HRIȘCĂ CU MĂR ȘI BANANĂ
Acesta este un desert raw vegan, pe cât de sănătos, pe atât de delicios. Și se face atât de simplu... Iată:
- Se pun la înmuiat doi pumni de hrișcă cu puțină sare, timp de 2-3 ore. Se aruncă apa, se clătește hrișca și se pune într-un castron.
- Se pun la înmuiat doi pumni de hrișcă cu puțină sare, timp de 2-3 ore. Se aruncă apa, se clătește hrișca și se pune într-un castron.
- Se rad 2 mere, se pisează o banană și
se amestecă. După gust, se poate adăuga puțină miere, sirop de arțar sau sirop de agave. În cazul în care
compoziția iese prea subțire, se pot încorpora câțiva fulgi de ovăz, tărâțe de grâu
etc.
- Se amestecă hrișca cu pasta de fructe
și se presară deasupra nucă de cocos, praf sau fulgi de cacao, sau pudră de roșcove (carob).
Poftă bună!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.