Rețete culinare - Salate cu dressing-uri Knorr



Salate cu dressing-uri Knorr
   

Comentarii

  1. De la clasica "Vegeta", nu mai sunt ceea ce erau odata.La origine un amestec de sare si legume uscate macinate fin, acum toate includ E-uri.
    Este usor sa adaugi o lingurita de amestec dar mai practic si infinit mai bun este sa utilizezi ierburile aromate neprelucrate.Chiar si crescute in ghiveci pe marginea ferestrei de la bucatarie.

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte adevărat ce spui! Am găsit această culegere de rețete pe Internet și am considerat-o utilă pentru rețetele în sine. De fapt, n-am văzut nicăieri la vânzare dressinguri Knorr. S-ar putea să nici nu mai existe. Rețetele de salate sunt însă interesante și pot fi asezonate cu ierburi locale sau cu o maioneză făcută în casă, condimentată natural, după gustul nostru.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *