutor mereu prezent în clipele grele cu care vă confruntaţi.

Oricine îşi doreşte sănătate, fericire, siguranţă, pace spirituală, dar nu mulţi ajung la rezultate clare şi bine definite în acest sens. Un profesor la facultate îmi mărturisea recent: „Îmi spun că, dacă-mi voi schimba gândurile predominante şi dacă voi da vieţii mele emoţionale o nouă turnură, atunci ulcerul care mă chinuie de atâta timp va dispărea; însă nu ştiu ce tehnică să aplic pentru aceasta. Gândurile mele rătăcesc în toate sensurile asupra acestor probleme şi mă simt frustrat, învins şi nefericit.” Acel profesor dorea sănătate perfectă, dar avea nevoie să cunoască mai întâi modul în care acţionează mentalul pentru a fi în stare să-şi îndeplinească dorinţa. Practicând apoi metodele curative indicate în această carte, s-a restabilit complet.

Miraculoasele puteri ale subconştientului existau dinainte ca noi să ne naştem, înainte să ia naştere vreo biserică sau chiar lumea însăşi, aşa cum o cunoaştem noi astăzi. Marile adevăruri eterne, marile principii ale vieţii preced toate religiile. În spiritul acestor afirmaţii vă propun, în paginile ce urmează, să luaţi cunoştinţă de această putere extraordinară, transformatoare, care vă va tămădui rănile mentale şi psihice cu care vă confruntaţi. Ea va elibera pe cei care se înconvoaie sub povara fricii şi va elimina complet limitările sărăciei, ale eşecului, ale mizeriei, ale suferinţei şi frustrării. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă uniţi mentalul şi psihicul, focalizându-le cu putere asupra a ceea ce doriţi să manifestaţi; puterile creatoare ale subconştientului vor răspunde imediat. Începeţi chiar de astăzi şi permiteţi astfel miracolelor să se producă în viaţa dumneavoastră. Perseveraţi, perseveraţi mereu, până când soarele va răsări din nou şi umbrele aducătoare de necazuri şi suferinţe vor dispărea cu desăvârșire din viaţa voastră.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *