Noi credem în minciuni - documentar (RO)

-->

NOI CREDEM ÎN MINCIUNI 
- CIA, HOLLYWOOD-UL ȘI BIOTERORISMUL -

Leonard Horowitz, licențiat la Harvard, este un medic celebru pentru cercetările sale în domeniul bolilor virale. Publicarea în 1996 a cărţii sale „Virusuri emergente” a declanșat deschiderea unei anchete oficiale în Statele Unite, pentru a fi verificate adevărurile zguduitoare pe care autorul le-a adus la cunoştinţă opiniei publice, cu privire la originile artificiale ale unor boli grave, cum ar fi SIDA, Ebola şi altele, create în laborator prin manipulări genetice făcute în secret. Convingerea celor mai mulți cercetători ai fenomenului este că cei care au dispus şi finanţat crearea în laborator a acestor viruşi sunt liderii mondiali ai francmasoneriei. Deși pare incredibil pentru omul de rând, adevărul privind genocidul planetar, deja declanșat, constituie o realitate tragică, cunoscută de multe persoane care au avut acces la anumite informaţii.

Articolul de mai jos îi aparţine doctorului Leonard Horowitz.

«În aprilie 2003, maladia SARS (sindromul acut respirator sever) sau aşa-zisa pneumonie atipică, sosită chipurile din Asia, a lovit lumea. Despre SARS s-a spus la aceea vreme că este cea mai recentă boală dintr-o serie de boli noi, provocate de niște misterioşi „super germeni” mutanţi. Un studiu ştiinţific atent al caracteristicilor medico-sociologice ale acestei epidemii a revelat unele lucruri ascunse la prima vedere. Pneumonia atipică prezintă de fapt toate caracteristicile unui nou experiment criminal, făcut de „bioteroriştii” în halate albe. Cei care au dat ordin din umbră ca acest experiment criminal să fie implementat sunt, fără îndoială, francmasonii.
 
Era astfel evident că această manipulare umană fără precedent a fost totodată destinată să îndoctrineze în masă populaţia şi să o manipuleze din umbră. Toate aceste aspecte arată planurile sinistre urmărite de francmasoneria mondială. Este semnificativ faptul că de-a lungul epidemiei de „pneumonie atipică” mass-media nu a încetat să vorbească de „agenţii bacteriologici noi” care ar putea cauza dispariţia a jumătate din populaţia mondială. Studiind în profunzime subiectul controlului populaţiei, inclusiv obiectivele actuale ale principalelor corporaţii industriale, am observat că aceste „preziceri” corespund îndeaproape cu câteva obiective oficiale secrete, și anume reducerea populaţiei mondiale cu 5 miliarde de oameni. Ceea ce nu ştiu decât foarte puţini oameni de ştiinţă angrenaţi în aceste proiecte este faptul că virusul SARS a fost creat în laborator, pentru a servi acestor scopuri.
 
În anul 2003, pentru prima dată în istoria Canadei, lupta împotriva unei epidemii – maladia SARS, ai cărei viruşi au fost creați în laborator – a fost dirijată direct de ONU şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Între diferitele organizaţii implicate în acţiunile de combatere a epidemiilor există puternice legături pe plan administrativ şi financiar. De exemplu, am constatat că familia Rockefeller, Fundaţia Carnegie şi principalii conducători ai industriei farmaceutice mondiale au controlat atât cercetările canadiene, cât şi combaterea SARS în Canada. În felul acesta, ne putem da seama că de fapt nicio pandemie sau o epidemie de talie mondială nu a putut fi vreodată separată de contextul ei economic sau politic. Aceasta arată interesele sinistre pe care le are în vedere francmasoneria mondială.
 
Este semnificativ faptul că unii „experţi” au prezis apariția unei maladii de acest gen cu decenii în urmă. Puţini ştiu însă că în realitate conducătorii francmasoneriei mondiale au hotărât atunci reducerea drastică a populaţiei acestei planete, prin contaminarea criminală a oamenilor cu viruşi ce urmau a fi creaţi în laborator. Ceea ce mi-a trezit suspiciunile în privința pneumoniei atipice a fost momentul în care a survenit. SARS a apărut, deloc întâmplător, în acelaşi timp cu lansarea „războiului împotriva terorismului” şi cu războiul anglo-american împotriva Irakului. Acest aspect dezvăluie modul de a acţiona din umbră al francmasonilor. Totodată, această maladie a fost ocazia perfectă pentru a distrage atenţia opiniei publice de la faptul că administraţia Bush l-a acuzat pe Saddam Hussein că ar deţine un arsenal impresionant de arme biologice, printre care antraxul şi virusul care produce febra de Nil.
 
Epidemia de pneumonie atipică avea deja toate caracteristicile pe care le-am prezentat într-una dintre cărţile mele, publicată înainte de atentatele de la 11 septembrie. Titlul acestei lucrări este: Moartea în aer: Globalism, terorism  şi războiul chimic. Ideea de bază a acestei cărţi este aceea că o anume formă de bioterorism instituţionalizat este perfect compatibilă cu un război biologic, sponsorizat în secret, într-un stat anume (iar acest stat a fost SUA). Pentru mine e clar că atât pneumonia atipică, cât şi gripa aviară, care a fost lansată de curând, sunt produse cu anumite intenţii criminale; nu numai cu consimţământul, ci şi cu ajutorul grupului industriilor medicale, farmaceutice, petrochimice şi militare, prin intermediul unor acţiuni ilegale, finanţate şi dirijate din culise, printre aceştia aflându-se fără îndoială şi multimiliardarul francmason Rockefeller.
 
Când am avut ocazia să depun mărturie despre aceste acţiuni criminale ale francmasonilor în faţa Congresului American, am putut să înțeleg direct în ce mod îi influenţează şi-i controlează pe reprezentaţii noştri economici şi politici industria farmaceutică. Epidemiile artificiale comandate din culise de către francmasoni completează efectul războiului politic împotriva terorismului. Un astfel de program criminal are două obiective esenţiale: obţinerea unor profituri imense şi reducerea populaţiei mondiale cu 5 miliarde de oameni. Acest genocid planetar a fost pus la cale de francmasoni în urmă cu câteva decenii.
 
O realitate politică uluitoare față de miturile vehiculate de mass-media
 
La sfârşitul anilor '60, în principalele cercuri industriale din SUA s-a început căutarea unor aşa-zişi „înlocuitori economici ai războiului clasic”, care aveau ca scop principal reducerea populaţiei globului. În comparaţie cu efectele primului şi ale celui de-al doilea război mondial, distrugerile masive care ar putea fi provocate de anumite dezastre naturale, cum ar fi uraganele, epidemiile sau războaiele bacteriologice, sunt privite din punct de vedere politic şi economic ca foarte „rentabile”. Această viziune criminală este năucitoare. În conflictele declanşate de genocidul implementat fără război, cum ar fi „lupta împotriva SIDA”, „lupta împotriva drogurilor”, „lupta împotriva terorismului”, „lupta împotriva cancerului” şi acum „lupta împotriva gripei aviare”, se folosesc programe sofisticate de propagandă, prin care este înfricoşată opinia publică. La finalul acestor campanii de manipulare, declanşate din umbră la nivel planetar, oamenii sunt păcăliţi şi ulterior acceptă docili legi noi, prin care li se încalcă în mod flagrant unele libertăţi. Această „revoluţie militară” ocultă, urmăreşte, printre altele, generalizarea unor noi forme de sclavagism uman, fără ca populaţia lumii să-şi dea seama.
 
Există un exemplu clasic în această direcţie, acela al pesticidelor extrem de toxice şi cancerigene care deseori au fost utilizate în zone locuite, sub pretextul că extermină ţânţarii care răspândesc „febra de Nil”. Aceste produse provoacă în timp moartea lentă a celor infestaţi. În felul acesta, sunt omorâţi o mulţime de oameni, în timp ce societăţile farmaceutice criminale îşi îngraşă conturile cu banii murdari obţinuţi din vânzarea medicamentelor care în realitate sunt ineficiente. Victimele nevinovate ale acestei campanii de exterminare a ţânţarilor au murit ulterior lent de diverse afecţiuni cronice. Printre toate aceste maladii noi, provocate artificial, figurează cele care atacă sistemul imunitar, precum şi diferite tipuri de cancer, practic necunoscute în urmă cu 50 de ani.
 
Gripa aviară, epidemie concepută ca profit substanţial
 
Este oare epidemia recentă de gripă aviară cu adevărat atât de mortală, de contagioasă şi de greu de tratat pe cât am fost făcuţi să credem? Numărul deceselor provocate de acest virus este relativ mic (bilanţul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii vorbeşte despre 92 de decese până la data de 20 februarie 2006). Analizând însă comparativ, descoperim că de fapt formele obişnuite de gripă omoară în jur de 40.000 de americani în fiecare an.
 
Important e că până în prezent, virusul H5N1 n-a suferit mutaţii astfel încât să se poată transmite uşor de la om la om. Cu toate acestea, în cazul gripei aviare au fost alocate importante sume de bani. Senatul American a votat un buget de 3,9 miliarde de dolari pentru achiziţionarea vaccinului antigripal şi a medicamentelor necesare, iar la ora actuală Guvernul pregăteşte o suplimentare uriaşă de fonduri care va ajunge la 6-10 miliarde de dolari”, anunţa  un raport al revistei Business Week. Chiar există o formă inteligentă de viaţă pe planeta noastră? Răspunsul la această întrebare ironică permite explicarea faptului că publicul a putut accepta atât de uşor aceste minciuni! Până şi ziarul USA Today afirma că la ora actuală nu există un vaccin sigur împotriva gripei aviare. Cum se face atunci că Senatul american cheltuiește atâtea miliarde de dolari pentru a cumpăra un vaccin care deocamdată nu există, împotriva gripei aviare?
 
Totuşi, dincolo de minciunile care se vehiculează este necesar să ne dăm seama că un vaccin cu adevărat eficace n-ar fi putut fi preparat decât prin realizarea mutaţiei genetice a acestui virus, împlinindu-se astfel cea mai mare frică a întregii lumi. Daţi-mi voie să explic... Pentru a crea cu adevărat un vaccin uman specific virusului H5N1 mutant, trebuie să se pornească de la acest virus mutant, care însă nu există, cu excepţia laboratoarelor biomedicale farmaceutico-militare în care virusul respectiv este produs. De fapt, pot să afirm că în urma informaţiilor pe care le deţin am descoperit că e vorba de exact ceea ce se prepară în secret. Pentru a produce un virus transmisibil la om, înainte de toate, este necesară cultivarea virusului gripei aviare îndeajuns de mult timp, și combinarea lui cu culturi de celule umane. Acesta trebuie injectat mai apoi maimuţelor, apoi fiinţelor umane, pentru a verifica dacă aceste subiecte îl vor prelua.
 
Așadar, acest nou virus de care toată lumea se teme, fie este în curs de fabricare în unele laboratoare secrete, fie a fost deja fabricat în mod ilegal, și urmează a fi răspândit, pentru a se profita financiar de panica mondială actuală. Aceste planuri diabolice, prevăd profituri enorme odată cu aşa-zisa luptă împotriva acestui virus. Trebuie ştiut că pentru a fi cu adevărat eficient împotriva unui virus, un vaccin trebuie să fie specific. Noile virusuri fabricate de om, asemenea acelora fabricate la ora actuală pentru prepararea unui vaccin, sunt mult mai instabile decât cele care au evoluat în mod natural, de-a lungul a mii de ani. Tocmai din acest motiv, eforturile actuale pentru prepararea unui aşa-zis vaccin nu sunt în realitate decât praf aruncat în ochii celor naivi sau ignoranţi. Dincolo de toate acestea, motivaţiile reale rămân ascunse.
 
De asemenea trebuie să ştim că eficacitatea unui vaccin necesită ani de cercetări, mai multe luni de controale atente şi verificări care se fac în mijlocul populaţiei vizate. Toate informaţiile referitoare la efectele secundare sau accidentele terapeutice provocate de acest vaccin trebuie apoi adunate și analizate cu atenție. Credeţi că într-adevăr guvernul SUA sau industria farmaceutică vor putea strânge ulterior laolaltă toate aceste informaţii, în contextul isteriei ce va fi provocată de această „pandemie” care în realitate va fi declanşată de cei care au creat acest virus? Vorbesc aici despre un dezastru sigur, pentru că au existat precedente. Lista vaccinurilor care după comercializare au avut o consecinţe oribile asupra oamenilor e lungă. Putem aminti primul vaccin împotriva pestei porcine, vaccinurile contra poliomielitei, contra variolei, antraxului, hepatitei B şi, cel mai recent, vaccinul contra maladiei Lyme, care a provocat invaliditate la aproape 750.000 de persoane în câteva luni, până să fie scos de pe piaţă de către autorităţi. În realitate, toate aceste acţiuni criminale care s-au încheiat cu milioane de morţi vizează reducerea populaţiei acestei planete cu 5 miliarde de oameni.
 
Majoritatea oamenilor sunt naivi şi ignoră faptul că toate vaccinurile conţin ingrediente secrete (intenţionat introduse) care sunt nocive şi chiar mortale. Printre acestea amintim mercurul, aluminiul, formaldehida şi formolul (folosite la conservarea cadavrelor). Astfel de vaccinuri conţin produse de natură genetică, străine omului, proteine cu un grad mare de risc ce provin de la anumite bacterii, de la unii viruşi sau de la unele animale. Despre acestea, cercetătorii ştiinţifici corecţi şi cinstiţi afirmă că pot declanşa afecţiuni grave ale sistemului imunitar sau cancere. Dispunem la ora actuală de dovezi ştiinţifice indubitabile, care demonstrează că vaccinurile provoacă autism, oboseală cronică, fibromialgie, lupus, scleroză în plăci, artrită reumatoidă, astm, diabet şi multe alte boli.
 
Revista Business Week este de părere că achiziţionarea masivă de către guverne a vaccinurilor nu face decât să aducă profituri fabuloase feluritelor societăţi farmaceutice, cum ar fi Sanofi-Pasteur, Sanofi-Aventis sau Chiron. S-a declarat în mod repetat că Tamiflu, un aşa-zis medicament antiviral produs de societatea farmaceutică La Roche, ar fi eficace contra gripei aviare. Aceeași revistă însă a trecut sub tăcere faptul că eficacitatea medicamentului Tamiflu nu a fost până în prezent dovedită. Trebuie menţionat că acest medicament despre care nu se ştie cât este de eficient are multe efecte secundare printre care amintim: greaţă, vărsături, diaree, bronşită, dureri gastrice, ameţeli, dureri de cap. În anul 1999, s-a descoperit că laboratoarele La Roche erau vinovate de înşelătorii în ceea ce priveşte furnizarea de vitamine pe piaţa mondială. Firma La Roche aparţine unei societăţi petrochimice şi farmaceutice care provine din firma I.G. Farben, care a fost unul din pilonii industriali ai Germaniei naziste, fiind unul din partenerii industriali ai lui Sanofi-Aventis şi ai Societăţii Merck. Această întreprindere a preluat cea mai mare parte din rămăşiţele economiei naziste, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial. Cifra de afaceri a Societăţii Merck a scăzut puternic anul trecut, când a fost nevoită să-şi retragă de pe piaţă unul dintre medicamentele împotriva artritei care s-a dovedit extrem de nociv, numit VIOXX, care a avut efecte devastatoare asupra acelora care l-au folosit.
 
În cursul lunilor ce au urmat atacului de la 11 septembrie, am reuşit să demonstrez că scrisorile care conţineau virusul antraxului proveneau de fapt de la întreprinderile care produc arme bacteriologice, care încheiaseră contracte cu CIA şi care aveau de asemenea legături cu serviciile secrete engleze şi cu aceeaşi societate farmaceutică anglo-americană amintită. Acele scrisori care conţineau antrax au provocat în întreaga Americă o stare de groază faţă de terorismul bacteriologic, spre marele profit al fabricanţilor de vaccinuri şi de produse farmaceutice, aceiaşi care profită cu o imensă neruşinare de pe urma „epidemiei” de gripă aviară.
 
Confruntaţi cu astfel de stări de teroare, induse artificial prin intermediul campaniilor de presă și televiziune, majoritatea oamenilor nu ezită să renunţe la drepturile lor civile şi la libertăţile proprii. Votarea în SUA a scandaloasei legi referitoare securitatea naţională (Home Security Act) şi a unei legi similare în Canada sunt exemple clasice ale acestei stări de derivă socială şi ale manipulării realizate în secret, pentru a impune o anumită legislaţie...»

  
Noi credem în minciuni
In Lies We Trust - The CIA, Hollywood and Bioterrorism (RO)

-->

Comentarii

POSTĂRI ALEATORII

Avertisment!

Frumoasa Verde” este un blog de cultură generală, care cuprinde teme din toate domeniile vieții. Articolele din domeniul sănătății sunt alcătuite sau preluate cu grijă, din surse considerate de noi respectabile, dar nu se constituie în sfaturi medicale autorizate.

CONTACT

Nume

E-mail *

Mesaj *