Rețete culinare - Budincă de orez

-->
BUDINCĂ DE OREZ

Fierbem 250 gr. orez într-un litru şi jumătate de lapte, la foc mic, împreună cu 2 linguri de zahăr. Când s-a fiert bine, îl punem la răcit.
Frecăm 2 linguri de unt cu 5 gălbenuşuri, 3 linguri de zahăr pudră, stafide şi coaja rasă de la o lămâie.
După ce totul s-a făcut ca o spumă, amestecăm cu orezul răcit şi adăugăm încet albuşurile bătute tare.
Punem compoziţia într-o formă unsă cu unt şi o băgăm la cuptor, unde o ţinem până se rumeneşte bine.
-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *