SIDA nu a existat niciodată! + VIDEO

-->

ANATOMIA UNEI EPIDEMII




SIDA nu a existat niciodată!
 dr. cercetător Mihai Alecu

Scandalurile provocate de gripa aviară şi de gripa porcină nu sunt singulare. Aceasta este mărturia unui cercetător român care a lucrat în laboratoare din străinătate. Giganţii farmaceutici şi-au dat mâna şi banii pentru a muşamaliza un uriaş scandal. Doctorul Mihai Alecu pune sub semnul întrebării maladia secolului XX.
 
În condiţiile în care în România s-a demonstrat că nu a existat gripa aviară, iar mărturie stau inclusiv dosarele aflate în lucru la Departamentul Naţional Anticorupţie (DNA) şi în condiţiile în care şefii aceluiaşi DNA refuză să ancheteze isteria gripei aşa-zis porcine, AIM a descoperit o mărturie spectaculoasă a doctorului Mihai Alecu, cercetător în laboratoare din străinătate, care arată că nici măcar SIDA nu există în realitate, ci a fost inventată pentru a înăbuşi un scandal uriaş, provocat de marile companii farmaceutice. Redăm în continuare depoziţia doctorului Mihai Alecu, cu menţiunea că inter-titlurile aparţin redacţiei AIM.

Fantastica şarlatanie

SIDA nu există şi nu a existat niciodată. Nu există pentru că nu există nici un virus HIV, deci dacă nu există pretinsa cauză, nu poate exista nici pretinsa maladie. Acestea sunt afirmaţii pe care le-am făcut în cele mai importante aşezăminte medicale începând din anul 1987, dată la care presupusa SIDA şi-a făcut apariţia în Europa. Dar să facem puţină istorie, pentru a înţelege mai bine toată această absurdă invenţie şi s-o luam cu începutul. Terorismul mass-media în fantastica şarlatanie a SIDA începe în a doua jumătate a anului 1986, dar funcţionează la cote maxime de la începutul anului 1987. Un mic grup de medici, între care mă număr şi eu, a început să protesteze, să spună că nu-i adevărat, că toate afirmaţiile presei erau în afara oricărei logici clinice. Eram un mic grup, unii fără o mare experienţă în biologie şi cu atât mai puţin în virusologie. Subsemnatul, de exemplu, lucram la acea epocă în calitate de consultant în psihopatologie clinică la Clinica de maladii nervoase şi mentale a Universităţii din Milano, condusă de regretatul prof. Gildo Gastaldi. Nu ne cunoşteam între noi. Poate greşeam sau ajungeam la rezultate demne de luat în seamă urmând căi greşite. Totuşi, ne-am dat seama că se întâmplau lucruri prea stranii ca să fie vorba de un caz simplu. Am încercat să iau legătura cu jurnalişti dintre cei mai serioşi şi influenţi la acea epocă, cu televiziunea de stat, reviste ştiinţifice. Nimic! Mi-am dat seama că informaţia specializată e complet manipulată de puteri oculte internaţionale.

O problemă controlabilă prin tehnici simple

La acea epocă nu ştiam, nici nu intuiam că toată lumea este manipulată de câţiva potenţi care trag sforile şi decid soarta locuitorilor întregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv dar, din fericire, nu incompetent ştiinţific. Este suficient să ne gândim la faptul că în acea perioadă reuşisem să-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universităţii din Milano, prof. Luigi Villa, să organizeze un curs oficial de medicină ayurvedică şi indo-asiatică. Odată obţinute autorizaţiile ministeriale obligatorii, cursul ar fi fost inclus în programele oficiale ale facultăţii. Deşi supraexpus, pentru că nu mă pricepeam deloc la medicina tradiţională şi etno-antropologică, şi înşelat de ideea că SIDA ar putea fi o problemă exclusiv medicală, am încercat să demonstrez că această problemă - care la acea epocă se afirma că este foarte gravă, necunoscută, aparent incurabilă - ar putea fi controlată sau vindecată cu tehnici simple. Aşadar, am început să aplic metodele mele holistice care, cu 10 ani în urmă, îmi permiseseră să pun la punct Nucleele celulare energetice şi Alimentaţia psiho-neuro-ortomoleculară.

Ţinta a patru atentate într-un singur an

În acelaşi timp, în altă parte a lumii, un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice, care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul condiţiilor biologice cu bioelectronică, plante africane, terapii personalizate apte să regenereze ficatul, substanţe purinice homeopatizate. Şi erau probabil şi alţii, cu siguranţă mai buni ca mine. Dar toţi reduşi la tăcere, ameninţaţi şi marginalizaţi cu orice mijloace. De cine? De ce? În ce scop? Persoana care vă vorbeşte a fost ţinta a patru atentate într-un singur an. Dar s-o luam în ordine. Toate acestea vă vor demonstra că sforăria se vedea clar încă din 1987. Au trebuit să treacă ani pentru ca alţii să confirme ceea ce afirmam noi, de această dată însă sunt nume mari, inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, superdotate şi care au demonstrat că nu există nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.

Negustorii morţii au încasat miliarde

De-a lungul anilor, mii de nefericiţi s-au săvârşit din această viaţă numai pentru că acordat încredere informaţiilor ultramanipulate de sistem. În acelaşi timp, atâţia alţii şi-au încasat cei 30 de dinari: vânzători de palavre tipărite sau difuzate pe calea undelor au făcut afaceri înfloritoare, speculanţi şi profitori au acumulat sume ameţitoare cu această isterie colectivă, prezentatori de programe celebre şi dezbateri televizate menite să inducă în eroare au fost toţi avansaţi iar negustorii morţii (marile companii farmaceutice) au încasat cifre astronomice - premiu binemeritat pentru nobila lor muncă bine făcută. Acum iese la iveala micul detaliu că totul este un fals de neimaginat, pur şi simplu pentru că UN VIRUS SIDA NU EXISTĂ. Dar să ne întoarcem la miezul problemei. La începutul anilor ‘70, mai întâi în America şi apoi în Europa, se introduce un nou medicament bazat pe două substanţe: sulfonamidă şi trimetoprim, vândut în multe ţări sub numele de Bactrim (în alte ţări ca Septrim). Acest medicament avea succes pentru acţiunea sa bactericidă. În ţările occidentale, bolnavii care au folosit cel mai mult acest medicament au fost homosexualii, din cauza frecventelor pneumonii şi infecţii ale căilor urinare.

Ce omoară bacteriile, omoară şi celulele sănătoase

Dar necazul este că Bactrim loveşte mortal şi componente importante ale celulelor umane, şi anume mitocondriile, unul din multele lucruri pe care, în graba şi rapacitatea lor, producătorii de medicamente au preferat să le ignore. Mitocondriile au fost la origine bacterii independente care, în decursul milioanelor de ani de evoluţie, s-au integrat în interiorul celulelor, păstrându-şi o parte din specific. Din cauza aceasta, ceea ce e toxic pentru bacterii, e la fel de toxic şi pentru mitocondriile celulelor organismului uman. Absorbind şi integrând aceste bacterii, celula le hrăneşte, le susţine, le protejează, dar în schimb le deleagă să devină plămânii săi: ceea ce înseamnă că practic, mitocondriile ajută celula să respire. La sfârşitul reacţiilor chimice implicate în procesul schimbului de oxigen, tot mitocondriile sunt cele care formează moleculele de ATP (adenozintrifosfat), care sunt molecule energetice de bază pentru celulele noastre. Circa 90% din energia de care are nevoie organismul nostru este obţinută prin intermediul adenozintrifosfatului.

Evident, mitocondriile, otrăvite şi ele de Bactrim, încep să sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor, care nu posedă acele mecanisme de regenerare pe care le are ADN-ul mai complex al nucleului celulei. Şi atunci, interferenţa medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice) în funcţionarea mitocondriilor are o consecinţă gravă, alterând mecanismele de oxigenare. Anumiţi microbi străini sunt avantajaţi pentru a prolifera şi atunci apar acele boli oportuniste pe care „medicina oficială” le numeşte SIDA. Toate acestea sunt esenţiale pentru a înţelege cum a fost inventată SIDA în 1981, în America.

Operaţiunea SIDA şi inventarea HIV

Medicii au prescris unui număr mare de homosexuali, afectaţi de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim în doze adecvate masei corporale şi pentru perioade lungi de timp (ani întregi). Cu timpul însă, au apărut rezultatele tratamentului greşit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocată de consumul îndelungat de sulfonamide. Aşa ceva nu se mai văzuse în istoria medicinii şi nimeni nu-i evaluase riscurile. Şi, cum medicii care prescriseseră Bactrim şi producătorii medicamentului se temeau că vor trebui să suporte un lung şir de anchete, daune evaluate la milioane de dolari, au inventat operaţiunea SIDA, care nu întâmplător a fost la început legată de mişcarea gay. Homosexualii care mureau din cauza distrugerii mitocondriilor celulare trebuiau convinşi că erau victimele a ceva nou şi acest ceva era teribil,  mortal (chiar dacă nu existau probe că aşa era). Au inventat în grabă SIDA, după care au fost obligaţi să inventeze şi o pretinsă cauză: virusul HIV. Şi, în acest caz, ce ar putea fi acel ceva care se măsoară cu faimosul test al seropozitivităţii? Iată răspunsul, chiar dacă parţial: drogurile - în special cocaina, provoacă o creştere puternică a hormonilor de stres ai inimii şi această creştere produce o creştere de anticorpi în sânge. În acest moment, testul relevă o pozitivitate. Acest lucru e uşor de verificat în grupurile de risc, aşa cum a admis în final Gallo&Coll. Toţi cei ce fac uz de cocaină riscă un nivel crescut de anticorpi, iar testul HIV nu relevă altceva decât nivelul de anticorpi din organism.

Un virus relaţionat cu orientarea sexuală

Cei care sunt supuşi diferitelor terapii de dezintoxicare cu creşterea nivelului de metadonă, se pare că sunt supuşi aceluiaşi fel de risc: ca şi pacienţii hemofilici, cărora li s-au administrat derivaţi hematici puternic contaminaţi cu viruşi hepatici şi de alte feluri. La întrebarea legitimă dacă pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decât unul medical, răspundem, fără nici o umbră de îndoială, DA. Există o cenzură ştiinţifică, pentru că hăţişul de interese care a împins înainte SIDA nu este suspectat de nimeni. De exemplu, în Clinica Universităţii din Frankfurt, sunt 24 de persoane care muncesc în sectorul dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea îşi primesc salariul de la industria farmaceutică şi numai una de la Universitate. Veţi înţelege atunci care este „terapia” pe care o vor administra bolnavilor. Deci, dacă mecanismul de oxidare a mitocondriilor (fără de care nimeni nu poate respira) este lezat, atunci nu este surprinzător că pacienţilor le lipseşte aerul. Nu întâmplător, pacienţii bolnavi de pretinsa SIDA suferă încontinuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importantă dar, din nefericire, a fost ignorată până acum de clasa medicală. În schimb, a fost cu multă artă incriminat un pretins virus, a cărui substanţă genetică şi ale cărui proteine nimeni n-a fost capabil să le izoleze până acum. Şi totuşi, toată lumea vorbeşte de un virus relaţionat cu orientarea sexuală, ceea ce constituie o armă politică. De fapt mişcarea contestatară care a început în anii ‘60 a fost anihilată în anii ’80, în bună parte, cu sperietoarea SIDA.

SIDA: Cea mai mare minciună mortală din istoria medicinii
Ziarul Pravda (Rusia), numărul din 11.12.2009

Omenirea este pusă în faţa unei noi epidemii de gripă porcină. Câţiva ani mai înainte, gripa aviară şi SARS au provocat panică în întreaga lume. SIDA a fost în fruntea listei „sperietorilor“ timp de 30 de ani. Dar unde sunt milioanele de victime provocate de SARS şi gripa aviară? Nemaivorbind de victimele gripei porcine (după opinia de „specialist“ a lui Streinu-Cercel, 2% din populaţia României ar trebui să fie în groapă la ora actuală - n.tr.). Unde este Africa rămasă pustie, fără picior de indigen, ca urmare a epidemiei de HIV?

Gor Shirdel, medic de origine irlandeză care în prezent practică în Kiev, a vindecat doi bolnavi de SIDA. „Nu cred că SIDA este incurabilă. Sistemul imunitar deficitar este o problemă cunoscută de peste 200 de ani. Şi această problemă poate fi soluţionată! Virusurile găsite în sângele pacienţilor cu SIDA nu sunt cauza, ci consecinţa bolii, a deficienţei imunitare. Lumea crede că SIDA este incurabilă din cauza declaraţiilor a doi doctori, Robert Gallo şi Luc Montagnier, care au făcut ca întreaga omenire să creadă la începutul anilor ‘80 că SIDA este provocată de human immune deficiency virus (HIV). Iar Montagnier a primit chiar şi premiul Nobel pentru isprava asta”.

Acum, aceşti doctori geniali nu reuşesc să găsească nicăieri blestematul de virus, aşa că „sentinţa de condamnare la SIDA pe viaţă” se dă în baza unor teste de sânge (teste anticorpi şi PCR). Doar că astfel de anticorpi se dezvoltă în serum-ul sângelui atunci când orice virus sau bacterie pătrunde în organism. Acelaşi lucru se petrece în cazul gripei sau al altor boli. Atunci când găsim în sânge anticorpi, nu înseamnă că în acest sânge vom găsi şi vreun virus! Testele HIV pozitive produc un şoc asupra pacientului echivalent cu o sentinţă de condamnare la moarte, deoarece încă mai persistă părerea eronată că SIDA este incurabilă şi că, mai devreme sau mai târziu, boala duce la deces.

Consider că această stare de lucruri este provocată de politica CDC (Center for Disease Control and Prevention), SUA, al cărui buget anual de combatere a SIDA se ridică la 2 miliarde dolari. Oricum, există peste 6.000 de medici şi oameni de ştiinţă care şi-au ridicat vocile contra opiniei că SIDA este incurabilă. Printre cei mai cunoscuţi sunt Peter Duesberg, PhD, autorul cărţii Inventing the AIDS Virus, Kary Mullis, biochimist şi laureat Nobel şi Robert Willner, autorul cărţii Deadly Deception. În 1993, Willner s-a înţepat în deget cu sânge de la un bolnav HIV şi nu s-a îmbolnăvit. A făcut acest lucru pentru a pune capăt celei mai mari minciuni mortale din istoria medicinii.

Statistica este mai puternică decât minciuna! Dacă cifrele publicate ar fi adevărate, Africa ar trebui să fie depopulată la ora actuală. Ori populaţia ei depăşeşte un miliard! Populaţia Africii de Sud, care are cele mai multe cazuri raportate de AIDS, ar trebui să scadă drastic. Or, din 1986 până în 1999, populaţia Africii de Sud a crescut de 1,7 ori.

Sigur că imunodeficienţa există. Nimeni nu spune altceva. Iar pacienţii cu sistemul imunitar deficitar sunt expuşi tuberculozei, pneumoniei, salmonelei etc. SIDA este asociată cu peste 40 de boli care nu au legătură cu ea. Nici măcar o singură persoană nu a decedat din cauza SIDA în mod direct. Medicamentele şi combinaţiile de medicamente au ruinat şi mai puternic sistemul imunitar deja compromis şi au provocat decesul pacienţilor. Conform părerii lui Duesberg, 10 până la 50.000 de persoane au murit din cauza medicaţiei (criminale) contra SIDA.

Dar SIDA este o afacere foarte profitabilă şi întreţine foarte multe locuri de muncă, mai ales ale unor cercetători care nu sunt în stare să cerceteze nimic serios şi să descopere nimic folositor. Iar concernele farmaceutice regizează spre propriul interes tot acest circ pandemic (ca de altfel şi în celelalte cazuri de pandemii, cea mai recentă fiind gripa porcină, eşuată lamentabil în minciună).

Şi ce se va întâmpla dacă breasla medicală va recunoaşte că SIDA nu a existat niciodată? Păi simplu, guvernele vor stopa toate alocaţiile pentru combaterea ei. Şi cine va avea de câştigat din asta?  În niciun caz nici concernele, nici medicii epidemiologi, nici cercetătorii de fantome. Vor avea de câştigat doar pacienţii! Ori aşa ceva nu trebuie să se întâmple. Noi suntem blestemaţi să rămânem pacienţi tot restul vieţii… spre binele lor!

Interviu cu Luc Montagnier, „descoperitorul” virusului AIDS (video)

De curând, mi-a atras atenţia o scurtă postare în YouTube, unde este prezentat interviul luat de autorul filmului HOUSE OF NUMBERS, Brent Leung, lui Luc Montagnier, „descoperitorul” virusului SIDA şi laureat cu Premiul Nobel pentru medicină în 2008 pentru această descoperire. Aceste 4 minute, cât durează interviul, sunt un pumn dat direct în nasul celor care mai susţin încă fantasmagoria SIDA = HIV. Şi culmea e că acest „pumn” îl dă însuşi Luc Montagnier! Laureatul! Iată afirmaţiile lui Luc Montagnier asupra exterminatorului virus HIV, descoperit chiar de el:

 
Traducerea interviului: 
„Africa sub-sahariană, regiunea cea mai puternic lovită, este locul unde 67% dintre oameni trăiesc cu HIV” (US Global Policy Fact Sheet, Aprilie 2009)
Brent Leung (BL): Aţi vorbit mai devreme despre stresul oxidativ. Este eliminarea stresului oxidativ una dintre cele mai bune modalităţi de a ține în frâu epidemia de AIDS africană?
Luc Montagnier (LM): Cred că aceasta este o cale de abordare, de a descreşte rata de transmitere. Eu cred că noi toţi putem fi expuşi de mai multe ori contactului cu HIV, fără să devenim bolnavi cronici. Sistemul nostru imunitar va rezolva problema virusului în câteva săptămâni, dacă este în bună stare de sănătate. Ori tocmai aceasta este problema populaţiei africane. Hrana lor nu e prea echilibrată, stresul oxidativ e foarte prezent, chiar dacă multe persoane nu sunt direct infectate cu HIV, astfel încât sistemul lor imunitar deja nu funcţionează cum trebuie. Aceasta permite virusului HIV să pătrundă în organism şi să „persiste”. Deci sunt multe alte modalităţi pe lângă vaccin, ştiţi… numele magic, VACCINUL; deci multe căi de a descreşte rata transmiterii (infectării): simple măsuri de nutriţie, administrare de antioxidanţi, măsuri igienice, combaterea altor infecţii. Nu sunt măsuri spectaculoase, dar pot reduce foarte bine epidemia, la un nivel, spre exemplu, la care este infecţia HIV în ţările occidentale.
BL: Dacă ai un sistem imunitar bun, organismul poate elimina în mod natural virusul HIV?
LM: Da!
BL: Oh, interesant! Credeţi că ar trebui să promovăm mai mulţi antioxidanţi şi alte lucruri de acest fel în Africa, în loc de antiretrovirale (medicamente contra AIDS)?
LM: Ar trebui promovate mai multe lucruri, o combinaţie de măsuri: antioxidanţi, nutriţie, combaterea altor boli infecţioase ca malaria, tuberculoza, parazitoza, viermii intestinali, apoi educaţia, desigur, igiena genitală pentru femei şi pentru bărbaţi. Măsuri foarte simple, care nu sunt deloc costisitoare, dar care pot rezolva multe. Şi tocmai aici e îngrijorarea mea în privinţa multor acţiuni spectaculoase care se întreprind cu finanțări globale, pentru cumpărarea de medicamente sau prin acţiuni gen Bill Gates, pentru vaccinare. Acest gen de măsuri nu sunt deloc întemeiate, ştiți… În realitate, depinde de guvernele locale, care ar trebui să decidă aceste lucruri, dar acestea sunt consiliate de consilieri ştiinţifici care provin de la servicii secrete şi ei nu dau prea des astfel de sfaturi.
BJ: Pentru că nu se fac bani cu nutriţia, nu-i așa? Nu iese nici un profit.
LM: Da, nu iese profit. Apa este importantă. Apa este cheia!
BL: Vorbiţi despre faptul că dacă „ne formăm” un sistem imunitar solid, e posibil să eliminăm virusul HIV în mod natural. Dacă luăm un african sărac, care a fost infectat şi îi reconsolidăm sistemul imunitar, este posibil şi pentru el să elimine tot în mod natural virusul HIV?
LM: Da, e convingerea mea!
BL: E important, e un punct foarte important.
LM: E importantă informarea, care este complet neglijată. Oamenii cred că medicamentele şi vaccinurile rezolvă totul... E un mesaj diferit de ceea ce ai auzit anterior, de la alţii, nu-i așa?
BL: Ultima parte?
LM: Da, mesajul meu e diferit de ce-ai auzit de la (Anthony) Fauci…
BL: Da, e diferit… 
LM: Un pic diferit...

Traducerea: Olga Constantin (Frumoasa Verde)

Surse: aici și aici

-->

Comentarii

  1. Si eu sunt unul dintre cei care au inceput sa nu creada in existenta HIV. Totusi, imi pun unele intrebari carein cazul acesta nu au un raspuns clar. In primul rand, cum se face ca acule simptome pe care le da infectarea cu acest virus, se regasesc in majoritatea cazurilor de infectare(febra, dureri artculare si musculare, inflamarea ganglionilor, greata, voma, diaree...)? Si mai am o nedumerire: De curand am citit o stire in care se spunea ca un individ ce avea diagnostic SIDA, si- a imbolnavit sotia, nespunandu-i ca este infectat. In urma acestui fapt sotia lui a murit dupa un an, cu diagnosticul SIDA? Poate cineva sa explice aceste fenomene? Inca odata tin sa mentionez ca si eu sunt foarte sceptic in ceea ce priveste existenta acestui virus, dar totusi aceste fenomene de care am amintit, tin sa contrazica ceea ce credem unii dintre noi. Astept raspunsuri si va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspuns la prima ta întrebare: Simptomele SIDA sunt simptomele unei largi game de boli, pentru că ceea ce numește medicina alopată SIDA este, de fapt, slăbirea drastică a sistemului imunitar. Acest lucru se poate produce dintr-o mulțime de cauze, mai mult sau mai puțin provocate de individul în cauză (droguri, toxine, hrănire necorespunzătoare, viață dezordonată, infectări de tot felul, deprimare, frică...). Prin urmare, slăbirea sistemului imunitar nu este produsă de un anumit virus, ci de o mulțime de factori, printre care și viruși.
      La întrebarea cu soția infectată: În primul rând, tu ai citit doar o știre. Oricine poate falsifica sau fabrica o știre. Medicina oficială are tot interesul să întrețină mitul SIDA. În al doilea rând, din moment ce HIV (virusul SIDA) nu există, soțul n-avea cum să-și infecteze mortal soția. Dacă o soție, în cele din urmă, a murit, aceasta s-a întâmplat pentru că i s-a spus la un moment dat că soțul e diagnosticat cu SIDA. Implantându-i-se în creier convingerea că e o boală terminală, a trăit cu această așteptare a morții iminente, slăbindu-și, prin propriile gânduri, sistemul imunitar, până la cedarea definitivă...
      Vom mai posta în curând câteva articole pe tema virus-maniei, preluate din cercetări științifice oneste, care sperăm că te vor lămuri pe deplin. Stai pe fază și revino cu comentarii. Ne plac oamenii care gândesc.

      Ștergere
  2. Multumesc pentru raspuns! As vrea sa citesc mai multe articole pe tema asta, pt ca daca se dovedeste ca e adevarat, asta inseamna cea mai mare crima din istoria omenirii. Nici nazistii n-au reusit sa ucida atatia oameni. Problema este ca atata timp cat exista atat de multe interese si atatia bani in joc, o sa fie foarte greu de dovedit. Ar trebui sa-si uneasca fortele multi oameni de stiinta de buna credinta ca sa se dovedeasca aceste atrocitati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistit, draga! In istoria recenta a umanitatii exista si crime mai mari decat asta...

      Ștergere
  3. EXPERIENTA MEA DE PACIENT !
    Interesant ce spune Montagnier in interviu. Ca pacient si eu am fost suspicios dupa ce m-am documentat cu diverse articole! Si in doua randuri, in 14ani, am intrerupt medicatia.tarv si tot de atatea ori am fost pe duca. In ambele cazuri nu am rezistat mai mult de 1 an pana cand cd4 imi ajunse pe 0. Si trebuie sa remarc ca a doua evaluare medicala am facut-o in alta tara decat prima data, fara sa spun ca ma stiam diagnosticat mai dianinte cu hiv-sida intr-o alta tara si ca am fost si pe tratament. Si a doua oara m-am lasat luat la investigatii si tratament ca pt prima data, sa fiu sigur ca nu au fost erori. Si asta dupa ce am ajuns intr-o situatie foarte grava din punct de vedere al starii de sanatate. O avalansa de infectii oportuniste ce nu mai raspundeau la tratament. Nu pot sa spun ca in tot timpul asta mi-a lipsit ceva din cele care le considera Montagnier ca sunt de folos "to get rid of hiv" (sa scap de hiv) adica ;profilaxie, igiena, alimentatie adecvata, nutritie, miscare, relaxare, rugaciuni .. si totusi ceva exista din moment ce nu am rezistat fara tarv mai mult de un 1an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bactrimul este biseptol, deci aveti o infectie recurenta pe care o puteti prinde facand antibiograma din toate secretiile: nazal, anal, urinal, bucal, lacrimal, nazal. Poate fi orice infectie inclusiv pietre la rinichi, sau la vezica urinara, sinuzita, etc.

      Ștergere
  4. Sunt in posesia unui tratament impotriva Hiv-Sida.Tratamentul consta in consumarea de ceaiuri si efectuarea de clisme din radacini de arbusti africani.Cine e interesat de subiect ,rog a-si lasa adresa de e-mail,aici .

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim5 apr. 2014, 21:01:00 EXPERIENTA MEA DE PACIENT !

    Daca in trecut ati fost diagnosticat ca fiind infectat cu hiv si ati trecut pe tratament specific anti hiv, atunci chimicalele care pretind ca trateaza hiv-ul v-au cauzat daune iremediabile ADN-ului celular si din aceasta cauza organismul nu se mai poate apara de infectii.
    Tratamentul anti hiv creeaza daune iremediabile mitocondriilor, macanismelor de respirartie celulara. Deci atunci cand luati tratamentul, mor toate bacteriile patogene dar si mitocondriile si din aceasta cauza scapati de infectii. Este un cerc vicios.

    " Ce omoară bacteriile, omoară şi celulele sănătoase

    Dar necazul este că Bactrim loveşte mortal şi componente importante ale celulelor umane, şi anume mitocondriile, unul din multele lucruri pe care, în graba şi rapacitatea lor, producătorii de medicamente au preferat să le ignore. Mitocondriile au fost la origine bacterii independente care, în decursul milioanelor de ani de evoluţie, s-au integrat în interiorul celulelor, păstrându-şi o parte din specific. Din cauza aceasta, ceea ce e toxic pentru bacterii, e la fel de toxic şi pentru mitocondriile celulelor organismului uman. Absorbind şi integrând aceste bacterii, celula le hrăneşte, le susţine, le protejează, dar în schimb le deleagă să devină plămânii săi: ceea ce înseamnă că practic, mitocondriile ajută celula să respire. La sfârşitul reacţiilor chimice implicate în procesul schimbului de oxigen, tot mitocondriile sunt cele care formează moleculele de ATP (adenozintrifosfat), care sunt molecule energetice de bază pentru celulele noastre. Circa 90% din energia de care are nevoie organismul nostru este obţinută prin intermediul adenozintrifosfatului.

    Evident, mitocondriile, otrăvite şi ele de Bactrim, încep să sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor, care nu posedă acele mecanisme de regenerare pe care le are ADN-ul mai complex al nucleului celulei. Şi atunci, interferenţa medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice) în funcţionarea mitocondriilor are o consecinţă gravă, alterând mecanismele de oxigenare. Anumiţi microbi străini sunt avantajaţi pentru a prolifera şi atunci apar acele boli oportuniste pe care „medicina oficială” le numeşte SIDA. Toate acestea sunt esenţiale pentru a înţelege cum a fost inventată SIDA în 1981, în America."

    RăspundețiȘtergere
  6. Inseamna ca prima grija este decelarea patogenelor selectate nu a tuturor pentru ca nu mai exista echilibru daca decimam toate patogenele. Aceste bacterii ajung la distanta in toate mediile corpului si creeaza suprainfectii este valabil si la antiinflamatoare si antibiotice care rad tot . Rezulta ca va alegeti cu gastrita tinuta in priza prin medicatia sida (nici nu trece nici nu moare). Nu stiu daca exista analiza care sa evidentieze echilibrul in intestin (coprocultura si toate culturile evidentiaza ce este in plus). Cred ca dr Alecu are dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca SIDA nu exista, de ce a murit Freddie Mercury?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *