Misterul din Egipt. Primul tunel - Radu Cinamar (eBook)

-->
MISTERUL DIN EGIPT - PRIMUL TUNEL
Radu Cinamar

Cel de-al treilea volum al seriei inițiate de Radu Cinamar reprezintă mult așteptata continuare la best-seller-ul „Viitor cu cap de mort”. Misterul, stilul alert și mai ales bogăția temelor abordate în carte îl impun pe autor în rândul celor mai reprezentativi scriitori ai genului. Relatarea lui biografică ne aduce în atenție multe semne de întrebare cu privire la trecutul, dar și la viitorul omenirii. Textul cuprinde uluitoare dezvăluiri despre un grup secret de ființe care conduc din umbră și manipulează viața oamenilor. Aflăm, de asemenea, care sunt metodele cele mai potrivite pentru a contracara acest grup, perceput ca un veritabil guvern mondial secret. Evenimentele prezentate se îmbină elegant cu fine observații de ordin psihologic și spiritual, care de multe ori oferă soluții practice și eficiente pentru ca viața noastră să devină mai bună. Descrierile remarcabile ale unor realități din trecutul îndepărtat al istoriei și mai ales claritatea cu care sunt expuse anumite aspecte inițiatice fac din această carte o bijuterie a cunoașterii ezoterice.  

-->

Comentarii

  1. A spus multe, dar de fapt nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te inteleg... Dar sa stii ca multa lume ii apreciază scrierile lui Radu Cinamar. Probabil ca sunt mai „initiati” decat noi. Odata ce stii despre ce este vorba, decodezi cu usurinta textul, ceea ce-ti da anumite satisfactii intelectuale.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dar mai întâi, rețineți: A comenta pe acest blog (ca și pe oricare altul) este un privilegiu, nu un drept. De aceea, vă rugăm:
- Referiți-vă, pe cât posibil, doar la subiectul postării.
- Folosiți un limbaj decent.
- Dacă intrați în polemici cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
- Pentru mesaje de interes personal adresate administratorilor blogului (schimb de link, propuneri de colaborare etc.) folosiți formularul de CONTACT, aflat în partea de sus a paginii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe nu vor putea fi publicate.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu interes opiniile și sugestiile.

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *