-->
SURIMI CU CIUPERCI
10 surimi
1 conservă de ciuperci
1 iaurt natural, mic
3 linguri ulei de măsline
zeamă de lămâie
sare, piper, muștar, pătrunjel, usturoi
Preparare
Surimi se limpezesc cu apă rece și se pun într-un castron. Se
scot ciupercile din conservă, se limpezesc, se taie mai mărunt, dacă mai e
cazul, și se amestecă cu surimi în castron.
Separat, se amestecă iaurtul cu zeama de lămâie, sarea,
piperul, muștarul, usturoiul și uleiul.
Se toarnă sosul obținut peste surimi cu ciuperci și se
presară deasupra din belșug verdeață.
Preparatul este delicios.
-->
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.