Rețete culinare - Dovlecei cu iaurt


DOVLECEI CU IAURT

Ingrediente

dovlecei
măsline
ceapă
ardei roșu
rozmarin, piper
smântână sau iaurt
orez – o ceașcă

Preparare


Într-o tigaie wok, dovleceii și ardeiul roșu tăiați cubulețe și ceapa tăiată rondele se călesc rapid în ulei de sâmburi de măsline. Se trec într-un castron, se adaugă câteva măsline, se presară piper și ierburi aromatice (rozmarin, mărar, pătrunjel etc.) și apoi se toarnă deasupra smântână sau iaurt. Facultativ, se poate rade puțin parmezan sau cașcaval. Se servește cu garnitură de orez. Cantitățile folosite vor fi în funcție de numărul de persoane din familie.

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *