Viitor cu cap de mort - Radu Cinamar (eBook)

-->

 VIITOR CU CAP DE MORT
- ÎN CULISELE PUTERII -
Radu Cinamar

Radu Cinamar este pseudonimul unui autor care a scris patru cărţi pline de dezvăluiri ale unor secrete care privesc România şi poporul român. Deoarece cărţile sunt scrise în stilul lui Pavel Coruţ, unii susţin că el este autorul adevărat. Coruţ a negat, dar, având în vedere că a lucrat în contraspionaj, n-ar fi exclus să fie chiar el. În orice caz, pe fundalul ficțiunii, autorul scoate la iveală activități nebănuite și, pe alocuri, halucinante, din culisele Serviciului Român de Informații. Lectura este una uşoară, dar plină de informații reale. Iată-i conținutul, pe scurt: 
În vara anului 2003, într-o zonă neumblată din Munţii Bucegi, echipa Departamentului Zero (o secţiune ultrasecretă a SRI) face o descoperire epocală, care ar putea schimba complet destinul omenirii. Presiunile diplomatice colosale făcute de Statele Unite ale Americii asupra guvernului României pentru a nu divulga această descoperire lumii întregi au dus la o înţelegere temporară între cele două state şi la o inedită colaborare de ordin ştiinţific şi militar în cadrul echipei speciale care a plecat în „Marea expediţie”. Implicaţiile sunt însă mult mai complexe, din cauza imixtiunii ordinului ocult al Iluminaţilor, care urmărește să preia controlul atât asupra zonei respective, cât şi asupra expediţiei româno-americane. Expert în studierea şi cercetarea fenomenelor paranormale şi totodată conducătorul unor operaţiuni de importanţă strategică excepţională pentru statul român, Cezar Brad este eroul evenimentelor şocante ce se petrec în Munţii Bucegi şi al celor două întâlniri cu reprezentantul Iluminaţilor, membru al grupului Bilderberg. Lectură plăcută!

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *