Rețete culinare - Hrișcă cu măr și banană

-->

HRIȘCĂ CU MĂR ȘI BANANĂ

Acesta este un desert raw vegan, pe cât de sănătos, pe atât de delicios. Și se face atât de simplu... Iată:

- Se pun la înmuiat doi pumni de hrișcă cu puțină sare, timp de 2-3 ore. Se aruncă apa, se clătește hrișca și se pune într-un castron.
- Se rad 2 mere, se pisează o banană și se amestecă. După gust, se poate adăuga puțină miere, sirop de arțar sau sirop de agave. În cazul în care compoziția iese prea subțire, se pot încorpora câțiva fulgi de ovăz, tărâțe de grâu etc.
- Se amestecă hrișca cu pasta de fructe și se presară deasupra nucă de cocos, praf sau fulgi de cacao, sau pudră de roșcove (carob).

Poftă bună!

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *