Rețete culinare - Chifteluțe de pui


CHIFTELUȚE DE PUI

Ingrediente

2 piepți de pui
2 cartofi mari
2 morcovi potriviți
2 ouă
puțin cașcaval ras
pătrunjel, mărar (câte o legătură)

Preparare

Carnea se dă prin mașina de tocat împreună cu cartoful și morcovul. Se adaugă ouăle, verdeața și cașcavalul.
Se frământă bine compoziția și se modelează chiftele aplatizate, care se dau prin făină și se prăjesc în ulei puțin.

Mod de servire

Se servesc calde, cu o salată (de varză, de lăptuci etc.). Sunt bune și reci, de luat la pachet, la serviciu sau în călătorie, de exemplu.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *