DOVLECEI CU IAURT
Ingrediente
dovlecei
măsline
ceapă
ardei roșu
rozmarin, piper
smântână sau iaurt
orez – o ceașcă
Preparare
Într-o tigaie wok, dovleceii și ardeiul roșu tăiați cubulețe
și ceapa tăiată rondele se călesc rapid în ulei de sâmburi de măsline. Se trec
într-un castron, se adaugă câteva măsline, se presară piper și ierburi
aromatice (rozmarin, mărar, pătrunjel etc.) și apoi se toarnă deasupra smântână
sau iaurt. Facultativ, se poate rade puțin parmezan sau cașcaval. Se servește
cu garnitură de orez. Cantitățile folosite vor fi în funcție de numărul de
persoane din familie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.