Rețete culinare - Pască de griș

PASCĂ DE GRIŞ

Ingrediente

- 1 kg brânză dulce de vaci
- 6 ouă
- 200 g unt
- 1 cană zahăr
- ½ plic praf de copt
- 10 linguri rase griș
- vanilie, stafide

Preparare

Se amestecă brânza de vaci cu untul topit, gălbenușurile, zahărul, praful de copt stins, vanilia și stafidele. Se adaugă apoi albușurile bătute spumă. Se toarnă în tava unsă și se coace la foc mic, timp de 45 minute.
Iese absolut delicioasă!

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *