CHIFTELUȚE DE PUI
2 piepți de
pui
2 cartofi
mari
2 morcovi
potriviți
2 ouă
puțin
cașcaval ras
pătrunjel,
mărar (câte o legătură)
Preparare
Carnea se dă
prin mașina de tocat împreună cu cartoful și morcovul. Se adaugă ouăle,
verdeața și cașcavalul.
Se frământă
bine compoziția și se modelează chiftele aplatizate, care se dau prin făină și
se prăjesc în ulei puțin.
Mod de servire
Se servesc
calde, cu o salată (de varză, de lăptuci etc.). Sunt bune și reci, de luat la
pachet, la serviciu sau în călătorie, de exemplu.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.