PASCĂ DE GRIŞ
Ingrediente
- 1 kg brânză dulce de vaci
- 6 ouă
- 200 g unt
- 1 cană zahăr
- ½ plic praf de copt
- 10 linguri rase griș
- vanilie, stafide
Preparare
Se amestecă brânza de vaci cu untul
topit, gălbenușurile, zahărul, praful de copt stins, vanilia și stafidele. Se
adaugă apoi albușurile bătute spumă. Se toarnă în tava unsă și se coace la foc
mic, timp de 45 minute.
Iese absolut delicioasă!
Iese absolut delicioasă!
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.