-->
BUDINCĂ DE OREZ
Fierbem 250 gr. orez într-un litru şi jumătate de lapte, la
foc mic, împreună cu 2 linguri de zahăr. Când s-a fiert bine, îl punem la
răcit.
Frecăm 2 linguri de unt cu 5 gălbenuşuri, 3 linguri de zahăr
pudră, stafide şi coaja rasă de la o lămâie.
După ce totul s-a făcut ca o spumă, amestecăm cu orezul răcit
şi adăugăm încet albuşurile bătute tare.
Punem compoziţia într-o formă unsă cu unt şi o băgăm la
cuptor, unde o ţinem până se rumeneşte bine.
-->
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.